2024.07.19 VÁC, 3. PÉNTEK SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT

Uram! Medjugorjébe készülök. Nagyon várom!
Szűzanya: Drága kislányom! Én hívtalak meg erre a zarándoklatra. Sok-sok áldást és kegyelmet készítettem számodra. Megáldom az oda és vissza utadat, megáldom minden zarándoktársadat a lelkivezető papot. Az egész Ifjúsági Találkozón veled maradok. Áldott légy gyermekem!
Köszönöm Szűzanyám!

Uram! Sokat gondolkodtam a szövetségkötésről és az esküről.
Mennyei Atya: Drága gyermekem! A szövetségkötés és az eskü, kéz a kézben jár.
A házasság is egy szövetségkötés egy eskü a házastárs felé, elköteleződés a házastársnak, ígéret Istennek és embernek. Egy láthatatlan pecsét Isten áldásával, egy látható jel egy dokumentum és a jegygyűrű.Hűség jóban, rosszban.
A szövetségkötés a Bibliában az Ószövetségben is tetten érhető. Ábrahámtól kezdve a prófétákon keresztül Isten emberei a zsidóság szövetséget kötöttek Istennel. A Tízparancsolat a kőtáblán, a Frigyláda, ezek látható jegyei, kézzel fogható elemei a szövetség kötésnek.
Az Újszövetségben szeretett Fiam élete, halála és feltámadása a legfenségesebb, a legvalóságosabb, örökké fennmaradó szövetség, amely az emberiség megváltásáért történt.
Ez a szövetség öröktől fogva létező, fel nem bontható és megmásíthatatlan!
A szövetségkötés mindennapjaitokban Isten és az emberek között  keresztség által valósul meg. A megkeresztelkedéskor betagozódtok Isten országába. Isten országának polgárai lesztek, hogy aztán a bérmáláskor a Szentlélek  elpecsételjen benneteket teljesen Istennek.
A papi hivatást Én választom, Én hívom és várom az én kedves férfi gyermekeimet erre a szolgálatra. A papi hivatás szorosabb szövetségkötés, teljes elköteleződést kíván Isten felé, szolgálatot Istennek és az embereknek. Bizony ez szolgálat, amely Isten szeretetén és az alázaton nyugszik. Szolgálat, amely a felszentelésben és a papi esküben teljesedik ki.
Uram! Az új szövetségkötésre, az új papi esküre hívod fel a figyelmet amelyet az Igazság Könyvében olvashatunk.
Jézus: Gyermekem! Ellenségem az Egyház belsejében van!
Az új tanok, a liberális elvek, az Új Világegyház tanai a ott munkálkodnak ahol a legrombolóbb hatást érhetik el.
Ahol a Szent Liturgia a Szent Hagyományok letiprása, az Eucharisztia meggyalázása, a Mária- tisztelet semmivé tétele, a Szentáldozás megbecstelenítése megengedett, ott már a gonosz munkálkodik.
A hamis próféta és az antikrisztus színre lépésekor papfiaimat egy új hűségesküre fogják kényszeríteni.  Ez a szövetségkötés a sátánnal való szövetségkötést jelenti. Amelyik pap  ezt a hűségesküt aláírja, az a hamis prófétának  és az antikrisztusnak, végülis a sátánnak kötelezi el magát. Az a templom, ahol ezekek az"új-esküs" papok miséznek, Én már nem leszek jelen, oda ne menjetek!
Olyan templomba, felszentelt hajlékba, misére menjetek, ahol a liturgia, a szentmise a hagyományok szerint zajlik,ahol a Szereztetési Ige változatlan,ahol az Eucharisztiát nyelvre és térden fogadják, ahol a Szent Szüzet tisztelik és szeretik.
Most megáldalak a kitartás és a gyermeki ráhagyatkozás kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen
Jézus bátor harcosa.