2011. december 23., péntek

Karácsonyi üzenet a MAGyAR-ANYÁK-tól!

2011-ben, hatmillió nyomorba döntött magyar Karácsonyi üzenete a hatalmaskodóknak.

Az(arany)anyák nem fogják elvenni az ételt gyermekeik szájától, és nem fog több apa és fiú a -nem létező- nadrágszíjon többet húzni ! Itt a vége..........(!)

"Karácsonyi üzenet a regnáló - halálosztó hatalmaskodóknak:

XXI-dik század 2011.december 15. ...

Magyarország az 1944-es katonai megszállás óta a szellemi, és fizikai megszállottság állapotában létezett, melyből már ébredez. A kikényszerített köztársasági államforma mára ugyan véget ért, de romboló hatása gazdasági, és morális nemzeti katasztrófát okozott.

Magyar emberek százai fagynak meg az utcán, vagy az otthonukban...

Magyar emberek, gyerekek tízezrei éheznek...

A mai és az előző kormányok a MAGyar népen államilag támogatott népirtást hajtanak végre, amiért elítélhetők a Btk.155 § -a alapján.

Az a kormány és parlament, akik hatalomra kerülve a nemzet érdekeinek képviselete helyett adóssággal, nyomorral terheli azt, az nem népképviselet...

A nép ellen hoznak döntéseket, melyekkel kifosztják és halálba küldik azokat, akik megbízták önöket!

A Hatályos Alkotmányunkra fittyethányva veszik el az emberek alapvető jogait.

A jogbiztonsághoz, az emberi méltósághoz, és az emberi élethez való jogainkat tiporják sárba nap, mint nap!

Teszik ezt azért, hogy önök páváskodva mutogathassák milyen jól élnek...

A nép éhezik és fázik ...

Érdekli ez önöket? A válasz: NEM!

Beteggé tesznek egy társadalmat csak azért, hogy a bankok, és a gyógyszergyártó cégek gazdagodjanak... A nemzet önfenntartását, a gyermekáldást minden eszközzel akadályozzák. Egy állam, ahol az a cél, hogy minél több beteg ember legyen, ahol ne legyen gyermek, ne legyen nyugdíjas, aki nem termel, mert nincs szükség rájuk csak addig, míg pénzforrást jelentenek...

Ha nem beteg, akkor legyen kölcsöne, és ha az sincs, akkor majd kiszámláznak kifizethetetlen közüzemi számlákat. Azután jöhet a végrehajtó, és a halál!

Mi ez, ha nem népirtás?

Gondolkozzanak el így a szeretet ünnepe előtt egy kicsivel, önök meddig bírnák ezt a terhet elviselni?

Gondolnak-e azokra, akik nélkülöznek és fáznak? Azokra, akiket önök tettek nincstelenné, földönfutóvá, éhező - elesetté!

Gondoljanak azokra, akiket azzal a felkiáltással raktak utcára, hogy -- idézem a miniszterelnököt: "egyetlen magyar családot sem lehet utcára tenni!"

Mégis utcára kerültek .

Gondoljanak azokra a gyermekekre, akiket megfosztottak a szerető család ölelésétől! Kilakoltatások, öngyilkosságok, éhező, nyomorgó, földönfutó, hajléktalan nincstelen emberek milliói...

Igen "tisztelt" hatalmaskodók -- magukat elitnek gondolók, hatmillió koldus országa lettünk!

Szégyen a XXI-dik században! De nem a nép szégyene, csak annyiban, hogy elhitte az ígéreteket, és olyanokban bízott, aki a gyilkosa lett!

Szemkilövő rendőrök... gyerekeket vegzáló gyilkosok... otthonokat bitorló hiénák... rablógyilkosok, akik a regnáló hatalom védelmét élvezik!

Hiénák birodalma, hiénák, akik élve falják fel áldozatukat!

Igen, ez lett ebből az országból!

Ahol nincs igazságszolgáltatás, csak korrupt "jogszolgáltatás"...

Ahol a világon egyedül álló természeti kincseket pusztíthatják büntetlenül!

Tudjuk, hogy bármelyik pártos kormány, vagy jelen parlamenti párt nem különb a másiknál, legfeljebb más a színük és a nevük, de attól még egy kutya kölyke mind!

Egy delegált parlament, amelyik nem az önvédelemről gondoskodik, hanem újabb háborús elkötelezettséggel a saját népének halálosztója!

Gondolkozzon ezen mindenki el!

Kívánom önöknek, hogy ezekben a napokban vegyék számba tetteiket, és éljék át a nyomorba döntött, megalázott emberek szenvedésének minden pillanatát, mellyel "megajándékozták" ezt a népet!

Kívánom, hogy a szeretet ünnepén minden falat melyet a szájukhoz emelnek keserű -- lenyelhetetlen falattá váljon mindannyiuknak!
Kívánom, hogy a Magyar Nép minden átka teljesüljön önökön Isten keze által!

Hosszú szenvedésekkel teli életet kívánok önöknek a lelki felemelkedés útján, mert csak az igazság emel fel!

A nemzet felébredt, Isten és az igazság mellette van!"

A tudomány fejlettségi foka

Mostanában kicsit utána néztem a különböző tudományágak fejlettségi szintjének. Eléggé megdöbbentem. No nem az akadémiákon tanított parasztvakításról beszélek, hanem azokról a kiszivárgott, elhallgatott, elfojtott információkról, amelyek árulkodnak arról, hogy ami hadititok, azt a köznép nem fogja megismerni. Időeltolódás van a tudomány igazi fejlettsége, és az emberek által ismert tudomány szintje, színvonala között. Nem is kicsi. Sötétségben vannak tartva az emberek. Akik pedig elő állnak valamilyen fantasztikus szerkezettel, felfedezéssel, azokat vagy ellehetetlenítik, vagy ellopják az ötleteiket. Rosszabb esetben el is tüntetik őket, ha olyan gépezettel rukkolnak elő, amely veszélyeztetné az üzemanyagbizniszt például. A háttérhatalom érdeke itt is működik. Ha a tévében lehoznak valami fantasztikus technikai újítást, akkor arról jó, ha tudod, hogy az már csak azért kerülhetett ki a nyilvánosság elé is, mert már más országok titkosszolgálatai is mind tudnak róluk, vagy mert már olyan elavult, hogy fényévekkel fejlettebb szerkezetek is léteznek helyettük. Csak nekünk újdonság a kamerás mobil, vagy a videótelefonálgatás, vagy az élethű robot, mivel sötétségben voltunk tartva, és azt hittük, hogy még ma is a kőbaltával vágják ki a fákat.
Elég csak elgondolkoznod a nanotechnológiáról, a génsebészetről, az űrhajózásról, a szabadenergiás motorokról, tudatkutatásról. Rá fogsz döbbenni, hogy amit mi átlag emberek tudunk, az semmi ahhoz képest, amit a titkos laborokban tudnak.

http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/tudomany/848-a-tudomany-fejlettsegi-foka