2023. február 23., csütörtök

Hamvazószerdán kinyilatkoztatták NAGY FIGYELMEZTETÉS itt van előttünk

"Európát és Ázsiát is belerángatják a háborúba. Kanadát és Ausztráliát is váratlanul belerángatják majd a háborúba, mert Kína sok nemzetet fog megszállni a 200 millió férfit és nőt számláló nagy hadserege miatt."

"Oroszország is az emberiség pusztulásának okozója lesz, de Oroszország meglepődik majd, amikor megtudja, hogy Kína megtámadja. Az európai nemzeteknek ezért fel kell készülniük az orosz nemzet határai mentén. Azokat az országokat fogják megtámadni, amelyek közel vannak. Franciaországot inkább saját maga fogja mozgásképtelenné tenni, mintsem az őt megtámadó országok".

"A forradalom lecsap Franciaországra, és az Én nagy katonám és uralkodóm eljön, hogy megvédje a Nemzet igazságát."

"Imádkozzatok drága gyermekek, mert a Közel-Kelet készen áll arra, hogy fellángoljon, és az atomfegyver bevetésre kerül. Az emberiség azt hiszi, hogy ezeket a fegyvereket nem fogják használni, de Oroszországnak és Kínának más tervei vannak, és Amerikát Kína és Oroszország fogja megszállni."

"Kalifornia nagyon hamar a tengerbe fog süllyedni és rövid időn belül sok ember fog elmúlni és eljön az ítéletük, mert az emberiség elfelejtette, hogy miért teremtették őket. Ez olyan szomorú, drága gyermekeim."

"Libanon ismét a konfliktusok földje lesz, de később Szent Charbel meg fogja menteni azt a nemzetet."

"Imádkozzatok drága gyermekek az afrikai nemzetekért. Még ha szegények is - de fegyverrel fognak harcolni egymás ellen."

"Imádkozzatok drága gyermekek Dél-Amerikáért, mert sok nemzet elfelejtett Engem, és meg fogják fizetni az árát."

"Mit mondhatnék a gyermekeinknek? Mennyei Atyám és Lelkem buzgón meg akarja menteni gyermekeinket, és Szentséges Anyám, akinek küldetése van, és bejárja az egész világot, továbbra is sok országba fog menni, hogy megmentse gyermekeinket, de gyermekeink elfeledkeztek rólunk. Ezért kérlek benneteket, ó, gyermekek, vegyétek fel Legszentebb Anyám Szeretetgyöngyeit, és imádkozzátok őket komolyan, hogy az emberiségnek Irgalmasságot adjanak".

"Ez az év a nagy büntetés éve. Ez rövidesen bekövetkezik, és ezután, ha az emberiség alszik, akkor a Nagy Figyelmeztetés és a Nagy Megfenyítés fog eljönni a világra."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése