2012. július 4., szerda

Megint velünk fizettetik meg a NATO területfoglaló kalandozásait

A NATO tagállamoknak több mint 1 milliárd dollárt kell befizetniük az Európába telepített amerikai rakétarendszer működésének biztosítására. A NATO vezetés a lisszaboni csúcstalálkozón a rendszer további bővítése mellett döntött, így az Európai Unió valamennyi rabszolganépével közvetlenül fogják megfizettetni az Oroszország elleni háborúra való felkészülést. A NATO tagállamok vezető politikusai az újabb sarcot önkéntes vállalásként adták elő, mert politikai karrierjük is attól függ, hogy szó nélkül elfogadják-e a nyugati cionista vezetés diktátumait.
A NATO korábban azzal altatta el az orosz vezetők gyanakvását, hogy kilátásba helyezték a rakétarendszer közös irányításáról való tárgyalásokat. Azonban a rendszer elemeinek elhelyezkedése arra utal, hogy a NATO hazugságaival ellentétben a fegyverrendszer nem Észak-Korea és Irán, hanem Oroszország ellen irányul. Ezt csak alátámasztja az a tény, hogy a NATO az Oroszország határai melletti csapásmérő erők telepítését követően bejelentette, hogy a fegyverrendszer soha nem lesz közös ellenőrzés alatt. A célba juttató rendszerek telepítését követően a NATO a nukleáris csapásmérő erők korszerűsítésébe kezdett, aminek nagy részét az Egyesült Államok fizeti, így jól láthatóvá válik, hogy a NATO csak az USA és annak politikai rendszerét behálózó cionista maffia fegyveres érdekérvényesítő gépezete.
Így hazánknak nemhogy pénzügyileg, hanem semmilyen módon nem lenne szabad támogatnia a NATO gyarmatosító tevékenységét, és mindent el kellene követnie a NATO által veszélyeztetett testvérnépek támogatása irányába. Ennek ellenére az önmagát nemzetinek álcázó Orbán Viktor szabadkőműves nagymester saját helytartói szerepét is túljátszva a grúz háború idején felszólította a NATO vezetést az Oroszország elleni katonai beavatkozásra. Így tekintve, hogy Magyarország a NATO egyik logisztikai központja, a nemzet egészére nézve kifejezetten veszélyes, hogy az ország élén egy önmagát vezetőnek képzelő kerti törpe ül.
....
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése