2014. április 9., szerda

Négerek támadtak magyar lányra Balassagyarmaton

A határmenti kisváros, Balassagyarmat életét régóta megkeserítik a színesbőrű menekültek. Hangosak, piszkosak és újabban erőszakosak is. Március végén történt ez a jelzésértékű eset, ami kis híján tragédiába torkollott. Kilenc főből álló néger galeri rontott rá egy fiatal, iskolás lányra. A sértett kocogni indult a városban található BSE pályához, de a közeli vasúti átjáró felől négerek kezdtek futni felé és obszcén szavakat kezdtek kiabálni. Szerencsére, lélekjelenlétének köszönhetően futásnak eredt és gyorsan elérte az utcát, ahol lakik.
Hídfő.net | Négerek támadtak magyar lányra BalassagyarmatonMegérkeznek a "menekültek". Aztán elmenni már nem akarnak. Nem az lenne a jó megoldás, ha meg se érkeznének?
A színesbőrű horda nem merte a házig kergetni, ez volt a lány szerencséje. Délután 1 óra körüli eseményekről beszélünk, nem késő éjszakán történtekről. A multikulti felmagasztalása olyan inváziót szabadít ránk, ami kíméletlen terrort jelent népünknek, - aminek főleg a fiatal és gyermekkorúak esnek áldozatul. Nem kell túlságosan nagy képzelőerő ahhoz, hogy megjósoljuk: az ilyen esetek a jövőben gyökeres intézkedések hiányában megszaporodnak. A menekült státusszal itt tartózkodóknak nem elegek az ingyenes orvosi ellátások, segélyek, koszt és kvártély. Nekik fiatal, magyar lányokra is szükségeik vannak. Az állapotok hamarosan elérik azt a szintet, amikor a lakosság könyörögni fog a hatékony megoldásért. Ebben a pillanatban még nem hisszük el, hogy Magyarországgal is megtörténhet, ami Angliával, Franciaországgal és a többi migrációs célországgal megtörtént. Pedig az intő jelek ugyanazok.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése