2012. augusztus 23., csütörtök

Szende Péter: Kárpát-medencei abszurd csendélet

Van úgy néha, hogy már egyszerűen nem lehet elrejteni az elrejthetetlent. Amikor előbukkan pőrén, és mindenki benézhet egy kicsit a kulisszák mögé.
De csak rövid ideig szokott tartani az ilyen, és amíg az ember csodálkozva áll, és nézi a jelenséget, addigra már tovalibben, eltünteti a hétköznapok rohanása, a közöny és a beletörődés. Az érintettek újrasminkelik magukat, úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna, és kezdődik elölről az egész bújócska...
Ilyen volt például, amikor az izraeli harci gépek berepültek Magyarország fölé, és senki az égvilágon meg nem tudta értelmesen magyarázni, hogy milyen alapon.
Dadogtak az illetékesek, fölényeskedett az izraeli nagykövet, de végül úgy siklott át rajta a közfigyelem, hogy épkézláb indoklás nem is született.
Vagy amikor Hunvald György nem a pártfőnökeit, Lendvait, vagy Kiss Pétert kérte meg, hogy húzzák ki a csávából, hanem a mazsihiszes Zoltainak szólt, hogy "sikálja" már el a dolgokat.
És a lehallgatott telefonbeszélgetésben Zoltai ezt meg is ígérte. (Feldmájer főrabbi szerint ez nem volt "helyes" dolog tőle. Hogy mi nem volt helyes, az nem teljesen világos: az, hogy megígérte a segítséget, vagy az, hogy ezt telefonon tette meg.)
Ezen ügynél azért nyilván elgondolkodott a leghitetlenebb magyar állampolgár is azon, hogy miképpen lehetséges, hogy egy icipici "egyház" vezető tisztviselője utasíthatja a Központi Nyomozó Főügyészséget. Azóta pedig - látva Hunvald ítéletét - egyértelművé vált, hogy nagyrészt sikerült "elsikálniuk" a dolgot.
Amikor az Ellie Wiesel nevezetű, kétes kilétű személy megérkezett, akkor is látszott, hogy ez most nagy esemény. Egy kivételével az összes politikai párt teljes vezetősége földig hajlongva köszöntötte, arcukon az alázat és a csodálat olyan kifejezésével, ami a "legragyogóbb" Rákosi időket idézte. Valószínűleg parancsot is hozhatott, hiszen nemsokára megszavazta a "független" parlamentünk a "holokauszt-tagadásról" és "gyűlöletbeszédről" szóló törvényt.
Később állítólag szóban inzultáltak egy nyugdíjas vallási vezetőt a kiválasztottak népéből, Schweitzer rabbit, amiből óriási ribillió kerekedett. Sokan már azt várták, hogy amerikai anyahajókat fognak vezényelni az Adriára.
Legutóbb az Izrael elleni labdarúgó-mérkőzésen nyilvánítottak véleményt a szurkolók meglehetősen nyersen, és mutatták ki "szeretetüket" a kiválasztottak felé.
Nem szeretem a "jogom van ehhez vagy ahhoz" kezdetű mondatokat, mert ezt általában a liberálisok használják az elfogadhatatlan "emberi jogok" alátámasztására, de azt hiszem, szeretni, vagy utálni igenis joga van bárkinek bárkit és bármit.
Legfeljebb kimutatni az érintetteknek nem túl elegáns dolog.
Igen ám, de a kiválasztottak azt mondják, ha Te nem szereted őket, akkor az a következő lépés, hogy Auschwitzba akarod őket szállítani. És el akarod őket gázosítani (ez az a bizonyos holo-bunkósbot).
És ez a grandiózus hazugság az egészben, ami azonnal politikai síkra tereli az egészet, és a valóságos mértéknek ezerszeresére nagyítva a veszélyt hisztériát kelt, amit politikai, vagy, ha kell, katonai hadjárat követ.
Magyarán vagy szereted őket, vagy Téged fognak elszállítani valahová.
Érted már a logikát, fafejű magyar?
Az idősebbek jól emlékeznek rá, hogy régebben, még a Szovjetunió idejében, amikor egy szovjet sportoló lépett színre, majdnem mindig erőteljes füttyszó hallatszott a nézőtérről. Ez nyilván nem személyesen a sportolónak szólt, hanem az erőszakos és elnyomó szovjet szuperhatalomnak, a fél Európát végigerőszakoló Vörös Hadseregnek és a hazug szovjet propagandának. A szovjetek úgy reagáltak erre, hogy nem reagáltak.
Úgy tettek, mintha nem is hallanák, pedig ez a füttyszó évtizedekig hallható volt. Tudták, hogy nincs értelme ez ellen fellépni, mivel az csak olaj lenne a tűzre.
De a mostani világhatalmat ennél sokkal keményebb fából faragták.
A jelenlegi magyar politikai rendszerben ugyanúgy létezik a komisszár-rendszer, mint a régiben. A politikai elit egy meghatározható részén keresztül a globális hatalom ugyanúgy rajta tartja a kezét a magyar politika vérkeringésén, mint a szovjetek tették.
Ezek a komisszárok mostanában már sokszor túl korán nyomják meg a politikai vészcsengőt. A "rettegő" gépezetet ilyenkor már nem lehet leállítani. Az megy a maga útján, és "bedarált" közéletünk illusztris tagjainak ilyenkor már a megfelelő sorrendben kell elhatárolódni, felháborodni, vagy éppenséggel meakulpázni.
És az ország közvéleménye méla undorral figyeli ilyenkor a már rutinná vált köztársasági elnöki, miniszterelnöki, pártelnöki és egyházfői stb. elhatárolódásokat. Egy papíron független ország méltóságának folyamatos sárba tiprását. Ilyen nyilvános szeánszokat még a Szovjetunió sem követelt meg soha a vazallusaitól.
A magyar-izraeli labdarúgó-mérkőzés után még 48 óra sem telt el az első nyilvános bocsánatkérésekig.
És aztán beindult a megalázkodó gépezet. Szanyi Tibor az ATV képernyőjén teljesen normálisnak nevezte, hogy ilyenkor elviszik az embereket a nézőtérről, és bebörtönzik őket. Olimpiai példákat hozott fel erre.
Csak hát ezzel több probléma is adódik, Szanyi úr. Több ezer embert elég körülményes elvinni és főleg bebörtönözni. És ráadásul ettől még a kiválasztottakat sem fogják jobban szeretni. És később egyre több embert kell majd elvinni. És hogy fér ez össze az Ön mélyen demokratikus természetével, Szanyi úr?
És a legfontosabb kérdést persze messziről elkerüli Szanyi úr! Nevezetesen hogy miért nem szeretik ezeket a szegényeket szinte sehol? Mert tudja, Szanyi úr, ez máshol is így van ám - számtalan országban! Sok helyen csak nagyon komoly biztonsági intézkedésekkel tudják megvédeni ezeket a szegény kiválasztottakat. Ahhoz képest ez a hátat-fordítósdi csak egy pajkos diákcsíny ám. És ha tankokat hozatna izzó hazaszeretetében, hogy megszerettesse őket, ez valószínűleg akkor sem fog menni.
Elárulok Önnek egy mély összefüggést. Tudja, az emberek nem szokták szeretni azokat, akik kifosztják az országukat. Tudjuk, hogy Ön nem él szegénységben, és magasan tesz arra, hogy a nép többsége abban él. De azzal a meglehetősen egyszerű szerkezetű agyberendezésével próbálja felfogni, hogy a népnek nem az a legfontosabb szempont, hogy Ön és az Önhöz hasonlók jó bizonyítványt kapjanak a szolgasorban tartóinktól.
De térjünk vissza eredeti tárgyunkhoz.
A politikusok gerincfelépítése és moralitása végül is azért nem jelent különösebb meglepetést e hazát benépesítők számára. Történelmi egyházaink "mélyrepülése" azonban egyre nagyobb aggodalmat kelt a náluk vigaszt keresőkben. Sajnos egyházaink még sokkal letaposottabb állapotban vannak, mint a szocialista rendszerben. Amint az a tényfeltárásokból már kiderült, hogy a szocializmusban gyakorlatilag senki sem kerülhetett felelős egyházi pozícióba, aki nem tette meg a maga súlyos kompromisszumát a hatalom felé. Sajnos nagyon félő, hogy a mostani garnitúráról ugyanez fog kiderülni néhány év múlva.
A magyar katolikus egyház főpapságánál tragikomikusabb csoportosulás még ebben az agyongyalázott országban sem nagyon létezik. Nem csoda, hogy morálisan szinte kettészakadt már az egyház. Az alsópapság jó része még nézni sem szereti ezt a komédiát, és nagyon sokan közülük hangot is adnak ennek.
Most már tényleg csak az van vissza, hogy valamelyik főpapunk beáll Gyurcsány mellé, és minden nap megbérmáltatja őszödi nemzeti objektumunkat.
Az, hogy a homokos parádékon katolikus kegytárgyakat használnak fajtalankodáshoz, az utóbbi években már nem érdekli őket. Az sem érdekli őket különösebben, ha a római katolikust kifelejtik az Unió kiadványaiban a fontosabb vallások felsorolásából. Az sem ciki, ha esetleg a kiválasztottak kicsinálják a veszprémi püspököt, az egyedülit, akinek néha megszólal a lelkiismerete. Aki úgy gondolta, hogy a főpapság nemcsak karriert és protokollt, hanem néha kis szolgálatot is jelent. A gender-ideológia bevezetése elleni fellépésük sem nevezhető még lagymatagnak sem.
De az, hogy Schweitzer rabbival valaki közölte, hogy nem kedveli a kiválasztottak népét, nos, az úgy tűnik, alapjaiban rengette meg a magyar katolikus egyházat.
Rekordidő alatt olyan heves reakciót váltott ki belőlük, hogy meg kell kérnünk a híveket, hogy ne engedjenek többé ilyen híreket eljuttatni hozzájuk, mert zaklatottságukban még kárt tesznek valamiben.
Szerintem Mindszenty, Prohászka, vagy Zadravecz egy méterrel mélyebbre kaparták magukat, szegények a sírjukban. (Ha most csak egyetlen ilyen főpapunk lenne!)
Csakhogy innen már nincsen sokkal tovább. Elő kell lépni az árnyékból, és nyíltan ki kell mondani, hogy a "kiválasztott nép" különb a többinél, rá más szabályok vonatkoznak, ők más megítélés alá esnek. Ahogy az a Talmudba és sok íratlan hagyományba bele is foglaltatott. (Ez néhány esetben félig-meddig már meg is történt.)
A Mazsihisz vezetőit pedig már ideje lenne megkoronázni, vagy legalább kapjanak egy kormányzói rangot, mint Hunyadi, Kossuth vagy Horthy. Ne a háttérből kelljen nekik irányítani az országot. úgyis nyújtottak már be törvényjavaslatot, 'sikáltak el dolgokat' Hunvald-féléknek, utasítottak kormányfőket. A sötét félhomályból irányítani olyan megalázó, nem? Amikor pedig úgyis mindenki tudja, hogy mi az ábra. Mire jó ez az állandó bújócska, emberek?
Mennyivel becsületesebb volt a szovjet déli hadseregcsoport! Ők nyíltan megmondták, hogy pofa be, mert különben lövünk.
Jól van no, tudjuk mi, hogy ez csak egy piciny helytartóság az Isten háta mögötti Kelet-Európában. És az itteni helytartó nem ugrálhat, nem találhat ki csuda-újdonságokat a pannonok népével...
kuruc.info

 Hallgasd el - tégy úgy mintha hülye lennél - tégy úgy mintha a másik fél lenne a hülye – ne ismerj el magától érthetődő dolgokat – ha valaki magától érthetődő dologgal áll elő kényszerítsd rá, hogy mégis bizonyítsa be igazát - adj közleményt, mintha te vetted volna észre a hibát – beszélj róla, csinálj neki nyilvánosságot, majd felejtsd el megint - tégy úgy mintha foglalkoznál vele, és várd meg még a másik fél belefárad…
Ismerjük a szabadkőművesek, a cionisták, a világhatalomra törekvők, az országhódítók által létrehozott bürokrácia útvesztőinek tárházát. 

Ulistyák Ottó 

Tévutak

A szabadkőműves-zsidó rendszernek a legfőbb céljai közé tartozik, az igaz, Istenhez vezető vallások, a hit teljes megsemmisítése. Tervük megvalósításához,a sátáni Új Világrendhez ugyanis ez elengedhetetlen. Hogy tervüket megvalósítsák, az igaz hit, és erkölcsi értékek helyébe, a materializmust, az egoizmust, és a szabadosságot helyezték. Az erkölcsi züllesztés megtette a hatását, az általuk rabságba ejtett népeken, ám rájöttek hogy céljuk,mindennek ellenére közel sem olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzelték. Ezért egy másik fegyverüket is elővették, vallásokat, saját romlott szellemiségükkel töltöttek fel, és ezeket helyezték az igaz hit helyébe. A következőkben, ezekből fogok bemutatni egy példát, a Krisna-tudatú Hívők Közösségét.
A vallás háttere:
A vallás Indiából ered, a Hinduizmusra alapszik. A Hinduizmus csak gyűjtőneve India vallásainak, sokféle hitrendszerének, típusainak, melyeket magába foglal egy közös elv, a Sanatana Dharma az “Örök törvény”, ”Örök igazság”, ami mindennek az alapja, mindennek az irányítója és mindent áthat. A Krisna-tudat a Vaisnava filozófiai iskolán alapszik, akik Vishnut ismerik el a legfelsőbb Istenségként. Ezen belül a Gaudiya Vaisnava irányzatra alapszik, ami a 16. Században alakult ki a Gauda régióban (a mai Bangladesh területén). A vallási mozgalom létrehozója Chaitanya Mahaprabhu. Az irányzat követői Krisnát ismerik el, Vishnu legfelsőbb személyeként, aki mindent tudó, mindent ható és mindent vonzó.

A vallás megalakulása:
A vallás megalapítója Bhaktivedanta Swami Prabhupada(eredeti nevén Abhoy Charan De) 1896-ban született Kalkuttában. Szülei Vaisnavák voltak. 1922-ben találkozott először vallási tanítójával Bhaktisiddhanta Sarasvati Thakuraval. A tanítója, aki a Gaudaya Vaisnava irányzat követője volt, “érdekes módon” azt az elképzelést is támogatta, miszerint ezt a vallási irányzatot terjeszteni kell a Nyugat felé, és angol nyelven kell könyveket publikálni, hogy eljusson a “Szent Üzenet” a Nyugatra is.
Annak ellenére, hogy a Hindu vallások sosem voltak térítő, terjeszkedő jellegűek, Bhaktivedanta a tanítójától azt a feladatot kapta, hogy mindenáron juttassa el az üzenetet a világ minden részére. Először Indiában publikált írásokat, majd miután ott kezdetben nem lett nagy sikere, hajóra szállt és útnak indult, pár könyvvel, élelmiszerrel és ruházattal az Egyesült Államokba… 1965-ben ért a hajóval New Yorkba. És innen indult útnak a vallás később.
Nem tudni, hogy Bhaktivedanta valójában már meghívásra utazott-e ki az Egyesült Államokba, vagy később fedezték fel benne a “lehetőséget”, de annyi bizonyos, hogy alig egy év elteltével(!!) 1966-ban már létrehozta New Yorkban az ISKCONT; Krisna Tudatú Hívők Nemzetközi Közösségét. Nem kell ahhoz sokat gondolkodni, hogy rájöjjünk, hogy egy állítólag semmiből jött, utcai próféta nem tudja elérni az Egyesült Államokban azt, hogy egy nemzetközi szervezetet hozzon létre 1 év leforgása alatt… Kivéve persze, ha megkapja a “háttérből” az ehhez szükséges anyagi, média és egyéb támogatásokat.
Röviddel a ISKCON megalapítása után híveinek templomot építetett New Yorkban, majd San Fransiscoban. Bejárta Amerikát, nyílvános beszédeket tartott, különböző intézeteket hozott létre, valamint farm közösségeket. 80 könyvet adott ki, és 14(!) alkalommal utazta körbe a Földet, 108 templomot és számos Krisna-tudatú közösséget hozott létre, valamint rendszeresen ünnepségeket rendezett a világ nagyvárosaiban. Ezekre feltehetőleg nem a tagság támogatásaiból volt pénz. Miután az ISKCON megerősödött, és már saját lábán is képes volt megállni, Bhaktivedantat megmérgezték, 1977-ben meghalt.
A vallás nagyszerű lehetőséget nyújtott arra, hogy elősegítsék a multikultúralizmus terjedését. Az Európában indiai tradicionális ruhákban járó-kelő európai(!) emberek látványa, akik már megtagadták saját kultúrájuk minden jegyét, elősegítette a folyamatot, hogy az emberek ezt elfogadják, temészetesnek tekintsék. Ez egyenes út a kultúrák összekeveredéséhez, amik kioltják egymást, és létrejöhet az Új Világrend “kultúrája”… azaz a kultúra nélküli világ.
Terjeszkedés:
A háttérhatalomnak, hogy a teljesen más kultúrális és vallási közegben nevelkedett embereket érdekelté tudja tenni ebben a vallásban, először is át kellett alakítania a vallást, bármelyik ember számára elfogadható formába. Ennek megfelelően kezdtek a vallás kialakításába. Magával a tanokkal miszerint Krisna, Vishnu Istennek a földi megtestesülése, de egyben ő maga Isten is (Jézus , Isten fia) be tudták helyezni Krisztus helyére Krisnát. A nevük hangzása is hasonló. A Bhagavad Gita, a Krisna tudatúak “szent könyve”, ahol le vannak írva Krisna tettei, tanításai, amit elmond tanítványának(apostol) Arjunának, megfelelt az Újszövetség helyettesítésére. A mindenkit szerető, mindent tudó, mindenhol jelenlévő, leghatalmasabb Istenként leírt Krisna pedig helyettesíteni tudta a keresztény Istenképet. A leírás, miszerint a mostani korszak, a Kali Yuga (Sötét Kor), az utolsó időket éli, és egy megváltó Kalki (Krisztus második eljövetele) el fog jönni, aki legyőzi Kali démont és gonosz seregét (Armageddon), egy új korszak veszi eztuán a kezdetét, egy Aranykor (Satya Yuga-Igazság Kora), megfelelt a Jelenések könyvének próféciáival, valamint más bibliai próféciákkal. A háttérhatalom szándékosan úgy formálta a vallást, hogy a világképe bármelyik más vallás világképébe beilleszthető legyen. A saját kiadású Bhagavad Gita példányokban pedig minden 3 sor idézetet, 20-30 soros magyarázatokkal láttak el, hogy az olvasó még véletlenül se másképp értelmezze azt, mint a Krisna-tudat követői.
A 60-as, 70-es években a különböző rock bandák tagjai iránt érzett már-már bálványozás szerű imádat segítséget nyújtott a háttérhatalom számára a vallás terjesztésére. Ezek a rock bandák és tagjai nagyszerű eszközök voltak a közvélemény formálásra, amit ki is használtak persze. Bhaktivedanta Londonban találkozott George Harrisonnal, a Beatles tagjával, aki támogatta az ISKCON-t. Így igen hamar nagy támogató közönségre talált a Krisna-tudat. A zsidó szellemiségű hippi mozgalom, a másik nagy támogatója volt a Krisna-tudatnak. Ők később tömegesen megjelentek az Indiában lévő, Goa városában, ahonnan terjesztették beteges szellemiségüket.
A vallás ezek után könnyen terjedésnek indult, mivel nem a hit értékeivel, hanem az anyagi érzékek által próbálják magukhoz csábítani az embereket. Fényűző zene, tánc és gasztronómiai bemutatók, finom ételek, már-már party-szerű hangulat, magával ragadja az egyszerű materiális gondolkodású embereket.
Itt láthatunk ebből egy bemutatót
A tagok, leginkább könnyen befolyásolható, vagy megtévesztett emberekből állnak, bár előszeretettel karolnak fel alkohol és/vagy kábítószerfüggő, depressziós embereket is, akiket lelki segítségnyújtás címszó alatt tagjaik közé toboroznak, megtérítenek, és kimossák az agyukat. A legtöbb tagjuk elveszíti minden realitásérzékét, így eszébe sem jut kilépni.
Bemutatás:
Mint minden szektának, legyen az a Hit Gyülekezete vagy a Jehova Tanúi ennek is az a célja, hogy az embereket megtévessze, hatalmába kerítse, teljes befolyása alatt tartsa, majd valamilyen formában kihasználja. Ez a vallás elsősorban a tagok anyagi jellegű kihasználásából él. Csakhogy érthetőbb legyen, itt vannak az információk a Krisna-tudatú hívők tagsági díjáról(!) valamint a nagyon találó KrisnaPhone telefonszolgáltatásról:
1.TÁMOGATÓ TAG ha az egyház tagja szeretnél lenni vegetáriánus vagy legalább egy kört japázol naponta támogatni szeretnéd a tevékenységeinket Az éves tagság díja: egyéni: 60000 Ft további családtagoknak: 30000 Ft (18 év felett)
diákoknak: 30000 Ft (18 év felett)
KRISNAPHONE
A Támogatói Tagsággal lehetőséged nyílik arra, hogy csatlakozz a kedvezményes telefonos hálózatunkhoz, a KrisnaPhone-hoz, így ingyen beszélhetsz a templomi bhaktákkal a csoporthoz tartozó gyülekezeti tagokkal, valamint kedvezményesen indíthatsz hívásokat más előfizetők felé is!
Ebben az esetben a fentebb említett éves tagság díja a következőképpen alakul:
egyéni: 72000 Ft
további családtagoknak: 42000 Ft
diákoknak: 42000 Ft
MKTHK TAG
ha az egyház tagja szeretnél lenni
vegetáriánus vagy
szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, programjainkról, fesztiváljainkról
Az éves tagság díja:
egyéni: 3500 Ft
további családtagoknak: 1500 Ft (18 év felett)
Cserébe amit kínálnak, egy tálca indiai étel, ingyenes részvétel a programokon, és évente 4 újság! (Akik 3500-t fizetnek, azok csak újságot kapnak). Ez magáért beszél. A szervezet emellett a programjaikon, vendégektől beszedett pénzből, valamint a Krisna völgy nevű 270 hektáros birtokon a látogatóktól beszedett belépődíjból él. Már innen felfedezhető, hogy egy zsidó szellemiségű „vallásról” van szó. Mint minden zsidó szellemiségű szervezetben, rövid kutatás után itt is rátalálhatunk, hogy a legtöbb vallási vezető zsidó származású. Íme pár közülük:
Bhakti Vidyapurna Swami, amerikai zsidó
Radhanath Swami, Chichagoi zsidó család gyermeke
Jayadvaita Swami, eredeti nevén Jay Israel, szülei zsidók
Létai Péter, a Magyar Krisna-tudatú hívők közösségének alapítója.
Létai Péter, Krisna tudatúak körében Sivarama Swami, eredeti nevén azonban Sonnenschein Péter… Magyarországon 1987 óta működik Krisna-tudatú hívők közössége. Két nagy templomuk van, számos vidéki központjuk, Somogyvámoson egy 270 hektáros központjuk és biofarmjuk, valamint Hittudományi Főiskolájuk!
Nemrég volt alkalmam a személyes tapasztalatszerzéshez is velük kapcsolatban. Ellátogattam a budapesti Hare Krisna Templomba. A templomban egyfajta kirakodó vásár volt, akár csak a Jézus kora-beli Jeruzsálemben. Kínálták a Bhagvad Gitát is 2000Ft-ért. Egy tag jött, akivel elbeszélgettem, és elmondta a saját nézőpontjukat. Mint kiderült ők nem gondolkoznak a vallásukon. Kifejtette hogy felesleges, filozofálni, elgondolkozni azon amit hisznek, ami a vallásukban szerepel, ugyanis a hitnek az a lényege, hogy egyszerűen elhiszi az ember. Körbevezetett a templomban, bemutatta a szentélyt, amin van 2 kis szobor, amire, mint megtudtam minden nap új ruhát adnak, megetetik őket, és megfésülik őket Megtudhattam, hogy napi 2 órát töltenek azzal hogy magukban vagy közösen éneklik a Hare Krisna mantrát ezt japázásnak hívják. Ettől szerintük megtisztul a lelkük. Bemutatta a hangszerkészleteket is. Volt szerencsém látni a héber nyelvű Bhagavad Gitat is. Zenélnek, táncolnak, esznek-isznak, mantrát mormolnak, szobrokat díszítgetnek, mint valami babát, összességében ennyi a hitéletük. Világossá vált ezután, mennyire súlyos a helyzetük. A vallásuk szabályai, az életüket legprivátabb részeit is szabályozza. Szerintük a házassághoz nem kell szeretet, és a szexuális kapcsolat is csak gyermeknemzés céljából megengedett.
