1974. október 6., vasárnap

HUSZADIK JELENÉS

Nem gyászol

Péntek 1974. szeptember 6-án a kápolnában

Láttam Light fényudvarát. Margaret Mary nővér velem egyedül volt és mondtam kint hangosan: Ott van a Light. Az örömem annyira nagy volt, amikor láttam a Lightot megjelenni az nem segíthetnék de nem kiálthatnék fel.

Akkor, a Blessed Sacrament bal oldalán (vagy inkább, balra abban Light), Michael az Archangel szokásosan megjelent és elmondta nekem:

Üdvözöllek téged.

Egy keveset letérdeltem előtte a Blessed Sacrament bal oldalán, de mondta:

Nem terít le magadat előttem, de előtte az, akit elérted, hogy imádj.

Tehát felkeltem és letérdeltem a Blessed Sacrament előtt.

Abban a pillanatban láttam fénylő sugarakat, ahogy kilőttek a gazdából; néztek, mintha ők élőek voltak és újraképződtek maguk állandóan a gazdáról, ahogy ha a fény egy forrásából (nehéz magyarázni).

Saint Michael, who was still there, standing back a little bit to the left, said to me: "Do not mourn over the eyes of little David (9) . If God wanted it this way, it is because he is not the one with his eyes closed, but his parents whose eyes are closed to the Light of Faith. Light a candle and set it down on the spot where the Lord left you last time."

Avasd szentté Michaelt, aki nyugodt volt ott miközben egy keveset háttérben maradt a bal oldalra, amit mondtak nekem:

Nem gyászol kicsi David szemei fölött (9) . Ha isten akarta azt erre, ez van mert ő az nincs a szemeivel zárva van, de a szülei kinek a szemei vannak zárva Faith Lightjának.

Gyújts meg egy gyertyát és helyezd lent arra a foltra, ahol a Lord utolsó időt hagyott neked, azt.

Az az egész idő, amit az Archangel beszélt nekem, a Sacred Hostnak, soha nem hagyta abba kiküldés a fénylő sugarait. , Azután minden eltűnt.

Egy péntek 1974 októbere

Jézus nem jelent meg.

================================================== ================================================== ========================

(5) Az első kiadás az üzenetek Gérard Cordonnier által 1974 április 5-én, pénteken megjegyezték (_k):, a következőt diktálták mindegyik ARM-NAK mérnie kell 123 m-et és a magasságát 6-szor több = 738 m. 3 tervezetet a Crossra gerendaszélességekkel rajzoltak 21 méteres, 42 méteres, 60 méteres.

(6) A víz 1974. július 19-én 77 nappal később jött.

(7) A pap és Madeleine mászott a Magas-Butte együtt keresse a helyén a kereszt. Őket segítette villanyvilágítást mutatott az ég felé. Madeleine maradt az ablak, ahol látta a kereszt, és hat alkalommal irányította a pap, aki felment a magas Butte. Ő végül a tetején egy olyan területet jelölt ki egy árok, amely jelzi a határt a Dozulé. Még mindig meg kellett találni a pontos helyet, ahol az Úr azt kérdezte, hogy a Cross emeltek. A pap úgy gondolta, hogy lehetne nagyon esetleg azon a helyen, ahol volt egy hajlított almafa. De nem volt biztos, és nem aludt egész éjjel. Itt Jézus megerősíti, hogy a pap intuíció igaza volt. A medence már ásott számolva 223 méter le egy kötelet kötött a törzs az almafa. A víz nem jött, akkor tett egy Novena Pünkösd utáni. Egy éjszaka, Madeleine és nővér M. is álmodott arról, hogy a víz már megjelent a medencében, amelynek tájékoztatta a pap a következő reggel. Ő válasz: "Mi szép álmok van, Sister." Volt ellenőrizhető, este előtt, hogy nincs víz a medencében. Mindegy, Madeleine felment a magas Butte, és rájött, hogy valóban sor került a víz ott, és egy csomó, hogy: körülbelül egy láb mély (30 cm). Amikor megkérdőjelezték, a meteorológiai állomás azt válaszolták, hogy nem volt eső az éjszaka előtt, és hogy egy ilyen mennyiségű víz nem lehetett volna hozni az eső, egyébként.

(8) A Rogation litánia latin szövegei (vagy Saints litániája) Ascension Thursdayből Pünkösdre vasárnap. Térj vissza.

(9) Kicsi David, Madeleine és Roland unoka.