2012. június 1., péntek

A szakértők egy világkormány felállítását sürgetik

Ahhoz, hogy a világ hajlandó legyen elfogadni egy világkormányt és egy mindenek és mindenki felett álló világvezetőt, sokkal kétségbe ejtőbb helyzetnek kell kialakulnia. A béke és a biztonság nem ejti kétségbe az embereket. A háború, a terrorizmus, illetve annak veszélye, a gazdasági összeomlás és a katasztrófák mind hozzájárulnak az Antikrisztus „békés” hatalomátvételéhez szükséges közhangulat kialakításához. – Joseph Candel
„A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnni az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, … Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával.” – II. Thess. 2:7-9)
Az alábbi cikkből láthatjuk, hogy a háttérhatalom taktikájának fontos része a tömegek megnyerése. A világban létező, sokszor az elit által mesterségesen kreált problémákra adott, látszólag segítő szándékú megoldásokkal, félelemkeltő kampányokkal, „a hazugság minden hatalmával,” megpróbálnak minél több embert maguk mellé állítani.  
Az allafrica.com a következőkről számolt be:
Lagos. Az AMORC, a Lagosi Területi Rózsakeresztes Rend szervezésében tartott, „Az emberiség fejlődését segítő Világkormányért” című szimpózium (Lagos, Ikeja, Lagos Airport Hotel) felszólalói új módszerek kidolgozására sürgették a világ vezetőit, hogy az emberiség közös sorsát egy világkormány felállításával valósíthassák meg.
A felszólalók között szerepelt például Dr. Kenneth Idiodi, az AMORC legfelsőbb bizottságának legfelsőbb vezetője, Mr. Ekanem Kofi-Ekanem, a TAT Wahua Műszaki Egyetem professzora, M. Y. Nabofa, a Nigeri Egyetem professzora, John Idiodi, a Benini Egyetem professzora és John Ikube, a JI Global Solutions Limited elnök-vezérigazgatója.
Dr. Kenneth Idiodi, aki a „Személyes biztonság belső szerepjáték segítéségével” címmel tartott előadást, kijelentette, hogy a biztonság iránti szükséglet az élethez való ragaszkodás ösztönéből született.
Szerinte a béke nem fenntartható egy olyan társadalomban, ahol az embereknek állandóan résen kell lenniük és nem tudnak nyugodtan aludni éjszaka.
A világkormány szükségességéről és kívánatosságáról szóló prezentációja során Johnson Ikube elmondta, hogy a világkormány megvalósítása igenis lehetséges, mivel az emberek többsége hisz abban, hogy a világegyetem egyetlen legfelsőbb entitás, Isten irányítása alatt áll és elfogadják az ENSZ létrehozásának alapjául szolgáló ideológiát is.
„Ez az eszköz már itt van velünk. Csupán működési egységeit kell fejleszteni a jobb bevethetőség érdekében és regionális integrációs szerkezeteket és mechanizmusokat kell kialakítani, mint amilyen az Európai Unió, az Afrikai Unió vagy Amerika.”
Elmondta, hogy egy világkormány az egész földet a saját felelősségének tartaná és ezért a holisztikus, gyors, de fenntartható fejlődés előmozdítására koncentrálna, biztosítva az ember és a természet megfelelő együttműködését a tulajdonos akaratának megfelelően.
Ahhoz azonban, hogy ez megvalósulhasson „az ENSZ Biztonsági Tanácsának megszüntetésére, átnevezésére és megreformálására van szükség,” mondta Ikube. „A Biztonsági Tanácsnak úgymond a globális és egyéni biztonságot kellene oltalmaznia, megszüntetve a szegénység, a lealacsonyítás és a fájdalom valamennyi mesterséges forrását, törekedve egy egyetemes közös nyelv kialakítása felé. Ez segíteni fog a gyanú és megosztás egyik közös forrásának kiküszöbölésében.”
http://idokjelei.hu/2012/06/a-szakertok-egy-vilagkormany-felallitasat-surgetik/


Soros Györgynek papagája van


Angela Merkel egyre csak mondogatja a "több Európát!" szlogenjét, miközben nem méltóztatik észrevenni, hogy az európai népeknek már így is túl sok volt "Európából". Ha valamit, akkor ezt sikeresen elintézték. Csakhogy a kritikusok véleményeivel ellentétben ez nem egy ügyetlen kampány-tanácsadók által kitalált szlogen, hanem Merkel fenyegetve érzi magát. A napokban mint saját ötletet tálalta, hogy a júniusi EU-csúcson ki kell dolgozni az európai politikai unió létrehozására egy tervet. Merkel szerint ehhez közös pénzügypolitikának kell társulnia. Meg közös betétbiztosításnak.
Ez így összességében már kísérteties hasonlóságot mutat a nemrég elhangzott Soros-ultimátummal. A pénzügyi terrorista ugyanis azzal fenyegeti az európai vezető politikusokat, hogy ha nem hozzák létre még idén az Európai Egyesült Államokat, akkor bizony be fogja dönteni az eurozónát, és mindennek vége. A mai, defektes rendszerben a pénz mozgat majdnem mindent - Soros Györgynek pedig sok pénze van, így az EU-vezetők komolyan veszik az ilyen "véleménymondásokat". Arról nem is beszélve, hogy az ő szemszögükből ez tényleg a véget jelentené. Odalennének a kínkeservesen, sikkasztásos vagyonokból összekapart betéteik, az állampapírjaik, a "fülesek" alapján megfelelő pillanatban meghozott jó döntések, befektetések, amik azonnal 30-40%-ot veszítenének az értékükből, ha Soros György esetleg egy valutából a kelleténél két-három nullával többet vásárol (vagy ad el).
Soros György a saját vagyonuknál fogva zsarolja az Európai Unió gazdasági vezetőit és politikusait. Ahogy az idő telik, egyre pofátlanabbul.
A zsidó spekuláns saját vagyonának egy tekintélyes részét tárolja euróban, az euró pedig jókora eladási hullámot élne meg, ha Soros esetleg úgy dönt, hogy egyben eladja az egészet, és véletlenül még el is ejt egy-két mondatot, hogy szerinte nem biztonságos a vagyonokat euróban tárolni. Merkel ezt nagyon jól tudja, ezért az alábbiak több hónapnyi gondolkozás után végül csak kicsúsztak a száján.
"Lépésről lépésre jogosítványokat adunk át Európának, és Európa ellenőrzési jogot is kap felettünk. Nem állhatunk meg azért, mert az egyik vagy másik nem akar velünk haladni"
Merkel mondata hosszas vergődés eredménye. Tisztában van vele, hogy az ilyen kijelentések csak lerombolják a szavazóbázisát. Soros ármánykodása viszont a vagyonát rombolná le, így végül meghozta a döntést. Marad a vagyon, oda a politikai karrier.
És ne legyenek illúzióink. Ami ma Európában zajlik, annak köze nincs semmi olyanhoz, ami lényegénél fogva európai lenne. Merkel legnagyobb bűne nem az anyagias gondolkodásmód, vagy a jelen politikájában a cionista érdek maximális kiszolgálása, hanem hogy a hosszas vergődése alatt mindent megtett annak érdekében, hogy az európai népek a továbbiakban hosszú ideig ne akarjanak semmi olyat, ami valóban európai lenne. Merkel és a hozzá hasonlók az Európai Unió és az Európa fogalmakat sikeresen, a felismerhetetlenségig elkenték és összemosták - holott az Európai Unió gépezetét mozgató hatalmi elitnek köze nincs Európához.
Fenyvesi Áron

Szép új világ - ujjlenyomatot vesznek az új személyihez

Ujjlenyomatot vesznek az új személyazonossági kártyák kiállításakor Kínában, ami gyorsabb azonosítást tesz lehetővé, és megnehezíti az igazolványok hamisítását - jelentette a kínai média csütörtökön a közbiztonsági minisztérium információi alapján.
Az intézkedés előzménye, hogy a kínai törvényhozás módosította az állampolgári azonosító kártyáról szóló törvényt.
A tárca felhívja az illetékes eljáró hatóság figyelmét arra, hogy illessze be költségvetésébe az ujjlenyomatvételhez szükséges technika beszerzését. Az új igazolványok kiállításának díja nem változik.
Korábbi jelentések arról számoltak be, hogy május közepétől elektronikus chipet tartalmazó útlevél kiadását kezdték meg Kínában. A chip tartalmazza az utazási okmány tulajdonosának nevét, születési idejét, fényképét és ujjlenyomatait.
(MTI)

Madridban a tüntető szénbányászok közé lőttek

Madridban több tucatnyian megsérültek és két embert letartóztattak a rendőrség és a sztrájkoló szénbányászok közti összecsapások során. A bányászok a munkabeszüntetéssel egyidejűleg felvonulással tiltakoztak megszorítások és a kormány bányászattal kapcsolatos kiadásainak újabb kiadáscsökkentései (fizetéscsökkentések, leépítések, bányabezárások) ellen.
A felvonulás több ezer résztvevővel vette kezdetét, a tüntetésen több szakszervezet is képviseltette magát. Az összecsapások akkor kezdődtek, mikor a tüntetők petárdákkal és a különbözőbb, olcsón beszerezhető pirotechnikai eszközökkel kezdték dobálni az energiaügyi-, ipar- és turizmusért felelős minisztériumok épületeit védő rendőröket. A rendőri erők erre válaszul nem könnygázzal reagáltak, hanem gumilövedékkel a tömegbe lőttek. Az első összetűzésben 14-en megsérültek, majd később a közelben tartózkodó újságírók és 8 rendőr is súlyos sérüléseket szenvedett.
A felvonulás a szocialista és kommunista vezetésű szakszervezetek eddigi legagresszívabb megmozdulása volt, ugyanis Mariano Rajoy miniszterelnök nemrég jelentette be, hogy harmadára csökkentik a bányászszektor kiadásait (a fizetéseket sem emelték évek óta, miközben az infláció miatt a bányászok fele annyit keresnek, mint öt éve). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Spanyolországban minden három bányászból kettő munkanélkülivé válik, és a bányákat tömegesen fogják bezárni, majd olcsón eladni a zsidó érdekeltségeknek.
A szakszervezetek négy napos munkabeszüntetése ezzel a felvonulással véget ért, de nagyobb megmozdulásokat és több ipari létesítményt megbénító akciókat helyeztek kilátásba arra az esetre, ha a kormány idén sem növeli a fizetéseket.
A spanyol bányabezárásokkal nem csak a spanyol bányászok válnak munkanélkülivé, hanem az exportra kerülő szén is jóval drágább lesz, így Európa-szerte rengeteg vállalkozást érinteni fog az áremelkedés. Az újabb megszorításokkal a kormány a bankok kimentésére akar tartalékokat felhalmozni, de ez csak egy újabb ballépés, amivel még tovább rontja a helyzetet. A Bank of Spain a napokban bejelentette, hogy a spanyol gazdasági növekedés megállt. Ezzel kijelentették azt is, hogy a görögtűz továbbterjedt Spanyolországra.
Molnár István