2022. január 1., szombat

Szilveszteri üzenetben megkaptuk 27M-ből 63e marad Ausztráliából

„A világ nincs felkészülve arra, ami 2022-ben jön, mert elkezdődik a harmadik világháború, és sok nemzet vesz részt benne. Kína teljes egészében beköltözik Hongkongba és Tajvanba – és átköltözik a szigetekre és Ausztráliára , de rövid időn belül szabad leszel, fiam, mert sok a tennivalónk.” (Tudjuk, hogy az Antikrisztus keletről jön, egy hatalmas birodalmat készít Nyugat ellen, s ha a megmaradt Japántól Ausztráliáig fog érni hosszúságban a birodalma akkor valahogyan össze kell kapcsolódnia Oroszországgal, a BRICS-sel.)

„A világ nagy szenvedésbe fog belemenni, de 2023-ban beteljesül az utad a rád váró föld felé. Mindenki fel lesz készülve, fiam, hogy teljesítse Isten akaratát. A hozzád közel állók is szenvednek, de Isten Tökéletes Akarata megvalósul, és fel vagy készülve az Ő dicsőségére és akaratára. Bízz Isten Szent Akaratában, fiam, mert hamarosan szabad leszel.”

„A világ sok szenvedésen megy keresztül. Hisznek abban, hogy a szenvedő kereszten mennek keresztül, de ez csak a kezdet – a Nagy Figyelmeztetésig tart . Imádkozz áldásom kegyelméért minden kegyelem közvetítőjének, megváltótársának és pártfogásomnak . Imádkozzatok Európáért , mert nagyon sokat fog szenvedni. Oroszország lesz a fő bűnös, mert kommunista módon, sok szenvedést fog hozni a világnak és még inkább az egyháznak.”

„Imádkozzatok, gyermekeim, mert csak az imádság fogja megváltoztatni a dolgokat. Ausztrália nagyon sokat fog szenvedni a következő évben, mert Kína rámozdul Ausztráliára és az USA-ra ; Oroszország átvált a Európa és Franciaország megy keresztül sok szenvedést, mert a polgárháború fog kitörni. (Tudjuk azt is, hogy Franciaországig fog terjedni az Orosz Kommunista Birodalom, mert ott lesz az utolsó francia király aki megállítja) Szintén Spanyolországban , akkor mennek sok kísérletek. (Tudjuk azt is, hogy San Sebastian de Garabandal valós, mint La Salette-Fallevaux, mint Fatima...) Földrengések lesznek Mexikóban és az Egyesült ÁllamokbanKaliforniában –, és vulkánok csapnak le Olaszországban és sok országban.” (A Szent András-törésvonalon igen sok a földrengés, s bármikor beindítja a Yellowstone szupervulkánt )

„Imádkozzatok, gyermekeim, mert a földek sok szenvedést fognak átélni. Imádkozz Angliáért és Németországért , mert nagyon sokat fognak szenvedni.

 

AUSZTRÁLIA TÉRKÉP – 2021. december 31

 

AUSZTRIA TÉRKÉPE

A megmentettek (túlélők) száma [lásd az alábbi táblázatot]

(… Az embereknek minden helyről le kell költözniük Parramatta-ba, NSW)

Cairns 50
Darwin 150
Alice Springs 50
Fremantle 100
Brisbane 150
Sydney 2050
Parramatta 15000
Wollongong 500
Nowra 120
Campbelltown 1000
Bega 200
Bendigo 1000
Melbourne 2000
Adelaide 30000
Renmark és borvidék 10000
Perth 750
ÖSSZESEN , akiket megmentenek (túlélnek) [körülbelül] 63120
Ausztrália lakossága 27 millió


 

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

 

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/n a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )



https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

forrás: lowoa.csapata.hu