2011. november 11., péntek

Bezárták a piramisokat a zsidó számmisztika miatt

Ma áll elő az különleges pillanatnyi állapot, hogy 2011.11.11 és 11 óra 11 perc dátum és óra együttállás lesz (mire olvassa a kedves olvasó már volt).
Mivel a zsidó szabadkőművesség és általában a zsidók érzékenyek a számmisztikára, ezért az egyiptomi hatóságok úgy döntöttek, hogy bezárják a piramisokat.
Tudva lévő, hogy a zsidó szabadkőművesek különleges erőt, fontosságot tulajdonítanak a piramisoknak, rengeteg szimbólumukban, jelvényükben fellelhető, az egyiptomi hatóságok a tudósokkal egyetértésben a mai napra lezárták a piramisokat.
Az ok: "A 11-es szám mindig valami különleges dolgot jelölt. Nem akartuk, hogy a szabadkőművesek és a zsidók átalakítsák a műemlékeket holmi rögtönzött emlékhellyé, és ott rituálét tartsanak, és megünnepeljék a SÁTÁN napját". A 11.11.11.11.11 különleges számkombináció, és okkal hihetjük, hogy valamit terveznek a piramisokban.
A számmisztika szerint a 11 és a 22 mesterszámok, és általában nem túl sok jót jelentenek.
Meglepve nem vagyunk....
Kemény Gábor


A számmisztikusok különös jelentőségűnek tartják a sok tizenegyest egymás után, miszerint 2011. 11. hó 11. nap, 11 óra 11 perc, 11 másodperc...
Az ilyesmiben hívő primitív felfogású emberek a körülményekből és a felszínes jelenségekből következtetnek, anélkül, hogy a dolgok mélyén zajló folyamatokat megértenék. Egyesek még ezt is képesek kabbalának hívni, és az emberek által kreált időszámítást emberi felfogással összkombinálni. Na és mi van, ha a naptár nem a valós csillagállásokkal, vagy égi összefüggésekkel van összhangban? És mi van, ha nem is jól értelmezik a 11-es számot? Mi van, ha a szám forma, kinézet és tartalom szerint sem is az eredeti ideához kapcsolódik?
Mindennek az ige a szellemi alapja, erre épül a teremtett világ, és a misztikus jelenségek is csak ez alapján érthetők meg. A furcsa "energiaváltozások" sokkal mélyrehatóbb folyamatok tünetei, amit számmisztikusok és önjelölt kabbalisták sosem fognak megérteni. A világ az eredeti állapota felé halad, áll vissza, ami miatt sokan rettegnek és félnek, sokan ostoba elméleteket gyártanak, de a hívő embernek nyilvánvaló, hogy az Igazság hamarosan visszatér ebbe a világba. Sokaknak fájni fog!

Tamási Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése