2012. június 6., szerda

Állj az élére…

"Ha nem tudod legyőzni, - állj az élére!"
Reagálva a felröppent hírre, miszerint a Jobbik otthonmentő csapatot hozott létre, megállapíthatjuk, hogy azon túlmenően, hogy feltalálták a spanyolviaszt, szokás szerint kullognak az események után, ugyanis az Otthonvédő háború már évek óta folyik, bár láthatóan ezt eddig nem nagyon vették észre, noha már a Gárdából, több szakasz is átállt az otthonvédőkhöz. Megállapíthatjuk, hogy mire észbe kaptak, addigra már az események régen elszáguldottak mellettük, a civil Otthonvédő Mozgalom megerősödött és önjáróvá vált.
Az Otthonvédő háború már évek óta folyik
De a Jobbik ezúttal is úgy viselkedik, mint az a francia forradalmi vezető, aki azt mondta; „Ott megy a nép! Gyorsan rá kell jönnöm, merre tart, hogy az élére állhassak”.
Nos, pontosan ezt történik ebben az esetben is. Persze ezúttal is öncélúan. Céljuk most is többszörös; a civil Otthonvédők támogatása helyett inkább erőik szétforgácsolása és irányítás alá vonása, a saját cionista politikájuk ráültetése egy civil szerveződésre. Végső soron az Otthonvédő Mozgalom vezetésének megszerzése, a valódi céljának kisiklatása egy jobbikos ál otthonmentéssel, a közelgő választások megnyerésére irányuló sikerpropagandával.
Párhuzamok
Kiszúrja a szemünket a párhuzam, ha például a Gárdára gondolunk.
A Magyar Gárdát létrehozták saját önös politikai céljaik támogatására, és rögvest zsidó irányítás alá is vonták.
Nem volt nehéz, hisz olyan jól hangzó fedő történeteket gyártottak, mint sírgondozás, ülősztrájk, a valódi eredmény nélküli vonulás, véradás stb., stb. Valóban csak fedő történetek voltak, hiszen ezek megvalósításához semmi szükség nem volt se gárdára, se kiképzésre. Pusztán arra szolgáltak, hogy elleplezzék a valódi célt, hogy kiszűrjék, összeszedjék, nyilvántartásba vegyék, és lekössék azokat a hazafiakat, akiket a valódi tenni akarás és a magyarság iránti elkötelezettség fűtött. A jól hangzó, ámde hazug szlogenekkel folyamatosan megtévesztették mindannyiukat.
Miután önös politikai céljaikra felhasználták őket, azt követően pedig minden lelkifurdalás nélkül cserbenhagyták a megtévesztett lelkes gárdistákat, és tétlenségre kárhoztatták, majd pedig szétverték az egész szervezetet. Elégedetlenséget szítottak közöttük, így állítva őket szembe egymással. De nem riadtak vissza a kiközösítésektől, belső bomlasztásoktól sem. S ahol csak megtehették a politikai szolgákat ültettek a nyakukba, holott a gárda nem politikai szerveződésként indult.
A módszer ugyanaz!
A zsidó behatolás ugyanígy hatott, s hat máig sok már civil szerveződésre is, (erre jó példa a Magyarok Szövetsége).
Befurakodnak közéjük, vezető pozíciókba törnek, és belülről bomlasztják a szervezetet. Vagy úgy, hogy ellehetetlenítik munkájukat, a helyi szervezeteik között elégedetlenséget szítva, vagy kisiklatják, esetleg más irányba tolják az eredeti célokat, a közös anyagi forrásokkal nem számolnak el tagjaik felé.
A befurakodók, vagy rátelepülők, a tagok, csoportok meglévő eredményeit kisajátítják, vagy lekicsinylik. Az elégedetlenkedőket kizárással, fenyegetéssel próbálják eltávolítani. Az őszinte és építő párbeszédek rendre elmaradnak, a kommunikációt fentről lefelé egyoldalúvá teszik, helyette besúgóhálózatot építenek ki. Mindeközben a vezetőség minden esetben egyre távolodik a közösségtől, nemcsak emberileg, de céljaiban is.
Az Otthonvédelem esetében is ugyanerre kell számítani.
