2014. január 17., péntek

A nyugat meghal, feltámad az orosz birodalom

Ukrán kormányközeli források által kiszivárogtatott információk szerint legkésőbb február 7-ig elkészül annak a szerződésnek a végleges változata, melyet a kormány az Eurázsiai Gazdasági Bizottsággal fog aláírni és Ukrajna vámuniós csatlakozását rögzíti.
Szimbolikus dátum ez a február 7. - 2014. február 7.-én lesz egyéves évfordulója annak, hogy Belorussziában az állami archívumból nyoma veszett a Szovjetunió felbomlását kinyilvánító, a XX. század talán legféltveőrzöttebb történelmi dokumentumának.

1991. december 8.-án Borisz Jelcin orosz elnök és Sztanyiszlav Suskevics, a Belarusz Köztársaság Legfelsőbb Tanácsának elnöke aláírja a Szovjetunió felbomlását hivatalosan is kinyilvánító történelmi dokumentumot...
Most, hogy a dokumentumok eltűntek, - a Szovjetunió nemlétezését semmilyen hivatalos dokumentum nem igazolja. Ennek egyéves évfordulójára készül el az ukrán vámuniós szerződés, valamint ezen a napon kezdődik a Szocsiban megrendezett téli olimpia, ami a fentiek miatt valójában az Orosz Birodalom újjászületésének ünnepe!
http://www.hidfo.net/2014/01/17/nyugat-meghal-feltamad-az-orosz-birodalom








EZ A HARC LESZ A VÉGSŐ.....ELVTÁRSAK!
Gondolkodni Nagy Gond, de ajánlatos és hasznos a következtetés. Putyin elnök nem hülye, mindig a dolgok EGÉSZÉT nézi. Putyin "őrzi" Snowdent és ha bármilyen adatra szüksége van, azt megkapja tőle. (Érdekes, hogy Snowden nehéz falat lett több ország számára is. Hazájába nem óhajt visszamenni, mert bosszút állnának rajta. A német parlament ki akarta hallgatni, de ebből még nem lett semmi. Ma este Obama csak újabb ködösítő beszédet tartott a kém-ügyről, de a németek és pár EU-s ország továbbra is mogorván követelik az ügy tisztázását Obamától. El lehet képzelni, hogy a NATO-ra ez milyen hatással lehet...A szerk.) Putyin eddigi szokásait megfigyelve látható, mindig azt az országot célozta meg "tárgyalgatás” végett, ahonnan adatkiszivárogtatás történt Snowden által. Putyin fütyül a hitvány üzletre, amit a médiában mutogatnak. Putyin olyat tud a magyarországi zsidó politikusokról, amit kihasznál ellenük és megpróbálja zsarolni őket. Főleg most, a választások előtt kirukkolhatna a kellemetlen igazsággal, s csak egy nagyon szűk kaput nyít, hogy mit kell csinálniuk, hogy egyáltalán életben maradhassanak. Teljesen világos, hogy mi az a szűk lehetőség, amit egyedül tehetnek: az USA-nak IzRáheltől el kell válni radikálisan és nyíltan, s az oroszok fütyülésére kell táncolniuk. Ha esetleg a lúdtalpasok abbahagynák ezt a "táncot" azonnal végük van. Nézzük meg Putyin eddigi sikereit a cionista-imperialista pokolfajzatok ellen:
Az oroszok egységben vannak a következő államokkal:Kínával, a Dél-Amerika-i államokkal, Iránnal, Észak-Koreával, stb. (Csupa kényes és fontos ország, ami borzolja Amerika idegeit. A szerk.) Amerika tudja, hogy minden szempontból vége van, épp ezért közölte Obama, hogy az amerikai zsidó banda azt üzente az izráheli zsidó bandának, hogy kuss legyen, de végleg. A pokolfajzatoknak a pokolban a helyük. Ez a végidejük, amikor kapkodnak a megmenekülésükért, de ez az utolsó harcuk már teljes reménytelenségben fog majd lezajlani.
"Mentetek elfoglalni mindenhol az első helyeket, de én az utolsó helyre kényszerítelek bennetek,
a nemzet fiai előtt foglak megszégyeníteni titeket!" - mondá Jézus a pokolfajzatoknak.(tudósítónktól)
A szerkesztő megjegyzése: Nagyjából 3 éve új időszámítás van Amerika és Izrael kapcsolatában. Ez a mindjobban erősödő törésvonal az Arab Tavasz óta kezdődött és a 2008-as gázai népirtás után. Hatalmas pofon volt Izrael számára, amikor rakétákat kaptak a palesztínoktól és a híres védelmük sok rakétét le se tudott szedni, tehát a „vaskupola” méregdrága rakétarendszerük semmit sem ér. Ez nagy égés volt nekik. Utána sorozatban kapták a pofonokat, amikor az amerikai diplomaták helyretették Izraelben Nyahu vezetését, hogy mi az új ábra. Magyarul: semmi pénzt nem kapnak és ne is kérjenek. Utána jött az, hogy Nyahut nem is fogadta Amerikában Obama. Az idei évben sem javult meg ez a fagyos és reménytelen viszony. Ebbe a képbe tartozik az is amitől Izraelben megőrülnek, hogy nem lesz Irán ellen háború, sőt nemzetközi tárgyalás oldotta fel a szankciókat ellenük. Mindenki tudja, hogy Izraelnek csak egyetlen „támasza” van, Amerika, amellyel végzetesen megromlott a viszonyuk, de ennél is nagyobb pánikot okoz számukra az, hogy Amerika is nagyon beteg...Kína tartja lélegeztető gépen a Nagy Testvért. Ezek csak nagy vonalakban jelzik a furcsa páros siralmas helyzetét. Az biztos, hogy az idei év második felében már könnyebb lesz mérleget vonni USRAEL szánalmas viszonyáról. Kép: pressTV, Putyin az iráni elnökkel

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/s%C3%A1t%C3%A1nfajzatok-kil%C3%A1t%C3%A1sai-0


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése