2022. 05. 20. 3. PÉNTEK, VÁC.

SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT.
2022. 05. 21. LURDY HÁZ

A Prédikátor könyve .

"1.A prédikátornak, Dávid fiának, Jeruzsálem királyának a szavai.
2.Hiábavalóság, csak hiábavalóság, ezt mondja a prédikátor, hiábavalóság, csupa hiábavalóság. Minden hiábavalóság! "

Drága Uram!  Azon gondolkodtam, minden amit a Földön teszünk, valóban hiábavalóság. Semmit sem vihetünk magunkkal amit életünk folyamán megszereztünk, " csak" az Isten és felebarát iránti szeretetünket, vagy a hitetlenségünket.

Jézus: Drága gyermekem!  Valóban, ahogy a Prédikátor Könyvében áll, minden hiábavalóság. A halál pillanatában minden ember Színem elé járul. Ott azt fogom kérdezni.
-Szeretsz-e Engem?
-Hiszel-e Bennem?
-Mennyire szerettél életedben?
Ha könnyűnek találtatsz, nem fogadod el szerető kezemet, mint az utolsó kézfogást, saját magadat taszítod a kárhozatra. Ezért egész életed folyamán szeress! Szeress Engem és szeresd felebarátodat! Ezt hozod magaddal, semmi mást.
Most megáldalak az Isten és felebaráti szeretet kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Uram! Miről szeretnél beszélgetni?
Jézus: A kiváltságról.
Mit is jelent kiváltságosnak lenni?
Ez valamiféle kiválasztottságot, előnyt jelent egy közösségben vagy egy környezetben. A kiváltságosság, szorosan összefügghet a  kiválasztottsággal. Ez valaminek lehet az előzménye és lehet valaminek a következménye is. A kiváltság a régi korokban egy királyi dinasztia családi öröklődés folyamánya is lehetett. De meg lehetett szerezni valamilyen hőstett, különösen nagy horderejű jócselekedet kapcsán is. Kiváltságos lehet a királynak, uralkodónak szentelt személy, de kiváltságot kaphat egy állam, nemzet, közösség, család tagja, aki a közösségért valami jót vagy fontos dolgot tett.
A kiváltságosságnak lehet negatív hatása, amikor aki ezt élvezi, a saját maga számára használja fel.
A Bibliában olvashatjátok az angyalfejedelem, a Fényhozó ( Lucifer) legnagyobb bukását, amikor kiváltságos helyzetével visszaélve felfuvalkodásában visszaélt Isten szeretetével.

Így szól az Úr Isten: Te valál az arányosság pecsétgyűrűje, teljes bölcseséggel, tökéletes szépségben. (Ezék,28 3.) 13.Édenben, Isten kertjében voltál; rakva valál mindenféle drágakövekkel: karniollal, topázzal és jáspissal, társiskővel és onixxal, berillussal, zafirral, gránáttal és smaragddal; és karikáid mesterkézzel és mélyedéseid aranyból készültek ama napon, melyen teremtetél. (Ezék 27,5-27) 14.Valál felkent oltalmazó Kérub; és úgy állattalak téged, hogy Isten szent hegyén valál, tüzes kövek közt jártál. (Ezék 33,21.2Kir;25,1-11) 15.Feddhetetlen valál útaidban attól a naptól fogva, melyen teremtetél, míg gonoszság nem találtaték benned.

Az üdvtörténetben Izrael népe kiváltságos helyzetet élvez , mert Isten kiválasztott népe. Figyelemmel kísérhetjük a Biblia lapjain, hogy Izrael ezzel a kiváltságos, kiválasztott szerepével sokszor nem jól élt, vagy visszaélt. Tehát leszögezhetjük: aki vagy akik ilyen helyzetben vannak, kellő alázattal, szerénységgel kell hogy megéljék ezt a helyzetet, mert a gőg a büszkeség ebből a kiválasztott, kiváltságos helyzetből, bizony hirtelen a kirekesztett, kitaszított helyzetbe hozhatja a kiváltságosokat.
Megáldalak az alázat lelkével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Drága Uram!
Az 1000 éves  Királyságon gondolkodtam.
Hogyan fognak ott élni az emberek?
Milyen lesz ott a munka?
A gyermeknevelés, az otthon stb?
Jézus: Drága gyermekem.
Az 1000 éves Királyság alatt a sátán és démonai meg lesznek kötözve, fogságba lesznek vetve.
Nem lesz bűn. Nem lesz szükség bíróságokra, rendőrségre, börtönökre. Nem lesz informatika, telefon, TV, rádió.
Mindenki maga fogja megtermelni csodálatos környezetében a betevő falatot. Az állatokat szabadon tarthatjátok. Minden árucikket amit mesteremberek elkészítenek, mindent amit megtermeltek, egymás között kicserélhetitek. Nem lesz pénz, nem lesznek bankok. Én olyan technológiát, olyan tudományt adok, amelyet használva, nagy hatékonysággal tudtok termelni, eszközöket előállítani. Semmi és senki nem fogja a természetet kizsákmányolni.
Olyan időjárást adok, amely ideális lesz az ember és környezete számára.
Én mindenkihez elmegyek, mindenkit meglátogatok. Gyermekáldással ajándékozom meg a családokat. Nem lesz bűn, mert nem lesz kísértés, nem lesz versengés. Kiegyensúlyozott, békés életet adok mindenkinek. Férfi és nő, gyermek, fiatal és idős, boldogan él, mert Én ott leszek közöttetek.
Megáldalak a gyermeki ráhagyatkozás kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Drága Istenem!
Mint elkötelezett lokálpatrióta aggódom a városomért. A nagy nyomorúság, a szorongattatás, a természeti katasztrófák ezt a Völgyvárost mennyire fogják megtépázni?
Mennye Atya: Drága Évikém!
Tudom mennyire szereted ezt a várost. Itt születtél , itt  tanultál, dolgoztál, itt éled mindennapjaidat. Már két alkalommal próbálkoztál  a Fénykereszt felállíttatásával, de a város és az Egyház ellenállt ennek.
A várost Szent József oltalmába ajánlották .(2011-ben)

image.png

Nos , Szent Józsefem, Drága Fiam nevelőapja, az Egyház védőszentje és a városotok védőszentje, Ő maga fogja a Fénykeresztet a kezében tartani és felállítani, emberi szemnek láthatatlanul, hogy megvédje városotokat és környékét az eljövendő katasztrófáktól és megpróbáltatásoktól. Ő látja, milyen nagy szeretettel viseltetsz a városod iránt. Megszentelte és megáldotta már akkor, amikor az Ő oltalmába ajánlottátok. Ezért ne félj gyermekem, ha emberi szemmel nem is látszik, Szent Józsefem felállította városotokban a Fénykeresztet, mely ezáltal védelmet kapott.
Ne félj és ne aggodalmaskodj! A te féltő szereteted és imáid meghallgatásra találtak.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Szent József
Drága Testvérem!
Köszönöm azt a sok imát,  amelyekkel nekem szenteled magad.
Védő, óvó szeretetemet kiárasztom rád és egész családodra, városodra és környékére.
A Fénykeresztet  emberi szem számára láthatatlan módon, olyan helyre állítom fel , amely a Mennyei Atya akaratából lett kiválasztva, a Szentháromság szeretetéből és a Szűzanya áldásával.
Most menj békével, megáldalak védő, óvó szeretetemmel, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Drága Jézusom!
A közelmúltban egy nagyszerű,  bátor, elkötelezett pap, Athanasius Schneider előadásán vehettünk részt. Nagyon értékes előadásokat hallhattunk.
A kérdések válaszok órájában, fény derült arra, hogy a püspök nem fogadja el az Irgalmasság Máriájáról nevezett ír prófétanő üzeneteit.
Vegyes érzelmekkel és csalódottan tértem haza.

Jézus: Drága gyermekem! (egy kiválasztott lélek által).
Mindenkinek szíve, joga, hogy melyik látnokban hisz, és melyikben nem.
A püspök láttam, sokat gondolkodott rajta, miután olvasta ezt a könyvet.
Mivel oly sokat tesz az igaz Egyházért, semmi bántódása nem lesz a kételkedése miatt. Majd idejében minden megvilágosodik előtte.
Ne hagyjátok, hogy a gonosz összekeverjen benneteket. Higgyetek továbbra is az Én választottamban.

Jézus bátor harcosa.