2014. március 17., hétfő

Turcsinovnak rohama volt - senki nem mert orvost hívni

Ukrajna illegitim kormánya beadta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz és a NATO-hoz, majd a parlament arra is elfogadott egy határozatot, hogy megszakítanak minden diplomáciai kapcsolatot Oroszországgal. Az ország élére tett nyugati helytartó, Turcsinov sokadszorra is elrendelte a hadsereg teljes harckészültségét, a tartalékosok általános mozgósítását és lakossági milíciák szervezésének megkezdését. Emellett bejelentette azt is, hogy meg kell kezdeni a hadsereg átállítását a NATO standardra, hogy maximális logisztikai támogatást tudjanak biztosítani a "NATO-szövetségesek" számára.
Turcsinov elrendelte az orosz fekete-tengeri flotta szerződésének felmondását, valamint az Oroszországgal fennálló barátsági, együttműködési és partnerségi szerződések felmondását. Emellett profitot terhelne az országon át szállított orosz gázra. A kelet-ukrajnai városok függetlenedését pedig szeparatizmusnak nevezte, majd javasolta, hogy tiltsanak be minden, az országban elérhető orosz TV csatornát, valamint az orosz könyvek és nyomtatott sajtó terjesztését.
Ezen felül azt is bejelentette, hogy aki részt vesz az oroszbarát tüntetéseken és nagygyűléseken, azt megfosztják az ukrán állampolgárságtól és bíróság elé állítják árulásért. Az árulókat Turcsinov pedig halálbüntetéssel fenyegetné, - és ezzel több tízezer oroszt fenyegetett meg kivégzéssel. Ilyen, amikor egy őrült, elmebajos zsidó ül az ország élén és dühében tombolni kezd. Statisztikailag alátámasztható, hogy a zsidó lakosság körében a legmagasabb az elmebetegek aránya. Émile Durkheim, aki maga is egy több generációra visszamenőleg rabbikat adó családba született, kiválóan ismerte a zsidóságot és szociológiai munkássága során behatóan foglalkozott ezzel a jelenséggel. De nem szükséges ehhez Durkheim empirikus kutatásaival foglalkozni, elég ránézni a dühében ésszerűtlen és megvalósíthatatlan parancsokat osztogató Turcsinovra.
Csak remélni tudjuk, hogy valaki kényszerzubbonyt húz rá, mielőtt még ártatlan állampolgároknak is baja esik. Moszkva pedig levonhatta a következtetést: a békés orosz tüntetőket az "elnök" kivégzéssel fenyegette meg, - itt az idő, hogy bevonuljanak az orosz csapatok, a békés állampolgárok védelmében, akiket a cionfasiszta kormány népirtás előkészületeivel tart rémületben.

http://www.hidfo.net/2014/03/17/turcsinovnak-rohama-volt-senki-nem-mert-orvost-hivni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése