2014. április 2., szerda

Tovább ássák az MSZP sírját

Újabb lendületet vesz a fővonalú média simonozása, miután kiderült, hogy a Simon Gábor hamis személyazonosságaival létrehozott bankszámlákon tárolt vagyonok olyan ingatlanügyletekhez köthetőek, melyekhez Mesterházy Attila és akkoriban Gyurcsány Ferenc is beleegyezését adta. Több, az ügyhöz köthető dokumentumon még az aláírásuk is szerepel.
Előbb vagy utóbb minden piszkos ügy kitudódik. Eddig is egyértelmű volt, hogy a gyurcsányista vonal velejéig romlott alja söpredék, minden cselekedetüket Tel-Avivból mozgatják. Szétlopták az országot, leépítették a magyar ipart, elvették a magyar fiatalok jövőjét. Ezek után még mindig csak ott tart az ügy, hogy néhány száz milliós vagyonok eredetére derült fény. Pedig ez töredéke az évről évre elsikkasztott állami költségvetésnek, uniós pénzeknek, és nagyságrendileg meg sem közelíti a privatizáció során fillérekért magánkézre játszott állami vagyon összértékét.
Haladjunk csak szép sorjában. Előbb az MSZP sírját ássák meg. Igaz, azért tapossák el őket, mert politikai ellenlábasaik akarnak előbb hozzájutni a keletről csordogálni kezdő pénzekhez. Idővel az ő piszkos ügyeik is előkerülnek majd. Ezt a Gyurcsány-félék bosszúvágya, gátlástalansága és rossz értelemben vett nemzetközi kapcsolataik garantálják. Egymás alól húzzák ki a talajt, és szép lassan elég név lesz bedobva a közösbe ahhoz, hogy az a teljes "rendszerváltó" kékszalagos bandát magával rántsa.
Ahogy mondani szokás: minden vicc csak egyszer vicc. Orbán Viktor rendszerváltása pedig már elsőre is rossz vicc volt. A magyar népnek nincs humorérzéke ezekhez a krumpliorrúakhoz, ideje végre eltakarítani őket a hazai közéletből.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése