2011. február 1., kedd

ÉBRESZTŐ! Leplezetlen jövő (mikrochip)

ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT EGY SZÁMÍTÓGÉPESÍTETT RABSZOLGARENDSZERT TERVEZNEK A FÖLDÖN ÉLŐ EMBEREK MEGFIGYELÉSÉRE ÉS ELLENŐRZÉSÉRE!
A rendszert folyamatosan tesztelik különböző országok mit sem sejtő állampolgárain és vezetik be világszerte. Számos technikai, gazdasági, politikai összetevőből áll és háttérinformáció nélkül nehéz felismerni.
Emberek, állatok és tárgyak ellenőrzéséhez először azonosítani kell őket, majd folyamatosan figyelemmel tartani.

1. Azonosítás
Eszközök: Vonalkódok - elsősorban tárgyak azonosítására, vonalkódok és az ISO9000 rendszer, kártyák: kártya formátumú személyi igazolványok, bankkártyák, chipkártyák, stb. emberek azonosítására, chipkártyák, mikrochipek tárgyak, állatok, a jövőben pedig valószínűleg emberek azonosítására. Mindezek az azonosítási eszközök vészesen növekedő országos és nemzetközi adatbázisokhoz és számítógépes hálózatokhoz vannak kötve.

2. Megfigyelés
Az emberek megfigyelése, nyomon követése, azaz a kémkedés napjainkban is gyakori és számos kifinomult módszer létezik a megvalósítására, csúcstechnikájú megfigyelés.

3. Ellenőrzés
A megfigyelés és az ellenőrzés/irányítás kéz a kézben jár: nem lehet mindenkit ellenőrizni egy globális megfigyelőrendszer nélkül. A fő cél nem a megfigyelés, hanem a teljes ellenőrzés. CSELEKEDETEINKET, sőt még a GONDOLATAINKAT is irányítani szeretnék.
Agykontroll kísérletek folynak már több generáció óta és a módszerek egyre kifinomultabbakká válnak: kábítószerek, mikrohullámok, mágneses mezők és beültethető mikrochipek. Minket leginkább az utóbbi érdekel, mivel az azonosítási eszközként is használható, amely nélkül sem vásárolni, sem eladni nem lehet egy jövőbeli pénznélküli társadalomban. Ez lehet a fenevad bélyege, amelyről a Biblia már 1900 éve jövendöl.

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat."
(Jelenések 13,16 - 18)

Minden országban óriási összegeket költenek számítástechnikai fejlesztésekre. Az állampolgároknak azt mondják, hogy mindezt az ő biztonságuk, védelmük és magas életszínvonaluk érdekében teszik, vagy pedig azt hozzák fel mentségként, hogy nem lehet technikailag lemaradni a globális gazdaságban.

Az élet minden területének számítógépesítése, főleg a penzügyeké, és az adatbázisok összekapcsolása, LEHETŐVÉ TESZI EGY VISZONYLAG KIS CSOPORT SZÁMÁRA, HOGY ÁTVEGYE A HATALMAT AZ EGÉSZ VILÁG FÖLÖTT ÉS VÉGET VESSEN AZ EMBEREK SZABADSÁGÁNAK.

A rendszert a világ leghatalmasabb és legbefolyásosabb csúcstechnikai vállalatai, bankjai, hírszerző szolgálatai és rendfenntartó alakulatai fejlesztik, amelyek minél hatékonyabb és fejlettebb ember-ellenőrzési eszközök feltalálásán dolgoznak: lehallgató berendezéseken, mikrochipeken, kém- és megfigyelőrendszereken, mesterséges intelligencia és virtuális valóság" eszközökön, stb. Ennek érdekében mérnökök, programozók és tudósok millióit alkalmazzák.