2024. július 21., vasárnap

Kay - A Szentlélek azt akarja, hogy a figyelmeztetés most történjen meg

EGY KÖTELEZŐEN ELOLVASANDÓ ÜZENET

Jézus, Mária és Szent Mihály üzenete Kaynek

Javító szentmise - 2024. július 15. - hétfő

Ahogy Atya a szószékhez közeledik, hogy elkezdje szentbeszédét, látom, hogy Jézus Szentséges Szíve és Mária Szeplőtelen Szíve áll Atya mögött.  Figyelem, ahogy Jézus felemeli a kezét, hogy megáldja az Atyát, miközben elkezdi a szentbeszédét.

Jézus az összes gyermekére néz, akik időt szakítottak arra, hogy részt vegyenek ezen a szentmisén.  Ismét felemeli a kezét, és megáldja a jelenlévőket.

A Szűzanya kinéz a gyermekeire, és olyan gyengéden mosolyog, és azt mondja:

„Annyira örülök hűséges gyermekeimnek, akik minden hónapban hűségesen eljönnek, hogy imádkozzanak világotok bűneinek és bűnöseinek jóvátételéért. A kegyelmek, amelyeket a szívetek szeretetéért az ezekért az elveszett lelkekért való imádkozásért kaptok, hasznotokra válnak nektek és családotoknak.  Isteni Fiamnak nagy szüksége van ezekre az imákra, mert gyermekeinket annyira elragadta világotok gonoszsága, hogy már nem is gondolnak a bűnre vagy az e bűnök miatti büntetésre.  Ugyanezek a gyermekek már nem imádkoznak - és nem is gondolnak isteni Fiamra, aki meghalt és életét adta értük.

Azért állok elétek ezen a napon, hogy elmondjam nektek, mennyire szeretlek benneteket, és hogy megköszönjem minden szeretett és hűséges papfiamnak, hogy ezeket a rendkívül fontos bűnbánati szentmiséket celebrálják.  Úgy is elétek járulok, mint a Fájdalmas Anya.  Olyan szomorú látni, hogy az én egykor nagyszerű és gyönyörű Amerikám a gonoszságnak arra a szintjére süllyedt, ahová jutott.  Az Örökkévaló Atya megáldotta és megkegyelmezett a ti megajándékozott nemzeteteket, és remélte és megteremtette Amerikát, hogy inspiráció forrása legyen a világ többi része számára.  Az országotokat az elődeitek alapították, mint „Egy nemzet Isten alatt”, és egykor igaz nemzet voltatok, és dicsértétek Istent a létezésetekért, és a nemzetetek nagy reményt mutatott a világ többi részének.

Most az egész Mennyország sír a gonoszság azon szintje miatt, amely oly sok gyermekünk felett vette át az irányítást az egész világon, és ennek eredményeként sokan átadták szabad akaratukat a Sátánnak és társainak.  Amerikában vannak olyan kormánytisztviselőitek, akik megpróbálták követni az Alkotmányotok törvényeit, de sokan mások gyengévé váltak, és már nem követik az országotok törvényeit.  Figyelmeztetlek benneteket, hogy egy Isten nélküli nemzet előbb-utóbb elbukik, és azok, akik az országotokat kormányozzák, a gonosz áldozatául estek és korruptakká váltak, és gátlástalanul hajlandóak tisztességtelenül cselekedni a pénzért vagy személyes haszonért.  A nemzetetek szuverenitását a radikális baloldal és az úgynevezett elit veszi át, akik az országotokat a kommunizmusba fogják vezetni.  Gonosz vezetőitek eltökéltek, hogy elpusztítsák a demokráciátokat.

A világotokon belüli korrupció a szellemi hanyatlás és az erkölcsi becstelenség állapotát mutatja, amely a bűnből fakad, és az Istennel szembeni engedetlenségben fejeződik ki. Az emberiség továbbra is szemellenzőt visel, és nem hajlandó eleget tenni a Menny kérésének, hogy az Atya Akarata szerint éljék az életüket.

Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert ima és áldozat nélkül a gonosz fel fog támadni Isten és minden ellen, ami a jót képviseli.  Szeretném minden gyermekemet közelebb vonzani Szívemhez, hogy meghallják isteni Fiam szavait, aki megtérésre hívja őket, és arra hívja őket, hogy engedjék, hogy a Szentlélek vezesse őket, hogy tanúságot tegyenek a Szentháromság isteni szeretetéről.

Annyi káosz, megosztottság és zűrzavar van, mert gyermekeink elfelejtették Jézust.  Isteni Fiam Szent Szíve vérzik az Őt és az Ő Szent Eucharisztiáját ért csapások miatt.  Saját Egyháza megpróbálja újra megfeszíteni Őt, de az Örökkévaló Atya nem fogja megengedni, hogy a misét „cirkuszként” ünnepeljék szeretett Fiam Egyházában.  Az Atya nem fogja megengedni a züllést, és azt az erkölcstelen és szentségtelen módot, ahogyan egyes pap-fiak élik az életüket, mivel már nem követik Szent Fogadalmukat - és nem hisznek isteni Fiam Legdrágább Testének és Vérének Igaz Jelenlétében az Ő Legszentebb Eucharisztiájában.  Miért felejtették el isteni Fiam szavait, amikor azt mondta: „Aki az én tanítványom akar lenni, tagadja meg önmagát, vegye fel keresztjét és kövessen engem”.  Pap-fiaimnak meg kell tagadniuk magukat és hűséget kell adniuk Jézusnak lényük legmélyéig.

Mennyei Édesanyád Szíve szomorú, mert gyermekeim elfelejtettek imádkozni szeretett pap-fiaimért.  Ó, gyermekeim, kérlek mindnyájatokat, hogy imádkozzatok, áldozzatok és böjtöljetek azokért a pap-fiaimért, akik gyorsan a pokol örök lángjaiba zuhannak.  Sokan átadták életüket a ti gonosz világotok útjának, mert hatalomvágyuk, kapzsiságuk és szexuális kielégülésük miatt.  Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok pap-fiaimért, mivel elvakítja őket az őket körülvevő gonoszság.

Gyermekeim, kérlek, imádkozzatok a pápáért, valamint a hierarchiáért, a püspökökért és minden papért, mert szükségük van imáitok odaadására, és sokuk számára imáitok lesznek a megmentő kegyelem.

Isteni Fiam egyházi vezetői megosztottságot és zűrzavart okoztak az Egyházon belül, és sokan közülük nem követik a Szent Hagyományokat vagy az Egyház Igaz Tanítóhivatalát.  A Pásztorok rossz vezetése miatt nem prédikálják vagy tanítják az igazságokat, hogy lelki táplálékot adjanak nyájuk lelkének.  A Szent Eucharisztia az igazi táplálék gyermekeink lelkének.

Ez az a szentség, amelyben Jézus valóban jelen van.  Az Eucharisztia segít gyermekeinknek abban, hogy erős köteléket és kapcsolatot építsenek ki Jézussal.  Jézus azért vezette be az Eucharisztia szentségét, mert szerette gyermekeit, és azt akarta, hogy gyermekei Krisztus emberségén keresztül egyesüljenek vele.

Isteni Fiam Egyháza hamarosan végső megtisztuláson megy keresztül, és ez a nagy gyász ideje lesz. Isteni Fiam győzni fog, és az Ő Szent Egyháza Nagy Dicsőségben fog felemelkedni.

Szeretem minden gyermekemet, és arra kérlek benneteket, hogy álljatok szilárdan katolikus hitetekben, mert szükségetek lesz hitetekre és Istenetek szeretetébe vetett erőtökre, hogy átvészeljétek azt, ami hamarosan meg fog történni.

Fájdalmas Szívem szeretetében foglak megtartani benneteket.”

Látom, hogy Szent Mihály a szentély közepére lép, és gyönyörű és merész kardját felfelé emeli az arca felé, és amint elkezd jobb oldalára fordulni, kardját leereszti, és a tőle jobbra ülő emberek felé irányítja, megáldja őket.  Ezután a bal oldala felé fordul, és kardját a jelenlévők felé irányítja, és megáldja őket.  Szent Mihály visszahozza kardját az oldalához, és beszélni kezd:

„Isten gyermekei:  Mihály vagyok, az Egy, Szent, Katolikus Egyház védelmezője és őrzője, és arra kérlek benneteket, hogy térjetek vissza katolikus hitetek Szent Hagyományaihoz. Hamarosan minden képzeleteteket felülmúló próbatétel elé kerültök, és Jézus ereje és Katolikus Hitetek igaz tanításai nélkül nem fogjátok túlélni a Sátán és csatlósai erőit.  Emlékezzetek meg az Egyház szentségeiről, különösen a Gyónás Szentségéről, mert szükségetek lesz bűnetek feloldozására, mielőtt a lelkiismeret megvilágosodása elérkezik hozzátok.

Ne hagyjátok figyelmen kívül ezeket a mennyei figyelmeztetéseket, mert az elkövetkezendő események dühe nagy félelmet és zavart fog okozni bennetek. Isten gyermekei nagyon fognak szenvedni a pusztulás csapásai által, és a bánat fájdalmai elárasztják majd világotokat.”

Most már látom Jézust, és amint az Atya visszahozza az Eucharisztiát a lunettából, Jézus követi az Atyát a térdeplőkhöz, mivel az Eucharisztikus Gyógyító Szolgálat most kezdődik.  Ahogy az Atya az első megáldandó személy homlokára helyezi a lunettát, látom, hogy Jézus ráteszi a kezét az Atya kezére, és az azonnal átjárja az Atya kezét, amit megint olyan csodálatos látni.  Mindannyian tudjuk, hogy Jézus az igazi gyógyító, de Jézusnak ez a cselekedete azt jelzi számomra, hogy minden egyes pap Jézust képviseli, és Jézus átadta a hatalmat az Ő valóban felszentelt pap-fiainak az összes szentségben.  A pap legfontosabb imája az, hogy a szentmisében Jézus áldozatát képviselje.  A papok pásztorok, akik a hívek lelkipásztori gondozását vállalják.

Nézem Jézust, amint megáld minden egyes gyermeket, aki letérdel előtte, és az Ő Arca olyan ragyogó, és a gyermekei iránti szeretet olyan tartós. Jézus annyira örül az Ő gyermekeinek, akik eljönnek ezekre a bűnbánati misékre, mert tudja, hogy Őt igazán szeretik, és a világ bűnöseiért való bűnbánati imákon keresztül akarják Őt tisztelni.  Rám néz és azt mondja: „Gyermekem, az idő nagyon rövid, és arra kérlek, hogy írj le mindent, amit mondok neked, mert ezek az üzenetek nagyon hamarosan véget érnek, és gyermekeimnek, valamint pap-fiaimnak meg kell hallgatniuk és engedelmeskedniük kell annak, amit mondani fogok nekik.”.

Jézus azt mondja: „Gyermekeim, a Figyelmeztetés (a lelkiismeret megvilágosítása) lesz az Én utolsó Irgalmassági cselekedetem az egész világgal szemben, és ez már csak a sarkon van. Arra kértelek benneteket, hogy legalább három hónapra elegendő élelmiszert és vizet raktározzatok el, mert mind éhínség, mind pénzügyi válság, banki pánikkal együtt fog bekövetkezni. Kormányotok az Egy Világ népeinek napirendjét követi, és az országotokat a kommunizmusba vezeti.  Azt a politikai és gazdasági ideológiát, amely a liberális demokráciával és a kapitalizmussal szemben pozícionálja magát, csakis kommunista államnak lehet nevezni.  A napirendjük az, hogy a világotokat oltásokon keresztül elnéptelenítsék, és hamarosan világjárvány lesz, amelyre a világ legtöbb nemzetének adtam ellenszert, hogy meggyógyítsák ezeket a járványokat.  A kormányotok megpróbál majd mindenkit arra kényszeríteni, hogy ismét szedje ezeket a halálos vakcinákat, amire én figyelmeztetlek benneteket, hogy ne vegyétek be.

Mondtam nektek, hogy harcolnotok kell a szabadságotokért, és ne hagyjátok, hogy harc nélkül elvegyék a szabadságotokat.  A szabadságotok megtartásáért vívott csatát azonban elveszítitek, mert a legtöbb gyermekünk már nem imádkozik, és nem hisz a saját Jézusában.  Az egész világotok gonoszsága átvette a hatalmat minden logikai érzék felett, és sokakat megfosztottak minden jóságtól a szívükben.

Gyermekeim, bíznotok kell az irántatok érzett Szeretetemben, és bíznotok kell abban, és bíznotok kell abban, hogy minden hűséges gyermekem számára menedéket és biztonságot nyújtottam.  Soha nem hagytam el egyetlen gyermekemet sem, aki bűnbánó szívvel fordult Hozzám, és teljes bizalommal abban, amit értük tehetek.  Gyermekeim mindannyian el fogják kapni a Figyelmeztetésen az igazságokat, amit tudniuk kell, és vissza kell térniük életüket Hozzám. Kérdezem gyermekeimet: Mennyivel inkább kell tisztelni és imádni Krisztus Testét és Vérét a tabernákulumban, hacsak nem a mélységes áhítattal és tisztelettel?

ÉN VAGYOK A TE ISTENED.  Én VAGYOK a csodálatos és szent áldozat, amelyen keresztül Testem és Vérem átalakul a szentmise megszentelésén keresztül.  Minden hozzám intézett imát (a pap által) Hozzám kell imádkozni, miközben szembe kell nézni a Szentek Szentjével (a tabernákulummal).  Szeretném, ha mindannyian megértenétek, miért érzem magam elutasítottnak saját Egyházamban.  Miért ünneplik pap-fiaim a szentmisét háttal Istenüknek, Uruknak és Megváltójuknak a tabernákulumban?  Miért van az, hogy pap-fiaim a nép felé fordulnak, akik az Én imádóim?  Miért a jelenlévőkre összpontosítanak, ahelyett, hogy Istenükre összpontosítanának, Aki Jézus a tabernákulumban?

Egy másik pont, amit nektek, gyermekeim, elmondok, az a tény, hogy a szentmiseáldozatnak nem szabadna az emberi közösségben való összegyűlésnek lennie.  Ezt látjátok a többi keresztény egyházban.  Ezek a más hitű egyházak nem rendelkeznek Testem és Vérem Igaz Jelenlétével a tabernákulumban, és ezért közösségben gyűlnek össze.  Szent Katolikus Egyházam inkább azért hajtott végre változtatásokat Egyházamban, hogy azonosuljon más vallások istentiszteletével, ahelyett, hogy megmutatta volna gyermekeimnek a Szent Hagyományok igazi jelentését Szent Katolikus Egyházamban, amely Jézus Krisztus Igaz Egyháza.  Én vagyok Egyházam Alapja, és ez nem mondható el egyetlen más vallásról vagy egyházról sem.

Ezek a változások az ősi hagyományok megfordítását jelentik.  Ezek a változások sok egyházamban ismertek liturgikus visszaéléseket vagy engedély nélküli módszereket gyakoroltak.  Tagadhatatlan, hogy a liturgikus gyakorlatok súlyos megsértései léteznek ma Egyházamban.  Nézzétek meg a látogatottságot templomaimban; kevesebb ember jön el a szentmiseáldozat ünneplésére, mint valaha.  Mi történt azzal, hogy „a Kereszt lábánál” egyesüljünk Krisztussal Krisztus közbenjárása által?  Legszentebb Eucharisztiámnak mindig a mise teljes középpontjában kell maradnia.  Drága Testemnek és Véremnek kell a legbecsesebb Ajándéknak lennie, mert azt a ti Uratok adta Katolikus Egyházamnak az Utolsó Vacsorán.  Most figyelmeztetlek benneteket, gyermekeim, ha ezek a Szavak, amelyeket az Utolsó Vacsorán adtam, valaha is megváltoznának, EZ NEM LESZ ÉRVÉNYES MISE, ÉS AZONNAL EL KELL MENNÜNK.

Püspökeim lassú, de biztos változást hajtottak végre, amit én „eucharisztikus tiszteletlenségnek” fogok nevezni.  Sajnos, ezeken a változásokon keresztül gyermekeim már nem mutatnak mély és odaadó tiszteletet Szent Eucharisztiám iránt.  Gyermekeim közül sokan úgy viselkednek, mintha uzsonnát ennének, ahelyett, hogy a legnagyobb tisztelettel és szeretettel fogadnák Drága Testemet és Véremet; úgy pukkasztanak Engem a szájukba, mintha csak egy köhögés elleni csepp lennék.

Legszentebb Eucharisztiám az istentisztelet legfontosabb cselekedete.  Tenni kell azért, hogy megőrizzük Legszentebb Szentségem tiszteletét.

Pap-fiaimnak újra meg kell vizsgálniuk magukban az igazságokat, hogy Szent Eucharisztiám az Én Testem és Vérem Igaz Jelenléte, és azután követniük kell a tisztelet külső jeleit az egész szentmisében és az Én templomaimban.  Fontos, hogy megtanítsák nyájuknak az Én Szentségem méltó vételének gyümölcseit, hogy gyermekeim megértsék a Krisztussal, Urukkal és Megváltójukkal való bensőséges egyesülés fontosságát. Ők pásztorok, akik elmulasztják megtanítani nyájukat az Én egyetlen Igaz, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam teljes igazságaira.  Nem elég a hit igazságait tanítani; azokat meg kell erősíteni a Szent Liturgia jeleivel és szimbólumaival.  Gyermekeim többsége nem is tudja, mit jelentenek a jelek és szimbólumok, mert nem tanították őket, vagy egyszerűen azért, mert nem gondolkodnak el ezeken az egyszerű elemeken, vagy még csak nem is veszik észre, hogy ezek Isten kegyelmének ajándéka számukra.

Gyermekeim, az idő olyan rövid, és olyan sok mindent kell megtanulnotok, de a nektek tanított felhígított hit és hagyomány révén még a hiteteket sem tudjátok meggyőződéssel vagy bizonyossággal megvallani.

Tudom, hogy néhányan közületek már készülnek az eseményekre, amelyeket sok általam kiválasztott próféta jósol meg a nyomorúság idejére, de még mindig nagyon sokan vagytok, akik nem állnak készen, mert kevés papfiam elég erős ahhoz, hogy prédikáljon és segítsen nektek megérteni e világ gonoszságait, és azt, hogy e világ gonoszságai hogyan szivároghattak be Egyházamba - a csalás, a korrupció és Egyházam hierarchiájának erkölcsi hanyatlása által.  Papjaim belekeveredtek a világ gazdagságába, és Egyházam hierarchiája túlságosan sokáig volt benne a nepotizmusban.  Pap-fiaim közül sokan elvesztették minden erkölcsi, jellembeli, becsületes és igazmondó integritásukat. Aztán vannak más pap-fiak, akik elvesztették minden bátorságukat és erejüket, hogy megküzdjenek a sötétség lelki csatáival.  Fiaim azt is megengedik, hogy a félelem átvegye a hatalmat a jóság, az erény és a tisztesség érzése felett.  Engedik, hogy ez a félelem igazolja azt, amiről tudják, hogy helytelen.

A legtöbb püspököm tévútra tévedt, és a szakadék ösvényére vezették őket, mert gonoszul cselekedtek ellenem és Egyházam ellen.  Az Egyházam igazságait követő pap-fiaimmal szembeni dacosságuk megvetendő az Én szememben, és szigorúan meg lesznek büntetve, amikor elém kerülnek ítéletükön.  Nehéz Nekem végignéznem, hogy oly sok püspököm visszaéléseket követ el.  Azt mondom nekik: „Vak bolondok vagytok; képmutatók vagytok”.  Prédikáltok, de nem gyakoroljátok, amit prédikáltok.  Pénzzel és gazdagsággal tömitek meg a zsebeteket; a terheitekről beszéltek, és az emberek vállára rakjátok őket.  Szereted a magas tiszteletbeli helyeket, a legjobb helyeken ülsz, miközben az emberek köszönnek neked.  Azt mondom azoknak, akik hatalmat gyakorolnak Egyházamban: „Változtassatok gonosz szokásaitokon, mert Igaz Istenetek szemében pogányok vagytok.  Pogányok vagytok, akik csalárdságotok és romlottságotok által a Gonoszt imádjátok.  Nem vagytok éberek, hűségesek vagy hűségesek Hozzám vagy Egyházamhoz'. Azt mondom azoknak, akik a becstelenség, a manipuláció, a lealacsonyítás, a tisztátalanság és a korrupció magas trónjain ülnek, miközben azt állítják, hogy Isten becsületéért és dicsőségéért dolgoznak: NEM, nem értem dolgoztok, hanem magatokért.  Egyházam hamis apostolainak nevezlek titeket.

A hatalmon lévők az ellenfelüket követik, aki stratégiailag felépíti csalárd hálóját, és sok papságomat felfalja.  Sokan a világ útjára léptek.  Ezt hívják szekularizmusnak, és mivel ezt az utat követték, eltörlik az Istenit és a Szentet.  Most azt hiszik, hogy a világot kell fenntartaniuk, és ezen a gondolkodásmódon keresztül elfelejtik az Én egy, Igaz, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Szentségét.

Figyelmeztetem minden klérusomat: Ha a langyosak közé tartoztok, és a kerítés között feszültök, akár félelemből, akár megalkuvásból, és nem álltok ki Isten igazságossága vagy Egyházam Szent és Szentséges Hagyományai mellett, akkor haragom által fogtok elbukni, és tanúi lesztek ítéletem keménykezű keménységének.

Most is szenvedek Egyházamban, ahogyan keresztre feszítésemkor is, mert látom a szörnyű visszaéléseket és a szentségeim iránti szeretet hiányát, valamint Egyetlen, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Szent Hagyományainak hiányát.  Látom, hogy a legtöbb papfiam a könnyebb utat választja, és a lehető legkevesebbet teszi, mert ki akar menni a világba, és jól akarja érezni magát.  Lusta és közömbössé váltak, és nem teljesítik hivatásukból fakadó kötelességeiket, ami nem más, mint a lelkek üdvösségéért dolgozni Istenük becsülete és dicsősége által.  Sok papfiamban nincs meg a Szentlélek hajtóereje vagy Tüze, mert már nincs hitük.  A hit az Én ajándékom gyermekeim számára.  A hit a bölcsesség forrása, amely a lelkükben áramlik.  A hit az üdvösség.  Ez a béke és ez az igazság.

A sötétség bűnei, amelyek ma Egyházamban zajlanak, és Legszentebb Eucharisztiámmal való közelgő visszaélések, egy minden eddiginél sokkal nagyobb „szakadást” fognak előidézni.  Azok bűnös cselekedetei vagy ostoba döntései, akik követik a csalás hálóját, amely eléjük kerül, azt fogják aratni, amit vetnek, és el fogják szenvedni a szörnyű következményeket, hogy örökre elvesznek a pokol mélységében.

Egyházam e püspökei saját céljaikra használták tekintélyüket, és nem Egyházam tanításaira.  Ezekre a püspökökre bízták nyájuk szolgálatát és egységét, valamint egyházmegyéik és papjaik felügyeletét. Arra kérem ezeket a liberális püspököket: 'Utánzóim vagytok-e, és fenntartjátok-e Egyházam szent és szent hagyományait? NEM, nem, nem, nem, mondom nektek - nem követtétek és nem védtétek Hagyományaimat.  Nem sikerült gyermekeimet az igazságosság, az őszinteség vagy az őszinteség útján vezetnetek.  Egótok és büszkeségetek olyan nagyra nőtt, hogy inkább saját belátásotokat követitek, mint Szent Egyházam Szent és Isteni Tanításait'.

Gyermekeim, azt mondom mindannyiótoknak: 'Egyetlen pap-fiamat sem szabad megítélnetek, mert én vagyok a bírájuk. Ha bármelyikőtök is ítéletet mondana felettük, ti is ennek megfelelően fogtok megítéltetni.  ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN BÍRÁJA MINDEN GYERMEKEMNEK. Ti, gyermekeim, szintén felelősek vagytok, mert nem imádkoztatok papjaitokért és az Egyház hierarchiájáért.

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Egyházamért és minden papságomért.  Nem akarom, hogy egy követ dobjatok rájuk, mert megítélem azokat, akik bemocskolták Egyházamat vagy Szent Szentségeimet.
Az Egyházamban a válság egyre súlyosabb lesz, és Egyházam kettészakad, és egy hamisított egyház jön létre. Ez lesz a valaha volt legnagyobb szakadás, és egyre nagyobb lesz.  Belülről fog belépni a megosztottságba, mert a szentmisén a szentelési szavak megváltoztatására kerül sor, és ez elő fog kerülni.

Korábbi üzeneteimben már mondtam, hogy mindenféle eretnekség be fog jönni Róma városába, ami már meg is kezdődött, és ennek a hamis egyháznak sok romboló következménye lesz.  Sok templomomat be fogják zárni, másokat pedig mindenféle gyalázkodásra fognak használni, és sok elnyomás lesz érezhető.  Egyházamat aláássák, és nagy sötétség lesz, de mondom nektek, hogy ez nem fog sokáig tartani, mert soha nem hagyom el Egyházamat, és a pokol kapui nem fognak győzedelmeskedni ellene.  Egyházamnak meg kell tisztulnia, és ahogyan a föld is megtisztul és megújul, úgy Egyházam is megtisztul és megújul.

Vigyázzatok, mert nagy zűrzavar lesz Egyházamban.  Legyetek erősek és megfontoltak; ne kövessétek a zűrzavart, és soha ne engedjétek, hogy a manipuláció miatt a megtévesztés gonoszságaiba keveredjetek.

NE HAGYJÁTOK EL EGYHÁZAMAT, ÉS NE BÍRÁLJÁTOK EL ŐT, a megvetendő és sértő emberek bűnei miatt; inkább nézzetek Uratokra, aki Egyházam alapja.  Egyházamat az egész emberiség számára azért hoztam létre, hogy Isteni hatalmat kapjon alattam, a ti Uratok és Megváltótok alatt.

Ne feledjétek, hogy az ökumenikus zsinatok tévedhetetlenségének tana, amely a hitre és erkölcsre vonatkozik Egyházamban, a Szentlélek által marad fenn.

Gyermekeim, vegyétek igénybe Szent Szentségeimet, amilyen gyakran csak lehet, mert hamarosan templomotok bezárul.  A kegyelmek, amelyeket ezeken a szentségeken keresztül kaptok, segíteni fognak abban, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsatok ki Jézussal, és érezni fogjátok magatokban az Én erőmet, és a félelem attól, ami történni fog, csökkenni fog.

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a hűséges pap-fiaimért, akik elöljáróik keze által szenvednek - nagy bánatot szenvednek.

Még több szenvedés tanúi lesztek, és világotok teljes káoszba borul.

Imádkozzátok minden nap a rózsafüzért szeretteitekért, és járjatok a szentmisére, amilyen gyakran csak tudtok, amíg még tudtok.  Menjetek rendszeresen gyónni.  Arra kérlek, hogy látogassatok meg Engem az imádságban, és hozzátok el Nekem könnyeiteket, félelmeiteket és aggodalmaitokat.  Ismerem fájdalmadat, és érzem bánatodat.  Nem akarom, hogy bármitől is féljetek, mert szeretetből és odaadásból fakadó imáitok által eltörlöm félelmeiteket, és átsegítelek benneteket megpróbáltatásaitokon és szenvedéseiteken.

Drága gyermekeim: „Gyertek hozzám, segíteni fogok nektek, és Szívemhez szorítalak benneteket.  Szeretlek benneteket, szerető gyermekeim, és soha nem hagylak el benneteket.  Biztonságban és melegen tartalak benneteket Irgalmas Szívem szeretetében.

Megáldalak benneteket Atyám nevében.”

Semmi többet nem hallok.

 

A Szentlélek üzenete Kaynek

2024. július 20. 10:30.

Éppen egy YouTube videót néztem egy Brandon Briggs nevű állítólagos evangélikus prófétáról, aki nemrég megjósolta Trump elnök elleni merényletkísérletet, körülbelül három héttel azelőtt, hogy az megtörtént volna, és amelyben még azt is megemlítette, hogy Trump elnök jobb fülét fogják eltalálni.  Természetesen tudjuk, hogy ez a jóslat valóra vált.

Ahogy július 20-án átnéztem a telefonomat, véletlenül megláttam egy újabb videót Brandon egyik próféciájáról.  Úgy döntöttem, hogy megnézem a videót, és ez a videó körülbelül 18 perc hosszú volt, és a 6:40 perces résznél kezdett Brandon arról beszélni, hogy Amerikának „fel kell ébrednie”, és hogy a világ gonoszságai sokkal rosszabbak, mint valaha. Brandon beszélt, és azt mondta, hogy mindezen gonoszságon keresztül, ami gyorsan ránk tör, lehetséges lesz, hogy az Antikrisztus bemutatkozzon a világnak.  A videó 6:43 percénél volt az, amikor Brandon azt mondta, hogy Isten azt akarja, hogy imádkozzunk azért, hogy több időnk legyen Amerikának a változásra. Megemlítette, hogy a 2025-ös év nagyon nehéz és sötét év lesz.

Ekkor kezdtem hallani, hogy a Szentlélek beszél hozzám.  A Szentlélek azt mondta: „Ne imádkozzatok több időért, mert az egész emberiség sokkal nagyobbat fog szenvedni, mivel a büntetések és az emberiség ellen tervezett gonosz események olyan nagy és hatalmas bosszúval fognak az emberiségre szabadulni.  Gyermekeink (1) engedni fognak a nyomás és a kísértések hatásának, és nagy kétségbeesésbe fognak esni.  Gyermekeink hite olyan gyenge, hogy a tehetetlenség és a gyengeség elsöprő erő lesz a szemben álló gonosz erők számára.”

„Gyermekem, arra kérlek, hogy hallgasd meg P. 'X' szavait, és imádkozz naponta kétszer az 'Egység imáját' (2), és imádkozz, hogy az egész emberiség érdekében vezesse be a 'Figyelmeztetést'. Ha ez az imakérés nem teljesül, akkor esetleg újabb két év szenvedés vár rád.  Ez idő alatt gyermekeink fájdalma és szenvedése továbbra is sok pusztítással és pusztítással fogja sújtani világotokat.  Gyermekeink nem akarják majd, hogy ezek az események elhúzódjanak, és hogy tovább tűrjétek a gyötrelmeket, kínokat és kínzásokat, mint ameddig nektek kell.  A szenvedés hosszabb ideje fokozódni fog, és még több fájdalmat fog okozni az egész emberiségnek”.

„Arra kérem gyermekeinket, hogy imádkozzanak az Örök Atyához intézett imáik megsokszorozódásáért szeretett Házastársam közbenjárására” (Boldogságos Anyánkról beszél).  (Javasoljuk, hogy kérjétek, hogy imaszándékotok, amelyben a Figyelmeztetés mielőbbi bevezetését kéritek, sokszorozódjon meg, hogy ellensúlyozza a világ összes többi imáját, amelyben az emberek több időért imádkoznak.)

„Gyermekeinknek reményt, mély hitet és bizalmat kell táplálniuk Urukban és Megváltójukban.  Békéért és megelégedettségért kell imádkozniuk.  Figyelmeztetem gyermekeinket, hogy mélyen imádkozzanak, mert ha nem hallgatnak ezekre a szavakra, az emberiség szenvedése súlyos lesz, és a teher túl nehéz lesz a legtöbbjük számára, hogy elviselje”.”

„Tájékoztatom Amerika gyermekeit, hogy egy ember nem tudja megmenteni az országotokat” (a Szentlélek Trump elnökről beszél).  „Neki is meg kell tanulnia nagyobb meggyőződéssel beszélni a támogatóinak a beszédeiben arról, hogy csak a Mindenható Isten az ő imáikon keresztül hozhat békét a világra”.

„Gyermekeinknek meg kell tanulniuk, hogy ők a Mindenható Isten eszközei, és Ő használja őket az Ő dicsőségére, és Ő az 'Egy', aki a szálakat mozgatja.  Isten az, aki teljes mértékben irányít”.

„Térdeljetek le, boruljatok le az Egyetlen Igaz Isten előtt, és bánjátok meg bűneiteket.  Gyermekeinknek őszintén kell bűnbánatot tartaniuk, valamint ki kell mutatniuk Isten iránti szeretetüket”.

„Ne hagyjátok figyelmen kívül a kérést, amit kérnek tőletek, hogy több imát kérjetek, hogy a Figyelmeztető MOST-ot bevezethessük.”

Hallom, hogy a Szentlélek mondja: A Szent Szellem azt mondja: „Legyetek óvatosak ezekben a napokban az utazásban, mert a gonosz leselkedik az emberiségre, és az események beteljesednek.  Maradjatok biztonságban és közel az otthonotokhoz.”

„Ne essetek abba a hibába, hogy azt gondoljátok, hogy sok év jött és ment el, és semmi sem valósult meg.  Sok esemény van a láthatáron, és nem lesz biztonságos az utazás.  Sok gyermek megtapasztalja majd, hogy egyirányú úticél lesz, és nem fog tudni hazajutni. Arra kérlek benneteket, hogy figyeljetek a Mennyből érkező figyelmeztetésekre.”„IMÁDKOZZ, IMÁDKOZZ, IMÁDKOZZ a Szentlélek útmutatásáért és megvilágosításáért”.

Semmi mást nem hallok.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------



(1) „Gyermekeink” a Szentlélek és az Ő hitvese, a Szeplőtelen Szűz Mária lelki gyermekeire utal. Ez a kifejezés tehát új, de a valóság ugyanaz, mint a keresztre feszítés óta, amikor Jézus - a Szentháromság Második Személye - azt mondta Jánosnak (aki az egész emberiséget képviselte), hogy Mária lesz az emberiség Anyja: „Amikor tehát Jézus látta anyját és a tanítványt állni, akit szeretett, így szólt anyjához: Anyjának ezt mondta: „Asszony, íme a te fiad. Azután így szól a tanítványhoz: Íme a te anyád. És attól az órától fogva a tanítvány magához vette őt.” (János 19:26-27) A Szentlélek és Mária kifejezetten ezt mondja a Bibliában: „És a Lélek és a menyasszony ezt mondja: Jöjjetek! És aki hallja, az mondjon: Jöjjetek!” (Jelenések 22:17)

(2) Egység imája a Szeretetláng naplóból

2024. július 20., szombat

Misztikus beszélgetések

2024.07.19 VÁC, 3. PÉNTEK SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT

Uram! Medjugorjébe készülök. Nagyon várom!
Szűzanya: Drága kislányom! Én hívtalak meg erre a zarándoklatra. Sok-sok áldást és kegyelmet készítettem számodra. Megáldom az oda és vissza utadat, megáldom minden zarándoktársadat a lelkivezető papot. Az egész Ifjúsági Találkozón veled maradok. Áldott légy gyermekem!
Köszönöm Szűzanyám!

Uram! Sokat gondolkodtam a szövetségkötésről és az esküről.
Mennyei Atya: Drága gyermekem! A szövetségkötés és az eskü, kéz a kézben jár.
A házasság is egy szövetségkötés egy eskü a házastárs felé, elköteleződés a házastársnak, ígéret Istennek és embernek. Egy láthatatlan pecsét Isten áldásával, egy látható jel egy dokumentum és a jegygyűrű.Hűség jóban, rosszban.
A szövetségkötés a Bibliában az Ószövetségben is tetten érhető. Ábrahámtól kezdve a prófétákon keresztül Isten emberei a zsidóság szövetséget kötöttek Istennel. A Tízparancsolat a kőtáblán, a Frigyláda, ezek látható jegyei, kézzel fogható elemei a szövetség kötésnek.
Az Újszövetségben szeretett Fiam élete, halála és feltámadása a legfenségesebb, a legvalóságosabb, örökké fennmaradó szövetség, amely az emberiség megváltásáért történt.
Ez a szövetség öröktől fogva létező, fel nem bontható és megmásíthatatlan!
A szövetségkötés mindennapjaitokban Isten és az emberek között  keresztség által valósul meg. A megkeresztelkedéskor betagozódtok Isten országába. Isten országának polgárai lesztek, hogy aztán a bérmáláskor a Szentlélek  elpecsételjen benneteket teljesen Istennek.
A papi hivatást Én választom, Én hívom és várom az én kedves férfi gyermekeimet erre a szolgálatra. A papi hivatás szorosabb szövetségkötés, teljes elköteleződést kíván Isten felé, szolgálatot Istennek és az embereknek. Bizony ez szolgálat, amely Isten szeretetén és az alázaton nyugszik. Szolgálat, amely a felszentelésben és a papi esküben teljesedik ki.
Uram! Az új szövetségkötésre, az új papi esküre hívod fel a figyelmet amelyet az Igazság Könyvében olvashatunk.
Jézus: Gyermekem! Ellenségem az Egyház belsejében van!
Az új tanok, a liberális elvek, az Új Világegyház tanai a ott munkálkodnak ahol a legrombolóbb hatást érhetik el.
Ahol a Szent Liturgia a Szent Hagyományok letiprása, az Eucharisztia meggyalázása, a Mária- tisztelet semmivé tétele, a Szentáldozás megbecstelenítése megengedett, ott már a gonosz munkálkodik.
A hamis próféta és az antikrisztus színre lépésekor papfiaimat egy új hűségesküre fogják kényszeríteni.  Ez a szövetségkötés a sátánnal való szövetségkötést jelenti. Amelyik pap  ezt a hűségesküt aláírja, az a hamis prófétának  és az antikrisztusnak, végülis a sátánnak kötelezi el magát. Az a templom, ahol ezekek az"új-esküs" papok miséznek, Én már nem leszek jelen, oda ne menjetek!
Olyan templomba, felszentelt hajlékba, misére menjetek, ahol a liturgia, a szentmise a hagyományok szerint zajlik,ahol a Szereztetési Ige változatlan,ahol az Eucharisztiát nyelvre és térden fogadják, ahol a Szent Szüzet tisztelik és szeretik.
Most megáldalak a kitartás és a gyermeki ráhagyatkozás kegyelmével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen
Jézus bátor harcosa.




 

2024. július 17., szerda

Minden stigmatizált valós jelenséget képviselve, üzenetek tőlük leközölve

Már többször is mondtam, stigmatizált személyek valós üzeneteket adnak, főleg ha még nagy az ellenszél a hamispróféta vezette Vatikánból. Az egyikGisella Cardia Trevignano Romano-ból, Róma mellől, a másik akit  nemrégen tettem közzé egy brazíl látnok,  Eduardo Ferreira Sao José dos Pinhasból.


A tizenharmadik század előtt nem ismertek. Elsőként Assisi Szent Ferencet említik, akinél a stigmák olyan jellegűek voltak, amilyeneket később soha nem láttak; a láb és a kéz sebeiben szögeket ábrázoló húsdarabkák voltak, amelyeknek az egyik oldalon kerek hátsó feje volt, a másikon pedig inkább hosszú hegyek, amelyek hátrahajoltak és megragadták a bőrt. A szent alázatossága nem tudta megakadályozni, hogy testvérei közül nagyon sokan saját szemükkel lássák e csodálatos sebek meglétét mind életében, mind halála után. A tényt számos korabeli történész tanúsítja, és Szent Ferenc Stigmáinak ünnepét szeptember 17-én tartják.



Dr. 
Antoine Imbert-Gourbeyre 321 olyan stigmatikust tart számon, akiknél minden okunk megvan arra, hogy higgyünk az isteni cselekvésben. Úgy véli, hogy Németország, Olaszország és Spanyolország könyvtárait böngészve továbbiakat is találnánk.

Assisi Szent Ferenc (1181-1226);
Magyar Boldog Ilona (1200-as évek eleje-1270 k.) domonkos;
Szent Lutgárd (1182-1246), cisztercita;
Cortonai Szent Margit (1247-1297);
Szent Gertrúd (1256-1302), bencés;
Montefalcói Szent Klára (1268-1308), augustinus;
Folignói Boldog Angéla (megh. 1309), ferences harmadrendű;
Kölni Boldog Krisztina (1242-1312) begina domonkos;
Szienai Szent Katalin (1347-1380), domonkos harmadrendű domonkos;
Szent Lidwine (1380-1433);
Római Szent Ferenc (1384-1440);
Szent Colette (1380-1447), ferences;
Casciaii Szent Rita (1386-1456), augustinus;
Mantovai Boldog Osanna (1499-1505), domonkos harmadrendű;
Genovai Szent Katalin (1447-1510), ferences harmadrendű;
Baptista Varani (1458-1524), szegény klarissza;
Narni-i Boldog Lucy (1476-1547), domonkos harmadrendű szerzetesnő;
Racconigi Boldog Katalin (1486-1547), domonkos;
Istenes Szent János (1495-1550), a Szeretetrend alapítója;
Ricci Szent Katalin (1522-1589), domonkos;
de' Pazzi Szent Mária Magdolna (1566-1607), karmelita;
Bl. Marie de l'Incarnation (1566-1618), karmelita ;
Boldog Jézus Mária Anna (1557-1620), ferences harmadrendű;
Marie-Amice Picard (1599-1652);
Benedetta Carlini (1590-1661) ;
Sezzei Károly (meghalt 1670-ben), ferences ;
Jeanne-Marie Bonomo (1606-1670) bencés ;
Armelle Nicolas (1606-1671) ;
Jeanne-Marie de la Croix (1603-1673) klarissza ;
Boldog Margit Mária Alacoque (1647-1690),
Visitandine (aki csak a töviskoronát viselte);
Marcellina Pauper (1663-1702) ;
Giuliani Szent Veronika (1600-1727), kapucinus;

Maria de León Bello y Delgado (1643-1731) La Siervita és María de Jesús domonkos ;
Florida Cevoli (1685-1767) kapucinus ;
Öt Sebesült Szent Mária Ferenc (1715-1791), ferences harmadrendű.
Emmerich Szent Anna Katalin (1774-1824), augustinus;
Canori Mora Erzsébet (1774-1825), trinitárius harmadrendű;
Anna Maria Taïgi (1769-1837);
Maria Dominica Lazzari (1815-1848);
Louise Lateau (1850-1883) ;
Marie de Moerl (1812-1868) ferences harmadrendű ;
Louise Lateau (1850-1883), ferences harmadrendű ;
Mariam Baouardy (1848-1876) kármelita ;
Bays Szent Margit (1815-1879) ;
Gornik Magdaléna (1835-1896) ;
Galgani Szent Gemma (1878-1903) ;
Catherine Daniélou ;
Teresa Helena Higgisnson (1844-1905) ;
Antoine Croizer (1850-1916) ;
Szent Anna Schäffer (1882-1925) ;
Thresia Chiramel Mankidiyan (1876-1926) ;
Marie-Thérèse Augustine Noblet (1889-1930) ;
Marie Rose Ferron (1902-1936) ;
Szent Faustina Kowalska (1905-1938) ;
Marie-Julie Jahenny (1850-1941) ;
Luisa Piccarreta (1865-1947) domonkos harmadrendű ;
Rhoda Greer Wise (1888-1948) ;
Yvonne-Aimée de Malestroit (1901-1951) augustinus ;
Edvige Carboni (1880-1952) ;
Hélène Aiello (1895-1961) ;
Konnersreuthi Neumann Teréz (1898-1962) ;
Galgóczy Erzsébet (1905-1962) ;
Pietrelcinai Szent Pio (1887-1967) kapucinus ;
Anna Elisabeth "Anneliese" Michel (1952-1976) ;
Amalia of Jesus Flagellated (1901-1977) missziós ;
Marthe Robin (1902-1981) ;
Wanda Boniszewska (1907-2003) ;
Maria Esperanza Medrano de Bianchini (1928-2004) ;
Natuzza Evolo (1924-2009 ) ;
Zlatko Sudac (1971-)


Továbbiak: https://www.newadvent.org/cathen/14294b.htm

2024. július 14., vasárnap

Rosa Mystica Szűzanya üzenetek Eduardo Ferreira által 2024. július

Szülők, tanítsátok meg gyermekeiteket imádkozni.

Szűz Mária, Rosa Mystica és a béke királynője Eduardo Ferreirának 2024. július 12-én:

Kedves gyerekek, békesség. Ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a családokért. A családok továbbra is a gonosz támadásainak célpontjai. Sok otthont bombáznak a viszályok, a bűnök és sok más rossz, amit ellenfelünk próbál elvetni. Kérdem én: Mit teszel azért, hogy ezek a gonoszságok ne a családokba kerüljenek? Imádkoznak-e a családok, élnek-e az evangélium szerint, járnak-e misére? Nos, ha ezek az ellentétes hozzáállások nem változnak, a családjait legyőzi az ellenfél.
Gyermekeim, én itt vagyok, mint Anya, és segíteni akarok nektek, és imádkozni kell, legyen az kápolna vagy rózsafüzér. Ima nélkül elveszíted a csatát. Szakíts időt a családi imára. Szülők, tanítsátok meg gyermekeiteket imádkozni. Beszélgess velük Istenről, olvass fel velük egy részt az evangéliumból, még akkor is, ha utána nem tudod, hogyan magyarázd el. Vesd el Isten Igéjét gyermekeid szívébe. Békét, harmóniát és szeretetet elvetni. Légy bátor. Hozzon békét és szeretetet otthonába. Ez a kegyelem és az irgalom ideje. Mária, a misztikus rózsa vagyok, a béke királynője. Szeretettel, megáldalak.

Eduardo – „Most kezdj el imádkozni az új pápáért.”

Szűz Mária, Rosa Mystica és a béke királynője Eduardo Ferreirának 2024. július 13-án:

Béke. Édes és Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, ezen az imával töltött napon én, a ti Édesanyátok, Rosa Mistica, az Egyház Anyja, nagyon különleges módon akarlak megáldani benneteket. Gyermekeim, hívjatok Anyának; Én vagyok az Édesanyád, és szeretnék veled lenni, akár szomorúságban, akár örömben. Gyermekeim, ezen a napon arra hívlak benneteket, hogy egyesüljetek velem az egyházon belüli béke érdekében. Gyermekeim, ne felejtsétek, ti ​​vagytok az én szeretett gyermekeim. Túlárad a szívem az örömtől, amikor 77. július 13-án megünnepeljük, hogy 1947. július XNUMX-án megjelentem első, Mária, Rosa Mistica, Pierina lányomnak a Montichiari kórházban.* Ezen a napon meglátogatom az összes szemináriumot, kolostort és kolostort, mindenki, aki szeretettel és bizalommal végezte a tizenhárom napon át tartó imát [trezenát] – és te is, aki ezt a kérést a gyakorlatban is megvalósítottad. Meg szeretném köszönni neked. Én nagyon szeretlek. A kegyelmek záporát bocsátom rátok, Isteni Fiam, Jézus szívéből. Gyermekeim, most kezdjetek el imádkozni az új pápáért. Imádkozik. Imádkozik. Imádkozik. Én vagyok a Szeretet Anyja, az Ige Anyja. Imádkozzatok kedvenc fiaimért, a papokért. Imádkozzatok a szemináriusaimért, imádkozzatok a békéért a családotokban. Én vagyok a Misztikus Rózsa, a Béke Királynője. Szeretettel, megáldalak.
*1947. július 13-án a Szűzanya először jelent meg Pierina Gillinek az olaszországi Montichiariban Rosa Mistica néven. Pierina már két jelenést is átélt 1946. november 24-én és 1947. június 1-jén. A Szűz mindkét alkalommal három karddal a mellkasán jelent meg, de július 13-án helyette három csillogó rózsát viselt: egy fehéret (az imát szimbolizálva) , egy piros (áldozat) és egy aranysárga rózsa (bűnbánat). Elmondta Pierinának, hogy az Úr azért küldi, hogy új Mária áhítatot kérjen minden vallási intézményben és gyülekezetben, férfiakban és nőkben, és az egyházmegyei papokhoz is fordul. A Szűzanya azt kérte, hogy minden hónap 13-át Mária-napként ünnepeljük 12 napos előkészülettel (ezért a 13 napos imanapra utalunk), július 13-a pedig egy sajátos ünnep.