2022. június 1., szerda

Január 31-ei ajándék kinyilatkoztatva május 31-én

A VILÁGNAK MOST KELL MEGVÁLTOZNIA, ÉS FEL KELL KÉSZÜLNIE, MERT AZ IDŐ KIFUTOTT.

Kedves barátaim!

Nem hallgattatok Jézusra és Máriára, akik több mint 150 évet adtak a világnak, hogy a világot kiigazítsák, hogy megértse, mi vár ránk, és miért van a világ és az emberiség most egy olyan világ szélén, amely meg fog változni. Az emberiségnek nincs több ideje, mert mély álomban maradt, ahelyett, hogy Jézusra és Máriára hallgatott volna.

Ez fog történni és ezt kell tennetek, hogy minden megváltozzon, mert a világ meg fog változni és az emberiség nagyon fog szenvedni. A világ egy újabb végső világháborúba fog belépni, ami azzal kezdődik, hogy Oroszország megszállja az ukrán nemzetet, és ez csak ott fog kezdődni, és el fog jutni az összes ország megszállásáig, amely az orosz határon kiszélesedik.

Ezen felül elhozza a Harmadik Világháborút, majd a Közel-Kelet betör Spanyolországba és háborút okoz minden országban - amit a muszlim nép okoz, amely megtámadja Izraelt az Irán által használt nukleáris fegyverekkel.

Kína megszállja Hongkongot és Tajvant, és a csendes-óceáni szigetekre megy, megtámadva Ausztráliát. Az USA elmegy megvédeni az országokat, de szembekerül a kínai invázióval.

Ez idő alatt szükség lesz az élelmiszerre és a tiszta víz tárolásának ügyére, mert a nagy éhínség és a szárazság - a hőséggel együtt - előrehozza a tengerek emelkedését, a jégsapkák olvadásával.

Jézus és Mária arra kért minket, hogy térjünk vissza Hozzájuk, áldozat és ima által. El kell hagynotok a városokat és a szárazföld belsejébe kell költöznötök. Ha erre nem vagytok képesek, bízzatok Istenben. Tároljatok vizet legalább két évre. Szerezzétek be a szükséges gépeket - viseljetek olyan ruházatot, amely nem rövid. Nők, ellenőrizzétek, hogy ruháitok nem átlátszóak. A nőknek el kell takarniuk magukat. Készüljetek fel most.

Készítsétek fel a háztartásotokat. Legyenek vallási tárgyak az otthonotokban. Tegyetek kereszteket a kifelé vezető ajtók belső oldalára. Az iskola még mindig rendben van - és nézzétek meg, hogy a gyerekeknek milyen módon kell felépíteniük a jövőjüket.

Megfontolandó dolgok:

    Nagyon fontos átgondolni, hogy mit fognak tanulni a gyerekek. Ne feledjétek, hogy sok olyan tantárgy van, aminek nem lesz haszna az elkövetkező években. A tantárgyak fontosak lesznek, de olyan tantárgyakra gondolj, amelyek hasznosak lesznek.

    Tartózkodjatok attól, hogy félmeztelenül mutogasd magad a strandokon.

    Az ima nagyon fontos.

    Sportoljatok, amíg lehet, de ne feledjétek, ezek a sportok, amelyek meztelenséget mutatnak az úszás közben - ezt a sportot abba kell hagyni. Vezetnetek kell a gyerekeket.

    Készítsétek fel a háztartásotokat, mert a világ annyira irreálissá vált, és meg tudjátok mondani, hogy mire van most szükség. A világnak most kell megváltoznia - nem holnap. Az emberiségnek vissza kell mennie a szorult helyzetébe - mint 1900-ban.

Ezt rátok bízom, de ne feledjétek, hogy ez az utolsó figyelmeztetés, amit kaptok. A világnak drasztikusan meg kell változnia. A nagy Harmadik Világháború alatt Jézus félúton fogja lezárni, ami elhozza a Nagy Figyelmeztetést, ahol az emberiség millióit fogja eltávolítani Isten Igazságossága. Körülbelül 60 millióan lesznek, akik elpusztulnak. A Sátán hat hétre elhallgat, de a Figyelmeztetés után Isten minden embere katolikus hitre tér, majd a Sátán három és fél évig teljes uralma lesz. Erről olvassanak az Apokalipszis könyvében.

Kedves népem, kérlek, figyeljetek és engedelmeskedjetek Jézusnak és Máriának. Amikor halljátok, hogy Oroszország megszállta Olaszországot és elfoglalta a Vatikánt, a kommunizmus vörös zászlaját lobogtatva, tudjátok, hogy eljött a nagy esemény ideje: Benedek pápát megmenti a Boldogságos Anya, és biztonságos földre viszi, és mártírhalált fog halni. Péter pápát a pápák trónjára ültetik, hogy felkészítse Isten gyermekeit.

Imádkozzátok a szent rózsafüzért és az Isteni Irgalmasság káptalanját.

Végül, a pénzt, ami a bankjaitokban van, vegyétek ki és tegyétek biztonságba, mert a pénz össze fog omlani. Váltsátok át aranyra vagy ezüstre.

Kívánságok. Nektek Isten áldását.


William

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése