2014. március 22., szombat

A harmadik világháború valószínűsége

Elemezve azokat a gazdasági lépéseket (bankrendszer-reform, szembeszegülés a világbankkal, stb), amelyeket Oroszország meglép, egy érdekes következtetésre juthatunk. Eddig bármilyen ország próbálta meglépni azokat a lépéseket, amelyek a dollártól és az amerikai gazdasági ellenőrzéstől függetlenítenék, az USA megtámadta és porig rombolta.

A politikai ellentétekkel a cionisták a lényeget tekintve nem szoktak foglalkozni, megmaradnak nyilatkozatoknál, kardcsörtetésnél, enyhébb szankcióknál. Viszont harapnak bármilyen intézkedésért, amelyik a gazdasági hegemóniájukat megtörhetné, gondolunk itt elsősorban a pénzteremtés ellenőrzésére (a jegybankok kötelező tartalék rátájára, az IMF-nek alárendelt jegybankokra, a dollár egyeduralmára), a bankok és a bankközi tranzakciók ellenőrzésére. Köztudomású például, hogy nem működhet országunkban sem olyan bank, amelyben ne lenne néhány cionista zsidó vezető pozícióban. Ez a jelenség a világ majdnem minden országában megfigyelhető, és ez a záloga egyben a cionista világrend fennmaradásának is. A pénzforgalom feletti ellenőrzés egy olyan kiváltság, amelyet a cionisták nem adnak ki önként a kezük közül. Ezen keresztül bármely ország gazdaságát megbéníthatják, kormányokat dönthetnek meg, hihetetlen pénzeket vonhatnak ki, emberek millióit nyomorba döntve és elősegítve a zűrzavaros állapotokat. Bárki, aki eddig csak megpróbálta ezt a kiszolgáltatott pozícióját megszüntetni a cionistákkal szemben, számíthatott a cionisták haragjára.

Ezt a törekvést még a nyílt zsidózásnál is jobban utálják, mivel tényleges veszélyt jelent a számukra. Kadhafi saját, euróhoz hasonló független világpénzt akart a dollár helyett Afrikának, nem fogadta el a hitelrabszolgaságot, függetlenedni akart a cionistáktól, emiatt kivégezték és Líbiát porig rombolták. De Németország is hasonló gazdasági szabadságharcot vívott Hitler alatt. Mindkét amerikai elnököt, akik a bankrendszerhez, pontosabban a FED (Rotchild) monopóliumhoz akartak hozzányúlni, kivégezték (Lincoln és Kennedy). Ezzel bizonyították, hogy a világon senki ember fia, még a saját köreikből sem próbálkozhat meg a függetlenedéssel. Nem számított a második világháború közel hetvenmillió halottja sem, amiért jórészt a cionisták tehetők felelőssé, mert ők kezdték a korabeli Németországgal szembeni háborút is.

Most már 100%-ra vehető, hogy lesz atomháború, csak a pusztítás mértéke a kérdéses. A cionisták mindent, mindent, és mindent be fognak vetni, hogy a hatalmukat megőrizzék, és abszolút nem fogja őket érdekelni az a néhány milliárd ember, aki ebbe esetleg belehalhat. Az, hogy a Föld emiatt félig lakhatatlanná válhat, szintén mellékes a számukra. Ha mondjuk az európai emberek 90%-a elég egy megelőző támadásban, annál jobban illeszkedik a terveikbe, hiszen jelenlegi politikai alapállásukból kiindulva a fehér embert amúgy is ki akarják irtani. Oroszország egyébként teljesen érthető okokból mostanra majdnem minden gazdasági szabályt felrúgott, amit a cionisták felállítottak. Erre rákényszerítették, és a megadás vagy a hátrálás helyett közel hasonló gazdaságpolitikai lépéseket tette meg, mint amelyet Hitler alatt Németország is megtett. De említhetnénk az iráni Khomeini ajatollah gazdasági intézkedéseit is. Óriási különbség viszont, hogy Oroszországban sovinizmusnak vagy fajelméletnek nincs, és a belátható időn belül nem is lesz helye. Van helyette viszont erős nemzeti öntudat, tisztuló keresztény hit, és egy olyan egysége az együtt élő nemzeteknek, ami másutt elképzelhetetlen.
Nem volt biztosra vehető, hogy Putyin elnök ezeket a lépéseket meg meri lépni. De megtette, és ez egy nagyon jó hír. Ez azt jelenti, hogy a világ valóban nem egypólusú, és hogy Oroszország ebből a világrendből ki fog szakadni, és minden ország, amelyik elégedetlen a mostani rendszerrel, követni fogja - és ez már nem csak spekuláció vagy egy elmélet, amit szeretnénk látni, hogy valóra válik. Ez éppen most történik. Mivel az Oroszország elleni támadás biztos, az is biztos, hogy Oroszország a következő nagy honvédő háborút a cionisták ellen fogja folytatni, vagyis öt-tíz év múlva vagy Oroszország nem lesz, vagy egy cionista zsidó se lesz a Földön. Ez utóbbi esetben minden nagyobb cionista központ felszámolásra kerül majd, a jelenlegi formájában nem lesz a népeket adósrabszolgaságban tartó IMF, a kórházakat és iskolákat bombázó, civileket lemészárló NATO, és a dollárt a végtelenségig nyomtató, a világgazdaságon élősködő FED sem. Az USA felosztásra kerül, már ami marad belőle, és Izrael elveszti kiváltságos szerepét, esetleg teljesen el is tűnik a térképről.
1601106_153378874809044_1439478148_n
Tálas András

Örményország is kifejezte támogatását Oroszország felé

Savaras Kocsarjan örmény külügyminiszter közölte az ukrán külügyminiszterrel, hogy "Örményország véleménye a szabad önrendelkezés jogáról nem változott az elmúlt években." A Jerevánban megtartott találkozóra, amit az ukrán fél kezdeményezett, közvetlenül azután került sor, hogy Serzs Sargsjan örmény elnök kifejtette, hogy a krími referendumot érvényesnek tekinti Örményország. Emelett Serzs Sargsjan telefonon beszélt Vlagyimir Putyinnal, és szerinte a "...krími népszavazás az önrendelkezés tökéletes példája volt." Minderre válaszként Ukrajna hazarendelte a nagykövetét Jerevánból további konzultációra.
Hídfő.net | Serzs Sargsjan örmény elnökSerzs Sargsjan örmény elnök
A jelenlegi ukrán vezetés, és azon keresztül az őket futtató cionista világhatalom tehát egyre jobban elszigetelésre kerül. Reméljük féktelen dühükben, amiatt, hogy nem sikerült fogást találni az oroszokon, és területszerző háborút kiprovokálniuk, nem követnek el valami mégnagyobb ostobaságot, ami kihatással lesz az egész emberiségre. Ugyanis abban biztosak lehetünk, hogy harc, és sok fehér ember halála nélkül nem adják fel a terveiket. De lehet hogy még akkor sem.

http://www.hidfo.net/2014/03/22/ormenyorszag-kifejezte-tamogatasat-oroszorszag-fele

A dollár készen áll a kivégzésre

Az elmúlt egy év során egyre többen erősítették meg, hogy Barack Obama célja a dollár „kivégzése”, hogy helyére egy nemzetközi világvaluta és természetesen a valutát felügyelő globális kormány léphessen.
Sokan nevettek ezen, kijelentve, hogy csupán mesterségesen gerjesztett hírverésről van szó. Mások tíz körömmel ragaszkodnak a „normális állapotról” kialakított nézeteikhez és kizártnak tartják, hogy ilyesmi valaha megtörténjen.
Ma, hozzávetőleg egy évvel azután, hogy a kérdés kezdett komollyá válni, a terep készen áll a dollár kivégzésére. A folyamat megtervezése régóta folyik, nem a véletlen és nem is a hozzá nem értés, illetve az Obama rezsim vagy az azt megelőző kormányok amatőr gazdaságpolitikájának eredménye. Szándékos folyamatról van szó, amit jelenleg az Egyesült Államok és Oroszország és természetesen a hatalmi elit közötti geopolitikai mesterkedések által generált köd takar.
Az amerikai dollár egyértelműen a végelgyengülés jeleit mutatja, ami nemcsak az új Fed vezér, Janet Yellen felszínes mentőintézkedéseiben, de Oroszországnak az amerikai lépesekre adott válaszaiban is megmutatkozik.
A legmagasabb szinteken folyó aszimmetrikus harcról van szó, amit Putyin nagyon jól ismer, hiszen évekkel ezelőtt a rubel ellen is bevetették már.
A zerohedge nagyon jól szemlélteni a legújabb támadás lényegét a „Petrodollár riasztás: Putyin új gázmegállapodást készül bejelenteni Kínával” című cikkében, amiben leírja, hogy „miközben a nyugat azzal van elfoglalva, hogy megakadályozza Oroszországot Ukrajna és/vagy egyéb területek megszerzésében, Putyin, szokás szerint, három lépéssel előre gondolkozik.”
„Miközben Németország és Európa egyelőre még azon aggódik, nehogy a Gazprom elzárja a csapokat, Oroszország fontos bejelentésre készül a Kínával kötendő energiaszolgáltatási megállapodásról. A lépés geopolitikai megarengéseket indíthat el a világban és igazi árualapú tengely mentén kötheti szorosra a két hatalmas ország közötti kapcsolatokat.”
Egy olyan folyamatról van szó, ami egymástól látszólag független eseményeket köt össze. Ilyen például az Arab tavasz, Líbia megszállása, Szíria folyamatos destabilizálása és természetesen az ukrán ügyekbe való beavatkozás. Ezek az események mind összefüggnek egymással, mint ahogy azok a bizonyos „bankár halálesetek” is, amik mögött szintén több rejlik, mint amit a nyilvánosság orrára kötnek. Nem kell mást tenni, mint néhány lépés távolságból szemlélni az összképet és azonnal látni fogjuk, miként terelik a világot a globális kormányba, miként veszik el és osztják újra az emberek vagyonát és miként hajtanak mindenkit pénzügyi rabszolgaságba.
Sokan töprengenek azon, hogy miért van szüksége az amerikai kormánynak arra a rengeteg lőszerre és katonai felszerelésre az Egyesült Államok utcáin. Amikor az emberek hirtelen ráeszmélnek majd, hogy a nyugdíjas évekre félretett megtakarításaikból nem fognak tudni megélni, a helyzet igen gyorsan elfajulhat. Egyesek meg lesznek győződve arról, hogy az amerikaiak és kereskedelmi partnereik a sorozatos melléfogások, esetleg valamiféle kozmikus baleset eredményeként nem képesek többé ételt, benzint és egyéb alapszükségleteket vásárolni, amikor a valóságban ezt pontosan így tervezték. Ennek a tervnek a hatásait pedig hamarosan látni fogjuk.

Forrás: homelandsecurityus.com

http://idokjelei.hu/2014/03/a-dollar-keszen-all-a-kivegzesre/

Izrael hermetikusan elzárta magát

Az izraeli Külügyminisztérium vasárnap határozatlan idejű sztrájkba kezdett, - a külföldön élő diplomatáik és a nagykövetségek nem veszik fel a munkát. A legtöbb országban a külképviseletek épületeit is bezárták és a diplomatákat sem engedik be, mert nincs jelen az ehhez szükséges személyzet. Ennek hivatalos magyarázata, hogy a Külügyminisztérium alkalmazottainak bérét tovább csökkentenék, ezért az ország összes külképviseletét érintő sztrájkot hirdettek meg.
Ennek ellenére merő naivság lenne azt gondolni, hogy Izrael nem tartja teljes kontroll alatt saját alkalmazottait és diplomatáit. A történéseknek célja van, melyeket akkor érthetünk meg legjobban, ha a "sztrájk" közvetlen következményeit vesszük szemügyre.
Először is, az izraeli nagykövetek világszerte nem látják el munkájukat. Konzuli szolgáltatások nem elérhetőek. Izrael semmilyen nemzetközi találkozón nem képviselteti magát. A külképviseletből még a Külügyminisztérium politikai vezetőit is kizárják.
Mivel a "sztrájk" minden alkalmazottat érint, nem működik se a bevándorlásügy, se a vízumkiadás. Idegenként most lehetetlen belépni Izrael területére, beleértve más országok diplomatáit is.
Se külügy, se ENSZ-képviselet, csak szögesdrótok. Mire készülnek odabent?
A "sztrájk" határozatlan ideig tart, mert az alkalmazottak addig nem látják el feladataikat, míg a Pénzügyminisztérium meg nem adja nekik a követelt béreket. Szintén merő naivság lenne azt gondolni, hogy ez így lesz. Nem fog több tízezer külügyi alkalmazott egyik napról a másikra új munkát keresni, ha a Pénzügyminisztérium nemet mond. A "sztrájk" bizonyára előre tervezett művelet részét képezi, melynek célja az ország hermetikus lezárása. Emellett az izraeli külpolitika valami miatt időnyerésre törekszik.
Ez a világ összes izraeli külképviseletét érintő sztrájk ugyanis kiváló indok arra, hogy Izrael ne adjon hivatalos reakciót semmilyen, vele szemben közölt elvárásra, valamint hogy ne foglaljon állást olyan nagypolitikai eseményekben, melyekben bármelyik oldalra leköteleződés csak hátrányokat jelent Izrael számára. A "sztrájk" következményeként ugyanis Izrael nem képviselteti magát az ENSZ-ben. A zsidó állam ezzel a művelettel sztrájkoló alkalmazottakra hivatkozva hárítja magáról a felelősséget minden nagypolitikai kérdésben. Nem adnak választ se az illegális telepépítések leállítására felszólító orosz követelésre, de a Krím-kérdés kapcsán erőltetett újabb szankciókat sem reagálják le, mert nem mernek nyíltan szembekerülni egy nagyhatalommal.
A világban újabb nagy átrendeződés zajlik, és a zsidó állam ebben a helyzetben nem hazudtolta meg saját "népi" sajátosságait: nem mernek nyíltan állást foglalni, inkább időhúzásra törekszenek és megvárják, melyik nagyhatalom oldalára érdemesebb odaállni.

http://www.hidfo.net/2014/03/24/izrael-hermetikusan-elzarta-magat




Sorozatos izraeli támadások Palesztinában
A palesztin vezetés információi szerint, három palesztin meghalt a Jordán nyugati partján található menekülttáborban az izraeli katonákkal való összecsapás következtében.
Az áldozatok közül legkevesebb egy az iszlamista Hamasz szervezet tagja volt. Feltételezhető, hogy őt azután lőtték le, miután megtagadta, hogy kimenjen az izraeliek által körülvett házból.
Izraeli részről egyelőre nem kommentálták az eseményeket.


GMO, Monsato és a világ - A Dél-afrikai Köztársaság betiltotta a Monsato hirdetését

A világot polipként behálózó Monsato cég egyik GMO (genetically modified food, azaz génkezelési eljárásokkal módosított étel) élelmiszereket dícsérő hirdetését betiltotta a Hirdetésfelügyeleti Bizottság Dél-afrikában. A hirdetésben a GMO élelmiszerek jótékony hatásáról volt szó, mind a környezetre, mind a természetre, továbbá a jobb élelmiszer ellátás fenntarthatóságáról is beszéltek. Természetesen tudjuk, hogy ez hazugság. A GMO kukoricák és növények évek alatt képesek felborítani annak a területnek az ökoszisztémáját, ahova bekerülnek. Az emberekre gyakorolt hatásai pedig felmérhetetlenül károsak. Átlagosan 3 generáció alatt terméketlenné válhat az emberi faj, amennyiben a GMO élelmiszerek bekerülnek a mindennapjainkba. Védjük magunkat és családunkat!
Hídfő.net | Monsato GMO kukoricaMonsato GMO kukorica, csak a jéghegy csúcsa.
A GMO növényekből készült élelmiszerek listája itt található. Ezt a listát hamarosan elérhetővé tesszük letölthető formátumban is.
A Monsato cég emberei az amerikai törtvényhozás épületébe, és az egyéb kormányzati hivatalokba úgy járnak ki-be, mintha otthon lennének. Ami azért érdekes, mert rengeteg Monsanto alkalmazott amerikában régebben a törvényhozásban dolgozott, így egymást segítve képesek elterjeszteni az új pestist a világban. Kérdezhetjük, hogy miért éri meg ez nekik? Bill Gates, aki a Monsanto egyik fő részvényese, egy TV interjúban arról beszélt, hogy véleménye szerint 500 millió ember elegendő lenne a földre. Nyilván mindenkiben összeállt már a kép, hogy az 500 millióban a munkások és az egyszerű emberek nagy része nincs benne. Benne vannak viszont azok a csalók, akik a nép vagyonát összerabolva országokban milliárdosnak és "sikeres vállalkozónak" számítanak.

http://www.hidfo.net/2014/03/22/gmo-monsato-es-vilag-del-afrikai-koztarsasag-betiltotta-monsato-hirdeteset

11 éve kezdődött meg Bagdad “demokratizálása”!



11 éve kezdődött meg Bagdad 'demokratizálása'
Az eredmény: több százezer halott, – a mai napig a mindennaposak a robbantások, a nyugat-bérenc szélsőséges iszlamista terrorszervezetek megerősödése, a keresztény lakosságnak az országból való kiűzetése, – a vallási és etnikai polgárháború kirobbantásának folyamatos megkísérlése.
Az arab világ egyik legerősebb hadseregének összeomlása.
Az arab világ egyik legerősebb hírszerzési titkainak megsemmisítése.
Irak növényi génbankjainak teljes elpusztítása, majd az GMO génmanipulált magvaival való helyettesítése.
Irak szinte teljes infrastruktúrájának lerombolása, majd természetesen a nyugati cégek által újjá építése.
Több millió sebesült.
Az eddig még nem ismert tömegpusztító technikák és fegyverek bevetése, tesztelése.
Az ország államfőjének kivégzése ( ha egyet értünk vele, ha nem. Érdekesség, hogy ez az ember a 80-as években maga a CIA embere volt, és a nyugati szövetségeseitől kapta a vegyi fegyvereket az iráni forradalom és rendszer megbuktatásának érdekében, manipulált és hamis tárgyalás után) az ország összes fontosabb miniszterével, és befolyásosabb emberével együtt.
Illegális szervkereskedelemNem beszélve az ország aranyának az elrablásáról, Babilon és Nimrod kincseinek ellopásáról,  múzeumok kifosztásáról. Az emberrablásokról, az illegális szervkereskedelem elterjedéséről… Valamint az ország őrült ideológiák általi megszállásáról amerikai védelem alatt, a Vahabizmus, és szélsőséges Siíta irányzatok megerősödéséről, melyek mintha a háttérből szépen mozgatva lennének, hogy csak egymást pusztítsák a civil lakosságon belül…
“Mi azért vagyunk Irakban, hogy elvessük a demokrácia magvait, hogy az ott gyarapodjon, és elterjedjen az önkényuralmi rendszerek egész területén.” (George W. Bush)
Köszönjük Demokrácia!

Odesszai képviselő kérdéseket tett fel Jacenyjuknak.

Oleg Carjev Odessza-területi parlamenti ukrán képviselő kérdéseket tett fel tegna Odesszában
Kérdéseit a Kulturális Minisztérimnak, a Nemzeti Banknak és a Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) tette fel.
Tájékoztatást vár az Ukrán Nemzeti Banktól, hogy “igazak lehetnek-e azok a kósza sajtóhirek, miszerint az ország aranytartaléka, valamint a Nemzeti Múzeum értékes műkincseinek jó része már biztonságba van helyezve Ukrajna területén kivül.”
“Igaz-e, hogy a biztonság kedvéért a kultúrális örökségünk legértékesebb darabjait az amerikai nagykövetségen őrzik.”
Beszámolók szerint ugyanis majdanista terroristák által vezetett teherautókat rakodtak tele az orosz művészetek remekműveivel a kijevi Nemzeti Múzeumnál. A több évtizedes orosz-ukrán közös örökség műkincseit mutatta be.
Oleg Carjev kijelentett: “bizonyitható, hogy Arszenyij Jacenyjuk nem üres kézzel repült az Egyesült államokba! Lehetséges, hogy az új hatalom egy hitel reményében kiárusitja az ország értéktárgyait?”-tette fel a kérdést az ukrán parlamenti képviselő.
A megválaszolásra leginkább jogosult Jacenyjuk persze bokros teendői miatt válaszolni nem tudott. Hiszen a tegnapi napon éppen Brüsszelben irta alá Ukrajna odaajándékozási szerződését a megajándékozott szives invitálásának “engedve.” Mint Elajándékozási Főkijelöltnek-most egy ideig-ideje a kérdések megválaszolására nem is igen lesz ideje, hiszen rohamtempóban kell kielégitenie a Megajándékozandó újabb és újabb igényeit.
Ráadásul meg kellene próbálnia meggyőzni az ukránok millióit, hogy mindaz amit a kijevi hiénacsapat művel, az éppen Ukrajna (le) épülését szolgálja. Akár már holnap neki is foghatna ennek a magyarázkodásnak-már akár Zaporizzsjában. Ahol tegnap kaptak “fizetést” a tanárok”: (A tanárok kapják meg általában elsőként a fizetésüket a “köz+-közalkalmazottak közül.) Igy aztán ők elsőként tapasztalhatták meg az ÚJ KIJEVI HATALOM TÉNYKEDÉSÉNEK ÁLDÁSOS HATÁSÁT!
Fele annyi fizetést kaptak, mint amennyit eddig!
Enyhe a kifejezés: nem voltak eltelve az örömtől.

És a tanárok csak a kezdet!
(Forrás: iskra-news)

Lenyúlta a tárca a villanyautó-programot

Mindenki tudja lassan, hogy azok a találmányok, amelyek függetlenítenének bennünket a szolgáltatóktól, azok sajnos központilag vannak betiltva, elhallgatva. Néha pedig a feltalálók kiiktatva. Itt egy újabb ilyen példa napjainkból...

Budapest — Lenyúlta a kormány az elektromos autó elterjedését szolgáló Jedlik Ányos-programot?  Legalábbis kísértetiesen hasonlít Varga Mihály gazdasági miniszter múlt héten bejelentett Jedlik-programja egy magyar elektromos autót fejlesztő cég, a TZ-Elma Zrt. által évekkel korábban kidolgozott Jedlik Ányos-tervéhez, amelyet annak idején nemcsak elküldtek a Nemzetgazdasági Minisztériumba, de több vezetővel, köztük Matol­csy György akkori nemzetgazdasági miniszterrel is tárgyaltak erről.
 
Bednár András már 2010-ben versenyen is indult elektromos autójáva

Mivel sokáig semmi fejlemény nem volt, Jedlik-tervükkel rendszeresen bombázták a tárcát. Legutóbb februárban a kormányfőnek, Orbán Viktornak mutatták meg elképzeléseiket.
– Az általam évekkel korábban kidolgozott Jedlik-terv tartalmazza mindazt, amit Varga Mihály miniszter Jedlik-programként bejelentett – jelentette ki a Blikknek Bednár András, a cég tanácsadója, aki nagyon meglepődött a kormányzati bejelentésen. De a legjobban azon hökkent meg, hogy kiderült: a kormány az elmúlt három évben 2,1 milliárd forinttal támogatta a villanyautók elterjedését, és erről a legígéretesebb eredményeket produkáló magyar fejlesztőcég nem is hallott korábban.
– Van egy sikeres prototípusunk, az Elma2, ezzel járok napi rendszerességgel, két éve gond nélkül eljutottam vele Londonba is. Ennyi pénzből el lehetett volna kezdeni az elektromos autó sorozatgyártását is, amellyel számos munkahelyet tudnánk teremteni – mondta Bednár András, aki a bejelentés után írt Vargának. A miniszter maga helyett egy helyettes államtitkárát küldte el Bednárhoz.
– Megkérdeztem a munkatársától, hogy kik kapták a milliárdos állami támogatásokat. Azt felelte, hogy különböző fejlesztők. Amikor azt kérdeztem, hogy milyen eredménye lett a támogatásnak, nem tudott mit mondani – idézte fel a beszélgetésüket.
Kerestük a Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy miért hagyták ki a Jedlik-programból az ötletgazdát, de még nem válaszoltak. Szerettük volna azt is megtudni, hogy kik részesültek a fent említett 2,1 milliárd forintos támogatásból. Ennek egyébként nem találtuk a nyomát a kormány honlapján. Információink szerint összesen 11 projekt osztozott a pénzen.
A kormány Jedlik-programja értelmében adókedvezményekkel és támogatásokkal segítenék a villany­autó elterjedését az országban. Támogatnák többek között azt is, hogy a rendőrség és a posta is használhasson elektromos autókat.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/ingyen-energia/3073-lenyulta-a-tarca-a-villanyauto-programot