2012. augusztus 17., péntek

Csak két év a ribancoknak?

Nagyon enyhe ítéletet hozott a moszkvai bíróság a Pussy Riot elnevezésű botránybanda három cionista tagjával szemben. A provokátorokat vallásgyalázásért állították bíróság elé, a moszkvai Megváltó Krisztus székesegyházban történt közbotrányt kiváltó istenkáromlásuk miatt. A cionista-feminisa ribancok betörtek a székesegyházba és erőszakkal elfoglalták az ikonosztáz előtti teret, ahol istenkáromló műsort adtak elő, és Putyin elnök távozását követelték. Ezt a műveletüket a későbbiekben az egész cionliberális nyugati média a szólásszabadság megnyilvánulásának minősítette, és követelte a három cionista ribanc szabadon bocsátását. A leszbikus világkurvája "Madonna", és a hozzá hasonló trágyanépség, kábítószerező, fajtalankodó McCartney és társaik, valamint a cionisták - a hasonló a hasonlónak örül-elv alapján most tüntetnek. Moszkvában meg köpnek rájuk. Mert jól tudják, Oroszországot nyugatról mindig csak a romlás fenyegette, és ez a Pussy Riot sem más.
Németországban ha egy fiatal valahol, egy vidéki kiskocsmában, vagy bármilyen eldugott, istenhátamögötti helyen, ahol legalább három személy tartózkodik a birodalmi karlendítéssel köszön, vagy csak felemeli ilyenformán a kezét, legkevesebb két év börtönt kap. Egy énekért öt évet, és ha csoportosan énekelnek, akármennyit is kiróhatnak rájuk. A szólásszabadság nevében. Mit kapnának akkor, ha egy székesegyháznak megfelelő nagyságú helyen, valamelyik kormányzó párt nagygyűlésén hárman kiállnának a pódiumra és elénekelnék a Horst Wesselt? Utána pedig a pokolba küldenék Merkelt. Legkevesebb tíz-tíz évet fejenként.
A moszkvai ítélet a nyugat-európai normák szerint ezért nevezhető Moszkvában rendkívül enyhének. De kezdetnek nem rossz, ugyanis ha ezt nem Moszkvában, hanem a párizsi Notre Dame-ban csinálták volna, egy kis pénzbüntetéssel megúszhatnák az egészet. Viszont ha Teheránban egy nagy mecsetben követték volna el, már nem került volna sor semmiféle eljárásra. Ott a helyszínen széttépte volna őket a tömeg. A degenerált, rothadó és aljas cionista Nyugat és a tiszta erkölcsű Kelet között ennyi a különbség. Moszkva ezzel az ítélettel kimondta, nem kér a degenerációból. De a vallási fanatizmusból sem. Két év, és remélhetőleg egy olyan börtönben, ahol dolgozni is kell. Mert ezeknek a munka a legnagyobb büntetés.
Kassai Ferenc


A FEMEN aktivisták Kijevben kivágtak egy katolikus keresztet

 


A FEMEN mozgalom aktivistái a ”Pussy Riot” ügyben hozott bírósági ítélettel szembeni tiltakozásuk jegyében a Kijev központjában található pravoszláv kereszt helyett tévedésből egy keresztény keresztet vágtak ki – adta közzé az ”Ortodox választás” ukrán állami szervezet.
Ezt a keresztet a katolikus feszülettel a kárpátaljai uniata egyházak állították fel 2004-ben az ún. ”Narancsos forradalom” idején az 1920-as és ’30-as években megkínzott és meggyilkolt Cseka-NKDV áldozatainak emlékére.
ruvr.ru

Jövőnk.info megjegyzés: Ostoba ribancok. Nekik is érik már az irányított, közhasznú munkavégzés Szibériában..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése