2013. december 25., szerda

Ismét nevetséges és aljas módszerekkel operálnak

Nagy címlap mondattal jelenik meg a századvég alapítvány felmérésében, hogy az emberek 90 százaléka egyetért a kormány intézkedéseivel. Ki az a hülye, aki ne értene egyet azzal, hogy a rezsiköltségét csökkentsék? Ki lenne olyan lökött, hogy ne értene egyet azzal, hogy az orvosokat itthon kell tartani? Természetesen az nem volt benne a kérdések között, hogy egyet ért-e az új adófajtákkal, hogy egyet ért-e a minimálbér megadóztatásával, amivel tízezer forintokat vettek el emberektől, ráadásul a legkisebb keresetűektől?
Sok jó intézkedés történt, de még több ostobaság. Ez a fajta működés pont olyan, mint amikor az kivégzésre várótól megkérdezik, hogy golyó vagy kötél, utána meg arra hivatkoznak, hogy ő kérte a golyó általi kivégzést... pedig igazából mi elengedtük volna. Ez az egész grafikon gyártás, kimutatás hamisítás, csaló közvélemény kutatások firkálása annyira jellemzően cionista hatalmi hazudozás, hogy nyugodtan mondhatjuk: tipikus zsidó módszer. Eszköze a hazugság, célja a hatalom. Kész. Ezzel rövidre is zártuk a jelenlegi politika lényegét. Ha bárki azt hiszi, hogy ez a rendszer működőképes, vagy megjavítható, az a legnagyobb tévedésben él.
Legalább annyi lenne bennük, hogy ilyenkor, szent karácsony ünnepekor nem borítják a trágyalevet a képünkbe. Legalább ilyenkor kussolnának be. De nem. Egyszerűen nem megy, mintha kényszer lenne rá. Ahogy Hofi mondta: képtelen rá, hogy igazat mondjon csak hazudni tud, annyira rááll a szája.
Még csodálkoznak, hogy az emberek szemében a politika a legocsmányabb dolog, és a politikusok a legelítélendőbb népség.

http://www.hidfo.net/2013/12/25/ismet-nevetseges-es-aljas-modszerekkel-operalnak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése