2014. február 25., kedd

Amerika most nem aggódik a demokráciáért

Susan Rice amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó egy az NBC-nek adott interjúban "súlyos hibának" nevezte, hogy az orosz haderő megkezdte a bevonulást Ukrajnába...

...pedig az volt a súlyos hiba, amikor Susan Rice lemászott a fáról.
Az ITAR-TASS hírügynökség tegnap hamar lehozta a választ: az orosz Külügyminisztérium felszólította az asszonyságot, hogy munkakörének megfelelően az amerikai nemzetbiztonsági hivatalnak osztogasson tanácsokat, ne Oroszországnak.
A lapnak nyilatkozó forrás kommentálta Susan Rice tanácsosztogatását. Felszólította, hogy ehelyett a világ különböző részein jelen lévő amerikai csapatok elhelyezkedéséről adjon szakértői értékelést. Különös tekintettel azokra az alakulatokra, amelyek arra hivatkozva tartózkodnak egyes országokban, hogy bevonulásuk előtt "veszélyben volt a demokrácia".
Ukrajnában igencsak "veszélyben van a demokrácia" a nyugatiak fegyveres lázadása miatt. Az amerikaiaknak semmi oka meglepődni, ha az orosz tankok felvonulnak Kijevbe is. Mint Medvegyev is mondta; jelenleg nincs kivel tárgyalni.

http://www.hidfo.net/2014/02/25/amerika-most-nem-aggodik-demokraciaert



A NATO megszállta Ukrajnát, már csak idők kérdése mikor lesz lerombolva Róma és Párizs. Az is csak idő kérdése, mikor fog szinte egész Európában nyilvánosan kommunista diktatúra kialakulni.
A tegnapi napon tartott sajtótájékoztatót Anders Fogh Rasmussen az ukrán helyzettel kapcsolatosan. A NATO főtitkára a hozzá illő, széles mosolyú "szimpatikus" nyilatkozatot adta. Oroszország mennyire jó barátja a NATO-nak, milyen jó szomszédi viszonyban is vannak, és különben is közös érdek, hogy az ukrán nép jól éljen.
Eddig a reklám szövegelés. Immáron sokadik olyan háború zajlott és zajlik, amely a szírializált háborúk sorába tartozik. A nyugat taktikát változtatott, és a nemzetközi egyezmények alá eső reguláris hadseregek helyett úgynevezett zsoldos civil hadseregekkel vív háborút. Ennek próba alakulata volt a Blackwater. A tesztelések egy évtizedig zajlottak főleg arabok lakta vidékeken. Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a Blackwater civil hadsereg, de éppolyan jogokat élvez mint a hivatalos hadsereg, légi támogatást kérhet, drónokat használhat, és bárhol beavatkozhat a világon. A haszon mindebből? Civil ruhában háborúznak, így semmilyen nemzetközi egyezmény nem vonatkozik rájuk. Ha bárhol bukás történik, a nyugati államok mossák kezeiket, ezek nem a hadsereg tagjai, semmi közük hozzá.
Hídfő.net | A NATO nem szállja meg Ukrajnát - vagy mégis?Érdekes módon a "tüntetők" jól szervezett katonai jellegű akciói nem keltették fel az aggódó nyugat figyelmét...
A nyugatnak nagy gyakorlata van ebben a módiban, az első ilyen hadsereg annak idején őfelsége kalóza Drake kapitány volt, aki kalóz hadával bántatlanul fosztogathatott, gyilkolt, erőszakolt, ember és rabszolga kereskedelmet folytatott. Ezeknek a hadseregeknek semmi köze a civil ruhás alakulatokhoz, mint a kémek, vagy hírszerzők, beépített ügynökök, ők ugyanis az államhatalomhoz tartoznak, és lebukás esetén az államok rendezik egymás között a nézeteltérést is. Rasmussen elszólta magát, örömét fejezte ki, hogy az ukrán hadsereg nem avatkozott közbe. Pedig kellett volna, ugyanis maga Putyin is megállapította egy riportban, jól felkészített katonai akció zajlott Kijevben. Márpedig Putyin nem szokott vaktában beszélni. Természetesen a hadsereg pillanatok alatt letörhette volna a civil zsoldosok szervezte és vezette akciókat. Csak akkor bukik az újabb cionista mutatvány. A csel bevált, az új kalózbanda ismételten civilnek álcázva magát elérte amit a nyugat akart. Rasmussen beszéde a széles mosoly mögött semmi egyéb, mint Moszkva altatása. Az EU és a nyugat katonáinak már nem kell bevonulni Ukrajnába, már ott vannak, csak éppen civilben.
Ukrajnában a nyugat és kelet közötti háború már zajlik.

http://www.hidfo.net/2014/02/25/nato-nem-szallja-meg-ukrajnat-vagy-megis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése