2012. augusztus 16., csütörtök

India 18 alagutat épít a pakisztáni és kínai határon

A határmenti alagutak egy katonai konfliktus esetén segítenek a csapatok összpontosítására.

Kína a jelenlegi infrastruktúrájával egy háborús helyzetben egy hónap alatt tudna csoportosítani a határon mintegy fél millió katonát. Ezzel szemben Inida ennél hároszor kevesebb mennyiségű katona elhelyezésére sem lenne képes ennyi idő alatt. Ezért van szükség az alagutakra.
http://hungarian.ruvr.ru/2012_08_16/85299793/

Képregények és mozifilmek, avagy pogány eszmék "szuperhősökkel"

Olvasóink valószínűleg már észrevették, hogy a pogányságról alkotott képünk teljesen eltér a hivatalos egyházi álláspontoktól. A táltos hagyományőrzés, és a nemzeti érzületű ember szellemi útkeresése, egyszerű szertartásai a számunkra elfogadhatóak, hasznosak, és csak kirívó esetben illetjük ezeket kritikákkal. Ugyanez a helyzet a tradicionalizmussal, amelynek egy részét elfogadhatónak tartjuk, más részét nem, egyedi és eseti elbírálás alapján. Nem általánosítunk, nem keresünk hibát ott ahol nincs, az Igazság szellemiségének a vezetésére bízzuk magunkat is, és minden jelenséget ennek fényében vizsgálunk. Ez az alapelv kérlelhetetlen, könyörtelen és teljes alaposságú, biztosítja az elfogulatlanságunkat. A politikai véleményünk, esetlegesen nyerhető politikai-gazdasági hasznunk minden eset elbírálásakor másodlagossá válik, és kizárólag a szellemiség, az erkölcsiség, hatékonyság és a józanság válik döntő tényezővé. Emiatt viszont ott is meglátjuk a hibát, ahol más nem, mert nem tartja azt fontosnak, nem fűződik az észrevételéhez anyagi-világi, vagy politikai érdeke.
Korunk cionista propagandáját az erkölcstelenség és a romlottság uralja, ahogy fizikai szinten, úgy szellemi szinten is. A korrupció, mint általános romlottság mindenütt el lett terjesztve, és ez az, amit minden, nyugati propagandához kapcsolódó, azt segítő intézmény létre akar hozni és terjeszteni, fokozni. Amikor tehát azt halljuk, hogy Magyarország korrupt ország, a szónak ezt a jelentését jegyezzük meg: az ország megromlott, mert megrontották. Szellemileg is, testileg is, gazdaságilag is.
A romlottság lelkületét, a nihilizmust sokféleképpen ültetik el az emberek lelkében. Fontos szerepe van ebben a hanyag, megvesztegethető papságnak, politikusoknak, tanítóknak, a hűtlen és hitében erősödni nem akaró tömegeknek. Maga a hivatalos egyházi-világi tananyag is korrupt, azaz megromlott, mert meg lett rontva: áltudomány, filozofálgatás, politikai érdek, félrevezetés, tudatos megtévesztés, következetlenség hatja át. A liberális szellemiségű, zsidók által írt vaskos könyvek, amikből a egyetemeken a papokat képzik, ide sorolhatók, de ide tartoznak a meghamisított történelemkönyveink is. Az evolúcióelmélet is. A Hollywood-i filmek is az űrutazásokról, csodafegyverekről, torzszülöttekről. Minél inkább az álomvilágra koncentrál az ember, annál kevésbé van ráhatással a valós világra.
Nem véletlen, hogy a köztudatba bedobott eszméket, filmeket alapos munkával megtervezik, pszichológiai szempontok szerint a társadalomra gyakorolni szándékozott hatásoknak megfelelően. Ahogy a szcientológia is egy önfejlesztésnek nevezett, valójában az emberek lelki megnyomorítására (meghülyítésére) létrehozott sátánista vezetésű szervezet, ugyanúgy a népszórakoztatás is egy szórakoztatásnak álcázott cionista megtévesztő propaganda, ahol a cél az emberek gondolkodásának gyökeres megváltoztatása.
Az igazságra éhező embereknek nem lehet azt mondani, hogy nincs igazság, mert akkor valaki még véletlenül megtalálja, és az a sötétség erőinek nagyon rossz. Ezért az igazságot hülyeségekkel helyettesítik, és rámondják, hogy az az igazság. Aki pedig a hülyeséget hiszi igazságnak és aszerint is él, az hülye lesz. Erre ráépítenek egy marketing-hálózatot, hogy eladható legyen. Vagyis biblia-oktatás helyett felépítenek egy olyan képzeletbeli világot, ahol minél zavarosabb eszmék jelennek meg, emberi jogokról, szabadosságról és szabadságról jól összemosva. A mai modern filmipar nem a Krisztusi példát állítja be tökéletesnek és követendőnek, hanem az emberek figyelmét teljesen elvonva a szellemiről, egy fizikailag erős, mondhatni szupererős hőst állítanak a középpontba. A szuperhősök közt a repülni tudó, sérthetetlen, legyőzhetetlen, varázslatokkal városokat lerombolni képes idióták hemzsegnek. Idióták, mert az elsősorban amerikai emberek számára kialakított felfogás az emberi jogokról, a szabadságnak nevezett szabadosságról maga a vegytiszta idiotizmus. Mivel az emberek figyelmét leköti a látvány, és lelkileg azonosulni tudnak a vágyaikkal (ők is szeretnének szupererősek, gyorsak, sérthetetlenek stb. lenni), de nem lehetnek szuperhősök (még akkor sem, ha annak képzelik magukat - minden diliházban van pár szupermen meg batman), ezért csak a filmekben megjelenő liberális idiotizmust teszik magukévá. Ezért számít, hogy ha véletlenül kiderül Batmanról és Robinról, hogy buzik. Az amerikai képregények egyik fő üzenete a másság, kisebbség, főleg a zsidók elfogadása (sok szuperhős zsidó a háttérirodalom szerint, de akik nem azok, azoknak a szerepét is zsidó színészek játsszák). Az amerikai képregények Európában ismeretlen mértékben és mennyiségben áradtak a kiadóktól, hatásuk jóval jelentősebb, mint nálunk. Mivel az amerikai embernek nincsen történelme, nincsenek hőseik, hát csináltak nekik. ez nem most kezdődött. A fantasztikus elemek azért vannak, hogy eladhatóvá tegyék a liberális üzenetet, a romlottságot, mert más nem marad meg az emberek fejében. Az erőtlenné és szegénnyé tett álmodozó idióták tömkelegei csodálják az erős és gyors szuperhősöket, amiket sosem csodálnának, ha ők maguk a valóságban erősek és gyorsak lennének. Ha edzéseken kaptak volna pár igazi pofont, vagy heti háromszori rendszerességgel éveken keresztül kékre-zöldre verték volna őket. Miután viszont lelkileg magukévá tették a liberális tananyagot, úgy már mehetnek a zsidó érdekekért harcolni és meghalni, ha arról van szó.
A képregények és a modern, megfilmesített szuperhős-történetek kimondatlanul istenképeket alakítanak ki. Szuperman-re egy nagy S-betű van írva, de csak azért, mert az amerikai színekbe öltözött álhősre még nem írhatták ki, hogy Sátán. Viszont Thor már egy régi pogány istenség (keresztény felfogás szerint démon vagy magyar szóval ördög) visszatérése, aki szintén az amerikai érdekekért küzd, vagyis szintén a sötétség oldalán. A képregények világából sok példát lehetne hozni, de feltételezzük hogy olvasóink nem akarják őket részletesebben megismerni, ezért a tételes listát nem közöljük.
Érdekes módon Hollywood nem törte magát, hogy Krisztusról, Mohamedről vagy Mózesről készítsenek egy-egy tárgyilagos, az Igazság szellemiségéhez ragaszkodó filmet, legfeljebb néhány gyenge próbálkozás van, sok látványelemmel és kitalált eseményekkel. Még Mózesről sem, mert még ő is kardot ragadott volna Hollywood rendezői ellen, és ezt a cionisták valahol nagyon is jól tudják.
Vagyis nincs új a nap alatt. A régi pogány (démoni) elemekkel hirdetik az új pogányságot, a liberalizmust és a testi-lelki szabadosságot. Ez egy jó üzlet a cionistáknak, mert ártalmatlanná teszi a tömegeket, akik az igazság hiányában könnyen becsaphatók és rabszolga sorban tarthatók. Háromezer évvel ezelőtt is a zsidók csinálták, és ma is.
Tálas András

Kirill pátriárka megbékélésre szólította fel az oroszokat és lengyeleket

Megbékélésre szólította fel csütörtöki nyilatkozatában az oroszokat és a lengyeleket Kirill orosz pátriárka, aki négynapos látogatást kezd Lengyelországban.
-Meg kell változtatni az országaink és népeink közötti kapcsolatok hangnemét. Ehhez csak azt kell kimondani, hogy bocsáss meg - idézik az orosz hírügynökségek az orosz ortodox egyházfőt, aki elindulása előtt, Moszkvában a lengyel sajtónak adott nyilatkozatot. 
Kirill pátriárkát a lengyel ortodox egyház vezetője hívta meg látogatásra, de hivatalos programja részeként találkozik majd Bronislaw Komorowski lengyel államfővel és pénteken Józef Michalikkal, a lengyel katolikus egyház püspöki karának vezetőjével közös nyilatkozatot készül aláírni a két nemzet megbékéléséről. 
-Az egyházi nyilatkozat minden politikát nélkülöz. Nagy hibát követnénk el, ha a lengyel katolikus egyházzal közös kezdeményezésünket a XXI. század elején politikai összefüggésekhez kötnénk- - hangsúlyozta Kirill pátriárka.    
A keresztény értékek és kultúra védelmében Európa- és világszerte az ortodox és a katolikus egyház egymás szövetségesei és támogatói - fejtette ki az orosz ortodox egyházfő. Kirill úgy vélte, hogy az egyház és az állam elválasztása 1917 óta először valósul meg kellőképpen korrekt módon. Egymástól függetlenek, és nem avatkoznak be egymás ügyeibe - tette hozzá.
Az orosz ortodox egyházfő lengyelországi útja komoly áttörés a katolikus és az ortodox egyház kapcsolataiban  - fejtette ki a Kommerszant című orosz napilapnak Anatolij Pcselincev valláskutató.      
A kutató nem zárta ki, hogy a következő lépés Kirill pátriárka és XVI. Benedek pápa találkozója lehet, amennyiben megoldódnak a nézetkülönbségek az orosz ortodox egyház és a Vatikán között. Szerinte a feszült orosz-lengyel kapcsolatokon is javítani tudnak az egyházi vezetők.
Az orosz ortodox egyház vezetője ugyanakkor a lengyel sajtónak nyilatkozva  egy esetleges találkozóval kapcsolatban úgy fogalmazott: korai még meghatározni az időpontot.
MTI/Magyar Kurír

Megbékélési nyilatkozatot írtak alá a lengyel katolikus és az orosz ortodox egyház vezetői

 


Kirill orosz ortodox pátriárka és Józef Michalik, a lengyel katolikus egyház püspöki karának vezetője pénteken a varsói királyi várban megbékélési nyilatkozatot írt alá, amelyben nemzeteiket párbeszédre szólították fel.
A lengyel egyház és a kommentátorok az eseményt történelmi jelentőségűnek tartják, mert Kirill az első orosz egyházi vezető, aki hivatalos látogatást tesz Lengyelországban, és először ír alá ilyen dokumentumot a katolikus egyház magas rangú képviselőjével.
A felhívás a több mint ezeréves szomszédságra visszatekintő, befolyásért harcoló, kölcsönösen ellenséges egyházak történetében az első közös dokumentum, amely a két egyház hívőit felszólítja, hogy „könyörögjenek Istenhez a kölcsönös sérelmek, igazságtalanságok és gonosz tettek megbocsátásáért”. Kiemeli, hogy a megbékélés egyik feltétele a megbocsátás, mindkét nemzet képviselőinek barátnak és testvérnek kell tekinteniük egymást.
A dokumentum közös feladatokat is megfogalmaz a két keresztény egyház számára a modern kor elvilágiasodásával szemben. Az ember élete ellen elkövetett súlyos bűnnek, a modern civilizáció szégyenének nevezi az abortuszt és az eutanáziát, amelyeket a terrorizmussal és a fegyveres konfliktusokkal hasonlít össze. Az egynemű párkapcsolatokat is bírálja, hangsúlyozva, hogy „minden társadalom alapköve a család, azaz a férfi és nő tartós kapcsolata”.
A lengyel katolikus egyház több képviselője a sajtónak adott interjúkban kiemelte, hogy a két egyház közös felhívása útjelző és a krisztusi megbocsátás jele, ugyanakkor a két nemzet „még nem kész a teljes igazság feltárására”. Szerintük a történelmi kérdésekben még nehéz dűlőre jutni az orosz féllel, így a dokumentumban nem lehetett kitérni konkrét események megítélésére.
A pátriárka a lengyelországi ortodoxok meghívására érkezett csütörtökön Varsóba, ahol a lengyel katolikus egyház vezetőin kívül a helyi ortodoxokkal is találkozott. A fővárosban a lengyel államfőt is felkereste.
A lengyel és az orosz egyház közötti párbeszéd 24 éve kezdődött, amikor Józef Glemp prímás Oroszországba látogatott a kereszténység felvételének millenniuma alkalmából. A kapcsolatok Kirill elődje, II. Alekszij 2008. évi halála óta felélénkültek.
MTI/Magyar Kurír

Halálbüntetés a világ országaiban

Az utóbbi negyven évben a halálbüntetés elleni küzdelem komoly eredményeket hozott. Az Avvenire olasz katolikus napilapban Marco Impagliazzo ismertette a jelenlegi helyzetet.
Mint a szerző írja: negyven évvel ezelőtt még csak 23 országban törölték el a halálbüntetést, egész földrészeken volt még érvényben. Mára 99 országban teljesen eltörölték, 7 országban nem alkalmazzák a közönséges bűncselekmények esetében. 44 állam de facto eltörölte a büntetés ezen formáját, vagyis törvénykezésében még szerepel ugyan a halálbüntetés, de évek óta nem alkalmazzák; 5 országban pedig moratóriumot vezettek be az alkalmazására. Az utóbbi tíz évben 30 országban törölték el a halálbüntetést, beleértve ebbe a törvénymódosítást és a gyakorlati alkalmazás megszüntetését is. 43 országban van még érvényben, de nem mindenütt alkalmazzák rendszeresen.

Az Amerikai Egyesült Államok a legnagyobb nyugati ország, amelynek különböző államaiban még érvényben van a büntetésnek ez a legsúlyosabb formája. A halálbüntetés eltörlésének hívei azonban itt is eredménnyel jártak az utóbbi időben: New Jersey, Új-Mexikó és Illinois eltörölte a halálbüntetést, az év végén Kaliforniában pedig népszavazással döntenek a kérdésről. Az Egyesült Államok államai közül 17 eltörölte, 33 megtartotta a halálbüntetést.

Marco Impagliazzo hangsúlyozza: remélhetőleg hamarosan az egész világon eltörlik ezt a fajta büntetést, ahogyan megszűnt a rabszolgaság intézménye és a kínzás módszere is. Úgy tűnik, Európa után Afrika lesz a második olyan földrész, amelynek egész területén eltörlik a halálbüntetést.

Ebben az évben Mongóliában történt nagy változás: a parlament jóváhagyta a ratifikációját a Második Fakultatív Jegyzőkönyvnek, amely a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya alapján a halálbüntetés eltörlését célozza meg. Ennek értelmében az ország az ENSZ előtt hivatalosan elkötelezi magát, hogy nem folyamodik a jövőben halálbüntetéshez és annak mihamarabbi eltörlésére törekszik. Ez a lépés azért is fontos, mert Ázsiában történt, azon a földrészen, amely napjainkban a kivégzések 98 százalékát hajtja végre.

Az El a kezekkel Káintól elnevezésű nemzetközi szervezet éves beszámolója arról tanúskodik, hogy 2011-ben csak 19 országban folyamodtak a halálbüntetéshez, és ezeknek az országoknak a nagy részében diktatúra uralkodik. Ez azért is árulkodó adat, mert egyre világosabban látszik, hogy a demokrácia és a halálbüntetés alkalmazása távol áll egymástól.

Kínában 5000 kivégzést hajtanak végre évente, ami nagyon sok, ugyanakkor a kilencvenes évek adataival összehasonlítva előrelépést jelent: akkoriban évente 10 000 embert végeztek ki „törvényesen”. A kínai hatóságok egyre több akadályt állítanak a törvény alkalmazása elé és ez reményre ad okot.

Tavaly novemberben XVI. Benedek pápa fogadta azokat az igazságügyi minisztereket, akik részt vettek a Sant’Egidio közösség által szervezett, Nincs Igazság Élet nélkül elnevezésű konferencián. A Szentatya támogatásáról biztosította a halálbüntetés eltörlésére irányuló politikai kezdeményezéseket és üdvözölte azokat a lépéseket is, amelyek a bebörtönzöttek emberi méltóságát szem előtt tartva módosítják a büntetőjogi rendelkezéseket.

Sok országban a keresztények egyre inkább az élvonalban küzdenek a haálraítéltek életének védelméért – zárja gondolatait Marco Impagliazzo az Avvenirében megjelent írásában.

Magyar Kurír

Sorra zárják be agrárpiaci alapjaikat az európai bankok

A másfél hónap alatt közel 50 százalékkal dráguló kukorica, szójabab és búza árak komoly problémát okozhatnak egyes élelmiszerimportra szoruló feltörekvő országoknak. Európában emiatt heves kampány indult az agrárpiaci befektetési alapok ellen, amelyek a vádak szerint maguk is nagyban hozzájárultak az árak felhajtásához. A nyomásnak engedve már 5 nagybank is (Köztük a Deutsche Bank, a Commerzbank vagy a Volksbank) megszüntette agráralapjait, vagy legalábbis leállította az újak indítását - írja a Financial Times.

Meghátrálásra késztettek a tiltakozók egyes bankokat és alapkezelőket, amelyek mezőgazdasági terményekbe fektető befektetési alapokat és tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket) értékesítettek. Főként Németországban indult erős kampány a mezőgazdasági befektetések ellen, amely a különböző társadalmi szervezetek, mint a Food Watch, az Oxfam, vagy a World Development Movement, illetve egyes politikusok szerint jelentősen hozzájárultak a kukorica, szójabab és búza árának megugrásához. A legfontosabb élelmiszer- és takarmánynövények extrém drágulása ugyanis élelmiszerválságot okozhat egyes feltörekvő országokban, ez pedig a kampányolók szerint részben a spekulánsok bűne.

Sorra zárják be agrárpiaci alapjaikat az európai bankok

A hírnevük megőrzése érdekében ötödikként az osztrák Volksbank jelentette be, hogy egyrészt bezárják jelenlegi élelmiszer alapjaikat, másrészt nem is indítanak több hasonló befektetési fókuszú alapot. Korábban hasonló bejelentést tett a nyersanyag alapok legnagyobb európai szolgáltatója, a Deutsche Bank, a Commerzbank, a DekaBank és a Landesbank Baden-Württemberg is. A bankok és alapkezelők ugyanakkor hangsúlyozták, hogy ahogy arra korábbi IMF és FAO tanulmányok is rámutattak, a spekulatív vásárlások nem befolyásolták érdemben az élelmiszer árakat, azokat főként a kereslet-kínálati viszonyok alakították. A jelenlegi áremelkedés főként a több mint 50 éve nem tapasztalt amerikai aszály okozta terméscsökkenés eredménye.

Korábban is volt már példa arra, hogy társadalmi, vagy politikai nyomásra agrártermékekre spekuláló befektetők engedtek a nyomásnak. Két évvel ezelőtt a második legnagyobb amerikai nyugdíjalap, a Calstrs csökkentette 2,5 milliárd dollárról 150 millióra nyersanyag befektetéseit részben olyan csoportok nyomására, mint a Catholic Maryknoll.
http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/arutozsde/sorra_zarjak_be_agrarpiaci_alapjaikat_az_europai_bankok.171541.html?utm_source=hirstart&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

(NaturaHirek.hu) Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik?
Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban.
Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését.
A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt.
Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő.
“A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

“A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják.
Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát.
A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.
Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népírtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.
Tény, hogy a  mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból.
Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.
Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.
Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik.
A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.
2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.
3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.
4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.
5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak.  Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.
6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”.  A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.
7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.
Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?
2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.
3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.
4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.
5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.
6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.
7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek.  Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét.  Van erő a számokban.
8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre.  Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.
9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.
10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások.  Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges.  A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

Katasztrófa ellen Katasztrófakormány

Gondolom sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban mennyire sűrűn lehet hallani két szót a médiában: az egyik ezek közül a "terror-elhárítás", a másik pedig a "katasztrófa-védelem". Az utóbbi két hétben például szinte minden egyes nap lehetett hallani róluk valamit a híradóban. A legnevetségesebb talán az volt, amikor néhány kiránduló gyereket méhek csíptek meg, és elmondták, hogy a katasztrófavédelem ennek kapcsán miket intézkedett (és ez fő hír volt négy híradóban).
Nos, arra szeretnék kérni mindenkit, hogy mostantól próbáljon meg jobban odafigyelni erre a két szóra, és az eseményekre, amik ezekkel kapcsolatban elhangzanak, ez a két kifejezés ugyanis a két kulcsszava annak a globális rendszernek, ami jelenleg kiépülőben van itt a világunkban.
A tény, hogy ezt a két kifejezést rendszeresen ismételgetik a híradókban, rádiókban, portálokon, de most már napi szinten hatszor, az már önmagában fel kellene keltse az ember érdeklődését, figyelembe véve, hogy alig 2 évvel ezelőtt ezek a fogalmak szinte egyáltalán nem szerepeltek egy magyar ember szótárában. De ha ehhez még hozzávesszük, hogy Magyarországon (szerencsére) szinte abszolút nem létezik terrorizmus - nulla, a jelenség szinte teljesen ismeretlen -, és katasztrófa is csak hellyel-közzel, akkor a dolog talán még inkább szemet szúró.
Miért van szükség terror-elhárításra, ha nincs sehol egy szál terrorista?
Miért van szükség ennyire nyomni a katasztrófa-védelmet meg egyre több próbariadót tartani, ha nem húzódik alattunk egyetlen törésvonal sem, nincsenek sivatagi viharaink, nincsenek erdőtüzek, nincsenek masszív járványok, stb? Nagyon jól megvoltunk mindkét fogalom nélkül több ezer éven át, miért lettek ezek most hirtelen ennyire fontosak, hogy még a csapból is ez folyik?
Ezzel párhuzamosan, aminek a szemtanúi lehetünk, ha egy kicsit odafigyelünk arra, ami az állami szerveknél történik, az a rendőrség, a tűzoltóság és az egyéb rendvédelmi szervek teljes átszervezése. Sok elbocsájtásról lehet hallani ugye mostanság, Új intézmények bukkannak fel a semmiből, mint a TEK, hatáskörök helyeződnek át, stb. Nagyon fontos megérteni, hogy amikor drasztikusabb hatalmi átrendezést akar valaki véghezvinni, akkor néha egyszerűbb egy teljesen új szervezetet nulláról felépíteni és a régit lerombolni, mint a régit átszervezni az újjá, ugyanis a régi intézménynek, az ottani dolgozóknak és a társadalomnak van egy erős ellenállása a változtatásokkal szemben.
Figyeld meg például, mi történik ma a tűzoltóság esetében:
Ma, ha valahol tüzet oltanak, akkor aznap biztos hogy lemegy a híradóban, hogy a katasztrófavédelem milyen ügyes volt, és hogyan mentette ki a nagymamát. A "tűzoltóság" szót viszont csak akkor lehet hallani, amikor "vigyázz magadra, mert a kinn felejtett muskátliért a folyosón száz rongyra bírságolnak!"
Láthatóan igyekeznek a tűzoltóság tekintélyét minél jobban lerontani az emberek szemében, a katasztrófavédelemét pedig (a nulláról) felépíteni. A kérdés adódik, hogy mindez miért történik...
Hogy megértsük a miért-et, nem elég a folyamatot országos szinten néznünk. Senki ne legyen oly balga, hogy azt gondolja, hogy itt egyszerűen Orbán Viktor vagy a Fidesz hatalomátvételéről lenne szó, mert a folyamat sokkal mélyebb ennél. Hogy nekik mennyi ebben a szerepük azt innen nem tudom megítélni, szerintem megkapják, hol milyen átalakításokat várnak tőlük, az EU-tól, NATO-tól, Obamá-tól, vagy akárkitől, és ezeket hajtják végre (ami persze nem ment fel senkit a felelősség alól, sőt...).
De itt már régen nem a kormányok döntenek ezekben a kérdésekben. Fontos látni, hogy ez a folyamat teljesen globális, és ezért csak úgy érthetjük meg, hogy mégis mi van a háttérben, ha kicsit kitekintünk a nagyvilág felé.
Kezdjük talán azzal, hogy tegyük egy pillanatra egymás mellé a magyar Terror Elhárítási Központ logóját és az amerikai Department of Homeland Security -ét, mely a terror-elhárításért és a katasztrófavédelemért felelős intézménye az USA-nak, és mely lényegében a szeptember 11-dikei események kapcsán jött létre.
Erre a kettőre azonnal visszatérünk, de most előbb nézzük még meg a magyar katasztrófa-védelem régi (2000 előtti) és az új logóját. Természetesen felül van a régi és alul van az új.
Ugye nem nehéz megtalálni a hét különbséget...
Pláne, hogy nincs is hét, csupán egyetlen különbség van: mégpedig az, hogy a magyar címer helyét átvette egy masszív kékes-zöld piramis, ami egy narancssárga (nap?)korong előtt feszít.
Aki érti a szimbólumokat, az itt már teljesen képben van, hogy mi történik. Aki nem, az feltétlenül maradjon velünk.
De mielőtt továbbmennénk, kérem szépen, hogy álljunk itt meg egy pillanatra, mert sajnos azt tapasztalom, hogy az olvasók egy része alapjaiban érti félre, hogy mi a szándék ezzel a bloggal, és miért teszem fel ezeket a szimbólumokat a bejegyzések mellé.