Annak ellenére, hogy a Krisna-tudat tanításait a Védákkal (Hindu szent iratok) próbálja kapcsolatba hozni, gyakran ellent mond a Védáknak. A Védákban Krisnáról nem esik szó, ellenben Vishnuról igen. Krisnát elsőként egy szanszkrit eposzban, a Mahabharataban említik. A Vaisnava filozófia szerint Krisna, Vishnu 10 fő avatárájából (Alászállás, földi megtestesülés) a 8.. Vishnu az, aki megtestesíti a végső valóságot, és az ő megtestesült formája semmiképpen sem lehet több mint ő maga. Így bár Vaisnavának állítják magukat, valójában ennek is ellentmondanak.
A szabadkőműves-zsidó csak egyet ragadott ki, a tengernyi hindu hitrendszerből, saját romboló szellemiségével feltöltötte, és megpróbálja ezt feltüntetni, mint a valódi, legteljesebb hindu irányzatot. A hindu vallásokra, mind jellemző a mély spiritualitás, aminek a célja az anyagi világon való felülemelkedés, és végül az abból való végső kiszakadás, ami útján egyesülnek a Mindenséggel, Istennel. Ez az a szint, amihez a materiális világban leragadt zsidó nem tud felérni, nem tud azonosulni vele, nem tudja megérteni, ezért elvetette. Maradt egy kívül fénylő, de belül rothadt alma, amit felkínáltak a hitet keresőknek. Ezt helyezték az igaz hit helyére.
Rengeteg csapda leselkedik azokra, akik az Istenhez vezető utat keresik.
„Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt.”
De Isten kivilágítja a keskeny utat azoknak, akik igazán keresik azt, így azok le nem térnek róla, nem térnek tévútra. Nekünk kell példát és utat mutatnunk, meg kell akadályozni, hogy az emberek rossz utakon induljanak el, hogy őket rossz utakon indítsák el. Aki nem cselekszik, az milyen jogon várja el mástól, hogy cselekedjen? Ha mi nem cselekszünk, akkor ki fog?
“...Ti vagytok a világ világossága…”
Nagy Attila
A föld népességének egynegyede meghal, mielőtt elérné a hatodik évet, fele meghal, mielőtt elérné a tizenhatodik évet, és száz közül csak egy éri el a hatvanötödik évet.

Szamarasz – Görögországnak több idő kell a megszorításokra

A görög miniszterelnök, Antonisz Szamarasz bejelentette, hogy „nem fognak több hitelt igényelni az Európai Uniótól, de az államadósság csökkentéséhez szükséges megszorító intézkedésekhez több időre van szükségük, hogy a görög gazdaságot egészben tartsák”. Szamarasz sokkal inkább attól tarthat, hogy ha újabb megszorításokat hirdetnek, az újabb utcai összecsapásokat jelent, és az országnak még az euró árfolyamának kisebb billenése is komoly gondokat okozhat, ami nyilvánvalóan bekövetkezik, ha a helyzetet tovább élezik egy újabb megszorító csomaggal.
Szamarasz egyben rávilágított arra is, hogy a görög kormányra mekkora nyomás nehezedik. Brüsszel állandó nyomást gyakorol, hogy vezessenek be újabb megszorításokat, miközben folyamatosan lehetőségként emlegetik Görögország eurozónából való kizárását. Ez a megszorítás-csomag már készen áll és elő van készítve, csak az adandó alkalomra vár, így a tegnapi bejelentések leginkább a hazai térfél megnyugtatásának értékelhetőek. A német Bild-nek adott interjúban úgy fogalmazott, „csak egy kis levegőre van szükségünk, hogy javítsunk a gazdasági helyzeten, hogy az állam megtakarításait növelhessük. A még több idő nem jelent automatikusan több pénzt.” Annál is inkább, mivel a görög állam a Gazprom felé fennálló tartozásait sem tudja időben rendezni, és az állam állami vagyon híján már szinte semmiből nem tud nyereséget termelni (az állami vagyon maradékát jelenleg privatizálják).
A görög miniszterelnök megbeszéléseket folytat az Eurocsoport vezetőjével, aki számon kéri a görög kormányon – mint alárendelt félen -, hogyan haladnak az előírt megszorításokkal. Hogy Görögország mikor kap legközelebb pénzt, azon múlik, mennyire gyorsan haladnak a megszorításokkal. Ez tökéletes zsarolási alapként szolgál az eurokraták számára, mivel ha Görögország nem kapja meg a következő 31,5 milliárd eurós részletet, az automatikusan államcsődhöz vezet. A brüsszeli cionista vezetés juttatta az országot ebbe a helyzetbe, és most diktátumként követelik a maradék állami vagyon privatizációját is, hogy a görög állam lehetőleg soha ne tudjon kiverődni ebből a helyzetből.
Az IMF-fel és az Európai Unióval kötött megállapodás értelmében Görögországnak 11,5 milliárd eurót kell előteremtenie megszorításokkal (a munkanélküliség növelésével, a szociális kiadások csökkentésével) a következő két évben, amiért cserébe megkapná az újabb kölcsönt kapna az IMF-től. Ezzel szemben a görög kormány két év haladékot kér, vagyis gyakorlatilag azt mondja, hogy előbb fizessen az IMF, majd utána megszorítunk. Ez már csak amiatt sem fog így alakulni, mert addigra az IMF már a következő esedékes hiteléért akarna megszorításokat diktálni, így kimaradna egy kör a sarcolásból. Van egy olyan érzésünk, hogy az állami vagyon bizonyos tételeinek azonnali privatizálásával majd némileg „engedékenyebbek” lesznek. Molnár István

Lakosság elleni katonai támadás – 380 halottal – az USA-ban?

Valakinek vannak-e hírei Amerikából ismerősein keresztül? Hozzászólásban esetleg megírhatná, hogy ott mi a helyzet. Én is úgy értesültem, hogy csak a zsidó bankoknak megy igazán, és az azoknak dolgozó embereknek. A tömegek pedig a székházaik elé járnak tüntetni a munkanélküliség és a nyomor miatt.
Az USA-ban Obama ellen szervezkedő 380 főt bombázott le a hadsereg – Orosz jelentés a titokzatos robbanásokra. A titokzatos robbanásokra, amik 1hónapja történtek Michigan-ben az oroszok jelentése adhatja meg az elképesztő választ!!! 

(Ezt a hírt megerősíteni nehéz lesz, de lefordítottam, mert rendkívül érdekes és ahogy a napokban alakulnak a dolgok, már ez is lehetséges…)
Sokkoló orosz Szövetségi Nemzetbiztonsági Szolgálati riport (Federal Security Service – FSB) kering a Kreml falain belül, illetve szivárgott ki:
Az USA területén 2012. Június 6-án “intenzív” csata tört ki az Obamához hű katonai erők és amerikai felkelő forradalmi erők között, melyben legalább 380 férfit, nőt és gyereket öltek meg, akik fel akartak lépni, hogy szembeszálljanak az ország totális diktatúrává alakulása ellen.
- HOGY MI ??? ………..- IGEN, JÓL OLVASTAD !…
A riport szerint 500 ember gyűlt össze egy találkozón a Michigan állambeli Alpena városánál, hogy létrehozzanak egy 50 államra kiterjedő helyi bűnüldöző szervekből és politikai aktivistákból álló szövetséget azzal a céllal, hogy a megindult folyamatot a diktatúrába visszafordítsák, amíg még lehet, és ha kell fegyveres úton.
Az FSB azt állítja a jelentésben, hogy akkor tört ki az összecsapás, amikor az összegyűlt rebellisek több jól azonosítható fedett FBI ügynököt fedeztek fel maguk között, akik az esemény eszkalálódását és a feszültséget próbálták szítani. Letartóztatták őket, amikor is perceken belül egy nehézfegyverzettel ellátott kontingens érkezett a helyszínre szövetségi rendőri erők személyében, akik “viszonzásul” a lázadó erőket próbálták letartóztatni!
A “köztük elnyúló csetepaté” után – folytatja a jelentés – az amerikai légierő légitámadást hajtott végre: lézervezérlésű 2000 lb töltet csapódott a lázadó tömegbe, mintegy 3/4-ét azonnal megölve.
Hogy mennyire hatalmas volt a robbanás, egy helyi michigani riporter, Bob Powell írja:
“2012. Június 6-án délelőtt 10 óra körül titokzatos robbanás rázta meg az otthonokat Michigan észak-keleti részén mintegy 100 négyzetmérföldnyi területen. A földet megrázó robbanás érződött Presque Isle- tól Lincoln-ig és nyugatra Hillman-ig.”
Fontos megjegyezni, hogy ezt a riportert azonnal letartóztatták és őrizetbe vették a jelentés szerint az Obama-erők, amikor próbált több információt szerezni.
A jelentés folytatásában leírja, hogy az első bomba ledobását követő közel 48 órában katonai erők, – melynek száma több százra tehető – szállták meg Michigant körülbelül 85 harci szállító helikopterrel és A-10 Thunderbolt föld-levegő rakétával felszerelt vadászrepülővel.
Megerősítve ennek a csatának a káoszát olvashatunk a Natural Society News Service -től:
“Most már küldenek a szemtanúk nagy számban fotókat, videókat, amit a földön készítettek közel a megnövekedett sugárzású (a normális több százszorosa) zónához, akiket az EPA emberei gyorsan eltávolítottak akkor a környékről. Hangos és mély robbanás hangjáról számolnak be, mint amikor a hangrobbanás megüt egy tűzijátéknál. A robbanások után sokszor egy századnyi fekete jelöletlen helikopter és légi jármű volt látható.”
Egy michigani lakos számolt be a következőről, amit számos lényegi bejegyzés is megerősített:
“ROBBANÁSOK MINDENHOL, majd nagy katonai helikopter tartott a helyi légibázis felől a robbanások irányába. Ezek a robbanások következetesen folytatódtak és 1 óráig vagy tovább is eltartottak”
Az FSB-jelentésben együttműködő orosz nukleáris szakértők is állítják, hogy az Obama-rezsim által használt bombákban a megnövekedett sugárzást a bennük lévő legyengített uránium okozza és elképzelhető, hogy Michigan és Indiana állam más területei és célpontul estek.
A támadás után 48 órával a mobiltelefonálást korlátozták és katonai felszereltséggel ruházták fel a rendőrséget. Erről már a Fox News is beszámolt.
Az oroszok jelentése még megjegyzi, hogy a halottak száma csak becsült érték, inkább azon alapszik, hogy az Obama rezsim a csapás után mennyi hullazsákot rendelt oda, ami alapján a szám még magasabb is lehet !
A széles amerikai közvélemény számára ismeretlen a dolog, hogy Oroszországot is sokkolta a hír, mennyire sokan fordultak Obamához könyörületért, ne ölje meg őket… tény az USA most a belső törvényes rendje szerint cselekszik, mely viszont olyan hatalmat adott az elnök kezébe, ami precedens nélküli : tetszőleges amerikai állampolgárt lehet megölni, bebörtönözni bizonyíték és tárgyalás nélkül. És az újabb törvények az USA történelmében először még azt is lehetővé teszik a kormánynak, hogy megtévesszen, hazudjon bárkinek, ha érdekei úgy kívánják.
Egyéb forrásokat nem ismerek, mert a Világ helyzetéről hamar letörölték, így:
/Forrás: Világ helyzete/


NIF kommentár: A kapcsolódó cikkhez hozzászóló egyik olvasó is megerősítette a hírt, hogy USA-ban élő ismerőse is arról beszél, hogy a lakosság készül a háborúra, az éhséglázadásokra. Valóságos fegyverkezési láz tört ki a polgárok körébe. Egy kis idézet az említett hozzászólásból:
„Van egy USA-ban élő barátom, szoktunk néha beszélgetni, és ő is mondta, hogy a fegyverboltokban hiány van, mert a lakosság fél a fegyvertartási törvény megváltoztatásától, és mindenki fegyvert akar vásárolni, amíg még lehet. Továbbá készülnek a szerintük elkerülhetetlen éhséglázadásokra, amikor összeomlik a rendszer, az adósok nem tudnak tovább fizetni, a szegényebb rétegek pedig erőszakkal akarnak majd élelemhez jutni, és fosztogatni kezdenek, mint a nagy szökőár idején. Ezért is sokan fegyverkeznek, és a hidegháborús túlélő bunkerekhez hasonló túlélésre rendezkednek be . Élelmet , vizet , üzemanyagot , fegyvert tartalékolnak , menekülési útvonalakat készítenek elő , hogy ha elkezdődnek a lázongások , legyen hová és mivel menekülniük , és meg tudják védeni magukat.”
Azt hiszem, ezekhez az USA-ból származó hírekhez nincs mit hozzáfűzni, és igazolni látszanak, hogy a mostani cikkben leírtak nagyon is valóságosak lehetnek! Persze erről hallgat a globalisták kezében lévő média. Naná, hiszen ez azt jelenti, hogy az egész amerikai gazdaság pillanatokon belül össze fog omlani, az pedig az egész világot magával rántja!
Az éhséglázadásokról már évekkel ezelőtt írtam valamelyik írásomban. Éppen ezt elemeztem, hogy hamarosan az élelem és a víz stratégiai fegyverek lesznek, és ezért akarják megszerezni Hazánk területét, hiszen olyan fantasztikus adottságokkal rendelkezik, hogy valóságos éléskamra lehet, és aki birtokolja, annak hatalmas gazdasági fegyver kerül a birtokába! Akár irányíthatja is a világot, már pedig tudjuk, hogy ez a cionisták legfőbb törekvése!
Egyre világosabban látszik a globalista cion-maffia célja és elképzelése a világuralom megszerzését illetően! Még egy elképesztő látomásom van (erről később szeretnék írni egy cikket, amiben szeretném majd kikérni olvasóim véleményét is), éspedig az, hogy nem is biztos, hogy az egyre sűrűsödő természeti csapások a globális klímaváltozásnak köszönhetők!

http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/08/07/lakossag-elleni-katonai-tamadas-380-halottal-az-usa-ban-nif-kommentarral/