2021. szeptember 22., szerda

Misztikus beszélgetések

 

2021. SZEPTEMBER 12. VASÁRNAP A PÁPAI MISE IDEJÉN VÁCOTT AZ

OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT.

Uram! Tegnap a Hősök terén bemutatott szentmisét megnéztem és az azt követő körmenetet Veled jártam végig, de csak a TV közvetítés segítségével. Lélekben Veled voltam Uram.
Most itt vagyok, mert megígértem Neked, hogy a pápalátogatás alatt imával és böjttel hódolok előtted.
Imádkozom az Eucharisztikus Kongresszus minden papjáért, a pápáért, a szerzetesekért, szerzetesnőkért, a politikai vezetőkért, minden hívőért és hitetlenért, egész Magyarországért.
Jézus: Drága gyermekem! Megint a keskeny utat választottad. A csendet, a nyugalmat. A háttérima olyan segítség, amely minden felszínes és hivalkodó allűrtől mentes, a természetéből fakadóan. Itt csak te  meg Én, Én meg te vagyunk.
Az Eucharisztikus Kongresszus  záró akkordjára sok ember érkezik, főleg a szentmisére és az Eucharisztia ünneplésére.Valójában csak nagyon kevesek ünnepelnek Engem az Eucharisztiában. Ebben a pár órában amit itt most imádásban töltesz, sok sok kegyelmet osztok szét, mert ezzel engeszteled az Én Szent Szívemet a szentségtörő,tiszteletlen, közömbös áldozókért, elsősorban a kézbe áldoztatás borzasztó bűnéért.
A te és a többi háttérimádkozó testvéredért akik a relytekben engesztelnek, imádkoznak, böjtölnek, Szent Mihály arkangyal és az összes Szent Angyal segítségével megkötözök minden démoni lelket erre a kis időre, akik most Magyarország kereszténységének lerombolására rendelt ellenségem. Megkötözöm a sátánt erre a kevés időre és megáldom az Eucharisztikus Kongresszus záró miséjét. Minden résztvevőt Eucharisztikus áldásommal ajándékozom meg. Boldog nemzet a magyar. Szerető Édesanyátok és a Magyar Szentek közbenjáró imái, sok sok áldást és kegyelmet könyörögtek ki erre a nagyszerű alkalomra.
Megáldalak most az áldozatkészség kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.

Uram! Miről szeretnél beszélni velem?
Gyermekem, a keskeny útról.

13 Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak.

14 Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak,akik megtalálják azt.(Máté: 7:13-14.)

A Biblia lapjain olvasható széles út,  a világot, a világi hívságokat szimbolizálja. Mit jelent a széles út valójában? A széles úton sok ember elfér, lehet bámészkodni, kényelmes, meg lehet pihenni, nem kell a másik emberre figyelni, jól lehet haladni rajta, minden igényünket kielégíti, így Isten nem is hiányzik ezen az úton. De vajon ez az út hová torkollik? Bizony, mivel Isten és emberszeretet  nélküli, az örök kárhozatra visz.

A szoros kapu és a keskeny út  pedig azt az utat szimbolizálja amelyen Én járok. Ahol az Én véres lábnyomomat követve kell haladnotok, amely sokszor kövekkel, tövisekkel, akadályokkal tűzdelt. Kaptatókkal, meredek szakadékokkal tarkított. Ez kényelmetlen, nehéz, türelmet, kitartást, szenvedést hozhat. De aki mindvégig kitart az elnyeri az Élet Koronáját.

Uram! Órák óta szemléllek, imádlak, dicsőítelek, gyönyörködöm szépségedben és fenségedben. Legméltóságosabb Oltáriszentség! Engesztellek és imádkozom, szeretlek és hódolatomat szeretném kifejezni mindenért és mindenkiért.

Dicséret, hála és imádás, köszönet mindenért!

Szeretlek, imádlak és bízom Benned Istenem.

Jézus bátor harcosa.

2021. SZEPTEMBER 17.
3. PÉNTEK SZENT VÉR ÁHÍTAT. VÁC,
AZ OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT

Drága Uram! Újra itt vagyok Előtted, repesve vártam a találkozást. Minden Szentségimádást személyes találkozásként élek meg. Hiszem, hogy élő Személyként, élő Istenként tekintesz le rám.
Minden örömömet, gondomat, bánatomat elmondhatom, letehetem fájdalmaimat.Türelmesen végig hallgatsz.Köszönöm Neked Uram!
Jézus: Drága gyermekem! Az Új Világban az 1000 éves Birodalomban és a végső győzelem után, amikor a gonoszt végleg száműzöm, szemtől szembe találkozhatunk, beszélhetünk, nevethetünk, ehetünk, ihatunk együtt lehetünk, együtt élhetünk. Minden mélyen hívő keresztény  gyermekem vágya, hogy együtt legyen Velem. Ez az idő már nincs messze. Sok türelemre, béketűrésre, kitartásra, bizalomra, hitre, erőre, bátorságra van addig szükség, hogy a végsőkig kitartsatok!
Minden eszközt, minden kegyelmet megadok azoknak, akik ezekben a nehéz időkben, az utolsó időkben keresnek Engem és kitartanak mellettem.
Megáldalak az erősség lelkével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa

Uram! Miről szeretnél beszélgetni velem?
Mennyei Atya: Drága gyermekem! A jelenlétről.
Mit is jelent ez? Ahogy szoktuk, induljunk ki a szótőből.
A jelen, nem a múlt és nem a jövő. A jelen, az a mindenkori pillanat megélése.
A jelen, az ébrenlét, a készség a pillanat megélésére, az aminek ott és akkor meg kell történnie. Nálam gyermekem minden és mindig Jelen van. Úgy, hogy benne van a múlt és a jövő. Ez látszólag bonyolult állítás, az emberi értelem számára felfoghatatlan, de a jelen számomra az egészet és a teljest, a mindent foglalja össze és foglalja magába.
Az embereknél a jelenlét  egyfajta éberség, figyelem, odafigyelés a történésekre, a külső és belső hatásokra egyaránt. A jelenlét leegyszerűsített formája, ha valahol, valamiben, valakivel együtt vagyunk, ott és akkor, a jelenben. A testi, lelki jelenlét fontos az élet minden területén, hiszen ha nem figyelünk, elkalandoznak, eltévednek a gondolataink, már nincs meg a megfelelő jelenlét. Ha testben nem vagyunk jelen ahol lennünk kell, pl.: a munkahelyünkön,családi rendezvényen, megbeszélt tárgyaláson, stb. A jelenlét hiánya problémát okoz, meghiúsul  az ettől várt eredmény.

Most végső soron a jelenlét fogalmát kiterjesztjük és egyetemes szintre emeljük.
Isten, a Szentháromság jelenléte mivel öröktől fogva van, szükségszerű és állandó, az emberi léttől független és jelenvaló. Istennek jelenléte a világban és a Kozmoszban a teremtés   legmagasabb ,legteljesebb legátfogóbb szeretet- jelenléte a Szentháromságban ami a mindenhol és a mindenekben tetten érhető valóság.  Az ember jelenléte a világban, eleve elrendelt jelenlét Isten végzése szerint. Isten jelenléte világban és az Egyházban az  emberek számára Krisztusban valósul meg. A szentmisén való jelenlét pedig az a misztérium, ami a mindenkori átváltoztatás pillanata, amely folyamatos jelent és jelenlétet pecsétel le a világ és az emberiség történetében. Így válik a pillanat misztériuma az egyetemes és folyamatos isteni jelenlét megvalósulása az örökkévalóságban és a jelenben. Az Eucharisztia a Szentháromság csodálatos és teljes jelenléte, ahol Krisztusban egyesíti a múltat a jelent és a jövőt az emberiséggel. Így válik mindenkor jelenvalóvá és folyamatossá a megváltás, így válik az Isten és ember kapcsolata folyamatos és végtelen jelenné.
Drága gyermekem! Éber elmével és teljes szívvel vegyél részt minden szentmisén, megragadva a legszentebb pillanatot, amikor az Isten, az átváltoztatáskor az örökkévalóság jelenéből belép az emberi világ legcsodálatosabb jelenébe az Eucharisztia által, egyesül az emberrel, jelenné válik az emberben , így az örökkévalóság jelene egyesül a teremtmény jelenével . Így valósítva meg Isten és az ember folyamatos jelenlétét a Földön és az örökkévalóságban.
Ezért Drága gyermekem! Soha ne essetek kétségbe, soha ne gondoljátok hogy egyedül vagytok. Isten folyamatosan és szükségszerűen Krisztus megváltó halála és feltámadása által mindig jelen van, veletek, értetek és bennetek a szeretet kötelékében.
Teremtő Atyátok vagyok! Én Vagyok Aki Vagyok! Krisztusban és Krisztus által az enyéim vagytok! Mindannyian! Most és mindörökké! Ámen.

Megáldalak a bölcsesség lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

2021. SZEPTEMBER 22. 10 óra 20 perc

Hamarosan itt van Szent Mihály ünnepe, szeptember 29.
Most Te, a Mennyei Seregek vezére kívánsz szólni hozzám.

Szent Mihály a Mennyei Seregek vezére: Szeretett testvérem, kedves védencem!
Erre az ünnepre készülve szólok hozzád és az emberekhez.
Azt sokan tudjátok, hogy a Szentháromság engem választott a mennyei Seregek vezérévé. Harcos Angyalaimmal a mennyei lázadáskor Isten erejével és segítségével letaszítottuk Lucifert és hozzá hűséges lázadó angyalokat a Mennyből. A Mennyben megszűnt a harc,  de a Föld pokoli hadszíntérré változott. A sátán mozgósította az alvilág összes démonát, hogy a Földön arasson. Kísértsen, üldözzön, befolyásoljon, zaklasson, megszálljon annyi embert amennyit csak lehet, hogy a pokolra vonszolja őket. Isten népének és az igaz keresztényeknek pedig a jelen nyomorúság és szorongattatás miatt meggyengítse a hitét.
A harc láthatatlanul zajlik a Hatalmasságok, Fejedelemségek között. Mi Szent Angyalok a csatákat a levegőégben, a magasságokban és a Földön, Isten erejével és segítségével vívjuk   minden egyes lélekért. Őrangyalaitok is kiveszik részüket ebben a küzdelemben.
Nektek embereknek igaz hittel, Isten iránti hűséggel, imával, böjttel, kitartással, türelemmel, bátorsággal kell felvenni a sátán és démonai ellen a harcot. Kérni a Szent Angyalok segítségét.
A gonosz tudja, hogy kevés ideje van hátra, ezért minden erejét latba vetve befolyásolja a világ és az Egyház dolgait.
A gonoszságnak ki kell teljesedni.  A rendelt időnek be kell teljesedni. Ismeritek a Szent Bibliából a búza és a konkoly példázatát. Amikor beérik a termés , Isten parancsára az aratás sarlóját kiereszti a Földre, a búzát és a konkolyt szétválasztják, a konkolyt a tűzre vetik.
Angyalok milliárdjai vannak mozgósítva, a csaták csatáját éljük. Mi szolgák, Isten szolgáló lelkei vagyunk. Hatalmasak, erősek. Isten az emberek védelmére rendelt bennünket. Ne féljetek! Ha Isten velünk, ki ellenünk?
A harc már eldőlt, mert a győzelem öröktől fogva elrendeltetett. De a rendelt időnek be kell teljesedni és a dolgoknak meg kell történniük.
Ne féljetek! Most is csak azt tudom mondani mint egykor." Ki olyan, mint az Isten? Senki nem olyan, mint az Isten!"
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése