2022. július 11., hétfő

Július 10-e és 16-a szemezgetése elsőkézből

"Annyi gonoszság van a világban, hogy fogalmatok sincs róla, gyermekeim. Csak annyit mondhatok nektek, hogy az út mostantól kezdve nagyon nehéz, rögös és viharos lesz. Szeretném, ha kitartanátok, és szeretném, ha nagyon közel maradnátok Hozzám. Én mindig nagyon közel vagyok hozzátok, hogy megvédjelek benneteket minden gonosztól."



 

Ausztrália sok büntetést fog kapni a föld és népe ellen, és rájönnek, mit okoztak Fiam ellen, és arra késztetik az emberiséget, hogy alaposan gondolja át, miért okoztak neked annyi szenvedést. Lesznek még pusztító árvizek, és Sydney tönkremegy, mert a föld kettészakad, és tönkreteszi a nagy emlékműveket. A város össze fog omlani, a Kikötő híd pedig az Operaházzal együtt, és sok ember elpusztul, a hatóságok pedig el fogják hinni és megértik, hogy mit tettek veled.”

„Nagy magasságba fogsz emelkedni, mert az emberiség akkor hinni fog Isteni Fiam Jézus szavaiban, és azokban a Szavakban, amelyeket 40 éven át mondtam neked, figyelmeztetve az emberiséget, mert Ausztrália népe nem volt hajlandó hinni a nekik adott isteni üzenetekben. őket. Higgy nekem, szent fiam, ennek az országnak a népe látni fogja, mit tettek veled, az utolsó idők szent hitvese.”

„Amikor az eget olyan fény éri, amely nagyon erősen fog ragyogni, akkor az egy aszteroida visszaverődése által okozott cselekvés lesz, amely nagyon közel kerül a légkörhöz. Ez a kő sok zavart okoz majd a légkörben, mivel az aszteroida nagyon nagy lesz, és ha eltalálná a Földet, az a Föld megsemmisülését okozná. Védje szemét a Fénytől, maradjon ott, ahol van, és imádkozzon."

"Gyermekeim, még mindig nem fogadjátok el a figyelmeztetéseket, amelyeket mi, a mennyország küldtünk nektek."

Spanyolország hamarosan meg fog büntetni, mivel a Közel-Kelet országai megtámadják és félelmet keltenek a nemzetekre.”

" Franciaországot is érinteni fogja, ami a nemzet elbizonytalanodását okozza, mivel felkelést okoz a muszlimoknak , megosztottságot hozva a nemzetekben."

„Gyermekeim elalszanak, és nem veszik észre, hogy Oroszország , a Medve felébred, és Európa északi országai fölött fog áradni, és hamarosan háborút hoz Svédország, Dánia, Norvégia és Kelet-Németország nemzetei ellen . Úgy tesznek, mintha mi sem történne, de az Ukrajna elleni támadás a nagy háború kezdete . 2014-ben kezdődött. Ébredjetek gyermekeim, amikor a világ a harmadik világháborúra készül .”

Anglia , egy olyan ország, amely azt hiszi, hogy nem érintik meg, meg fog lepődni, mert nagyon szomorú és szomorú esemény fog bekövetkezni hamarosan a királyi házzal . Imádkozzatok, gyermekeim."

Kína Tajvan megtámadására készül , ami világos utat nyit az USA számára ., megvédi a nemzetet, de nagy megosztottságot hoz az USA számára . Imádkozzatok, gyermekeim, mert az emberiség sok követelést hoz."

„Imádkozzatok, gyermekeim, Dél-Amerikáért és a Dél- és Észak-Amerika közötti kisebb nemzetekért, mert nagy hullámok jönnek, hogy megosszák a kis nemzeteket, Kubát, Jamaicát, Haitit, a Dominikai Köztársaságot, Puerto Ricót és a Virgin-szigeteket . Dél-Amerika szétesik, és a kommunizmust hozza egyes nemzetekre, de megosztja az embereket, és nagy megosztottságot hoz – és az élelem hiánya is – az embereket. Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, mert csak sok ima fogja megváltoztatni a dolgok menetét.”

„Imádkozzatok Benedek pápáért , mert igyekszik, hiszen kora annak a jele, hogy nagyon közel van az ideje. A Vatikán nagy lángokba borul, az ellenség pedig kihelyezi a kommunizmus zászlaját a bazilikára, hogy megmutassa a világnak, hogy a kommunizmus győzött.”

" Mindenhol vulkánok fognak kitörni, nagy zavart okozva a világban."

Japán , hallgass meg most: Hatalmas földrengés fogja kettéválasztani a szigeteket. Sok embertől kérek imát, mert csak az ima fogja megváltoztatni gyermekeink szívét.”

„Figyeljetek szavaimra, szeretett gyermekeim, mert eljött a háború, és hamarosan megölnek egy hatalmon lévő személyt , ami nagy szenvedést fog hozni a világ számára.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése