2012. július 4., szerda

Tömeges zavargások várhatók, akár forradalom is !!!

Kanadából Magyarországra toloncolják vissza a kölcsönvett bűnözőket

A Kanadából sorozatos rablások, betörések, emberkereskedelem, prostitúció, kábítószer-csempészet, és a hatóságok többszöri félrevezetése miatt „haza” toloncolt cigányokat a magyarországi kormány „komplex programokkal” várja, hogy „segítse őket a beilleszkedésben”. A Kanadába kivándorolt tízezer cigány helyett tizenötezret kapunk vissza, a további szaporulatot a kanadai állam egyelőre ismeretlen célból megtartja.
Az „emberi erőforrásokért felelős miniszter” már bejelentette, hogy a visszatérő cigányoknak azonnal munkahelyet kell teremteni. Hogy a magyaroknak miért nem teremtenek munkahelyeket, azt nem említette, de ha valaki rákérdez, azonnal szóba került volna a gazdasági válság, amiből Matolcsy szerint már kifelé tartunk.
A kormány „emberi erőforrás” kezelésével az a gond, hogy aki dolgozni akar, attól elveszi a munkát, akinek büdös a munka, azt pedig sokmilliós EU pályázattal akarja foglalkoztatni. Az „emberi erőforrás” miniszternek javasoljuk, hogy tanulmányozza a 99%-ban cigánylakta települések foglalkoztatottsági adatait, mert rá fog jönni, hogy neki nem a cigányokkal kell foglalkozni.
Fenyvesi Áron

Hunza - Ahol 100 évig élnek az emberek

A hunzaiak igen hosszú életűek, fiatalon és öregen egyaránt életerősek, állóképességük kimagasló, és megdöbbentő egészségnek örvendenek. Nem ismerik a civilizációs betegségeket, többek között a rákot sem!


Hunza Pakisztán legészakibb csücskében helyezkedik el, ott, ahol Pakisztán Kínával találkozik. Fekvése lélegzetállító; nem kevesebb, mint hat hegylánc húzódik e területen. A hegycsúcsok átlagmagassága 6100 méter, s itt található a 7600 méter magas Rakaposhi-csúcs.Hunza népe egy különlegesen termékeny völgyben él, amely a sziklás vonulatok közé ékelődik. A völgy 10-30 ezres népessége kétezer évig csaknem teljesen el volt zárva a világ többi részétől. a terület egészen mostanáig szint teljesen megközelíthetetlen volt, mivel az egyetlen be- és kijárat a környező hegyek oldalában kanyargó ösvény volt, melyen a közlekedés az év legnagyobb részében igen kockázatos. Az út mindössze 60 centi széles. Veszélyesen elrojtosodott kötélhidakon kell átkelni, az utat több helyen mindössze a meredek sziklafalból kilógó fatörzsek tartják.


Mint már említettük, a hunzaiak nem ismerik a szívbetegséget, magas vérnyomást, daganatos megbetegedéseket. A nőknél ismeretlen a klimax, a férfiak még 90 éves korukban is nemzőképesek, és táncolnak ünnepségeiken. Több ezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes életszokásokat követnek.
A pakisztáni-afgán-kínai határvidéken élő közösség szellemi néprajzáról (például eddig nem ismert samanizáló szokásairól) könyvet is írt egy magyar szerző, Csáji László Koppány (Tündérek kihalófélben - Hunoktól a hunzakutokig). Csáji 2001-es kutatóútját megelőzően nyolc évtizeddel egy világszerte nagyra becsült brit sebész és orvos, dr. Robert McCarrison ezt írta az amerikai orvosszövetség újságjának 1922. január 7-i számában: "A hunzáknál nincs ismert rákos eset. Ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak.A sárgabarackot a napon szárítják meg, és igen bőséges mennyiségben fogyasztják."
McCarrisont Nagy-Britannia kormánya nevezte ki a múlt század elején, a brit megszállás ideje alatt, India táplálkozásának megfigyelésére. A brit orvos főleg a Gilgit zóna szokásait írta le Észak-India egyik tartományában, Észak-Kasmírban. Híressé azonban az tette, hogy fölfedezett egy népet - a hunzákat -, melynek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiai mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. Hét évig tanulmányozta őket, s az akkori világ egyetlen népbetegségét sem fedezte fel náluk. A 90-110 év közötti lakosok vizsgálata során kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterinszintjük és szívműködésük normális. Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg.
A hunzák a zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül - tehát szinte kizárólag nyersen fogyasztják! -, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rizst, cukrot és sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak.
Az energia hiányos Hunzában gazdasági kényszer a tüzelőanyag-fogyasztás minimumra szorítása, ezért főznek rendkívül keveset és eszik az ételeik legalább 80%-át nyersen.
Rengeteg sárga- és őszibarackot, körtét, almát, szilvát, szőlőt, cseresznyét, szedret, fügét és sokféle dinnyét, rengeteg vadon termő bogyófélét esznek.


Fő élelmiszereik ezen kívül még a búza, az árpa, a köles, a hajdina, illetve egy Jób könnyének nevezett fűféle gömbölyű magjai. Nyáron a gyümölcsöket tehát nyersen fogyasztják, télen és tavasszal padig szárítva. Hunzában a tipikus téli reggeli szárított barackból és kölesből készített kása, melyet frissen őrölt lenmaggal szórnak meg. zöldségek közül a mustárfű, a spenót, saláta, a gyökerek, mint a répafélék, a paszternák, a burgonya, a torma; a babfélék, a csicseriborsó, a lencse és más csíráztatott hüvelyesek, valamint a tökfélék. Sok füvet is használnak étkezési és gyógyászati célra egyaránt, így például a mentát vagy a kakukkfüvet. Lenmagot ugyancsak termesztenek, és kevés olyan ételük van, ami ilyen vagy olyan formában ne tartalmazná. A friss csöves kukoricát is nagyon szeretik, ezt sem főzik meg. Télen a hunzaiak beáztatják a lencsét, babot, borsót, majd nedves ruhán kiteszik a napra, és akkor fogyasztják őket, amikor csírázni kezdenek.
A hunzák földjén, ahol a pénz fogalmát nem ismerték, egy ember gazdagságát a birtokában lévő sárgabarackfák számán mérték le. Minden utazó említést tesz a hunzák hatalmas sárgabarack-ligeteiről. A nálunk is termő gyümölcsöt ők az év minden szakában fogyasztják, amikor friss a termés, azt, de a magját nem dobják el, hanem a napon megszárítják, s elteszik télire. Naponta 30-50 barackmagot esznek meg. Ebből préselnek olajat, amellyel sütnek-főznek, s még kozmetikumként is használják. Asszonyaik arca a préselt barackmag-olajnak köszönhetően még élemedett korban is ránctalan, bársonyos.
A fehér hun nők egyik jellegzetessége - és büszkesége - a ténylegesnél 15-20 évvel kevesebbnek látszó életkor.Dr. Allen E. Banik szemorvos is felkerekedett, s kutatóútjáról A hunzák földje (Hunza Land - Whitehorn Publishing Co., 1960) címmel írt könyvet. Részletes beszámolókat ad benne a hunzák életmódjáról. Feljegyezte, hogy a hunza felnőttek 50 gramm protein, 36 gramm növényi zsiradék és 354 gramm szénhidrát elfogyasztásával valamivel több, mint 1900 kalóriát vesznek magukhoz naponta. (Az összehasonlítás kedvéért: egy átlag amerikai napi energia-bevitele 3300 kalória, 100 gramm fehérje, 150 gramm zsír.)
A kutatók megfigyelték azt is, hogy a hagyományos hunza étrend az átlagos amerikai étrendnél kétszázszor több nitrilozidot tartalmaz. A gabonafélékben és a csonthájasok gyümölcsében is előforduló nitrilozidok - dr. Ládi Szabolcs orvos meghatározásával - "olyan hatást fejtenek ki a szervezetben, hogy a daganatosan osztódó, illetve már daganatossá átalakult sejteket szelektíven, belülről úgymond megmérgezik és blokkolják a daganatsejtnek a további fejlődését".
A hosszú életű fehér hunok ivóvize hegyi gleccserek olvadásából keletkező patakokból származik. Ez a víz tele van a kőzetekből kioldott ásványi anyagokkal, szinte fehér tőlük, ezért a hunzák a hegyek tejének is nevezik. Az ásványi anyagokban dús vizet a növények is felveszik és a leveleikben a felszínre hozzák. 
A hunzák sok ilyen növényt (hajdina, köles, lucerna - olyan gabonafélék, amelyek B17 vitaminban rendkívül gazdagok, akárcsak a sárgabarack magja) fogyasztanak.


Az általuk naponta elfogyasztott ásványi anyag mennyisége a százszorosa annak, amit a nyugati civilizációkban javasolnak az orvosok.
Hunza-föld, a magas hegyvidék nagyon nehéz megélhetést nyújt az itt élőknek. Hosszú életük titka tehát a munka, az örökös mozgás mellett a mértékletes koszt, legfőképpen a sok ezer kajszibarack fa (benne az A vitamin). A száz esztendőt megélt hunza, aki ki van téve a hegyi szélnek, a zord télnek és az égető napnak, a mi társadalmunkban hatvanasnak tűnne.
A Földön élő hat leghosszabb életű népcsoport egyikének fiai, a hunzák napi 7-10 órát töltenek a tűző napon. Bőrükön mégsem jelennek meg káros elváltozások, mert - így egy magyar családorvos - "a napsugárzás akkor lehet rákkeltő, ha az ásványi anyagok és vitaminok hiányától legyengült szervezetet éri az ultraibolya sugárzás".

Megint velünk fizettetik meg a NATO területfoglaló kalandozásait

A NATO tagállamoknak több mint 1 milliárd dollárt kell befizetniük az Európába telepített amerikai rakétarendszer működésének biztosítására. A NATO vezetés a lisszaboni csúcstalálkozón a rendszer további bővítése mellett döntött, így az Európai Unió valamennyi rabszolganépével közvetlenül fogják megfizettetni az Oroszország elleni háborúra való felkészülést. A NATO tagállamok vezető politikusai az újabb sarcot önkéntes vállalásként adták elő, mert politikai karrierjük is attól függ, hogy szó nélkül elfogadják-e a nyugati cionista vezetés diktátumait.
A NATO korábban azzal altatta el az orosz vezetők gyanakvását, hogy kilátásba helyezték a rakétarendszer közös irányításáról való tárgyalásokat. Azonban a rendszer elemeinek elhelyezkedése arra utal, hogy a NATO hazugságaival ellentétben a fegyverrendszer nem Észak-Korea és Irán, hanem Oroszország ellen irányul. Ezt csak alátámasztja az a tény, hogy a NATO az Oroszország határai melletti csapásmérő erők telepítését követően bejelentette, hogy a fegyverrendszer soha nem lesz közös ellenőrzés alatt. A célba juttató rendszerek telepítését követően a NATO a nukleáris csapásmérő erők korszerűsítésébe kezdett, aminek nagy részét az Egyesült Államok fizeti, így jól láthatóvá válik, hogy a NATO csak az USA és annak politikai rendszerét behálózó cionista maffia fegyveres érdekérvényesítő gépezete.
Így hazánknak nemhogy pénzügyileg, hanem semmilyen módon nem lenne szabad támogatnia a NATO gyarmatosító tevékenységét, és mindent el kellene követnie a NATO által veszélyeztetett testvérnépek támogatása irányába. Ennek ellenére az önmagát nemzetinek álcázó Orbán Viktor szabadkőműves nagymester saját helytartói szerepét is túljátszva a grúz háború idején felszólította a NATO vezetést az Oroszország elleni katonai beavatkozásra. Így tekintve, hogy Magyarország a NATO egyik logisztikai központja, a nemzet egészére nézve kifejezetten veszélyes, hogy az ország élén egy önmagát vezetőnek képzelő kerti törpe ül.
....
Fenyvesi Áron