Ebbe a civil összefogásba is befurakodtak már azok, akik nem a magyar emberek érdekéért küzdenek, akik számára nem a magyar emberek otthonainak megvédése, a magyar emberek jogainak, és életének képviselete a valódi céljuk, hanem ismét csak a bomlasztás, a lejáratás és a zsákutcába terelés, az aktivitás visszafogása, mások eredményeinek, tapasztalatainak kisajátítása, a saját imázs építéséhez.
Az Otthonvédőknek okulniuk kell a korábbi esetekből, ha nem akarnak az előbbiek sorsára jutni.
A jelek már most is beszédesek.
Ilyen például, a fent említett cionista vezetés és befolyás alatt álló jobbikos politikai rátelepülési kísérlet, Nem csoda, hiszen parlamentbe kerülésük után rögvest belesimultak a többi cionista kézi vezérlésű magyarellenes folyamatba. Próbálnak rátelepedni a civil kezdeményezésekre, ellenállásra, leutánozva akcióikat. Befurakodnak és elfertőznek mindent, amihez csak közel kerülnek, s amint tehetik, a fent leírt módszerekkel akarnak az élre állni.
Ne feledjük, a cionisták nemcsak pártokban gondolkodnak, civilnek álcázott, vagy vallási köntösbe bújtatott csoportok és személyek útján is működőképes a fenti módszerük.
A visszahúzó, elterelő, vagy az eredményeket kisajátító gittegyletekre, vagy az önjelölt vezetőkre és személyekre is számos példát találunk, melyek látszatra ugyanazon a platformon állnak, de valahogy a nagy „egyetértés” és „együttműködés” közepette egész más irányba viszik az általuk megtévesztetteket. Erre tipikus példa a Magyar Szociális Fórum, vagy az Apostoli Magyar Királyságnak nevezett szerveződés.
Ám a népet hosszú távon nem lehet megtéveszteni, kiváltképp azokat nem, akik valóban bajban vannak, valóban kilakoltatás fenyegeti őket, nekik kézzelfogható eredményekre van szükségük!
Ők nem hisznek a cionista pacsmagolásnak. Ők saját kezükbe veszik sorsukat, és ellátják a baját mindazoknak, akik ki akarják fosztani, vagy megpróbálják eltántorítani őket attól, hogy a megvívják a valódi harcot otthonaikért és hazájukért.
Arató Péter – Szabad Riport Tudósító Iroda

Hamarosan gyógyíthatatlan lesz a tripper

Világméretű krízisre figyelmeztet [1] a WHO: a világszervezet szerint az AIDS és a herpesz mellett hamarosan a gonnorhea (elterjedt nevén tripper, vagy kankó) is gyógyíthatatlan betegséggé válik, mivel a baktérium meglepően gyorsan épít ki immunitást a kezelésére használt antibiotikumokkal szemben. A többek között meddőséget okozó betegségnek eddig nem szenteltek igazán nagy figyelmet, mert könnyen gyógyítható volt, ennek következtében évente mintegy 100 millió megbetegedést okoz világszerte.
A trippert hagyományosan nagy adag penicillinnel gyógyítják, néhány törzs azonban képes rezisztenciát kialakítani az antibiotikummal szemben. A penicillinrezisztens tripper feltűnt már többek között az Egyesült Államokban, Norvégiában, Svédországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában. 2011 novemberében a nagy-britanniai Egészségvédelmi Ügynökség arra figyelmeztetett [2]: a gonnorhea baktérium cefiximmel szembeni rezisztenciája rohamosan növekszik, 2010-ben már 20 százalék volt, szemben a 2009-es tíz százalékkal. A cefiximet a tripper olyan fajtáinál használják, amiknél más antibiotikum már nem hat, hagyományosan az utolsó védelmi vonalnak szokták tekinteni az injekciós antibiotikumos kezelés előtt. Tavaly viszont a trippernek olyan fajtáját figyelték meg, ami az injekciós kúrával szemben is ellenálló volt, februárban pedig az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ már arra figyelmeztetett [3]: a minden antibiotikumra rezisztens tripper megjelenési aránya tizenhétszeresére nőtt 2006 óta (1,7%-ra). A WHO szerint ideje megkongatni a vészharangot, mert hamarosan ez a gyógyíthatatlan tripper lesz a legelterjedtebb.
Az Egészségügyi Világszervezet nem sok jóval kecsegtet: szerintük a gonnorhea baktérium alkalmazkodóképessége miatt a nagy gyógyszergyáraknak nem éri meg új gyógyszereket kifejleszteniük, mert néhány éven belül a baktérium azokra is rezisztens lesz. Emellett a gonnorhea „emlékezik” is, ezért a régebbi antibiotikumokat sem lehet majd újra elővenni.

Gazdag István: Az ACORN-botrány és Obama: kísért a múlt

Az amerikai konzervatív tábornak új hősnője van: a 23 éves Hannah Giles, aki három évvel ezelőtt a négeremancipáció egy újabb árnyoldaláról rántotta le a leplet, feketén-fehéren bemutatva a feketék „felzárkóztatásának” hangzatos lózungjával (nagyrészt) fehérek adóiból finanszírozott „közösségi szervezetek” talán legfajsúlyosabbjának számító ACORN tényleges működését. A leleplezés nyomán kirobbant gigantikus botrány igazi pikantériáját azonban az adja, hogy ez a szociális támogatások lenyúlására szakosodott pénznyelő automata a múltban egy bizonyos Barack Husszein Obama közreműködésére is számíthatott.
A történet 2009-ben, egy évvel Obama elnökké választása után kezdődik. Hannah Giles újságírást tanul Miamiban, ahol szüleivel és húgával él. A barna egyetemista lány, aki mellesleg úgy néz ki, mint egy James Bond girl, szenvedélyes sportimádó, fekete öves dzsúdós és bravúrosan szörföl. Miközben Washingtonban van gyakorlaton, az a korszakalkotó ötlete támad, hogy kissé utánanéz az Obamával való kapcsolatairól ismert ACORN ügyeinek. Felhívást tesz közzé a Facebookon, hogy nyomozásához társakat verbuváljon. Hárman jelentkeznek önkéntesnek. Az a terve, hogy rejtett kamerás felvételt készít a szervezet munkatársairól. Ketten a jelentkezők közül az utolsó pillanatban visszakoznak, csak James O’Keefe marad a páston, akivel együtt gyorsan összedobnak egy forgatókönyvet: a lány prostituáltnak adja ki magát, a férfi pedig a stricije szerepét alakítja. Azzal a kéréssel állítanak be az ACORN-hoz, hogy kölcsönt szeretnének egy venezuelai kiskorúakat foglalkoztató bordélyház megnyitásához, majd filmre veszik az alkalmazottak reagálását. A sztori abszurd, szinte már karikatúraszerű. Maguk sem hiszik túlzottan, hogy komolyan fogják venni őket.
Legnagyobb meglepetésükre azonban nemcsak szívélyesen fogadtatásban részesülnek, hanem praktikus tanácsokat is kapnak arra vonatkozóan, hogy miként hamisítsák meg a papírjaikat, hogyan álcázzák illegális tevékenységüket táncklubnak, milyen trükkel csapják be az adóhatóságot és a bankokat. Mindezt annyira szürreálisnak érzik, hogy kezdetben egyedi, elszigetelt esetre gondolnak. Biztos ami biztos, autót bérelnek, és még nyolcszor megismétlik a műveletet, nyolc különböző városban. Nyolcból hétszer ugyanaz történik: jóindulatú támogatásra találnak, hogy rizikó nélkül beindíthassák bizniszüket.
Az ACORN (Association of Community Organizations for Reform Now) egy szociális munkásokat tömörítő nép-, pontosabban négerjóléti szövetség, ahogyan azt nevében a „kisebbség” szinonimájaként használt „közösség” (Community) szó is világosan jelzi. Akkoriban félmillió tagja volt 1200 csoportban az Egyesült Államok száz városában. Kvázi-kormányzati szervezetként állami és magánalapokból pénzelték. Valójában egy befolyásos lobbiként működött, amely a kisebbségi jogok védelmének ürügyén rendre progresszista jelölteket támogatott a különböző választásokon. 2008-ban természetesen Obama kampányát finanszírozta. Ez utóbbi a Columbia Egyetem befejezése után „szervezőként” (organiser) maga is aktívan részt vett az ACORN tevékenységében több mint egy éven keresztül. Az ún. közösségszervezés (community organizing) fogalma a ’60-as években született Saul David Alinsky radikális agitátor hatására, aki 1971-ben kézikönyvet szentelt a szociális mezbe öltöztetett faji alapú társadalmi felforgatás gyakorlatának (Rules for Radicals: A Pragmatic Primer for Realistic Radicals), amelyet egy mondatban úgy lehetne összefoglalni, hogy „a cél szentesíti az eszközt”.
Ez alkalommal azonban a „szervezőkre” zárult a csapda, ... és velük együtt Obamára. Hannah Giles 2009. szeptember 9-én teszi fel az internetre az első általuk forgatott videót. Az ACORN persze mindent tagad, és manipulációt kiált. A lány ezután fokozatosan adagolja a dózist egy második, majd egy harmadik felvétellel, és így tovább... Miután így in fla granti kapták, a szervezet kénytelen beismerni a tényeket, és bocsánatot kér. A feszengő Obama ugyancsak.
Néhány héttel később, 2010 novemberében, miután hiába próbálta diszkreditálni, elhallgattatni, peres eljárásokkal fenyegetve megfélemlíteni a lányt, az amerikai kulturális baloldal egyik legbefolyásosabb szervezete, az ACORN csődöt jelent és a politikai korrektség jegyében folytatott négy évtizednyi szociális agitáció és faji hangulatkeltés után végleg eltűnik a színről. Agonizálása alatt Hannah Giles halálos fenyegetéseket kap, és a hasonló esetekben alkalmazott kliséhez híven rásütik a rasszizmus megsemmisítőnek szánt stigmáját is. Apja testőröket fogad mellé és sokáig golyóálló mellényt kénytelen viselni. Pedig ő már az ún. bőrszínvak (skin color blind) nemzedékhez tartozik, és mindennek mondható, kivéve rasszistának. Nem habozik viszont azzal vádolni Obamát, hogy elherdálja az amerikai értékeket, és hogy a válságot a szövetségi kormány hatalmának kiterjesztésére használja fel, olyan mentőtervekkel operálva, amelyek csak a közkiadások újabb növekedését eredményezik, a középosztályok hátán.
2010 márciusában a Ronald Reagan-díjjal honorálják tevékenységét, ő azonban rácsapja az ajtót a Young America’s Foundation nevű republikánus ifjúsági szervezetre, amely megpróbálta behálózni. „Nem vagyok sem demokrata, sem republikánus. Libertariánus vagyok”, mondja. „A kormány egyéni szabadságjogainkat fenyegeti korrupció, pazarlás és hatalmaskodás által. Az alapító atyák nem ezt akarták. Vissza kell térnünk az Alkotmányhoz.”
Márpedig a fősodratú médiumokat is a hatalom szubvencionálja, amelyhez éppen ezért szoros szálakkal kötődnek. Az információ szabadságáért küzdeni kell. E szabad sajtó támogatására Hannah Giles létrehozta saját szervezetét, a texasi Austinban székelő Amerikai Phoenix Alapítványt, azzal a céllal, hogy a hagyományos médiumokat megkerülve függetlenségre és az igazság szüntelen keresésére oktasson fiatal újságírókat. A saját példája alapján. Ennél jobb szakmai referenciára nincs is szüksége.
MD 2012. VI. 6.

Kadarkúti Égi Üzenetek 149. Szűzanya: Jézus Krisztus személye 1., Jézus Krisztus elnevezései

ÉGI ÜZENETEK
2012.06.05.
Szűzanya: Jézus Krisztus személye 1., Jézus Krisztus elnevezései
Szűzanya: Drága engesztelő Gyermekeim! Ma elkezdünk egy beszédsorozatot az Én Szent Fiamról, hogy jobban megismerhessétek.
Mindenekelőtt megmagyarázom nektek, mit jelent az Ő neve. Együtt szoktuk használni a két részből álló nevet: JÉZUS KRISZTUS. JÉZUS héber szó, annyit jelent, mint SZABADÍTÓ. Ezt a nevet akkor kapta, mikor a Mennyei Atya azt üzente Nekem Gabriel arkangyallal, hogy Én leszek a várva várt Messiás anyja, és a gyermekemet JÉZUS-nak kell hívni. Ez a név azt a fogalmat is jelenti, hogy ÜDVÖSSÉG. Ugyanis az üdvösséget, az örök életet csak Jézus tudja elhozni nektek, az emberiségnek. A KRISZTUS szó szintén héber eredetű, és annyit jelent, mint FELKENT.
A Szentírásban sokszor találkozhattok a MESSIÁS kifejezéssel, amely annyit jelent, hogy a ZSIDÓK KIRÁLYA, akit oly sokáig vártak a zsidók, sőt ma is várják, mert azt hiszik, hogy még nem jött el. Rosszul tudják, hogy a Messiás csak az ő királyuk, mert Ő Ég és Föld leghatalmasabb királya, Messiása.
Azután itt van az EMBERFIA név. Jézus gyakran nevezi magát ezen a néven. Ez a kifejezés az ószövetségbe nyúlik vissza, a próféták könyvében található. Megkérem eszközömet, Évát, hogy olvassa fel Dániel látomását az Ősöregről és az Emberfiáról:
„Amint néztem, egyszercsak trónokat állítottak fel, és az Ősöreg leült. Ruhája fehér volt, mint a hó, fején a haj tiszta, mint a gyapjú. Trónja lobogó lángból volt, kerekei meg izzó parázsból. Tűzfolyó eredt belőle, és folyt tovább. Ezerszer ezren szolgáltak neki és tízezerszer tízezren álltak előtte. Ítéletet tartottak és felnyitották a könyveket… Láttam az éjjeli látomásban, hogy íme az ég felhőin valaki közeledik. Olyan volt, mint az Emberfia. Amikor az Ősöreghez ért, színe elé vezették. Hatalmat, méltóságot és királyságot adott neki. Minden népnek, nemzetnek és nyelvnek neki kellett szolgálnia. Hatalma örök hatalom volt, amely nem enyészik el soha, és királysága nem megy veszendőbe.”
Drága Gyermekeim! Az Ősöreg, aki leült a trónra, a Mennyei Atya. Az Emberfia nem más, mint Jézus Krisztus, aki az örökkévalóságból érkezik és Isten színe elé vezetik, akitől örök, soha el nem múló hatalmat kap.
Jézust ISTEN FIA-nak is nevezhetitek, mert Ő valóságosan Fia a Mennyei Atyának. Ti is mindnyájan gyermekei vagytok Istennek, Velem, Szűzanyátokkal együtt. De Jézus Istenfiúsága és a mi istengyermekségünk között az a különbség, hogy Jézus Krisztus, mint Isten Fia valóságos Isten, mi pedig teremtmények vagyunk.
Van, mikor a Szentírás egyszerűen ÚR-nak nevezi Jézust: Jézus Krisztus az Úr. Hallgassátok, mit ír erről Szent Pál a Filippieknek írt levelében:
„Ugyanazt a lelkületet ápoljátok magatokban, amely Krisztus Jézusban volt. Ő mint Isten, az Istennel való egyenlőséget nem tartotta olyan dolognak, amelyhez föltétlenül ragaszkodnia kell, hanem szolgai alakot öltött, kiüresítette magát, és hasonló lett az emberekhez. Külsejét tekintve olyan lett, mint egy ember. Megalázta magát és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért Isten felmagasztalta, és olyan nevet adott neki, amely fölötte van minden névnek, hogy Jézus nevére hajoljon meg minden térd a Mennyben, a Földön és az alvilágban, és minden nyelv hirdesse az Atya Isten dicsőségére, hogy Jézus Krisztus az Úr.”
Ugye kedves Gyermekeim, ima közben milyen sokszor így szólítjátok Szent Fiamat: Uram! Nagyon helyesen teszitek, mert Ő nemcsak Megváltótok, Testvéretek és Barátotok, hanem hozzátok viszonyítva hatalmas Úr, akinek kijár a legnagyobb tisztelet és imádás.
A Szentírás sok helyen nevezi az Én Szent Fiamat ISTEN BÁRÁNYÁ-nak. A Szentmisében a szentáldozás előtt is így imádkoztok: „Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit… A bárány az ószövetségi időben áldozati állat volt, szelíd, közkedvelt, ártatlan állat, aki életét adja azért, aki őt feláldozza. Az áldozat-bemutató rátette a kezét a bárányra, azt szimbolizálva, hogy rátette minden bűnét, melyet az állat fog halálával kiengesztelni Istennél. Azután a bárány előírt részeit elégették, a megmaradt részekből áldozati lakomát rendeztek.
Keresztelő Szent János Jézust Isten Bárányának nevezi. Hiszen Jézus áldozat a világ bűneiért. Ő is magára veszi minden ember bűnét, Ő lesz minden ember helyett az áldozat, számotokra meghozza a kiengesztelődést Istennel. Mindezt a legnagyobb engedelmességgel teszi, türelemmel és szeretettel, zúgolódás és panaszkodás nélkül. Úgy, ahogyan Izaiás próféta megjövendölte:
„Feláldoztatott, mert Ő maga akarta, és nem nyitotta meg száját. Viszik, mint a juhot a leölésre, és mint nyírója előtt a bárány elnémul és nem nyitja meg száját.”EMMÁNUEL: VELÜNK AZ ISTEN
Izaiás próféta mikor a szenvedő szolgáról jövendölt, Jézus Krisztusra vonatkozott a szava, a Messiásra. A Krisztus születése előtt élő zsidók nagy része várta ugyan a szabadítót, de már nem a „szenvedő szolga” képében, hanem egy olyan Messiást, aki a római hatalommal szemben az élükre áll, és királyuk lesz. Keresztelő Szent János hirdette kortársainak, hogy elég már a hiú reményekből! A Názáreti Jézus az igazi Messiás, aki nem politikai hadvezér, és nem csak a zsidók királya, hanem az egész világ megváltója, és halálával fogja az emberiségnek megszerezni az örök életet.
Drága Kicsinyeim! Miután megismertettelek benneteket Szent Fiam különböző elnevezéseivel, figyeljetek szavamra, mert elmondom, mit történik itt, ebben a teremben.
Csodálatos módon megnyílik a mennyezet, és leereszkedik közétek egy széles, ragyogó fénynyaláb, melyből kiválik a Mennyei Atya, az Úr Jézus és a Szentlélek. Itt helyezkednek el körülöttem. Majd utánuk újabb és újabb fénysugarakon szentek és angyalok sokasága érkezik. Utoljára két angyal lebeg lefelé, és egy aranyszínű, szembemiséző mennyei oltárt hoznak, és leállítják középre. Egy harmadik angyal egy hófehér csipketerítőt borít rá és az oltár jobb és bal szélére 1-1 égő fehér gyertyát állít, ragyogó díszes gyertyatartókban. A Szentlélek közeledik Felém az Oltáriszentséggel, mely egy arany szentségtartóban van helyezve. Megkér Engem, Édesanyátokat, hogy helyezzem az oltár közepére. Én örömmel megteszem. Ahogy elhelyeztem az oltáron, ez a mennyből hozott Oltáriszentség elkezdi ontani magából a fényt, majd egy kis idő múlva ez a ragyogás halványodik, eltűnik az Oltáriszentség, és helyett egy gyönyörű, élő, fehér bárány fekszik az oltáron, mintha ara várna, hogy kezdődjön a Szentmise, az Ő feláldozása. A szentek sorából kilép Pió atya aranyszínű papi ruhában. Elvégzi a Szentmise áldozati részét. Gyengéd szeretettel felemeli Isten Bárányát, és felajánlja az Atyának, aki szintén ott áll az oltár mellett és tenyeréből áradó fénnyel gazdagon beborítja az Áldozatot. Ezután Pió atya feláldozza az isteni Bárányt: testét, mint sok kis Szentostyát a cibóriumba helyezi, a vérét egy kehelybe csorgatja. A Szentmise áldozati része alatt az angyalok és szentek leborulva imádják Jézus Krisztust, az Isten Bárányát, aki szeretetből feláldozta magát az emberiségért, vállalta a szenvedést és halált, hogy minden embert megszabadítson a bűn rabságából, a haláltól és a kárhozattól. A Mennyei Atya felemeli a Szentostyák kelyhét, a cibóriumot, felétek fordul, és kérdezi: Drága Gyermekeim! Szeretnétek-e most lelki áldozásban részesülni?... Akkor először térdeljetek le – ha tudtok – és bánjátok meg gondolatban bűneiteket. Látom bűnbánatotok őszinte és mély. Szentlelkem Velem jön, és hozza Utánam az Isteni Bárány vérével telt kelyhet. Én a cibórummal közeledek felétek. Körbemegyünk, és két szín alatt mindenkit megáldoztatunk. Egyenként mindenki előtt felemelem a Szentostyát, belemártom a Bárány Vérébe, és a nyelvetekre helyezem. A szentáldozás után így szólok hozzátok: „Szent Fiam az Élet kenyere, Isten Báránya, aki szeretetből halt meg értetek, hogy örökké éljetek. Mindennap adjatok hálát e csodáért, mert az Eucharisztia nélkül nem juthatnátok be az Én Országomba. Most pedig átadom a szót Mennyei Édesanyátoknak, aki tartja ezt a tanítás.
Drága Gyermekeim! Ezzel a befejezéssel szemléletesebbé tettük számotokra Szent Fiam egyik legszebb nevét az ISTEN BÁRÁNYÁ-t. bárhogy is szólítjátok meg Őt, kedves neki, ha szívetek mélyéből és szeretettel, hódolattal és imádattal teszitek. Itt állunk veletek szemben mind a négyen, a Szentháromság és Én. Felemeljük jobb kezünket, és nagy keresztet rajzolva rátok, megáldunk benneteket szeretetünkkel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Állami behatolás veszélye esetén figyelmeztet a Google

Biztonsági figyelmeztetést ad ki online szolgáltatásait igénybe vevő felhasználóinak a Google, ha állami szervek részéről profiljuk feltörésére tett kísérletet, vagy annak lehetőségét észleli.
Amennyiben a Google biztonsági monitoring szolgáltatása behatolási kockázatot észlel, ennek tényéről az online szolgáltatások menüsora alatt színesen kiemelt szöveggel figyelmezteti a felhasználót.
A Google biztonsági blogján megjelent közlemény szerint a figyelmeztetés ténye önmagában még nem jelenti azt, hogy hatósági behatolás történt volna, lehet, hogy csak fennáll a veszélye a monitoring szolgáltatás elemzése szerint.
A Google az információ rosszhiszemű felhasználásának lehetőségére hivatkozva nem adott tájékoztatást arról, hogy milyen módon azonosítja az állami, illetve állami támogatással működő szerveket.
A Google a figyelmeztetés mellett egyúttal megoldást is kínál a behatolási kockázat elhárítására. A belépési jelszó azonnali megváltoztatását javasolja kis- és nagybetűk, valamint írásjelek vegyes alkalmazásával. Emellett javasolja a kétlépcsős belépési azonosítási eljárás alkalmazását. Javasolja a böngésző program, az operációs rendszer, a különböző plugin (böngésző szoftvermodul) alkalmazások és a szövegszerkesztő szoftverek lejújabb verzióra történő azonnali frissítését is.
A Google figyelmezteti a felhasználókat, hogy szolgáltatásainak igénybevételekor mindig figyeljenek a beléptetési címre, aminek accounts.google.com -nak kell lennie, mivel az adatlopásokra gyakorta más címre történő átirányítással kerül sor.
MTI

Dunába lőtt zsidók - Az IGAZSÁG!

Megdöbbentő volt hallani az igazságot ebben a videóban, hogy miért is történtek akkoriban meg ezek a dolgok.
Mellesleg a Talmudból szintén van pár utasítás, hogy az ő népük egy háborúban mindig az erősebb félhez dörgölőzzön. Nem utolsó sorban a kommunizmus is a zsidóság nevéhez köthető, mint az már egyre inkább köztudott.
A légvédelmi szabályok megsértését a második világháborúban is nagyon nagy százalékban zsidó emberek követték el és így nyújtottak segítséget például Budapest bombázásához. Tüzet gyújtottak, vagy fényjeleket adtak.
Azóta szerinted változott valami is a hozzáállásukkal kapcsolatban a nemzetünk irányában? A parlamenti pártok mindegyike az ő fajtabélieikkel van tele. Érted most már, hogy hogy jutott ilyen keserves sorsra Magyarország?