2013. október 30., szerda

Nekünk devizahiteleseknek is elegünk van a devizahitelesek megmentéséből!

A becsapottakat kártalanítani kell ,nem megmenteni! A jogtalan követeléseket pedig eltörölni kell, nem pedig engedni belőle nagy kegyesen, filléreket! A felelősöket pedig tövény előtt el kell számoltatni!
Nem a devizahitelesek kérték a saját tönkretételüket, és nem ők kérték azt sem, hogy mások kontójára akarják a károkozók a saját felelősségüket elkenni!
Kéretik minket békén hagyni végre, és a felelősökre csaholni, az mindenkinek üdvösebb lenne! Oda lehet állni a betéteseknek, és a többi adófizetőnek is velünk együtt a bankok, és az asszisztáló politikai elemek, hatóságok elé számon kérni, ki kinek, és mennyi kárt okozott! Mert ha titeket ez nem is érdekel, mert adottnak vélitek a bűnösöket, akik szerintetek mi vagyunk, minket érdekel!
Attól, mert különböző blogokon csak minket, a károsultakat lehet piszkálni, a “nagyokat” pedig nem, az még nem azt jelenti, hogy ettől lesznek a ti befektetéseitek, vagy adóforintjaitok biztonságban. Mert mi nem akartuk, és nem akarjuk elvenni egyiket sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése