1972. december 28., csütörtök

HETEDIK jelenés

"Ne féljetek. Én vagyok a názáreti Jézus, az Emberfia feltámadott a halottak"

1972. december 27. szerda (3) , 19:00 .

Ünnepe Szent János apostol

Még mindig volt még egy esélyt, hogy ez a kereszt, én alig várta a hét január 1-től érkezik, amikor a férjem lenne, így 4:30 reggel, úgy, hogy tudtam ismét kereszt a karom, és várja, mi lehet az utolsó jelenés ezen a héten.

Azért jöttem, hogy a lelkész szerda este. Sister B., a rendezőnő a Szent József bentlakásos iskolába, kérte tőlem, hogy előkészítse a templom egy esküvő volt, hogy szombaton.

Szóval, elmentem a sekrestye szerda este, a 27., a pap. Pontosan 07:00 és vártam rá az ajtó előtt a sekrestyébe, miközben becsukta az ajtót.

Abban a pillanatban, a Cross meg előttem, mint rendesen, mintha magasabb az égen, de kisebb, és nem ugyanazon a helyen. Néhány pillanattal később, lábánál a kereszt, ovális alakú felhő keletkezik, amely szolgált a talapzaton. A kereszt eltűnt. Egy emberi formában került a helyére, lába pihen a felhő.

Soha nem láttam még ilyen szép, fejét döntött, és kinyújtott kezekkel felém, mintha üdvözölni engem.

És hallottam egy nagyon szelíd hang azt mondják nekem:

"Ne féljetek. Én vagyok a názáreti Jézus, az Emberfia feltámadt a halálból."

Néhány másodperccel később, ez ugyanaz a hang szólt hozzám:

"Legyen olyan kedves, hogy ismételje meg ezt:" Ó, Sorte Nupta Prospera Magdalena! Annuntiate virtutes ejus qui vos de tenebris a csodálatra méltó Lumen Suum vocavit. "(Ó, Madeleine, akit a boldog sors tett házastársának! Bejelentette: csodáit azt, aki meghívott titeket a sötétségből az Ő csodálatos világosságára.)

Tudtam, hogy megcsodálják ezt a csodát, néhány pillanatig többet, akkor hirtelen minden eltűnt.

Úgy tűnt nekem, hogy én vissza a sötétben.

Ha tudná, milyen a szívem tele volt szeretettel Jézus, aki kegyeskedett hozzám, nekem, a szegény méltatlan lény. Amíg az utolsó napom ezen a Földön, én továbbra is elkápráztatott ez a csodálatos látvány, ez a Jézus jelenlétét este december 27..

Nekem csak egy vágy maradt, hogy lássa őt újra látni, a Názáreti Jézus ismét az Emberfia feltámadt a halálból. Ez lett volna az édes meghalni, hogy a pillanatban. Ő volt a keze nyitva, mintha üdvözölni engem, de ez tartott ilyen rövid idő alatt.

Szerettem volna mindent, hogy hagyja abba, az idő, hogy hagyja abba, mert, hogy nincs több idő, hogy mindenki, az egész emberiségnek, lehetett látni őt ahogy láttam őt.

Szeretném tudni, hogy gondolkodjunk örökre az Ő pompa, hogy gondolkodjunk ezt a csodálatos fényt, ez a Jézus a szeretet, a szelídség és a teljes jóság, ragyogó fénnyel.

Minden olyan csodálatos, olyan nagy, hogy nem tudom kifejezni, mit éreztem az én egész, hogy még a lelkem legmélyén. Az egész személy lehet érezni Jézust, csupa szeretet, szelídség, és a fény.

Milyen csodálatosan szép, milyen tiszta fény, mi kincs és nagyságot a szemem látta, hogy este a december 27. Micsoda öröm, amit öröm mi lesz, ha képesek vagyunk, hogy gondolkodjunk:

"Jézus, az örökkévalóság".

Ha a világ csak akkor tudta, ha a világ látta, ha a világ is látni. És a világ nem lát egy nap a nem túl távoli jövőben. És azon a napon, a teljes arc a Föld teljesen elkápráztatott, látta:

"Názáreti Jézus, az Ember Fiának",

ragyogó fénnyel, ahogy én láttam őt a saját szememmel, jön a felhő minden ő nagyságát. Igen, mindenki látni fogja őt, és ez az oka annak, hogy itt az ideje, hogy megtérít.

Itt az ideje, emeljétek fel a fejeteket. Akkor még megmenthető.

Jézus a szeretet, Jézus a fajta, Ő megbocsát.

Sajnálni aljáról a szívetek, mondjuk egy kis imát, és Jézus örömmel.

Kapcsolja be a szemed felé, és látni fogja, hogy nagyon boldog lesz. Lelked tele lesz öröm, öröm akkor nem lesz képes meghatározni, mert lelki öröm szebb, mint bármilyen anyag öröm.

Ezen a Földön, mi soha nem talál tökéletes boldogságot. Ez az, amikor azt gondoljuk, elértük azt, hogy minden esik körülöttünk.

De, ha mi valóban rendelkeznek a lelki boldogságot, hogy mi található az a személy, Jézus, hogy a boldogság kimeríthetetlen.

Ó, Jézus, milyen szépen csillogó Ön ebben a csodálatos világosságára. Milyen kedves vagy. Ön a szeretet, és milyen finom is a szavakat, még soha senki előtt beszélt nekem, így óvatosan.

A fény és a Jézus szavait is páratlan a szelídség és a szépség.

Egész életemben, azt fogja hirdetni ezt a csodát, hogy meg kell élni szüntelenül reggeltől estig, éjszakai reggelig, attól a pillanattól kezdve felébredek, Jézus velem, bennem.

Meg kell mindig él Jézussal, mint belső láng, amely soha nem megy ki.

Ó! Jézusom, milyen édes ez élni szüntelenül a Te és a Te.

Milyen csodálatos öröm Adsz azoknak, akik szeretlek.

Ne gondold egy percig, hogy én vagyok Isten egyik kedvence.

Isten szereti az összes teremtményeivel.

Ő az, aki adott nekünk életet.

Anélkül, hogy a légzés az Isten, mi lenne semmi. Nem lenne semmi.

De a Szent Szellem is várni minket, és szeret minket. Isten szeret minden az ő teremtményei, kivétel nélkül.

Isten arra hív mindannyiunkat, és kevesen vagyunk hallgatni őt.

Gondolj bele. Menjen innen egyedül egy pillanatra.

Aztán jó alaposan a természetet, a virágokat, az illatok, a reggeli harmat, és mondd magadnak, hogy minden, amit nem tett önmagában.

Minden, ami nő, minden alakul, minden, ami él a lélegzet az Isten.

A természet állandó csodája a Teremtő, de nem fizet a figyelmet, mert annyira használják az egészet.

Ez, ha egyedül vagyunk, hogy megtaláljuk a Jézus jelenlétét, amikor hosszú időt vesz igénybe, vagy egy jó pillantást jellegű, mint a csoda a teremtés.

Ez az összes e, hogy találunk a Teremtő, Isten, Jézus, a Szentlélek, a Krisztus arca.

Amikor a lélek lát egy sugara Isten fény, azt kívánja, hogy meghalhat, hogy láthassa azt az örökkévalóságig.

Tudtam, hogy megcsodálják ezt a Wonder néhány pillanatig többet, akkor hirtelen minden eltűnt.