2024. január 20., szombat

Misztikus beszélgetések

 

2024.01. 19. 3. PÉNTEK, VÁC.

Uram! A "Szeplőtelen" szót nem mondhatjuk a közgyónásban. Nem tudom nem mondani, ezért mondom.

Mennyei Atya: A "Szeplőtelen" kifejezés, maga a tisztaság.
Vajon ki teljesen tiszta és szeplőtelen. Maga az Isten és Aki a "Szeplőtelent" teremtette. De ki és mi a "Szeplőtelen"? Akit az Isten "Szeplőtelennek" teremtett. Ez oda és vissza is igaz. Az eredendő bűntől mentes, akit Én már teremtés hajnalán kigondoltam!
Akit az Isten "Szeplőtelennek" teremtett, annak kiváltságos hatalmát, méltóságát, rangját   megkérdőjelezni, elvenni, kihagyni, eltávolítani, kimeríti a vakmerőségnek azt a mélységét és magasságát, ami Isten teremtő méltóságát sérti.
A"Szeplőtelenség" kiváltság, a tisztaságosság mércéje, előjog, amit csak egy ember érdemelhetett ki a "Szeplőtelenül Fogantatott Szűz", akit azért teremtettem, hogy Szent Fiam leszállhasson szűzi méhébe. A "Szeplőtelenség". Megváltás!
A szó eltávolítva a közgyónás szövegéből. A gyónás szövegéből. Hát nem érdekes? A bűnbánat szövegéből! Vajon miért? Kinek a műve ez? Végső soron a sátáné, akinek a befolyása ezekben az utolsó időkben igen nagy. A sátán gyűlöli és fél a "Szeplőtelenül Fogantatott"-tól,ő tudja,hogy Szűz Mária fogja eltiporni sarkával az ő  fejét. Ezért támadja tapossa, gyalázza Istenanyai méltóságát.
Nem újkeletű a kifejezés. A sátán füstje behatolt az egyházba.
Ti papok!  Az engedelmességben csak addig menjetek el, amíg a Szent Evangéliumok, a Szent Hagyomány és a Szent Liturgia tisztasága nem sérül.
Vigyázzatok! A sátán elsődleges célpontjai ti vagytok! Imádkozzatok a tisztánlátás és megkülönböztetés, a bátorság, az éberség kegyelméért.

Most megáldalak az állhatatosság és az erősség kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése