2022. május 2., hétfő

Ahogyan rakosgattam tegnap, találtam valamit 4 évvel ezelőttről...

„Gyermekeim, áldjátok az Atyát, a Fiút és a Szentlelket, akik végtelen szeretetükben azt akarják, hogy minél többen üdvözüljenek. A világ nagy hatalmai (pl. Amerika, Kína, Korea) ki akarják robbantani a III. Világháborút, amely az egész világot érinteni fogja. ....

A háború alatt nemcsak a rosszak fognak meghalni, hanem a jók is. Gyermekeim, ezeknek az országoknak a vezetői nem fognak törődni azzal, hogy a háborúnak mennyi áldozata lesz. Egyedül a hatalom fogja érdekelni őket, vagyis a Mammon, aki a pokolban közvetlen a Sátán mellett áll. Gyermekeim, a Mammon imádása a lelkek vesztét okozza. A pénz nem több egy eszköznél, amely az élet fenntartásához szükséges. Mindazok, akik a pénzt többre becsülik a szeretetnél már a Sátán kezében vannak. Sose feledjétek el, hogy Isten nagyra értékeli azokat az embereket, akik erkölcsösen és becsületesen élik az életüket. Ma a világ azt diktálja számotokra, hogy az erkölcsös életnek nincs értelme. "

...

 

Az Úr ekkor így szólt:

„Én, a ti Mennyei Atyátok, sok mindent elnézek. Megengedem, hogy kiüresítsétek a templomokat. Ám ha az Eucharisztiától is megfosztjátok házamat, akkor az Én szent haragommal fogtok szembesülni. Ez az egyetlen, amit nem tűrök el. Fiamat súlyosabban meggyalázza az, ha kiteszik Őt a templomból, mint amikor valaki szentségtörő módon veszi magához Szent Testét. Az Eucharisztia a ti üdvösségetek. Aki ezt támogatja, annak jobb lett volna, ha meg sem születik. Hogyan merészelitek az Én akaratomat felülbírálni? Én mindenkinek az üdvösségét akarom. Aki elveszi másoktól a lehetőséget, hogy üdvözüljön, az a kárhozat fia. Imádkozzatok, hogy ez minél kevesebb helyen valósuljon meg!”


S ez május 1-ejei kinyilatkoztatásból való már:
 

„Ne féljetek, mert Oroszországnak nem csak az Ön nemzete a szándéka, hanem hamarosan meg akarja támadni az európai országokat is, és a vér sok nemzet mezejére kerül, mert Oroszországnak az a szándéka, hogy Európával és más országokkal találkozzon. Európa népe, készüljetek fel, mert a háború hamarosan belép a földetekbe. De tudd ezt, Oroszországot meg fogja támadni Kína , ami veszélyt jelent a világra.

„Tudjátok meg ezt, szeretett gyermekeim, engem, Szent Józsefet azért küldtem a világba, hogy előkészítsem az emberiség lemészárlására, ahogyan az emberiség félreteszi Jézust és Máriát. Európa háborúba kerül, amelyre nincs felkészülve. A Közel-Kelet hamarosan követi, megtámadja Izraelt és Spanyolországot , és a muszlim országok háborúját a Nagy Háború egyenletébe vonja .”

„Gyermekeim, Istenhez és Isten Anyjához kell fordulnotok, és imádkoznotok nemzeteitek biztonságáért. Norvégia , Koppenhága és Svédország népe, fel kell készülnie a háborúra, mert Oroszország hamarosan megtámad téged. Svájc , a régóta védett föld, fel kell készülnöd a háborúra, mert nemzetedet hamarosan megtámadják.

Olaszországot megszállja Isten ellensége, és a városokat hamarosan megtámadják. A hadseregek elfoglalják Rómát – különösen a Vatikánt –, és a kommunizmus zászlaja kerül a Vatikán városa fölé, és a pápa nagyon szenvedni fog, mert itt az ideje, hogy Benedek pápa felkészüljön arra, hogy Szűz Mária elmozdítsa. a pápaság királynője."

....
 

" Sok-sok szenvedés és sok pusztulás fog jönni, mert sok földetek víz alá kerül . A jégtörések az északi féltekén és a déli sarkon fognak elolvadni . Sok különböző tengeri élőlényt fog hozni. Veszélyes lesz az emberiségre. A Nap közelebb fog jönni a Földhöz, nagy meleget hozva , hogy elbizonytalanítsa az emberiséget."

Oroszország és Kína tengeralattjárókat küld Ausztráliába és a Közel -Kelet Nemzeteibe , valamint az USA -ba , ami nagy félelmet fog okozni. India heves fenyítést fog kapni , ami sok halált hoz."

„Imádkozzatok, gyermekeim, különösen Ausztráliáért , mert nagyon súlyos büntetést fog kapni a partvonalak mentén. Imádkozzatok, gyermekeim, mert csak a kereszt által üdvözülhettek.

„Imádkozzatok Tajvanért , mert Kína hamarosan továbblép rajta. Az USA oda küldi katonáit, de közben Kína megtámadja az USA-t a partjainál.

„Gyermekeim, a Boldogságos Szűz Mária küldött, hogy figyelmeztessem a világot, mert az emberiség lassan megtanulja, hogy gyorsan kövesse az Antikrisztust.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése