2014. április 17., csütörtök

Avakov visszaparancsolta Donbasszból ebeit

Hátraarcot vezényelt Avakov a zsoldosainak, miután az éjjel megirta dicsőségjelentésében, hogy leöltek három ellenállót, tizenhármat pedig megsebesitettek. Folytatást igért, de…

De valami arra késztette a kijevi horda főtestőrét, hogy bandájának hátraarcot vezényeljen Donbasszban. A dicső seregletet a dnyepropetrovszki kotorékba parancsolta a Vezér. Meglehet úgy gondolja, hogy ott várja ki a falka a jobb idők eljövetelét.
Tekintettel arra, hogy Mariupoltól Szlavjanszkig közel 250km-es “frontszakaszon” kellett volna “terrorelháritaniuk”-ez bizony fizikai lehetetlenség.
Ráadásul ma délutántól Odessza is becsatlakozik a harcba!

Eközben pedig eléggé fantáziadús cimertervek látnak napvilágot: az Orosz Föderáció leendő új tagköztársaságainak cimerterveivel.
Az alábbi csokréta négy új európai társult “reszpublika” képzelt cimereit ábrázolja.
A fölső sorban a Berlini Népköztársaság és a Londoni Köztársaság, mig az alsó sorban a Római Köztársaság, mellette pedig a Párizsi Szövetségi Köztársaság cimerelképzelései láthatók!
cimertervek

Valljuk be őszintén: nivós munkának látszanak

http://balrad.wordpress.com/2014/04/17/avakov-visszaparancsolta-donbasszbol-ebeit/


Donbassz nem akar több problémát…?

Félelmet keltett a donyecki zsidóságban az a hivatalosnak tűnő irat, amelyet felfegyverzett emberek “kézbesítettek” a Pészachot ünneplő közösség tagjainak. A Jediót Áhronót című izraeli lapban is közzétett felszólítás szerint minden 16 éven felüli zsidónak jelentkeznie kell a Donyecki Regionális Közigazgatás épületében, be kell jelentenie vagyonát, beleértve azt is, hogy rendelkezik-e gépjárművel.

A dokumentum – amelyen a donyecki ideiglenes, oroszbarát kormányzat vezetőjének aláírása szerepel – azzal fenyegeti az összeírást megtagadókat, hogy kitelepítik őket, elkobozzák vagyonukat és megfosztják őket állampolgárságuktól is.

Az orosz nyelven közzétett szöveg felett a donyecki címer mellett Oroszország nemzeti jelképei is szerepelnek. Mint olvasható: az összeíráshoz “szükség van a személyi igazolványra, útlevélre, a családtagok zsidóságát igazoló vallási dokumentumokra, valamint minden ingatlan vagyon tulajdonjogát igazoló okiratra, beleértve a gépjárműveket is.”

A regisztrációért fizetni is kell: személyenként 50 dollárt.

A donyecki oroszbarát ideiglenes kormányzat elismerte, hogy ők terjesztették az iratokat, de hangsúlyozta, hogy annak tartalmához nincs közük.

Az Ukrajnához tartozó Donyeck tartományban 4,3 millió ember él – mindössze 10 százalékuk ukrán nemzetiségű – közülük 17.000 zsidó. A vidéken számos kormányzati épület került oroszbarát fegyveresek kezére az elmúlt héten.

A donyecki zsidók egyelőre nem tudják, hitelesnek tekinthető-e az összeírást elrendelő dokumentum, vagy provokációról van szó. Abban ugyanakkor mindenki egyetért, hogy olyan szélsőségesen antiszemita jelenségről van szó, amelyet utoljára a II. világháború idején éltek át a helyi zsidó közösség tagjai.
(Népszava)

Bal-Rad komm : “…Abban ugyanakkor mindenki egyetért, hogy olyan szélsőségesen antiszemita jelenségről van szó…”

-Abban is egyet kellene érteniük, hogy:
1. Zsidóhorda még nem kaparintotta karmai közé Ukrajnát! Most igen!
2. Ez a Kijevben puccsal hatalomra jutott horda gyilkol, és eltüntette Ukrajna aranykészletét, valamint műkincsei jó részét.
3. Ez a kijevi zsidóhorda Ukrajna széttépését, kifosztását viszi végbe!

Azzal mi magunk is egyetértünk, hogy talán nem minden zsidót kellene “beigazolni”! Csak a kártevőket!
De úgy látszik, Donbassz nem kiván több gondot. Előre tekintenek?

Mindezzel együtt is egyenlőre provokációnak tűnik a hir.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése