2012. május 5., szombat

Angyali érintés...

Megbeszélték, hogy másnap ellátogatnak az áruházba, hogy a kislány találkozhasson a Mikulással.
Másnap hamar végeztek a vásárlással, és az apa úgy intézte, hogy arra fele menjenek, ahol a télapónak elmondhatták a gyerekek kívánságaikat. A kisfiúk és a kislányok énekeltek, verset mondtak a Mikulásnak, de volt, aki csak hallgatott, a többiek pedig, akik még nem kerültek még sorra, szájtátva figyelték a produkciókat. A kislány is nézegette őket, de míg a többiek szemében vidámság csillogott, az övében valami mély, szelíd fájdalom. Eszébe jutott, hogy tavaly talán ugyanitt állt és az Édesanyja kezeit szorongatva várta, hogy ő is sorra kerülhessen a Mikulásnál.

Az emlékezés könnyeket csalt bánatos szemeibe. Az apja észrevette, és vigasztalóan megszorította a puha kis kezecskét. Magához ölelte a kislányt és olyan elveszettnek látszottak a vidám nevetéstől, és izgatott beszélgetéstől hangos tömegben.
Aztán a Mikulás, mintha csak véletlenül nézett volna feléjük, a kislányra nézett. Kissé összeráncolta a homlokát és úgy tett, mint aki erősen gondolkodik. - Niki? Ugye Te vagy Niki? Gyere csak, van itt Neked egy vers. Az a címe, hogy Angyali Üzenet. A kislány bólintott, de nem mozdult. Továbbra is az apukája kezét szorította.

A Mikulás pedig elkezdte szavalni az üzenetet: Az Angyalok a mennyben laknak, De szívünkben is helyet kapnak. Vigyázzák az álmainkat, Felügyelik napjainkat. Nem kérnek semmit, mindig csak adnak, Ha bánat ér minket, megsimogatnak. Ott vannak minden szelíd ölelésben, Minden szívből születő mosoly melegében. Úgy szeretnek, mint az Édesanyák, Letörlik arcunkról a könnyeink nyomát. Én ott jártam az Angyaloknál, Tőlük hoztam üzenetet, Az van írva e levélben, Édesanyád itt van veled. Ha nem is látod őt, a szíveddel majd érzed, Hogy amíg csak élsz, ő vigyázza lépted. - Ne szomorkodj - ezt üzeni, Én mindig veled maradok. Bármikor, ha szükség lesz rám, A szívedbe nézz, ott vagyok. Őrizd meg jól e a levelet, Hogy emlékeztessen rám, S ha majd egyszer nagy leszel, akkor is gondolj rám. És amikor már neked is lesz egy gyermeked, Neki is olvasd fel ezt az üzenetet. Mindig érezni fogod soha el nem múló szeretetem, Ha fázna a lelked, én napfénnyel hevítem. A csillagokkal együtt őrzöm majd az álmod, Megkérem a szelet, hogy fújja el bánatod. Ott leszek, a holdfényben, mely szelíden simogat, Az angyalokkal együtt kísérjük utadat. A Mennyországból is vigyázok rád, Mert ott is én maradok a te Édesanyád.

A kislány tágra nyílt szemmel hallgatta a verset, és mintha a szemében a szomorúság fogyatkozott volna. Amikor a Mikulás átadta neki az "égi postán” érkezett üzenetet, halkan megkérdezte: - Találkoztál a mennyországban az Édesanyámmal? - Igen, ő volt a legkedvesebb Angyal, akit valaha láttam. Ő írta neked ezt az üzenetet. Niki a szívéhez szorította a levelet, majd egy puszit nyomott rá és odafordult az apjához: - Este majd elolvasod még nekem? - Igen, még sokszor elolvassuk közösen - mondta apja, és láthatóan alig tudta visszafojtani a meghatottságát.

Pár nap múlva Niki újra eljött az apjával együtt. Mikor rákerült a sor megkérdezte: - Szavalhatok neked? - Ó, igen, alig várom - mondta a Mikulás és megsimogatta az arcát. És a kislány hibátlanul, gyerektől szokatlan átéléssel elmondta az égi postán jött angyali üdvözletet. - Azért tanultam meg, hogy mindig bennem, mindig a szívemben legyen, hogyha a levéllel bármi is történne - mondta a kislány. A Mikulás nem szólt semmit, mert a torkát fojtogatta a meghatódottság, csak a szemei kezdtek furcsán csillogni, és belül a szívében érezte, hogy az a mások számára értéktelen papírdarabka, amelyre az Angyali Üzenet volt írva, a kislánynak minden földi kincsnél értékesebb. Mert az Anya érintése egy igazi Angyali érintés.

A merénylők megsemmisítésére adott parancsot az orosz elnök

Csütörtökön nagy erejű robbantásos merénylet történt Dagesztánban. A merényletben 12 rendőr, tűzoltók, és a Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának három munkatársa halt meg. 109 civil, köztük 26 gyerek került kórházba, hatnak kritikus az állapota.
Az áldozatok pontos száma még ismeretlen, a szerte-szét szóródott testrészek alapján genetikai vizsgálattal igyekeznek megállapítani valójában hány halottról van szó.
A merényletet a legaljasabb módon hajtották végre. Egy átvizsgálásra érkezett Lada személygépkocsit elhagyott a vezetője, majd felrobbantotta. A tűzoltók és a rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek. Ekkor következett be az igazi robbantás, egy közelben álló furgont repítettek a levegőbe. Ez ölt meg sok embert, és sebesített meg rengeteg civilt, aki segíteni, vagy bámészkodni érkeztek.
Eközben alternatív hírforrások azt elemezgetik, mennyi köze lehetett a CIA-nak az ügyhöz. Miután az orosz belügyi szervek nyilvánosságra hozták, hogy Soros Györgynek köze volt a csecsen felkelők pénzeléséhez, az is nyilvánvaló, hogy a CIA nyakig benne van az ügyben. A csecsen lázadást A CIA parancsára és annak közreműködésével igyekeznek kiterjeszteni az egész Kaukázusra. Ezek azonban nem lázadók, hanem pénzért dolgozó megfizetett emberek, tehát semmiképpen sem szabadságharcosok, sokkal inkább fizetett ügynökök.
Oroszország többször figyelmeztette már a "felkelők mögött álló pénzügyi köröket", hogy hagyjanak fel az ármánykodással és a cselszövéssel. Az utóbbi időben elmérgesedett a helyzet, mert a megnövekedett számú terrorakció miatt a belügyi szolgálatok is rákapcsoltak. A közelmúltban jelentős sikereket értek el az ilyen csoportok felszámolásában. Egy esetben nyíltan CIA kapcsolatot találtak, melyet nyilvánosságra hoztak, majd a politikai bonyodalmak miatt csend lett az ügy körül.
A mostani cselekedettel azonban túllőttek a célon. Rasid Nurgalijev orosz belügyminiszter utasítást adott a mahacskalai merénylet mögött állók felkutatására és megsemmisítésére. Pénz nem számít, foglyokat nem ejtenek. Eddig minden esetben, amikor a minisztérium ilyen jellegű parancsot adott ki, a célpontokat elkapták és felszámolták.
Azonban vissza kell térni az orosz katonai vezetés egy régebbi felvetéséhez is. Amennyiben az USA és a CIA/Moszad el akarja terjeszteni a lázongást a Kaukázusban, az orosz katonai erők megrendítő erejű csapással fognak válaszolni. Érdekes, hogy a rakétapajzs miatt pontosan ugyanez hangzott el tegnap Kelet-Európával szemben. Amennyiben az USA nem vonja vissza rakétapajzsát, sőt azt tovább fejleszti, az orosz katonai vezetés megfontol egy megelőző atomcsapást ezekre az országokra. A politikai vezetés nem cáfolt, és nem utasította a katonai vezetést a kijelentés visszavonására, tehát tudtak róla. Az USA könnyen belesodorhatja ezeket a térségeket egy atomkatasztrófába. És még csak nem is hibáztathatjuk az orosz vezetést, mert semmi egyebet nem tesz, mint saját függetlenségét védi.
A világ egyre inkább sodródik a háborús állapot felé. Ahelyett, hogy az ezzel foglalkozó elemzők figyelmeztetéseit megfontolva elkezdenék a feszültség csökkentését, a cionista vezetés egyre inkább a háború felé sodorja a világot. Teszi ezt annak ellenére, hogy saját belső világa egyre jobban estik szét. Így próbálja a belső feszültségeket oldani. Ennek a vége vagy a nyugati rendszer teljes szétesése, vagy egy világkatasztrófa lehet. Több út nincs.

Gyártó István

Ki a fiatal? - Albert Schweitzer gondolataiból

A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon.

Csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről. Az évek múlásával ráncossá lesz az arcod, de ha kialszik benned a lelkesedés, akkor a lelked ráncosodik meg.

Gondok, kétségek, az önbizalom hiánya, reménytelenség:  mind hosszú évek, melyek nemcsak a testet húzzák le a föld porába, hanem a lelket is.

Az ember - akár tizenhat éves, akár hatvanhat - csodára szomjazik, elámul a csillagok örökkévalóságán, a gondolatok és a dolgok szépségén; nem fél a kockázattól; gyermeki kíváncsisággal várja: mi lesz holnap; szabadon örül mindennek.

Olyan fiatal vagy mint a reményeid, olyan öreg, mint a kétségeid.
Olyan fiatal, mint az önbizalmad, olyan öreg, mint a félelmed.
Fiatal, mint a hited; öreg, mint a csüggedésed.
Fiatal vagy, amíg befogadod a szépség, az öröm, a merészség, a nagyság - az ember, a föld, a végtelenség hírnökeit.

Csak akkor öregszel meg, ha már nem szárnyalsz, és hagyod, hogy a pesszimizmus és cinizmus megeméssze a szívedet.

Honfoglalás felvásárlással

A kormány a közelmúltban érvénytelenítette a "zsebszerződéseket", mondván hogy nagyon sok földet vásároltak fel a külföldiek (németek, osztrákok).
Ebben a Jobbik is közreműködött annak okán, hogy "vissza kell szerezni a földet a külföldiektől". Valójában egy olyan folyamat indult meg, amivel a kormány felkészül az elkerülhetetlenre, és ebből a szempontból lényegtelen, hogy melyik forgatókönyvről van szó. A Fidesz ugyanis nem csak osztrákokkal és németekkel, hanem saját embereivel is leszámol a kezdődő földvásárlási hullámban, miközben a külföldiek közül valóban csak a németek és osztrákok földszerzése zavarja, más idegen állampolgároké nem. Ha az országosan zajló földvásárlási hullámot nézzük, azt láthatjuk, hogy a Fidesz megint csak eszköze egy nagyobb hálózatnak, amivel ha szembe mennek, saját embereiket is eltávolítja az útból. Orbán Viktor okkal mondta, hogy a Fidesz az izraeli Likud testvérpártja! Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkára januári lemondását követően ezt nyilatkozta: "Az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt 'maffiahálózat' mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Mindent vinni akar a vidéki, helyi közösségek, családok elől, és magam, munkatársaim valamint az emberekkel közösen kidolgozott Nemzeti Vidékstratégiánk e zsákmányszerzés útjában álltunk" Ángyán József szerint ez a hálózat "mint egy polip, úgy vonja karmaiba az országot", és belefáradt az ellene folytatott harcba, ezért mondott le. Az államtitkárt valójában lemondatták, és ennek a lemondásnak egy olyan maffiahálózat van a hátterében, ami már évekkel korábban megkaparintotta a víz- és földkincs nagy részét. Ami most zajlik, az már csak a nyitott kapun beáramló ellenérdekeltségek felszámolása. A kormány által érvénytelenített zsebszerződések nyomában Fideszes strómanok járnak, akik felvásárolják a termőföldeket. Nem államosításról van szó, mert ezek a földek nem állami tulajdonba kerülnek, kisebb földeket vásárolnak fel egy-egy térségben, és ezek a földek egyazon tulajdonos kezében olvadnak össze egyetlen nagybirtokká. Ezek a megbízott emberek nem saját pénzükből vásárolják fel a földeket, hanem erre a célra kapják, mondván hogy "vessék be". Olyan emberekről van itt szó, akik még csak nem is gazdák, azt sem tudják, mit kezdjenek a vásárolt földdel, csak a tulajdonjog számít. Két év múlva lejár a földvásárlási moratórium. Mivel ezek a "megbízott személyek" nem veszik hasznát a földnek, a moratórium lejártát követően azonnal eladják. Az osztrákoktól, németektől veszik vissza a földeket, mert az osztrák, német tulajdon bezavarna a tulajdonviszonyokba, és jól láthatóan nagyobb összefüggő birtokok létrehozására törekednek. Ezek a strómanok kapnak néhány milliót, és csak annyi van megmondva nekik, hogy hol és mekkora területet kell venniük, illetve hogy vessék be, de hogy mivel, az már nem fontos a megrendelőnek. Informátoraink közreműködésével kirajzolódott egy olyan kép, hogy a magyarországi földvásárlások a közelmúltban rekord sebességre pörögtek fel, országosan egy szervezett hálózat határozza meg, hol és mekkora egybefüggő területnek kell eladásra készen lennie. Ennek a sietségnek az oka a közeljövőben lejáró földvásárlási moratórium, ami után az így "előkészített" földek egyazon személy vagy szervezet tulajdonába fognak kerülni. Korábban Palesztina területén kezdődtek meg ilyen folyamatok. Akkoriban egyre gyorsabbá vált az arab tulajdonosoktól a földek felvásárlása. Mint utólag kiderült, megbízott emberek a kisebb földbirtokokat egyazon szervezet számára értékesítették. Ezekre a földekre kiterjesztették a közigazgatási befolyást, majd elkezdtek önvédelmi közösségek szerveződni. Végeredményként a felvásárolt nagybirtokokon megszületett Izrael. Az arab lakosság máig nem ismeri el Izrael államot, de ettől függetlenül Izrael ott van, az izraeli lakosság is ott van, az izraeli fegyveresek is ott vannak, miközben a zsidó katonák és a telepesek kényükre-kedvükre ledózerolják az őslakosok otthonait, mondván hogy arra Izrael állam nem adott építési engedélyt. Rajtunk múlik, hogy Magyarországon ne ez történjen!




A nagy keleti kuncsorgás közepette kibújik a szög a zsákból!
Lázár kijelentése: Izrael Magyarország gazdasági és politikai szövetségese. Nem csoda hogy ilyet mond, a Fidesz testvérpártja a palesztinok mészárlására rendere parancsot osztogató Likud izraeli párt.
A Fidesz jelenlegi hatalmát kizárólag a zsidó mecénásoknak köszönheti. Eddig leghűségesebb csatlósa volt mind az EU-nak, mind az európai céloknak. Aztán jött a pálfordulás (ami szintén egy nagy néphülyítés) és Orbán elkezdett szembehelyezkedni az EU-val, és a nyugati politikával. Kialakult egy kettősség. Miközben az egyre radikalizálódó népnek a hatalom megtartása miatt az EU-ellenes arcát mutatja, közben sorra játssza ki a magyar népet a nyugat érdekében (lásd adósság visszafizetés gyorsítása, a nyugdíjpénztáraktól bezsebelt összeg kizárólag adósságtörlesztésre ment, pont akkor, mikor a nyugatnak a líbiai háború miatt azonnali tőkére volt szüksége).
Biztosítunk minden jogot, a vallási kisebbségeknek. Lázár kifejtette, hogy a Fidesz legnagyobb érdemei közé tartozik, a jobboldali felvonulások betiltása, és a Gárda szétverése.
Szinte sértő lehet Moszkva számára, hogy Budapest náluk próbálkozik. Csak olyan esetben állnak szóba hazánkkal, ami nekik kifejezetten jó üzlet, mint például a Déli Áramlat terv. Az is érdekes, hogy Magyarországnak hirtelen milyen fontos lett Kazahsztán, pont azután, hogy Moszkvának gondjai akadtak a kazah vezetéssel, Izrael viszont erőteljesen törekszik Kazahsztánban.
A magyar politika láthatóan az izraeli "nagytestvér" árnyékában próbál helyezkedni. A kínai kuncsorgás sem egyéb, mint helycsinálás Izraelnek egy olyan piacon, ahová mint Izrael képtelen betörni. Kínának ugyanis az egyik nyíltan legnagyobb gazdasági és politikai ellenfele a cionista szövetség és Izrael.
A Magyarországon tartózkodó izraeli nagykövet elmondta, hogy: nem szabad a zsidókat külön etnikumként kezelni. "ugyanúgy magyarok, mint bárki más, csupán a vallásuk különbözik". Ezzel két nagy baj van. Illetve több is, de csak kettőt említünk. Az egyik, hogy mit szólnak ehhez a valóban hithű zsidók? Akik őrzik zsidóságukat a világ minden táján, és igyekeznek nem asszimilálódni? A másik az, hogy akkor miért zsidóság? Ugyanis Magyarországon nincsenek református magyarságok. És nincsenek római katolikus magyarságok sem. Főleg nem valami zagyvalék külön megjelöléssel. Magyarok vannak. Tehát akkor nincs szükség zsidó kiváltságokra, ha csak egy sima vallási közösség, akkor ilyenformán is kellene viselkedni. Egyetlen magyar nem mondja magáról, hogy ő ez vagy az. Tudja és kész. Akkor a zsidók számoljanak fel minden zsidó szervezetet, és ne hangoztassák, hogy ők zsidók. Ne halljunk holokauszt napról (ami szintén a Fidesz bűne) zsidó kulturális napról, és megannyi zsidó dologról. Ha ők nem egy külön nép, hanem csak egy vallás.
Persze jól tudjuk, hogy nem azok. Csak hülyítik a népet Lázárral és a Fidesszel egyetemben. Persze a másik az, hogy nem az a hülye aki mondja, hanem aki elhiszi. Aki mondja pusztán rosszindulatú, gonosz. Aki elhiszi, az meg egy komplett idióta.
Kemény Gábor
1931-ben az ismert író, Aldous Huxley, írt egy könyvet,Szép Új Világ címmel. Akik esetleg még nem olvasták,ide kattintva letölthetik és pótolhatják a dolgot. A könyvet legtöbben úgy tartják számon, mint sci-fi-t, mint utópisztikus paródiát. Ami viszont elkerüli figyelmüket, az az, hogy a szerző alig egy évvel halála előtt adott egy kevésbé ismert interjút, melyben elmesélte, hogy az emberek félreértik művét, ő csak azt írta le, amit az elit meg kíván valósítani számunkra.
Azért, amikor Huxley ilyesmit mond, arra érdemes odafigyelni, mert ez az úriember nem volt akárki. Aki tudja mi az a "300-ak tanácsa", az megtalálhatja a nevét a taglistában, aki nem, annak elég ránéznie a családfájára, hogy lássa milyen befolyásos vérvonalról van szó: bátyja az UNESCO legelső elnöke volt,nagyapja  Darwin legközelebbi barátja és munkatársa, a fajelmélet társ-alkotója, stb...
Huxley ebben a könyvben egy olyan társadalmat mutat be, melyben a gyermekeket már nem is anyák szülik, és az "új egyedeket" laboratóriumi körülmények között nevelik fel. Közben, fejlődésük megfelelő szakaszaiban, különféle anyagokat fecskendeznek beléjük, melyek többek között például visszafogják értelmi képességüket, ezzel alakítva ki különböző kasztokat. Az úgynevezett Epszilonok például annyira buták maradnak, hogy csak fizikai munkára alkalmasak. De ez így van rendjén, mondja a könyv tanulsága, mert ha mindenki okos lenne, akkor senki nem akarná ezeket a munkákat elvégezni, ugyebár.


Aki a könyvet lapozgatva esetleg érdekes párhuzamokat vél felfedezni a valósággal, az már jó úton jár a való világ megismeréséhez vezető úton. Persze nem kell mindent szó szerint érteni, az állam el tudja venni tőled a gyermeked nevelését úgy is, hogy annak nem kell ilyen futurisztikusan kinéznie. Elég egyre szigorúbban centralizálnia az egészségügyet és az oktatást.
Vajon lehet bármi köze annak a ténynek, hogy ma egy amerikai gyermek 24 oltást kap iskolakezdés előtt, ahhoz, milyen sok közöttük a figyelemzavaros, autista és egyéb olyan fogyatékkal felnövő, ami jelentősen limitálja értelmi képességeit? Nos a két statisztika (az idegrendszeri problémák és az oltások száma) kéz a kézben, teljesen együtt emelkedett az elmúlt 50 év során. Ha érdekel a dolog részletesebben, keress rá, és érdekes videókat fogsz találni a neten, például arról, hogy a higany (ami minden oltásban benne van) hogyan hat az idegsejtek (vissza)fejlődésére...
Akit érdekel, tényleg olvassa el a könyvet, mert nem hosszú, olvasmányos, és szinte minden benne van, amit az elitek meg szeretnének valósítani az emberiség számára. Az egész témát csak azért hoztam fel, hogy visszakössem Geréb Ágnes-hez és az otthonszüléshez, aminek a gyakorlata nyilvánvalóan teljesen szembe megy eme utópia zökkenőmentes kiépítésének.
Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan lehetne tőle levenni születéskor a DNS mintát az adatbank számára. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan győződhetne meg a rendszer, hogy megkapott-e minden nemi betegség elleni oltást a születése pillanatában. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, még a végén olyan gondolatokkal kezdenél el játszadozni, mint hogy az a gyermek nem is az államé, hanem esetleg a tiéd...
No de elég ebből! Remélem egyetértünk, hogy az ilyesmit jobb még csírájában elfojtani!