2020. december 21., hétfő

December 21-ei üzenet lényegesnek tünő részletei

Ó, jóságos és irgalmas, mindentudó és mindenható örök Atya! Alfa és Omega, aki mindent teremtettél. Te soha nem hagyod el gyermekeidet. Tekints jóságosan egyszülött Fiadra, Jézus Krisztusra, aki azért jött, hogy megmentse az emberiséget és királyságodat megalapítsa a Földön. Felajánljuk Neked Szent Fiad, Jézus Krisztus minden gyötrelmét, kínszenvedését és drága Szent Vérét a Szent Kereszt minden ellenségének, az antikrisztusnak és a vörös sárkánynak bukásáért, akik most és az idők végén az igazság ellen harcolnak. Megváltónk drága Vére és földi életének utolsó lehelete által tűnjenek el úgy, mint tajték a napfényben, hogy királyságod mielőbb elérkezzék a Földön.

 

Jézus Krisztus drága Vére — jöjjön el a Te királyságod! Ámen.

 
Jézus: „A vörös sárkány és az antikrisztus fellépése e korszak utolsó órájában teljesen átszúrta Szívemet földi szolgálatom ideje alatt. És még inkább, mielőtt kileheltem lelkemet a kereszten. Amikor a kereszten függtem, lélekben láttam a büszke sárkányt. Kérkedett, hogy örökké fog uralkodni a Földön. — Én magamban felajánlottam Atyámnak ezt az imát a kereszt ellenségeinek bukásáért. — Gyermekeim, ezen ima által az antikrisztusnak, a vörös sárkánynak és csatlósainak csak rövid ideig tartó uralmuk lesz a Földön. Minél többet imádkozzátok, annál rövidebb lesz földi uralmuk ideje.
 
(1998. július 27-én.)






′′ Ha nincs se tömjéned, se aranyad, hogy Jézusnak felajánld, add meg neki szenvedésed mirháját." (Pio atya)  




"

A NAGY EMBERI tragédia az engedetlenség az isteni akarat felé. Az emberiség nagy elárulását előidézte a rendezetlen emberi ego, mint egy vad kocsány, amely oda megy, ahova akar, anélkül, hogy gondolkodna tettei következményein.

Minden ember felelős munkájáért és tettéért ...

"


"

Nem szabad tovább élnie, dolgozni és úgy viselkedni, mint a langyos. Ez az idő nem ad lehetőséget a langyosra. Lucifer lázadása alatt nem volt lehetőség a langyosra; az angyalokat, akik határozatlanul, langyosan cselekedtek, kidobták a Mennyből.

Ez az „IGEN, IGEN” VAGY „NEM, NEM” törvény.

"


"

Az elszigeteltség folytatódik: a gonoszság megköveteli, hogy ez a vírus ne álljon le, így az emberiség kétségbeesésbe merül és így a gonosz átveszi az irányítást minden létező felett.

Az emberi lény aggódva veszi el a számára kínáltakat a fertőzéstől való félelem miatt, anélkül, hogy figyelembe venné, hogy a vírus növekedése folytán a kínált nem lesz képes leküzdeni.

"


"

Az, hogy a világrend birtokba veszi a jövőbeni eseményeket és irányítja az emberiséget, nem titok, és ezen a folyamaton belül nem szerencsés, hogy egyesek Istennek szenteltek kapitulálnak, elfogadva a hamis egyház szégyenteljes modern irányzatai megtévesztő újításait.

A Föld folytatja tisztulási folyamatát, ezért az emberiség szenvedni fog, súlyos katasztrófákkal kell szembenéznie, és ezáltal emberi életbe kerül.

"





Uram! Köszönöm Neked ezt az évet! Minden napját, áldását, próbáját, nyomorúságát. Egy a lényeg számomra: mindig velem voltál. Ez adott erőt, reményt, vigaszt, jövőképet számomra. Köszönöm a Krisztusban nyert bűnbocsánatot és örök életet, mely nélkül semmit sem érne életem. Hálás vagyok szeretteimért és gyülekezetemért is. A hála napja ez életemben, amikor mindent köszönök Neked, akitől kaptam. Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése