2021. augusztus 6., péntek

Augusztus 6. Minden vulkán kitör. - Az Antikrisztus nyilvánosságra ker


„Gyermekeim, csak azért, mert a járvány a jólét leállítását idézi elő - ennek soha nem kellett így lennie. Az ellenség miatt az Illuminátusok - mivel az emberiség kis elitje - félelmet keltenek a pandémiától . De hallgatnia és olvasnia kell a világ igazi orvosaitól , akik azt mondták, hogy a vírus nem olyan rossz, mint amilyennek állították. Mindenkit bezárni nem az út, sem a maszk viselése, mert mindez a gazdaság megtörését jelenti, ami a világ elitjének terve. A Titkos Társaság most irányítja a világot, és megállítja a világot. Ezáltal annyi embert számlálnak meg, amennyit csak tudnak. ”

„Gyermekeim, imádkozzatok keményen, hogy a vírusok elmenjenek - és imádkozzatok a védelméért. Ne félj, mert én irányítom a világot, annak ellenére, hogy az emberiség nem hallgat rám, úgy döntenek, hogy követik a démonokat. ”



....


 

Imádkozz Ausztráliáért , mert gyermekeimnek vissza kell fordulniuk Hozzám. Hamarosan Ferenc - Rómában - nyilvános nyilatkozatot tesz, amely megosztja az egyházat. A Szentatya, Benedek , hamarosan elhagyja Rómát, és az események elhozzák a világra a Nagy Figyelmeztetést. ”

„Imádkozzanak, drága gyermekeim, Európáért , mert nagy események fognak eljönni hozzá, amelyek megváltoztatják a világ menetét. Imádkozz az Amerikai Egyesült Államokért , mert nagy szenvedésekbe fog kerülni. Imádkozz Oroszországért , mert ez lépés lesz az ukrán ország megtörésére . Imádkozzatok Kína , ahogy azt tervezi, hogy a tajvani és hogy erős kontroll alatt Hong Kong . Imádkozzon Indonéziáért , mert megremeg a föld, és sok ember meghal. ”

„Gyermekeim, nem kellemes hírekkel jövök, de csak meg kell változnotok, akkor látni fogjátok, hogy sok áldás érkezik hozzád.”


....

 

„Imádkozzunk a Közel -Keletért , mert a járvány nem akadályozza meg a nemzeteket abban, hogy a holokausztot hozzák nekik.”



Az nagyon megrázó, inkább a kiút a válságból...

 

Isten meg fogja gyógyítani azokat az embereket, akik beadták a Covid-19 védőoltást

E VIDEÓBEMUTATÓ TÖBB RÉSZBŐL áll.

ELSŐ RÉSZ-Azok az okok, amelyek miatt meg kell gyógyulnia a Covid-19 vakcináktól, beleértve a valós képeket az emberi vér drasztikus változásairól az injekció beadása után.

MÁSODIK RÉSZ-Részletek Urunk, JÉZUS KRISZTUS több üzenetéből, amelyek a Covid-19 elleni oltások gonosz hatásairól szólnak, és arról, hogyan gyógyulhat meg Isten.

HARMADIK RÉSZ - Utasítások Isten egyik gyógyító gyógymódjának - az Ördögűző víznek az elkészítéséhez, az áldott Csodaéremmel.

NEGYEDIK RÉSZ - Hogyan lehet többet megtudni a Nagy Figyelmeztetésről (Lelkiismereti Világítás), a menedékhelyekről és egyéb kritikus információkról a végidőkhöz.

ELSŐ RÉSZ

Az okok, amelyek miatt gyógyulni kell

Egészséges vér képe a Covid-19 injekció előtt

Előoltás:

Így néz ki a teljesen egészséges vér és vörösvértestek a Covid-19 injekció beadása előtt. Élő vér képe néhány nappal a Covid-19 injekció után

Oltás utáni:

A vörösvérsejtek drasztikusan megváltoznak a következő napokban. Figyeljük meg, hogyan válnak a vérsejtek az injekcióval bejuttatott idegen nano -részecskék (fehér foltok) tartályává.

A nanorészecskék idegen betolakodók a vérben, amelyek belépnek a test minden sejtjébe. A számtalan idegen nanorészecske (fehér folt) megjelenik az Ön vérében röviddel az injekció beadása után. A tested SOHA nem tud méregteleníteni ettől, és végül ezek a nano-részecskék bejutnak a tested minden sejtjébe. A COVID-19 vakcinák úgy néznek ki, és úgy viselkednek, mint a rák a testben Végül az összes vörösvérsejted már nem sima és szimmetrikus. Csomók és nyúlványok borítják. Ez egy szándékos világháború az emberi vér ellen. Az alábbiakban egy videoklipet láthatunk francia orvosokról, akik egy oltott személy vérmintáját tárgyalják a kórházban. A mikroszkóp alatt a vérmintában furcsa kígyószerű idegen tárgyak láthatók, amelyeket „graféneknek” neveznek, valamint a sötétben izzó vörösvértestek egy része.

MÁSODIK RÉSZ JÉZUS KRISZTUS beszél a Covid-19 vakcinákról

Az alábbiakban a mi Urunk, JÉZUS KRISZTUS üzeneteit közöljük egy jól ismert katolikus prófétával.

Ezekben az üzenetekben JÉZUS elmagyarázza, hogy hamarosan új vírus érkezik, amely halálos lehet azok számára, akik a Covid-19 elleni védőoltást beadták az immunrendszer gyengülése miatt. Ez az új halálos vírus valószínűleg gyógyíthatatlan gombás fertőzést tartalmaz, amely megtámadja a bőrt. Az üzenetekben JÉZUS Isten általi gyógyítást is nyújt a vakcinázott embereknek, ördögűző vízzel és áldott Csodálatos érmekkel.

Ez az Isten általi gyógyítás megakadályozza, hogy a beoltott emberek meghaljanak. Az üzenetekben JÉZUS arról is beszél, hogy hamarosan a menhelyekre hívják, miután a Nagy Figyelmeztetés (Lelkiismereti Világítás) megtörtént az emberiséggel a földön.

Ha a Fénykeresztet nézi, vagy a gyógyító vizeket issza a menhelyeken, az embereket Isten is meggyógyítja minden betegségükből, betegségükből, fogyatékosságukból és az oltások hatásaiból.

2021. május 27., csütörtök, Jézus Krisztus ezt mondja:

„Üzenetet adtam neked, hogy meggyógyíthatod a Covid -oltással fertőzött embereket a nagypénteki olajjal, az ördögűző vizet a Csodálatos érmmel, vagy ha a megfelelő időben jössz a menedékhelyeimre. A Covid vakcinázott embereknek hinniük kell a gyógyulásomban, és nem fognak belehalni az oltásba ... ”

2021. május 27., csütörtök, Jézus Krisztus ezt mondja:

- Népem, mondtam nektek, hogy az oltottak meghalhatnak a vakcinától, és még hamarabb, amikor halálos vírus szabadul fel.

Mutattam nektek egy látomást a holttestekről, akik ott hevernek, akik a halott oltott embereket képviselték. Most megmutatom, hogyan fogják elpusztítani a sok holttestet hamvasztással vagy tömegsírok használatával. Covid tüskefehérjék származnak ezekből a testekből, ezért el kell égetni vagy el kell temetni őket.

Imádkozzatok azért, hogy az oltott emberek meggyógyulhassanak nagypénteki olajjal, az ördögűző vizet a csodás érmmel, vagy az én menedékhelyeimben. ”

2021. május 29., szombat, Jézus Krisztus ezt mondja:

- Fiam, láttál már látomásokat a földön lévő holttestekről, amikor a beoltott emberek kapcsolatba kerülnek a következő halálos vírussal.

Ez a látomás még drámaibb, mivel ismét holttesteket lát, de most azt látja, hogy sok holttestet egy hatalmas krematóriumba dobnak, és felégették őket. Korábban megmondtam, hogy figyelmeztetni fogom, mielőtt ez a halálos vírus bekövetkezne elengedték.

Ez lesz az utolsó esély arra, hogy a beoltott emberek eldönthessék, hogy hisznek -e bennem, és meggyógyulnak, vagy meghalhatnak. A nagypénteki olajjal, az ördögűző vízzel a csodás érmmel, vagy ha a menedékhelyeimre jön, ez egy esélye van arra, hogy a beoltott emberek meggyógyuljanak, de el kell hinniük, hogy meg tudom gyógyítani őket, hogy meggyógyulhassanak ... ”

2021. július 15 -én, csütörtökön Jézus Krisztus ezt mondja:

„Népem, ezek a Covid -vakcinák a tüskefehérjét állítják elő, és ez okozza a vakcinázott emberek állandó gyulladását. Néhány év múlva ezek az oltott emberek meghalnak. Mivel a lövések elpusztítják az immunrendszert, a következő vírus sok oltott embert megöl.

Hallottad, hogy más látnokok ugyanazt az üzenetet kapják a földön lévő sok holttestről. Használhatod a nagypénteki olajadat, az ördögűző vizet, vagy egy különleges gyógyítást tőlem, ha a beoltott emberek azt hiszik, hogy meg tudom gyógyítani őket. ”

2021. július 19, hétfő, Jézus Krisztus ezt mondja:

„Embereim, abszolút megtagadják a Covid elleni oltást, mert néhány év múlva megölnek.

Minél több lövést és emlékeztetőt készítenek az emberek, annál gyorsabban halnak meg. Az emberek 98% -a nem halt meg a Covid vírus miatt, így nincs okuk arra, hogy ezeket a halálos Covid felvételeket készítsék.

Több ember hal meg a Covid -oltások miatt, mint a Covid -vírus miatt. A Covid változatok nem sokban különböznek az eredeti Covid vírustól, és kevésbé halálosak. Az emberek azt látják, hogy a mágnesek a karjukhoz tapadnak, mert a gonoszok vas -oxid nano -részecskéket adnak hozzá, hogy gyorsabban elterjesszék a tüskefehérje -termelést a test minden részén. .

A vakcinák mögött álló gonoszok szándékosan próbálják csökkenteni a népességet, és ezek a mérgező felvételek visszafordíthatatlanok. A beoltott embereket meg lehet gyógyítani a nagypénteki olajjal, vagy az ördögűző vízzel a csodálatos érmet.

Ha hiszel gyógyító erőmben, meg tudom gyógyítani azokat az embereket, akik meg akarnak gyógyulni.

A gyógyulásom a mennyország válasza erre a Sátán gonosz cselekményére, amely embereket akar megölni. A következő halálos vírus megjelenése előtt hozom figyelmeztetésemet. Mindenkinek adok egy utolsó esélyt, hogy megmentse a lelkét.

A Figyelmeztetést követő hat hét megtérés után hívóimat hívom menedékhelyeimre, ahol meggyógyulsz minden betegségedből, ha fénylő keresztemre nézel.

Angyalaim megvédenek titeket az Antikrisztus megpróbáltatásai alatt, én pedig gondoskodom szükségleteiről. ”

HARMADIK RÉSZ Utasítások Ördögűzés Víz Csodálatos éremmel

UTASÍTÁS

Egy jól ismert katolikus pap szerint, misztikus ajándékokkal, annak érdekében, hogy elvégezze ezt az Isten gyógyító orvosságát a beoltott emberek számára, vegyen ördögűző vizet és egy csodálatos érmet, és keverje össze az oldatot.

Aztán kiveszed az érmet, és megiszod a vizet. Az ördögűző víz ivóvíz, amelyet egy papnak meg kell áldania a Római Rituálé hagyományos áldási rítusának felhasználásával, amely magában foglalja az ördögűzés imáit és a kiűzött só hozzáadását a szentelt vízhez. A pap által megáldott vízzel kapcsolatos utasítások letölthetők erről a weboldalról:

Ha nem tud ördögűző vizet szerezni, akkor vegye el az áldott Csodálatos érmet, és hagyja, hogy áztassa a vízben ezt az imát:

„Szent Szűz Mária, áldd meg ezt a vizet, hogy megtisztítson a gonosz támadásoktól a testemben, az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. ÁMEN"

A Szeplőtelen Fogantatás kitüntetése, más néven Csodálatos Érem Ha nem tudod megáldani az érmet, mondd ezt az imát:

„Ó, bűn nélkül fogant Mária, imádkozz értünk, akik hozzád folyamodunk. ÁMEN"

A Szűz Mária megígérte, hogy:

„Akik odaadóan ismételgetik ezt az imát, különleges módon lesznek Isten Anyja védelme alatt. A kegyelmeket bőségesen megkapják azok, akik bizakodnak. ”

VÁLASZTHATÓ:

Javasoljuk, hogy a következő novena imát végezze el (naponta 9 napon keresztül), hálaadással Istennek a gyógyulásért Szent József (JÉZUS nevelőapja) védnöksége alatt.

Ez az ima több mint 1900 éves, és 50 -ben találták meg. Ennek az imának Szent Józsefnek tett különleges ígéretei a következők:

Aki elolvassa ezt az imát, hallja vagy hordozza, soha nem fog hirtelen halált halni, nem fullad meg, és méreg sem hat rájuk. Nem esnek az ellenség kezébe, nem égnek el semmilyen tűzben, és nem győznek le a csatában.

1900 ÉVES IMA SZENT JÓZSEFÉRT

Ó, Szent József, akinek védelme oly nagy, olyan erős, olyan gyors Isten trónja előtt, minden érdekemet és vágyamat beléd helyezem. Ó, Szent József, segíts nekem erőteljes közbenjárásoddal, és szerezz nekem isteni Fiadtól minden lelki áldást Jézus Krisztus, a mi Urunk által; hogy itt, mennyei hatalmad alatt lekötelezve, hálámat és hódolatomat fejezhessem ki a legszeretetesebb atyáknak. Ó, Szent József, soha nem fáradok azon, hogy téged és Jézust a karjaidban alszom. Nem merek közeledni, míg ő a szíved közelében pihen.

Nyomd Őt a nevemben, és csókold meg érte finom fejét, és kérd meg, hogy adja vissza a csókot, amikor elhúzom a lélegzetemet.

Szent József, a távozó lelkek pártfogója, könyörögj érettünk. Ámen.

NEGYEDIK RÉSZ Készüljön fel most a végső időkre

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK EZT A KÉT FONTOS VIDEÓT KELL LÁTNI

ELSŐ RÉSZ - Szükséges tények Isten figyelmeztetéséről (lelkiismeret -megvilágítás)

Élet áttekintés *

Túlvilág (menny, purgatórium, pokol) *

Evangélium *

Jézus neve *

Három fontos emlékeztető *

Nagy megtisztulás * keresztség *

Gyónás

KÖTELEZŐ VIDEÓ

MÁSODIK RÉSZ - Mi történik ezután - Isten nagy figyelmeztetése (lelkiismeret -megvilágítás) következményei:

Hat hét (konverzió) *

Az élő Isten pecsétje *

Apokalipszis *

Nagy szeparáció (fizikai menedékek)

• Garabandal (csoda és jel)

• Fatima (Oroszország felszentelése)

• Medjugorje (Tíz titok)

• 3 nap sötétség

VIDEÓ CSATORNÁK A Mary Refuge Of Souls „LELKÉRE”

YouTube -csatorna :

https://www.youtube.com/c/MaryRefugeOfSouls

Brighteon csatorna:

https://www.brighteon.com/channels/1asoul

GAB TV csatorna:

https://tv.gab.com/channel/1asoul

További információk a végidőkről és a napi keresztény próféciákról:

LÁTOGATÁS: Mary Refuge Of Souls

https://MaryRefugeOfSouls.com

ZENE: Lágy és dühös - drámai befejezés

http://freemusicarchive.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése