2014. március 25., kedd

Megtarthatja pozícióját a krími flotta vezetője

Szergej Sojgu orosz honvédelmi miniszter kinevezte a Fekete-tengeri flotta helyettes parancsnokává Denisz Berezovszkijt, a krími haditengerészet vezetőjét.
Berezovszkijt korábban az illegitim kijevi kormány is ki akarta kinevezni az ukrán flotta élére a haditengerészet vezetőjének lemondását követően. A kijevi vezetés nem talált megfelelő árulót a flotta élére, mert ahogy előde sem, a kinevezett Berezovszkij sem tagadta meg a nép szolgálatát és nem fogadta el az illegitim kormány parancsait. Ehelyett hűséget esküdött az Autonóm Krími Köztársaságnak, és az ő vezetése alatt alakult meg a független krími haditengerészet.
A honvédelmi miniszter hétfőn találkozott az egykori ukrán hadsereg parancsnokaival és több intézményben is látogatást tett, ahol az érintettek sorban kifejezték, hogy továbbra is ellátnák a katonai szolgálatot az orosz fegyveres erők kötelékében. Sojgu részletesen kifejtette ennek szociális vonatkozásait, az előjogokat és kötelezettségeket, valamint bejelentette, hogy a térséget összehangolják az orosz katonai körzetekkel.

http://www.hidfo.net/2014/03/25/megtarthatja-poziciojat-krimi-flotta-vezetoje



A krimi bűnözők réme


A krimi bűnözők új réme ő. A félelmetes Főügyészi cim viselője a fékszigeten. Parancsára fegyveres rendőri alakulatok lendülnek mozgásba. Marcona -harcedzett rendőrfőnökök állnak előtte haptákba, reszkető inakkal.
Van már vagy 28 esztendős. És Natali a neve. Pontosabban Natalja Poklonszkaja. (A neve után itélve még hajadon!) És rettentően csinos. Egyesek-talán nem is minden alap nélkül-Oroszország szexszimbólumának tartják. Amiről az új krimi főügyész-mindeddig-”természetesen nem is hallott”!
Crimea's New Attorney General Reacts to Her Internet Fandom
Ám a váddal kénytelen volt szembesülni egy sajtóbeszélgetésen Szimferopolban, ahol új beosztásáról és munkaköréről faggatták a zsurnaliszták.
“Uramisten! Eddig nem is hallottam erről!”-sápadozott a bűnözők legfőbb krimi üldözője. Természetesen az újságiróktól értesült CSAK most arról, hogy őneki a facebookon van ám már komoly rajongói oldala is. (Ugyan Polt Péternek van-e.)
Amikor pedig mutattak neki egy újságcikket, miszerint ő a Birodalom szexszimbóluma, szerénykedett egy kicsit, és kifejtette: inkább főügyészként szeretne kitűnni, semmint a külsejével.
Tekintettel frissel elfoglalt hivatalára, egyenlőre be kell érnie a küllemével foglalkozó véleményekkel. Amikre bizony büszke lehet.

http://balrad.wordpress.com/2014/03/24/a-krimi-bunozok-reme/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése