2014. április 10., csütörtök

Az "Amerika Hangja" rádióadó Oroszországban nem sugározhat tovább

Az "Amerika Hangja" (VOA, Voice of America) rádióadó szerződése március hónapban lejárt, és az orosz hírközlési szervek nem óhajtják azt megújítani. Ezt Dimitrij Kiseljov nyilatkozta, aki az Amerika Hangja oroszországi frekvenciájának kordinálásáért felelős cég vezetője. Az Egyesült Államok Műsorszolgáltatási Tanácsa rögtön reagált az ügyben. Értjük, tehát egy oroszországi, nem állam-állam közi médiaszerződés lejátra miatt az USA állami médiatanácsa reklamál.
A Műsorszolgáltatási Tanács vezetője, Jeff Shell kifejtette, hogy "Moszkva rossz úton jár, hogyha a szólásszabadságot próbálja korlátozni, ami egy olyan alapjoga az embereknek, amiben a világ majdnem összes országa egyetért." Mondja ezt egy olyan ország kommunikációs mogulja (igen, az Egyesült Államokról beszélünk), akik épp most felejtették el tájékoztatni a közvéleményt hogy Ukrajnában amerikai zsoldosok harcolnak, és Szíriában a terroristákat fegyverzik fel a legmodernebb tankelhárító rakétákkal. Jeff Shell hozzátette, hogy "Az Amerika Hagnja folytatni fogja az orosz emberek tájékoztatását [értsd: félrevezetését] az interneten és műholdas adásokon keresztül."
Hídfő.net | Az "Amerika Hangja" orosz weboldala.Az "Amerika Hangja" orosz weboldala.
http://www.hidfo.net/2014/04/10/az-amerika-hangja-radioado-oroszorszagban-nem-sugarozhat-tovabb

Hamarabb bevezetik a vámunió közös pénznemét

A vámunió -jelenlegi tagjai Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán- megyegyezésre jutott, miszerint a közös pénznem a történelmi "altyn" lesz. Az eredeti elképzelés szerint az altyn 2025-ben került volna bevezetésre, ám az Oroszország elleni nyugati szankciók miatt a bevezetést előre szeretnék hozni 5 évvel.
Hídfő.net | Ezüst altyn érmék Nagy Péter korából, 1711-es dátumozássalEzüst altyn érme Nagy Péter cár korából, 1711-es dátumozással.
Az altyn egy történelmi orosz pénznem a régióban, a név (eredetileg: "alti") tatárul azt jelenti: hat. Altyn érméket találtak 1654-es dátumozással I. Alexej cár (1645 - 1676) korából, továbbá ezüst altyn érméket I. Péter cár (1682 - 1725) korából 1704 és 1718 közötti dátumozássokkal, valamint I. Miklós cár (1825 - 1855) korából bronzból készült altyn érméket.
A tervek szerint a vámunió tagjai májusban aláírják az Eurázsiai Gazdasági Közösség (Eurasian Economic Community, EAEC) alapító okiratát, ami egyértelmű válasz lesz az Európai Unióra. A még meg se alakult EAEC-be már jelezte felvételi igényét Örményország, Krigizisztán és Tadzsikisztán is.

http://www.hidfo.net/2014/04/10/az-vamunio-penzneme-az-altyn-lesz

Mit keresnek ukrán katonák Magyarországon?

Csütörtök reggel 6 órakor egy Csepel gyártmányú katonai teherautó hajtott le az autópálya irányából Szentiván irányába. A ponyva alatt nagy csoport katonai egyenruhába öltözött személy ült, ketten a plató hátsó ajtajára támaszkodva nézegettek kifelé. A katonák ukrán egyenruhában voltak.
Feltehető a kérdés: mit kerestek ukrán katonák itt Magyarországon egy magyar katonai teherautón? Mivel a Győr szélén álló laktanya irányába fordultak le, feltételezhető, hogy oda tartottak. A győri laktanya légvédelmi egységeket állomásoztat. Ebből egyértelműen feltételezhető, hogy itt akarják gyorsan átképezni az ukránokat a nyugati légvédelmi rendszerek használatára. Egy esetleges háború alkalmával a meglévő légvédelmét Ukrajna nagyon gyorsan ellövöldözné, újakat gyártani nincs pénze. Így marad a nyugatról szállított légvédelmi egységek használata. Ahhoz azonban nagyon gyorsan át kell képezni embereket.
A nyugat immár egyértelműen háborúra készül Oroszországgal. Sőt, nem csak készül, hanem éppen úgy mint Németországot a második világégésbe, pontosan azzal a taktikával akarja belekényszeríteni a háborúba. Nagyon is jól emlékszünk a háború előtti csehországi szudéta németek tömeges kínzásaira és kivégzésére. A lengyelországi németek sorsára. Kelet Ukrajnában orosz civilek fognak tömegesen meghalni nemsokára.
Mit tesz Oroszország? Ha a szívére hallgat, akkor letapossa a nyugatot, de keserves árat fog fizetni érte. Nagyon sok orosz fiatal is meg fog halni zsidó érdekek miatt újra. Ha az eszére hallgat? Tovább folytatja a nyugatot megölő gazdasági háborút, és megpróbál a felszínen maradni minden szempontból (gazdaságilag, társadalmilag, katonailag). A kettő között ott a legfélelmetesebb megoldás, az atomháború. A nyugati társadalmak attól a perctől kezdve, hogy oroszokat kezdenek ölni Ukrajnában, csak és kizárólag Putyin jóakaratából élnek napról napra.
A jövendölés szerint a sátán birodalma tűzben fog elpusztulni. Talán éppen Oroszországból, a Szűzanya földjéről érkezik a tisztító tűz?
Kemény Gábor

Lázár belenyúlna a hangyabolyba

A Fidesz keleti nyitásával és hatalomátmentési kísérletével az Orbán-kormány megkezdte a radikális atlantista szervezetek külföldi támogatásainak kontroll alá vonását. A hónapokkal ezelőtt kirobbantott NSA műbotrány kapcsán kezdték meg ezt a műveletet, melynek kapcsán a civil szervezetek amerikai anyagi támogatásait kezdték vizsgálni. A harmadik Orbán-kormány, úgy tűnik, elsősorban a parlamenten belüli ellenzék kontroll alá vonására törekszik a külföldi források államosításával és ezen keresztül az ellenzék állami pénzekhez láncolásával.
Mostanra a Norvég Alap került terítékre, amely a parlamenti bejutási küszöbre alig felkapaszkodó LMP-hez köthető "civil" szervezeteken keresztül végzi a hazai "civil" társadalom pénzelését. Ezek elsősorban az LMP-hez köthető radikális atlantista civilek, akiknek bőven jut pénz a nyugati érdeket gátlástalanul kiszolgáló pártok építgetésére. A Fidesz most kivenné az LMP kezéből a külföldi tőke egy részét, - mint Lázár János nyilatkozatából kiderül, a harmadik Orbán-kormány a Norvég Alap anyagi forrásait a pártállamhoz akarja kötni, vagyis azt akarják elérni, hogy ne a Norvég Alap válassza ki, mely civil szervezeteket támogatja, hanem a magyar kormány.
Mindenki a saját civiljeit támogatja
Ez egy igen összetett folyamat része, melynek lényege, hogy a nyugati forrásokat a kormány saját kezében fogja összpontosítani. Ezzel kiveszi a hátszelet a nyugatról pénzelt ellenzék mögül, vagyis maga dönthet arról, hogyan egyensúlyozik a nyugati érdekek kiszolgálása és a keleti nyitás közt.
A külföldi támogatók egyelőre nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel. A Norvég Alappal kapcsolatos követelések kapcsán az érintett hatóságok az időhúzást választották - Norvégia Külügyminisztériuma állítólag meg sem kapta Lázár János erre vonatkozó levelét. A norvég KM válaszából kiderül, hogy amint megkapják a hivatalos levelet, arra válaszolnak is, de arról egyelőre csak a hírekből értesültek. Ez egyszerű időhúzási stratégia, feltehetőleg zajlanak az érintett civil szervezetekkel (és pártjaikkal) az egyeztetések.
A folyamat majd akkor válik érdekessé, amikor a Fidesz támogatás-központosítási törekvése a radikális atlantista vonal fő ütőerőit, a Mazsihisszel karöltve működő Demokratikus Koalíciót és a Bajnai-féle összeborulás - szintén civil - szervezeteit kezdi el fojtogatni. Azon a ponton számítani lehet a minden eddiginél radikálisabb szélsőliberális utcai fellépésekre.
Emellett felmerül annak lehetősége, hogy a harmadik Orbán-kormány tagjainak életét közvetlen fenyegeti majd a külföldi támogatók bosszúszomja. Az utóbbi hónapokban a baloldali maffia nemzetközi kapcsolatai segítségével több olyan személyt is látványosan eltüntetett, aki kompromittáló információkat tudott volna nyilvánosságra hozni. Példának okáért, a MAL Zrt védőügyvédjét, vagy a Simon-ügy dokumentumait átadó Welsz Tamást is említhetjük, aki őrizete vételét követően "természetes halált halt" egy rendőrautó hátsó ülésén.
A radikális atlantisták csak egyik felét képezik annak a szervezett bűnözői hálózatnak, amely az úgynevezett rendszerváltás óta markában tartja az országot. A piszkos ügyeik kitálalásával pedig ez a maffiahálózat elkezd majd leszámolni ellenségeivel. Mivel az ellenségei kormánypozícióban vannak, ez a leszámolás államellenes felforgatást, másik nézőpontból a civil ellenzék felszámolását jelenti.
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a harmadik Orbán-kormány lesz az utóbbi 25 év leginkább késélen táncoló, és legszigorúbb védőintézkedésekkel körbevett kormánya. Lázor János épp most kezdte megbolygatni a hangyabolyt - csak idő kérdése, hogy melyik fog előbb a kezébe marni.
Molnár István

Donyeckben több ezren veszik fel a harcot a nyugati megszállókkal

Alig egy nap maradt a Kijev által meghatározott határidőig és egyelőre úgy tűnik, a Jacenyuk-kormány a hadsereget veti be Kelet-Ukrajnában az orosz felkelések leverésére. Kijev ma estig adott időt a Donyeckben kormányépületeket elfoglaló orosz civileknek, hogy vonuljanak ki az elfoglalt területekről, ellenkező esetben katonai erővel lép fel. Szemtanúk beszámolói szerint Donyeck városa körül már gyülekeznek a tankok, és több civil is súlyos sérüléseket szenvedett, mikor megpróbálta útját állni a konvojnak. Az ukrán hadsereg több alakulata már megérkezett a városba.
Egy szemtanú elmondása szerint a helyiek közül valaki látott egy katonai járművet a vonatpályaudvarra érkezni. Azt követően a környező faluból rengetegen összegyűltek a közelben. Végül a tömeg megpróbálta megállítani az érkező csapatszállító járműveket. Elmondása szerint az ukrán katonák azonnal elrettentő erővel léptek fel, nyugdíjasok kezét törték el. Két embernek pedig, aki a tankok útjába ált, egyszerűen áthajtottak a lábán, ők már nem tudták elhagyni a helyszínt. Az egyenruhásokat az sem érdekelte, hogy nők és gyermekek állnak az útjukba, nem állították őket félre, egyszerűen áthajtottak több emberen.
A Turcsinov által kiadott rendelet szerint Donyeck és a térség állami hivatalai "fontos kormányzati létesítmények, melyek az állam védelmét élvezik". Tegnap Arszen Avakov belügyminiszter bejelentette, hogy "különleges rendőri erők" már megérkeztek Donyeck, Luganszk és Harkov területére. Az orosz Külügyminisztérium közleményéből tudható, hogy ezek valójában az amerikai Greystone vállalat zsoldosai, vagyis amerikai fegyveresek ukrán egyenruhában. Avakov elmondása szerint 48 órán belül erővel visszafoglalják a területet, ha ez szükséges.
Donyeck és Luganszk területén a kormányépületek továbbra is az orosz tüntetők elenőrzése alatt vannak. A kormánynak csak Harkov területeinek visszafoglalására volt elég mozgósítható ereje. Információink szerint Magyarországon és Szlovákián keresztül is jelentős NATO haditechnika érkezett Ukrajnába. Donyeck és Luganszk területén még nem volt kísérlet az elfoglalt épületek visszafoglalására, mert a kijevi kormánynak mindeddig nem volt elég mozgósítható hadereje. Az oroszlakta területek függetlenségi harcának leverésében a NATO haderő aktívan részt vesz.
Az orosz tüntetők tovább folytatják a barikádok építését, támadás estén fel vannak készülve arra, hogy a kormányépületeket hamuvá égetik. A barikádok környékén több helyen tüzeket raktak, és a kormányépületek benzinnel átlocsolt gumiabroncsokkal vannak körberakta, illetve feltöltve az egyes helységek. A beszámolók alapján nők és gyermekek álltak éjjeli őrséget, hogy a helyszínen állomásozó önkéntes alakulatok tagjai aludhassanak pár órát a várható összecsapás előtt. Egyelőre több ezer ember áll készen arra, hogy a nyugati megszálló erőkkel felvegye a harcot, a kijevi kormány átcsoportosításai pedig folyamatban vannak.
Az aktivisták arra számítottak, hogy még az éjjel megkezdődik az összecsapás Donyeck és Luganszk területén. A megszállóknak azonban hosszabb időre van szükségük a csapatok összevonására, mert az éjszaka folyamán a buszokkal szállított csapatokat több helyen is civilek visszafordították. Azt követően kezdődött a nagyobb konvojok indítása. Tegnap Harkovban már visszafoglalta a kormány az állami hivatalokat olyan csapatok bevetésével, melyek semmilyen jelöléssel nem rendelkeztek. Ezek voltak az amerikai Greystone alakulatok, továbbra is ukrán egyenruhában.
A helyszíni beszámolók szerint az újonnan megalakuló Ukrán Nemzeti Gárda többszáz tagját állomásoztatják a donyecki repülőtéren. A donyecki népi milícia vezetője elmondta, emellett mintegy száz Jobboldali Szektor tag is el van szállásolva a reptéren, valamint a kijevi junta parancsait követő amerikai magán biztonsági cégek katonái. Elmondása szerint jelenleg mintegy 300 szakmailag képzett fanatikus várja, hogy rávethesse magát a donyecki orosz civilekre. Az összecsapás bármelyik pillanatban megkezdődhet.

http://www.hidfo.net/2014/04/10/donyeckben-tobb-ezren-veszik-fel-harcot-nyugati-megszallokkal



A Donbassi Népi Milícia visszafordította az amerikai zsoldosokat


A már említett amerikai biztonsági cég, a Greystone Ltd. közel 100 katonát próbált meg bejuttatni Donyeckbe, ám a helyi Népi Milícia akciócsoportjai ezt megakadályozták. A zsoldosoknak szégyen-szemre vissza kellett fordulniuk.
Hídfő.net | A Donbassi Népi Milícia akciócsoportjai megakadályozzák a Greystone zsoldosok bejutását DonyeckbeA Donbassi Népi Milícia akciócsoportjai megakadályozzák a Greystone zsoldosok bejutását Donyeckbe
A Greystone Ltd. 2004 óta toboroz irreguláris csapatokat a világ minden tájáról, hogy azok aztán a megfelelő kiképzés után bevezthetőek legyenek az Egyesült Államok érdekeinek védelmében szerte a világon. Ezen szabadcsapatok eddigi legismertebb fellépése Líbia és Szíria voltak, de mostanra már bizonyos, hogy az ukrán Majdan-téri "forradalomban" is képviselték magukat. Ezek voltak azok a zsoldosok, akik Jobboldali Szektor tagokkal kiegészülve a "forradalom" alatt felporszívózták magas rangú állami tisztségviselők irodáit és lakásait, elhordva onnan minden iratot.
"Pontosan 100 Jobboldali Szektorost és 100 Greystone alkalmazottat fordítottunk vissza, akik buszokban érkeztek. A Greystone emberei ukrán rendőröknek voltak öltözve, de eléggé feltűnő volt, hogy csak angolul beszélnek." - nyilatkozta Szergej Zijplakov, a helyi Népi Milícia vezetője.

http://www.hidfo.net/2014/04/10/donbassi-nepi-milicia-visszaforditotta-az-amerikai-zsoldosokat


Kijevben felgyújtották a Kommunista Párt irodáját

Kijevben felgyújtották az Ukrán Kommunista Párt központi irodáját, - a helyi média egyelőre annyit közölt, hogy tűz ütött ki és a tűzoltók órák óta folytatják a károk elhárítását. Az egyik tűzoltó nyilatkozata azonban egyértelművé teszi, hogy gyújtogatás történt, mert három helységben egyszerre keletkezett tűz.
A földszint és az első emelet mostanra teljesen kiégett, a második emeleten még próbálják minimalizálni a károkat. Az irattár megsemmisült, az iroda számítógépeit pedig mind összezúzott állapotban találták. A beszámolók szerint az épületben minden benzinnel volt elöntve, több benzintartályt is találtak, egyértelmű a szándékosság.
Annak ellenére, hogy a Kijevben lezajlott puccs óta az országban sorozatosan rongálják meg a kommunista emlékműveket és szimbólumokat, feltételezhetjük, hogy a történtek nem kifejezetten egy párt ellen irányulnak. A Jobboldali Szektor a főváros kormányzati épületeit kivéve szinte mindenhol kényszerítő erővel tud fellépni a karhatalmi erők összeroppanása miatt. Be kell látni, ilyen feltételek mellett lehet szó akár a Kommunista Pártról, akár bármelyik más demokratikus szerveződésről, Ukrajnában lehetetlenné vált a visszaélések nélküli országgyűlési választások és elnökválasztás megszervezése. Jelenleg a Jacenyuk-kormány karhatalma nem tudja biztosítani, hogy az országban szabadon tevékenykedő fegyveres csoportok ne befolyásolják helyi szinten a választópolgárok szavazatait.
Ukrajnában a demokratikus választások megtartása lehetetlenné vált. Ha meg is szervezik az országgyűlési választásokat, azok eredménye megkérdőjelezhető lesz, mert az országban működő szabadcsapatok bárhol, bármikor fegyverrel kényszeríthetik a választókat az általuk diktált szavazat leadására. Az atlantista hatalomátvétel Ukrajnában megsemmisítette a demokrácia puszta lehetőségét is.
Ilyen feltételek mellett egyetlen lehetséges alternatíva van: Ukrajnában helyre kell állítani az alkotmányos rendet, amit az állam erőszak-monopóliumának visszaszerzése kell kövessen. Jelenleg még mindig Janukovics elnök Ukrajna legitim államfője, aki felhatalmazást adott Moszkvának az alkotmányos rend helyreállítása céljából az orosz hadsereg beküldésére Ukrajnába. Be kell látni, ennek meglépése nélkül Ukrajnában nem lehet megtartani az országgyűlési választásokat. Az egyes fegyveres csoportok közti erőegyensúly pedig nem teszi lehetővé egy új hatalom felemelkedését, ami az ország stabilitását garantálni tudná.
Magyarországnak nem érdeke, hogy a szomszédos országban tartósan anarchikus állapotok uralkodjanak. A jelenleg egyedül demokratikus felhatalmazással rendelkező ukrán államfő, Viktor Janukovics felhatalmazta Moszkvát az alkotmányos rend erővel történő helyreállítására. A magyar külügynek ezt a törekvést kel támogatnia. Minden más esetben Magyarország az alkotmányos rend megdöntését támogatná egy szomszédos országban, ami be kell lássuk, nem csak Ukrajna vonatkozásában jár negatív következményekkel, hanem kifejezné a magyar kormány expanziós törekvéseit, ami újra kiélezheti a Kárpát-medence országai közti ellentéteket.

http://www.hidfo.net/2014/04/10/kijevben-felgyujtottak-kommunista-part-irodajat



Tegnap Kijevben felgyújtották “ismeretlenek” az Ukrán Kommunista Párt (KPU) irodáját.
pazsar1
Az épület biztonsági szolgálata a tűzet észlelve értesitette a tűzoltókat és a rendőrséget.
Az elsődleges vizsgálat szerint az épületben lévő iratanyag volt a gyújtogatás célpontja. A “Gromadska TV” tudósitása szerint az irattár “benzinben fürdött”.
pazsar2

A tűz csak anyagi károkat okozott, személyi sérülés nem történt.
(Forrás: http://society.lb.ua/)

Nyolc ok, amiért az Új Világrend gyűlöli Szíriát


1. Szíria jegybankja az állam tulajdonában és ellenőrzése alatt van. 2. Szíriának nincs adóssága a Nemzetközi Valutaalapnál. 3. Szíriában nincs megengedve a génmanipulált vetőmag (GMO). 4. Szíria lakossága jól tájékozott az Új Világrendet illetően. 5. Szíria hatalmas olaj-és gázkészletekkel rendelkezik - és ez már ok a háborúra. 6. Szíria határozottam állást foglalt a cionizmus és Izrael ellen. 7. Szíria a Közel-Kelet egyik utolsó szekularizált muszlim állama. 8. Szíria büszkén őrzi saját politikai és kulturális nemzeti identitását.



Az izreali 10-es csatornán, egy izraeli katonai szakértő: Assad megnyerte a háborút, és ha csak negyed ennyit kellett volna Izraelnek harcolnia, mint ma Szíria, Izrael már nem is létezett volna!

Botrányt robbantott ki a napokban, egy izraeli katonai szakértő véleménye, a szíriai háborúról, mikor élőadásban közölte, hogy Bashar Al-Assad, ki ellen a fél világ harcol, még mindig Szíria elnöke, és erősebbnek tünik mint valaha, nem beszélve arról, hogy bármit is csinálunk ellene, ő mindig okosabb nálunk, és a rombolás ellenére is amit Szíriába értek el, minden nagyon úgy néz ki, hogy Bashar Al-Assad mindent irányításba tart, a hadserege viszont az egész világot meglepte azzal, hogy mennyire egyben tudott maradni 3 év háború után is, meg mennyire hűségesek a katonái a vezetőségükhöz, mely igen csak váratlan volt, annak az embernek a hadseregétől, kiről már 3 ével ezelőtt is, azt hittük hogy rövid időn belül megfog bukni!

folytatta a szakértő hogy: Szíria erős, és tartani kell tőle, meg szövetségesétől a Hezbollah-tol, a Hezbollah mikor csak fenyeget minket, mindenki a főldalá menekül a határos részeken Libanonnal.
A Nyugat elveszítette a háborút. és ez ellen nem lehet már mit csinálni, Assad végleges győzelme csak időkérdése, ennél többet nem tud senki sem csinálni ellene, bármennyire is megakarunk barátainkal szabadulni tőle.

Szíriai Hírek 2014/03/07

Friss kép a török-szír határmenti, utolsó közel-keleti örmény város "Kaszab" frontjáról, ahol a lakosok is együtt harcolnak a szíriai arab hadsereg oldalán, az USA és annak csatlósai által támogatott terroristák ellen, kiket sajnos a mai napig sok újságban szabadság harcosoknak hívnak, annak ellenére is hogy a legtöbbjük nem is szíriai.
2014,04,10

A Chicago Times-ban jelent meg MAGYARORSZÁGRÓL!

“Van egy ország, amely önmagával határos.
Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség.
Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet.
Ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek.
Ahol a vonatok menetrend szerint késnek.
Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek.
Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre.
Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás.
Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága.
Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak.
Ahol a világválság állampolgárságot kapott.
Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak.
Ahol a háborúk sosem érnek véget.
Ahol a történelem naponta megismétlődik.
Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak.
Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait.
Ahol az emberek megünneplik a családi védszent napját, de káromolják Istent.
Ahol az okosakat, értetlenségből, bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek.
Ahol az írástudatlanok írják a történelmet.
Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot.
Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat.
Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk.
Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet.
Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja.
Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik.
Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik.
Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg.
Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. (lsd. Himnusz)
Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan.”

Az Egyesült Államokban a génkezelt élelmiszerek zöld utat kapnak

Az Egyesült Államok Kongresszusa tiltó határozatot fog bevezetni, miszerint a tagállamoknak tilos saját jelzésrendszert alkalmazni a génkezelt és nem génkezelt termékek megkülönböztetésére. A törvényjavaslat hátterében a Monsanto génkezeléssel- és módosítással foglakozó biotechnológiai óriás, és a Koch Industries áll, akik szintén a génmódosított élelmiszereket terjesztik szerte a világon.
Mike Pompeo kongresszusi képviselő terjesztette be a törvényjavaslatot. Pompeo szerint "Van egy pár állam amerikában, akik össze-vissza próbálnak élelmiszereket címkézgetni. Így nagyon nehéz működtetni egy élelmezési rendszert. Ezen felül ezeknek az államoknak nem célja a fogyasztók tájékoztatása, inkább azok elijesztése a génmódosított élelmiszerektől."
Hídfő.net | Az amerikai nongmoproject.org biztonságos élelmiszert jelölő címkéje is el fog tűnni.Az amerikai nongmoproject.org biztonságos élelmiszert jelölő címkéje is el fog tűnni.
Mike Pompeoról tudni kell, hogy a magánvállalata, a Thayer Aerospace kiemelt támogatási összegeket kap a Koch Industriestól. Emelett a Koch Industries Pompeo 2010-es kampányához a képviselői székért kiemelt összegekkel járult hozzá, mint támogató. Röviden szólva, amit itt látunk, az egy klasszikus lobbi. Egy profitorientált vállalat a bevétel maximalizálása érdekében megvásárol pár szenátort amerikában azzal, hogy a hobbicégeikbe pénzt tesznek, ezek az önző bolondok meg mivel nem látnak tovább az orruknál, igyekeznek kiszolgálni pénzadó gazdáikat, az számukra mindegy, hogy az amerikai és európai családok asztalára gyakorlatilag mérgező élelmiszerek kerülnek, ő megkapta a kis zsebpénzét. A felelőtlen politikus mintapéldányát láthatjuk ismét.
Ezzel valószínűleg el lesz kaszálva amerikában a fogyasztók hitelet tájékoztatásának az utolsó lehetősége, hiszen ha egy élelmiszeren fel van tüntetve, hogy génmódosított alapanyagból készült, ki venné meg? Nem sokan, legalábbis azok közül, akik akarnak unokákat.
Az Egyesült Államokban már a szójabab 93%-a génkezelt vetőmagokból lett vetve. Az USA-ban termő kukorica 85%-a génkezelt vetőmagokból nő. Ezekből bőven kerül exportra is, főleg Európába, nyugodjunk meg, már Magyarországon is van bőven olyan élelmiszer, ami ezeket tartalmazza.
Gyerekeink és családunk védelme érdekében javasoljuk olvasóinknak, hogy bojkottáljanak minden olyan élelmiszeripari terméket vásárlásnál, amin nem az szerepel, hogy termelve / előállítva Magyarországon. A következő trükk a leggyakoribb: azt írják rá a csomagolásra, hogy Csomagolva: EU. ennek a jelentése körülbelül az, hogy behozták az alapanyagot az USA-ból, becsomagolták Franciaországban, és már mehet is a Kelet-európai államokba, majd ott megeszik a szemetet.
Védjuk magunkat és családjainkat, vásároljunk csak magyar terméket! Kiemelten fontos, hogy itthon is legyen előállítva, nem csak csomagolva.
Nagy Kálmán

Az Egyesült Államokban a génkezelt élelmiszerek zöld utat kapnak

Az Egyesült Államok Kongresszusa tiltó határozatot fog bevezetni, miszerint a tagállamoknak tilos saját jelzésrendszert alkalmazni a génkezelt és nem génkezelt termékek megkülönböztetésére. A törvényjavaslat hátterében a Monsanto génkezeléssel- és módosítással foglakozó biotechnológiai óriás, és a Koch Industries áll, akik szintén a génmódosított élelmiszereket terjesztik szerte a világon.
Mike Pompeo kongresszusi képviselő terjesztette be a törvényjavaslatot. Pompeo szerint "Van egy pár állam amerikában, akik össze-vissza próbálnak élelmiszereket címkézgetni. Így nagyon nehéz működtetni egy élelmezési rendszert. Ezen felül ezeknek az államoknak nem célja a fogyasztók tájékoztatása, inkább azok elijesztése a génmódosított élelmiszerektől."
Hídfő.net | Az amerikai nongmoproject.org biztonságos élelmiszert jelölő címkéje is el fog tűnni.Az amerikai nongmoproject.org biztonságos élelmiszert jelölő címkéje is el fog tűnni.
Mike Pompeoról tudni kell, hogy a magánvállalata, a Thayer Aerospace kiemelt támogatási összegeket kap a Koch Industriestól. Emelett a Koch Industries Pompeo 2010-es kampányához a képviselői székért kiemelt összegekkel járult hozzá, mint támogató. Röviden szólva, amit itt látunk, az egy klasszikus lobbi. Egy profitorientált vállalat a bevétel maximalizálása érdekében megvásárol pár szenátort amerikában azzal, hogy a hobbicégeikbe pénzt tesznek, ezek az önző bolondok meg mivel nem látnak tovább az orruknál, igyekeznek kiszolgálni pénzadó gazdáikat, az számukra mindegy, hogy az amerikai és európai családok asztalára gyakorlatilag mérgező élelmiszerek kerülnek, ő megkapta a kis zsebpénzét. A felelőtlen politikus mintapéldányát láthatjuk ismét.
Ezzel valószínűleg el lesz kaszálva amerikában a fogyasztók hitelet tájékoztatásának az utolsó lehetősége, hiszen ha egy élelmiszeren fel van tüntetve, hogy génmódosított alapanyagból készült, ki venné meg? Nem sokan, legalábbis azok közül, akik akarnak unokákat.
Az Egyesült Államokban már a szójabab 93%-a génkezelt vetőmagokból lett vetve. Az USA-ban termő kukorica 85%-a génkezelt vetőmagokból nő. Ezekből bőven kerül exportra is, főleg Európába, nyugodjunk meg, már Magyarországon is van bőven olyan élelmiszer, ami ezeket tartalmazza.
Gyerekeink és családunk védelme érdekében javasoljuk olvasóinknak, hogy bojkottáljanak minden olyan élelmiszeripari terméket vásárlásnál, amin nem az szerepel, hogy termelve / előállítva Magyarországon. A következő trükk a leggyakoribb: azt írják rá a csomagolásra, hogy Csomagolva: EU. ennek a jelentése körülbelül az, hogy behozták az alapanyagot az USA-ból, becsomagolták Franciaországban, és már mehet is a Kelet-európai államokba, majd ott megeszik a szemetet.
Védjuk magunkat és családjainkat, vásároljunk csak magyar terméket! Kiemelten fontos, hogy itthon is legyen előállítva, nem csak csomagolva.
Nagy Kálmán

Három grafikonba sűritve a lényeg!

magyarország_versenyképességi_rangsor
beruházások_mértéke
szegénység_társadalmi_kirekesztés
(Forrás: vs)

Lembergben (Lvov) a neonácik brutálisan agyonvertek egy orosz lányt, mert oroszul beszélt.

láncos
Tegnapi sajtótájékoztatóján a Krimi Tanács elnöke Szimferopolban sajtótájékoztatón jelentette a brutális gyilkosság tényét.
Vlagyimir Konsztantyinov elmondta, hogy a lány személyes jó ismerőse volt, és haláláról a szülők tájékoztatták őt telefonon.
Agyonverésének egyetlen oka mindösszesen az volt, hogy orosz, és oroszul beszélt. A lány testét nem hajlandók kiadni a családnak.
Sajnos ilyen esetek fordulnak elő “arrafelé”-hangsúlyozta Vlagyimir Konsztantyinov.
“Nem maradhatunk tétlenek! Meg kell védenünk honfitársainkat-legyenek bárhol is”!-hangsúlyozta a Krimi Köztársaság Állami Tanácsának elnöke sajtótájékoztatóján.
(Forrás: http://sevnews.info/rus)

“Élőben” Luhanszkból! (Hirek Ukrajnából)



http://www.ustream.tv/channel/infoborona-online
Az alábbi linkre kattintva: http://krym.ru/vebkam.php pedig folyamatosan, élőben figyelemmel kisérheti bárki a luhanszki SZBU utcai webkameráján keresztül az orosz határmenti nagyváros központjának történéseit.



Lembergben (Lvov) a neonácik brutálisan agyonvertek egy orosz lányt, mert oroszul beszélt.

láncos
Tegnapi sajtótájékoztatóján a Krimi Tanács elnöke Szimferopolban sajtótájékoztatón jelentette a brutális gyilkosság tényét.
Vlagyimir Konsztantyinov elmondta, hogy a lány személyes jó ismerőse volt, és haláláról a szülők tájékoztatták őt telefonon.
Agyonverésének egyetlen oka mindösszesen az volt, hogy orosz, és oroszul beszélt. A lány testét nem hajlandók kiadni a családnak.
Sajnos ilyen esetek fordulnak elő “arrafelé”-hangsúlyozta Vlagyimir Konsztantyinov.
“Nem maradhatunk tétlenek! Meg kell védenünk honfitársainkat-legyenek bárhol is”!-hangsúlyozta a Krimi Köztársaság Állami Tanácsának elnöke sajtótájékoztatóján.
(Forrás: http://sevnews.info/rus)