2021. február 9., kedd

Február 9-ei legfontosabb kijelentése, a Yellowstone vulkán felébredése

AZ EMBER Büszkesége jelzi, és közömbösséggel nézi, hogy mit épít a világ elitje az emberiség szeme előtt, annak érdekében, hogy megismételje a holokausztot . Az ember süketen, vakon és némán él ... Amikor felébred, vége lesz az időnek, és amit elbocsátott, sírásra ad okot.

Közelednek a természet okozta tragikus pillanatok; nagy földrengések fognak bekövetkezni, és az emberek, az “egójuktól elcsüggedve”, megengedték szívük megkeményedését és behatolását a vizekbe, amelyek megbénítják a teremtmény Isten szeretetét.

Az isteni irgalmasság hív téged, vár téged, mint a tékozló fiút; meg kell térni, mielőtt a sötétség eljön - az ész megmondja, hogy térj meg, a szíved lágyulásra szólít fel, és az érzékeid nem akarják, hogy gonoszra használják.

EGY HÍVÁS VAN:

ALAKÍTANI! Térjen vissza az útra, mielőtt az ördög elvisz, és arra készteti, hogy dolgozzon és cselekedjen az isteni tervek ellen.


 

LUZ DE MARIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

Víziót kaptam a Föld nagy tragédiáiról, a próféciák várható beteljesedéséről ....

A természet ereje impozáns: megbénítja az emberiség egy részét.

Megalakul a gonoszság - az ember pusztulása, nagy siránkozásokkal az egész Földön, egy Krisztushoz és Anyjához hű kis maradék siránkozása.

Háborút hirdetnek és az emberiség destabilizálódik; váratlan fegyverek kerülnek napvilágra, amelyek rettegést okoznak.

A szellemiség kevés emberben fog lakni: Isten Igéje alig hallható, tilos lesz, és az embernek fáradhatatlanul meg kell keresnie, még a sziklák közepette is, ahol nem lehet látni.

A kereszténység lényege vitatkozni fog, árulás és szakadás következik. A „Katechon” (Thesszaloniki 2.6-7)  felülről kap erőt a hű Maradék támogatásához; eljön a vége, és minden a helyére kerül. (https://www.revelacionesmarianas.com/en/CISMA.html).

Hosszú szenvedés után eljön az Isteni Béke.

Ámen.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése