2024.04.19. VÁC 3. PÉNTEK AZ OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT
A SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT

Drága Jézus! Miről szeretnél beszélni?
Jézus: Drága gyermekem! Amint egy lelki testvérednek is kinyilatkoztattam, a Nagyfigyelmeztetés nagyon, nagyon közel van.
Ti mondhatjátok " ez már lerágott csont",sajnos sok ember számára még most sem ismert ez a nagy horderejű csoda, isteni beavatkozás,amely az egész emberiséget érinti.
A lelketek, mint egy nyitott könyv ,-van előttünk...
Nagyon fontos lenne, hogy minden katolikus gyermekem életgyónást végezzen. Az egész életeteket áttekintve kell ezt megtennetek, hogy meglátogatásotok napján hófehér lélekkel álljatok előttem.
Ezért neked is mondom, juttasd el sokakhoz, mielőbb végezzék el életgyónásukat. Mindenkit szeretettel várok a gyóntatószékekben.
Szentlélek: Gyermekem! A lelkiismeret erejével,megvilágosító kegyelmemmel tudtok jó szentgyónást végezni. Hogyan? Elsősorban hit által, a hit ereje az Isten iránti szeretet ereje, a bűn felismerése, bűnösségetek beismerése által. A bűnvallás, a bűn felismerése, beismerése  hit által az alázat segítségével történik meg. Őszinte kell hogy légy Istenhez és önmagadhoz.
A szentgyónáshoz fel kell készülni. Kellő összeszedettség, határozottság, eltökéltség és bátorság kell hozzá. Le kell győznötök magatokban a szégyenérzetet, a bátortalanságot és a félelmet. Úgy kell bemennetek a gyóntatószékekbe, hogy ott Jézus  és maga a Szentháromság hallgat benneteket. Ha konkrétan, minden egyes bűnt nevén nevezve beszéltek, azt számszerűen említve hangzik el a vétek, a bocsánatos és a halálos bűn, a démon sipítva, visítva távozik, aki a konkrét bűnre sarkallt benneteket. A szentgyónás gyakorlatilag ördögűzés, hiszen ilyenkor ellene mondtok a bűnnek és a bűnre csábító kísértőnek. A penitencia tesz pecsétet és zárja le a szentgyónást. Az elégtétel-, már a nevében is  ott van, meríti ki - ,elégíti ki a teljes megbocsátás tényét, valóságát, teljességét.
Úgy vigyázzatok lelketek tisztaságára, mint a szemetek fényére!
Most az utolsó időkben szenteljetek időt a gyónás szentségének, mert közel az idő.
Megáldalak a lelki tisztaság kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.
Mennyei Atya: Kicsi leányom!
Valami kevés üzenetem van papfiaimnak.
Azt mondom nektek, térjetek meg!
Töltsetek több időt jelenlétemben Szentségimádások alkalmával!
Imádkozzatok! Imádkozzatok szívből!
Legyetek egyszerűek és alázatosak!
Legyetek készségesek a híveitek szolgálatára!
A szolgálat jelentse számotokra az elsődleges szempontot, Isten és felebarátaitok, híveitek számára!
Vetkőzzetek le minden világias viselkedést!
Ideje, hogy vállaljátok a papságotokat a külvilág felé is azáltal, hogy viselitek a reverendát-, mindig!
Kérdezlek benneteket drága papjaim. Ha a tűzoltó, rendőr, orvos, ápoló, apáca, szerzetes, pap nem viseli az öltözékét amely a hivatására mutat, honnan ismerik fel őt?! Hogyan kérnek segítséget, hogyan képviseli hivatását?! Ez egy jel, egy" pecsét" a hivatáson. Erről tudjuk, hogy ki az és mire hívatott el az adott szakmában.
A reverenda szentelmény! Bármilyen furcsán hangzik ez most számotokra. Olyan pecsét, amely kötelezi a papot, hogy külsőleg is képviselje Istent. Isten kiválasztott embere. Láthatóan , Isten kiválasztott embere.
A reverenda méltóság. Olyan méltóság, már a nevében is benne van, ami méltóvá teszi a papságot, hogy Istent képviselje. A reverenda szüzesség! Betakarja, eltakarja a világiasságot. Egyszerűség, és szegénység. A hiúság tüzét kioltó lepel. Menedék, Isten legegyszerűbb, legnemesebb palástja. Házassági köntös. Istennel kötött szövetség ruhája.
Papjaim! Viseljétek a reverendát! Szerzetesek és szerzetes férfiak és nők nők viseljétek a habitust minden időben. Temlomokban és utcán, kórházakban és iskolákban, hétköznapokon és ünnepeken, mert jelek vagytok. Isten felkiáltó jelei!
Szeretlek benneteket! Jöjjetek! Jöjjetek vissza Hozzám! Jöjjetek akik elhagytatok! Jöjjetek és Én felöltöztetlek benneteket az Én szeretetemmel az Én kegyelmeimmel és az Én áldásaimmal. Ámen.
Most megáldalak a tisztaság kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa


Uram! Nehéz időket élünk. Bizonytalanság, zűrzavar, természeti csapások,válságok, háborúk. Segíts nekünk Urunk!

Jézus: A gondoskodásról a gondviselésről szeretnék beszélni neked. Már erről beszéltünk korábban is.
A gondoskodás és a gondviselés isteni természetből fakad. A világ, a Föld, a természet, a Földön élő állatok és az ember megteremtése Isten gondviselő szeretetének gyümölcse.
A gondoskodás , ha emberi vonatkozását nézzük a családban, munkahelyen vagy valamilyen közösségben, egyfajta áldozat, jócselekedet, a másikért vállalt felelősségből, szeretetből adódik.
Isten gondoskodása, gondviselése maga az élet, az élet fenntartása, a szeretet dinamikája, olyan erő, amely fenntart és bölcsen igazgat mindeneket. Isten nélkül nem lenne élet, Isten kezében van minden. A gondviselés létező, és hathatós erő, a legmarkánsabb motivációja a szeretet, enélkül megszűnne az élet.
Az ember az isteni gondviselést a jelen időben semmissé tette a gondolkodásában,kiiktatta az életéből, "megy a saját feje után". A gondviselő Isten ezért büntetések, katasztrófák, nyomorúságok által mutatja meg jelenvalóságát, működését, erejét, hogy az ember belássa, mennyire nem uralhatja a természetet, és a saját sorsát. Isten még a büntetésekben, a katasztrófákban , a nyomorúságokban is  gondviselő, mert a hozzá kiáltóknak meghallgatja kéréseit, vigaszt nyújt a nélkülözőknek. A gondviselés minden ember életében működő kegyelem. Szeretetem által személyválogatás nélkül minden ember mellé Őrangyalt rendeltem, aki mindenben az Én akaratomat teljesíti és a védence javát szolgálja.
A gondviselés által anélkül, hogy annak sokszor tudatában lennétek, sok áldás és kegyelem száll rátok. Csak halálotok után fogjátok ezt tisztán látni és értékelni. Legyetek hálásak, mert Isten soha, semmilyen körülmények között nem hagy el benneteket. Imádkozzatok a hitért, a reményért és a szeretetért.
Most megáldalak a teljes bizalom kegyelmével az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.