2012. július 21., szombat

A Duránda története

A 80-as években ez a városrész volt Gyöngyös egyik legszebb és legcsöndesebb része. Az utcákat virágoskertek és akácfák díszítették. Gyerekkorunk nagy részét az utcán tölthettük, akkor még tisza vízű patakban játszhattunk. A házak mögött hobbi kertek voltak, melyben a tulajdonosaik bármit megtermelhettek. Mindezek az állapotok addig tartottak, amíg az Önkormányzat 91-ben megvásárolta az első ingatlanát, amelybe cigány családot költöztetett. Ezzel a családdal még különösebb probléma nem volt, de az ezt követő házak, melyeket az Önkormányzat megvásárolt és túlnyomórészt cigányoknak adtak ki bérlakásként, elindították azt a folyamatot, aminek következtében az ingatlanok fokozatosan veszítettek az értékükből. Ez adott rá lehetősége, hogy a falvakban eladott házaik árán a cigányok saját házat is tudtak vásárolni ezen a városrészen. A területen megnőtt a bűnözés, a megfélemlített és menekülő magyar családoktól mélyen ár alatt vásárolta meg az Önkormányzat az ingatlanjaikat. Ekkor már ingatlanvásárlás csak az Önkormányzat révén jött létre. Az Önkormányzat teljesen véletlenszerű és spontán folyamatnak tartja a környék szegregációját és tagadja a felelősségét, miszerint szerepe lett volna a területen élők szociális és etnikai összetételének megváltatásában.
Mi, akik részesei voltunk és elszenvedtük a történteket, számunkra egyértelmű, hogy a Duránda gettósítása egy tudatos és egy következetesen felépített folyamat része. Itt az Önkormányzat eszközként használta fel a cigányokat arra, hogy elüldözze a területről a magyar családokat és minél alacsonyabb áron juthasson hozzá azok ingatlanjaihoz.
A mai Duránda területén kb. 180 db családi ház volt, amelyből az Önkormányzat 75 db ingatlant vásárolt meg, ezekben túlnyomó részt cigány családokat költöztettek.
Időközben a cigányok által leamortizált házak egy része lebontásra került. Utolsó adat szerint ezen a városrészen 37 bérlakás van, ebből 35 házban cigány családok élnek.
Az említett ingatlan értékcsökkenés következtében több cigány saját ingatlant tudott vásárolni, ill. minden segítséget megkapott házaik szocpol támogatással való megépítéséhez az Önkormányzattól, holott ezen a területen építési tilalom volt.
A Duránda elnevezés: Szép, Akaszka, Galamb, Fuvaros, Felsőhíd, Búvó, Verő, Víg, Malom utcákat foglalja magába, melyben 10 % magyar és 90 % arányban élnek cigány emberek.
Az előzőekben említetteken kívül még számos dolog ad okot arra, hogy a Duránda tekintetében bátran beszélhetünk telekspekulációról. Ezt az is alátámasztja, hogy 200-300 méterre a Duránda fölött épül a Kálvária lakóliget, Gyöngyös legnagyobb lakóparkja.
Szerettük volna, hogy az itt történtekre bárki odafigyeljen és megtalálja a felelősöket, akik csupán anyagi megfontoltságból emberek, családok életét tették tönkre, nyomorították meg, akiknek az erkölcstelen érdekei odáig vezettek, hogy eltűrték, hogy a saját otthonaikban idős embereket verjenek agyon vagy elvegyék tőlük a nyugodt nyugdíjas éveiket. Eddig bárhová fordultunk segítségért, mindenhol kihátráltak a helyzet kezelése alól, ill. elutasító magatartással álltak jelen problémával szemben.
Sok esetben a rendőrség nem akart az itt történtekről jegyzőkönyvet felvenni, a tűzoltóság valószínűleg Önkormányzati utasításra valótlan jegyzőkönyvet állít ki. Ezt igazolni tudjuk. Gyöngyösről semmilyen hivatalos feljelentés és segítségkérés nem kerül tovább politikai és egyéb érdekek összefonódásának köszönhetően.
A város vezetőinek és hozzájuk közelálló közalkalmazottak sikkasztással és hűtlen kezeléssel kapcsolatos ügyeit még megyei szinten is el tudják „simítani”.
Számos értelmetlen próbálkozás után már más lehetőséget nem ismerve kártérítési pert indítunk az Önkormányzat ellen, melynek előkészületei folyamatban vannak. A per jogalapja nem csak az ingatlanunk elértéktelenedése, hanem az is, hogy éveken keresztül rajta tartotta az elővásárlási jogát azzal az indokkal, hogy annak kisajátítására kerül majd sor. Továbbiakban nem anyagi kártérítés formájában szeretnénk felróni az Önkormányzatnak életkörülményeink romlását, ez magában foglalja azt is, hogy 15 éve nem tudunk elmenni nyaralni vagy egy hétvégére elutazni, mivel az ingatlanunkat ezen a környéken egy napra sem lehet felügyelet nélkül hagyni.
Az udvarunkban nem lehet családi vagy baráti összejöveteleket tartani, a mosott ruhákat nem tudjuk kiteríteni a mindennapos kábel és szemét égetés miatt, amely a rendőrség és a tűzoltóság szerint hivatalosan nincs Gyöngyösön.
Az utcákban folyamatosan belekötnek a magyarokba a részeg és szipós cigányok, a területen rendszerese a kutyaverekedtetés.
Az előzőekben említettek csak egy részét képezik az itt levő problémáknak.
Egy oknyomozói riport, beszámoló elkészítése fényt deríthetne a tudatos gettósításra. Egy, az Önkormányzatnál indított vizsgálat során sok szabálytalanság (bűncselekmény) derülhetne ki. Véleményünk szerint a helyi városvezetéssel szemben a nyilvánosság nyújtanak segítséget, valamint olyan személyek, akik megfelelő háttérrel (védelemmel) rendelkeznek ahhoz, hogy megtegyék a jogi lépéseket, feljelentéseket.
Megköszönve figyelmét:
Tisztelettel
X.Y.


Magyar férfiak, akarjátok-e egyáltalán, hogy a magyar éljen? Meddig kell várni hogy őszintén felháborodjatok és hogy megvédjétek a magyar lányokat, nőket, öregeket, gyerekeket, magatokat? Mikor akarjátok végre azt mondani, hogy elég?

A bankárok szerint az Egyesült Államokat és Európát is legyőzték már

A CNBC csatornán egy érdekes riportot lehetett látni néhány nappal ezelőtt, amiben több pénzügyi elemző is arra hívta fel a figyelmet, hogy az USA a központi bankok és vezetőik irányítása alatt áll, akiknek végső célja egy világkormány felállítása. A műsor azért szokatlan, mert úgy tűnik, hogy már a fővonalas média sem próbálja leplezni mi is történik valójában.
A műsorvezető a következő kérdést intézte a vendégekhez:
„Mindannyian a központi bankároknak dolgozunk? Ez már a globális kormányzás vagy egységes világ a központi bankárok vezetésével? A központi bankok akarata szerint élünk és halunk?”
„A kérdésre válaszolva: mindannyian a központi bankok rabszolgái vagyunk,” felelte az egyik vendég.
„A központi bankok vezetőinek és a szabályok, törvények megalkotóinak a lekötelezettjei vagyunk, nem a gazdasági alapszabályok irányítanak bennünket,” tette hozzá egy másik meghívott.
Ez csak egy aprócska, bár ritka példája annak, amit a banki elit a szemünk láttára tesz a világkormány felépítése érdekében és az emberek kárára.
Miután a főáramú média évtizedekig „összeesküvés elméletként” kezelte a témát, mára lehullt a lepel és az emberek kénytelenek szembenézni a valósággal.
A hatalom a világkormányt erőlteti ránk „megoldásként”. Azt próbálják az emberekbe sulykolni, hogy az egyetlen járható út és működőképes megoldás, ha a hatalmat néhány elit vezető kezében összpontosítják, egy új világvaluta bevezetésével kiegészítve.
A gazdasági válság kibontakozásakor Gideon Rachman, a Financial Times újságírója (aki azóta, munkája elismeréseként, az idei Bilderberg találkozóra is meghívást kapott), szerkesztői cikkében kijelentette, „minden készen áll” egy diktatórikus világkormány felállítására, amit a technokrata elit kényszerít az emberiségre.
Rachman 2008-as felhívása óta a világkormány színrelépésének előkészületei komoly előrehaladást mutatnak. Franciaország, Írország, Németország, Belgium, Olaszország, Görögország, és persze az IMF és az Európai Központi Bank is a Goldman Sachs bankárainak irányítása alá kerültek.
A technokraták szégyenkezés nélkül adják a világ tudtára terveiket.
2009-es megválasztását követően az EU új elnöke, Herman van Rompuy azt mondta, hogy a pénzügyi válság és a globális felmelegedés elleni küzdelem célja, hogy előkészítsék „bolygónk globális irányítását.” „2009 a globális kormányzás első éve,” mondta.
Még ugyanebben az évben a pápa is csatlakozott Van Rompuy-hoz, amikor egy „globális politikai hatóság” felállítását szorgalmazta a globális gazdaság irányítására.
Robert Zoelick, a Világbank elnöke, szintén nyíltan hirdette a G20-ak csúcstalálkozóján, hogy a terv a nemzeti szuverenitás felszámolása és a globális kormány bevezetése.
A globális kormányzást sürgető szervezetek és személyek retorikájának fontos része a globális valuta bevezetésének népszerűsítése is.
2000-ben mondott beszédében, Sirkka Hämäläinen, az EKB ügyvezetői tanácsának egyik tagja azt mondta: „Végezetül szeretnék kitérni Paul Volcker próféciájára. Lehet, hogy igaza volt, és egy napon tényleg egységes világpénzünk lesz. Talán az európai integrációt, más területi integrációkhoz hasonlóan, egy teljes mértékben integrált világhoz vezető megoldásnak tekinthetjük.”
Jean-Claude Trichet, az EKB korábbi elnöke, a Külkapcsolatok Tanácsa előtt mondott beszédében egyértelművé tette, hogy a Globális Gazdasági Gyűlés (GEM), amelyik a Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) bázeli központjában jön össze, „a globális kormányzás legfőbb csoportosulásává válna a központi bankok között.”
Trichet hozzátette, hogy a BIS ülések célja, hogy biztosítsák, „a rendszer következetes haladását az igazi globális kormányzás felé.”
A globális kormányzás pontos mikéntjére is kitért:
„A globális kormányzásra sok definíció létezik. A gazdasági és pénzügyi világban úgy gondolom a globális kormányzás nemcsak a nemzetek feletti és nemzetközi intézményeket foglalja magában, hanem a globális szinten progresszívan létrejött informális csoportokat is. Ezek az informális csoportok (G7, G10, G20, stb.) kulcsfontosságú szerepet töltenek be a globális koordinációban, ott ahol a döntéseket még mindig nemzeti szinten hozzák, legyen az átgondolt szabványok, szabályok, törvények meghatározása vagy makrogazdasági irányelvek koordinálása.”
A politikai hatalom számos más tagja is nyíltan hirdeti a globális kormányzás szükségességét, nemcsak a pénzügyi válságra adott válaszként, hanem az ember által állítólag előidézett globális felmelegedés megoldásaként is.
2009-ben Bank Ki-moon ENSZ főtitkár elismerte, hogy az egyre lankadó globális felmelegedés ürügyén kivetett karbonadót egy globális testület szedné:
„Egy globális kormányzati szervet állítunk fel ennek bevezetésére és kezelésére.”
Meg tudjuk csinálni” címmel megjelent New York Times szerkesztői cikkében Ban Ki-moon leírja, hogy a széndioxid kibocsátás csökkentését célzó törekvések „elengedhetetlen eszköze egy globális kormányzati szerkezet felállítása.”
David De Mayer Rothchild, ismert globalista és környezetvédő is a globális kormányzásra vonatkozó tervekről beszélt egy Bloomberg interjú során.
„Már túl vagyunk a beszéden. A történelemből tudjuk, hogy a globális kormányzás féle tervek kivitelezése ezekre a kérdésekre nagyon nehéz a valóságban.”
Az ENSZ 2010-es tervezete félreérthetetlenül megmutatta, hogy a globális felmelegedés hisztériát és a „túlnépesedést” a középosztály felszámolására, a vagyon globális újraelosztására és a növekvő népvándorlás leplezett támogatására használják.
A 2011-es Durbani Klímacsúcson az eddigi legőrültebb és legdrákóibb klímaváltozási egyezmény született, amely értelmében a nyugatnak „a karbonadó” fizetésén keresztül kötelessége tiszteletben tartani „Földanya jogait”. A karbonadó nem egyéb, mint a világkormány finanszírozását szolgáló pénzalap.
Manapság a globális kormányzásra irányuló törekvések egyre nyíltabbak. Az alábbi idézetek viszont megmutatják, hogy a terv és az erőfeszítés több évtizedre nyúlik vissza.
„Ma Amerika szörnyülködne, ha ENSZ csapatok vonulnának be Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap hálásak lesznek érte. Amikor eléjük tárjuk a helyzetet, önként mondanak majd le személyes jogaikról, saját jólétükért és biztonságukért cserébe, amit a világkormány biztosít majd számukra.” – Henry Kissinger
„Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás.” – David Rockefeller
„A következő évszázadban a nemzetek, ahogyan ma ismerjük őket, megszűnnek létezni. Valamennyi állam egyetlen, globális hatalmat fog elismerni. A nemzeti szuverenitás mégsem volt olyan jó elképzelés.” – Strobe Talbot, Bill Clinton kormányának külügyminiszter helyettese a Time magazinnak nyilatkozva, 1992
„Egy új globális egyezségre van szükségünk – a világ országai és kontinensei közötti megállapodásra.” – Gordon Brown
„A globális kormányzás előkészületeit látjuk. Azonban egyet kell értsünk, és el kell fogadnunk a kötelező érvényű elkötelezettséget.” – George Papandreou, Görögország korábbi miniszterelnöke
„Sokunk számára úgy tűnik, hogy egy világméretű konfliktus elkerüléséhez először is meg kell erősítenünk az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy elindulhassunk a világkormány felé vezető úton, saját törvényhozó, végrehajtó, bírói és a béke megőrzéséhez szükséges rendfenntartó szerveink mintájára. Ennek elérése érdekében természetesen nekünk, Amerikaiaknak bizonyos szinten fel kell adnunk szuverenitásunkat. Ezt a keserű pirulát le kell nyelnünk. Ehhez bátorság, és az új rendben való hit kell. Pat Robertson néhány éve írt könyvében azt mondta, hogy világkormányra van szükségünk, de csak amikor a Messiás eljön. Ő szó szerint úgy értette, hogy minden ezt megelőző világuralmi törekvés az ördög munkája. Hát akkor csatlakozzatok hozzám. Örülök, hogy itt ülhetek a Sátán jobbján.” – Walter Cronkite

 Forrás: Inforwars.com

A második front

A második frontMiközben kutatók, tudósok tömege dolgozik az emberiség betegségektől való megszabadításán, egy másik részük a globalaista tömegyilkosok szolgálatában az ellenkezőjét teszi. Kicsit távolabbról futunk neki a kérdésnek, valahonnan a "Quorum" érzékeléstől. Ez az érzékelés egy olyan rendszer, ami az ingerválasza a népességnek. Sok baktériumfaj használja a kvórumérzékelést a helyi lakosság génexperssziója szerint. Hasonló módon bizonyos közösségeket alkotó rovarok is használják a határozatképes érzékelést, hogy megállapítsák például a fészkük helyét. Nem csak a biológiai rendszerekben, de a számítástechnikában, robotikában is hasznos a határozatképesség érzékelés.

Az elektromágneses (EMF) aeroszolos szórás hangulatbefolyásolása nyilvánvaló, amikor ezek a mesterséges felhők láthatatlan, modulált rádiófrekvenciás energiaforrásként viselkednek. Ezeket gyakran nevezik "ujjlenyomat felhőknek", mert hasonlítanak az ujjlenyomatokra az égen. Az ujjlenyomat felhők erős rádiófrekvenciás kibocsátása reagál a félvezető tulajdonságú alumínium és bárium félvezető tulajdonságaival. Félig vezető aeroszol plazmaréteget alkotnak, amely elektromosan hajlamos a megfigyelt viselkedés ujjlenyomatfelhő gerjesztése esetén visszasugározni egy erős EMF jelet.



Chemtrails, ujjlenyomat felhők, élelmiszerek és szuperbaktériumok?

2012. januárban Cliff Carnicom bejelentett egy módszert, amely semlegesíti a feltételezett szuperbaktériumot, a Morgellons-szindrómát, egy szisztémás betegséget, amely többnyire bőrbetegségként manifesztálódik, és valójában egy önreprodukáló biológiai fegyver.
A szuperbaktérium megtanulja, hogyan kell változni, hogy az elme válaszoljon egy mágneses mezővel. Carnicom állítása szerint a biológiai alapú szuperbaktrériumok valószínűleg elektromágneses mezők alapján reagálnak vas és ferromágneses anyagok jelenlétére. A Carnicom Intézet egy semlegesítési módszer kifejlesztésével aláásni igyekszik az emberi testben létrehozható kritikus rendszerek kialakulását.

Meg kell jegyezni, hogy a Jet repülőgép pilóták, a személyzet és vállalkozók, akik részt vesznek a chemtrails és aeroszol szemétszórásban, úgy tudhatják, hogy ők segítenek enyhíteni a globális felmelegedés és klímaváltozás hatásait.
Egy új jelentés szerint, a pilótáknak azt mondják, a fémes aeroszolok védik az embereket és a növényeket a bolygót érő veszélyes napból érkező sugárzástól. Ugyanez lehet az indoka a Bill Gates által finanszírozott magaslégköri kénpermetezésnek, és az Antarktisz közelében finanszírozási okok miatt akadozó planktonmennyiség növelő vaspor tengerbe kiszórásnak is. Ez utóbbi esetében többszáz tonna vasport juttatnának az óceánba 200 mérföldre nyugatra, a Galapagos-szigetektől, és száz tonna vasport a nemzetközi vizekbe.

A vas szaporodásra ösztönzi a planktonokat (minden olyan élőlényt a plankton életközösségbe sorolunk, amely helyváltoztatásában elsősorban a víz áramlása és nem a saját izomműködése a meghatározó, így ide soroltak az algák is), amelyek elnyelik a CO2-őt. John Martin tudós, már 1980-ban figyelmeztetett, hogy egy "fél tartályhajó vaspor" jégkorszakot okozhat, nem beszélve a veszélyes és mérgező algavirágzásról.

Ezek a "küldetések" teszi lehetővé a jó embereknek, hogy rossz dolgokat műveljenek, mert nem értik tevékenységük következményeit, pedig az egyre növekvő ismeretek bírtokában, és a chemtrail műveletek kapcsolatos tényfeltárás vészjósló motívumai, a családjaikat is veszélyeztető alattomos veszély előbb-utóbb megfertőzi az ő testüket is.

/Tulok/

Ahmadinedzsádnál a Hormuzi-szoros lezárásának tervezete

Az iráni parlament képviselőinek több mint fele írta alá a petíciót, ami előírja a Hormuzi-szoros blokkolását. Most Ahmadinedzsád elnökön múlik, hogy aláírja-e a tervezetet. Ha az elnök elfogadja, Irán lezárja a Hormuzi-szorost, és a Közel-Kelet térsége berobban. (Ha nem fogadja el, az könnyen Ahmadinedzsád pályafutásának végét jelentheti.)
Ez hazánkra is döntő hatással bíró esemény lesz, ugyanis az Izraelből menekülő zsidóság egyik legfontosabb célpontja Magyarország. Ennek tudható be a magyarországi zsidó szervezetek egyre agresszívabbá válása, a mezőgazdaság és vízgazdálkodás terén megkötöt üzletek, és hogy az oktatás tananyagának átírása mellett már legitim fegyveres önszerveződést is akarnak.
Izrael és Magyarország egyre közelebb van egymáshoz, nemsokára már nem csak átvitt értelemben. Mi csak remélni tudjuk, hogy a felszálló gépeket még a határ átlépése előtt eltalálja egy-egy iráni rakéta – ez mindkét fél dolgát megkönnyítené, mert Magyarországon a zsidó telepek szaporodása esetén igencsak forró lesz a lábuk alatt a talaj.
Molnár István

A magyarság sorsküldetése

Adj Isten!

Egy közösség (legyen az falu vagy akár egy nemzet) immunrendszere a hagyománya, azaz olyan eszköz és tudáskészlet, amellyel egészségesen tud működni és fejlődni.

Ha a hagyomány élő és működik, akkor könnyűszerrel "lepattint" minden kívülről jövő támadást ami veszélyezteti az egységességét, és könnyűszerrel beemel bármit ami gazdagítja.
Manapság a társadalom un. autoimmun betegségben szenved, ennek az állapotnak a lényege, hogy a szervezet nem ismeri fel a saját maga által termelt anyagokat és ellenük támad (azaz tévesen védekezik).
Ennek tükröződése, hogy az embereknél is egyre gyakoribb ez a betegség vagy inkább állapot.

Élő szerves műveltségünk (amelynek kezdetei bizonyíthatóan több tízezer évre mennek vissza) gúny tárgyát képezi, az érték amit eleink évezredeken át összegyűjtöttek poros adathordozókon, könyvek lapjain vagy múzeumok eldugott polcain hever és nem használjuk azokat, nem élünk velük, sőt ellene támadunk. Helyette más népek -jobb esetben- műveltségét, -rosszabb esetben- szemetét csodáljuk és folyton fel akarunk zárkózni. Igaz ez a gyógyításra, tanításra, zenére és minden másra is.

A vírus ellen csak egy módon lehet hatékonyan védekezni hogy a "gazdaszervezet" ne sérüljön: az immunrendszert meg kell erősíteni. Egy nemzet szintjén ez azt jelenti, hogy vissza kell térnie a hagyományos értékrendjéhez, használnia kell a képességeit, tudását.
Minden nemzet másra hivatott, a MAG népe a tanításra, gyógyításra, mintaadásra és arra, hogy ha minden összeomlott az alaprendszert újraindítsa, ehhez kaptunk egy BáRKát a Kárpát-medence BuRKát, ami segít az átmentésben és biztosítja annak lehetőségét.

Félni nem kell, vírus nélkül nem lenne fejlődés sem. A vírus (és általában a betegség vagy egyensúlyvesztés) dolga és célja, hogy kikényszerítse a változást, most ez történik, ami (aki) képes változni az részt vesz a következő menetben is, aki nem az kiesik.
Népünk gyógyító hagyományának ismeretében azt mondom, hogy túlélésre vagyunk ítélve, s nem kell mást tennünk csak elindulni haza: a forrás felé...

Isten Áldjon!

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/1636-a-magyarsag-sorskueldetese