Minden alkalommal, amikor valamilyen szimbolikára hívom fel a figyelmet, kapok egy pár megjegyzést, hogy én miket "látok bele dolgokba", mert ugye "Jézus arcát is bele lehet látni egy tejbegrízbe...", meg hogy "egy szem az csak egy szem, csak egy paranoiás hiszi azt, hogy az jelent valamit...", vagy "csak azért mert ott egy nagy G betű, az még nem bizonyít semmit"...
Ezért most ezennel szeretném egyszer és mindenkorra leszögezni mindenkinek, csak hogy megelőzzük a jövőbeli félreértéséket és a tévútra terelődő vitákat, hogy ezeknek az olvasóknak teljességel igazuk van! A szimbólumokból önmagában még nem következik semmi! Csakhogy nem is azért vannak itt bemutatva, hogy ezekkel bebizonyítsunk bármit is. A félreértés valahol abból adódik, hogy az ide látogatók egy része valamiért azt gondolja, hogy itt azért mutogatok szimbólumokat, mert ezekkel kívánom meggyőzni az olvasót, hogy valakik világuralmi terveket szövögetnek. Pedig erről szó nincs!
A szimbólumok csupán azért vannak itt, hogy felkeltsék a figyelmedet, az érdeklődésedet és elgondolkodj, "vajon miért jön be minden logóba az a piramis", stb... mert ha sikerül elérni, hogy érdekeljen a dolog, és feltedd magadban a kérdéseket, akkor egy kis utánajárással te magad is utána tudsz nézni, és nagyon is kézzelfogható bizonytékokat fogsz találni azokra a dolgokra amik a "világuralmi tervekre" vonatkoznak; kormány-dokumentumok, jelentések, könyvek, bennfentes beszámolók, és egyebek formájában.
A kőkemény bizonyítékok arzenálja áll rendelkezésre, és jelenleg, amíg szabad az internet használata, ezekhez elég könnyű is hozzájutni. A probléma, hogy az embereket úgy tűnik, mintha nem érdekelné, mi történik körülöttük, vagy nem akarnak tudomást venni róla, mert nem szánják rá azt a kis időt sem, amit ez a kis utánajárás igényelne.
Tehát még egyszer, a szimbólumok, mint érdekesség vannak itt, nem mint bizonyíték!
Most hogy ezt tisztáztuk, vessünk még egy pillantást arra a TEK logóra!
Az, amit sokan sasnak, vagy sólyomnak gondolnak, az igazából egy Főnix madár.
A mitologikus Főnix madár a halála után, a hamvaiból új életre kel. Pusztulás, és a pusztulásból újjászületés... ismerős?
"Ordo Ab Chao", rend a káoszból. A Főnix az Új Világrendet szimbolizálja, ami a régi hamvaiból emelkedik ki, és ezt szimbolizálta a náciknál is, ezt szimbolizálja az egydollároson is, és ezt szimbolizálja a TEK logón is!
Ezek a logók egy Új Világrend létrejöttét hivatottak szimbolizálni, és az, ahogyan a piramis lecseréli a magyar címert a KV logón, vagy ahogy a piramis lecseréli a hét vezért a hősök terén, annál szemléletesebben nem is lehetne az emberek orra alá dörgölni, hogy mi is történik.
Amikor mi ez ellen nem szólunk semmit, akkor lényegében azt mutatjuk nekik, mennyire birkák vagyunk, mennyire nem érdekel minket ez az egész dolog, és tulajdonképpen feljogosítjuk őket, hogy még egy lépést tehessenek, azután még egyet, majd még egyet, és így tovább, sok kis (de most már egyre nagyobb) lépésekkel egy Negyedik Birodalom felé.
Oké. De miért pont a katasztrófavédelem, és miért pont a terror elhárítás? - kérdezheted joggal. Hogy jönnek ezek a szervek a képbe?
Miért nem inkább a zászlónkra nyomják rá ezt a piramist, ha már úgyis hatalmi jelképnek szánják? Nem ott lenne a helye?
Nos, igazad van, valóban ott lenne a "helye". De gondold csak végig, ha oda tennék, azzal azért elég nagy vihart kavarnának, azon azért mindenki átlátna!
A helyzet az, hogy ezt a stratégiát egyébként már kipróbálták, és azt találták, hogy nem bizonyult elég hatékonynak.
Röviden összefoglalva, lényegében az történt, hogyha egy kicsit távolabbi időléptékben is kitekintünk a dolgokra, hogy a brutális, nyílt, szemtől szembeni technikákkal, mint amiket a nácik és kommunisták alkalmaztak a huszadik század közepén, nem sikerült 100%-osan kiépíteni a hőn áhított Új Világrendet, és a halálos áldozatok számát is borzasztóan keveselték... Ezért a 20. század második felében egy éles stratégia-váltás figyelhető meg, és most ugyanazok az erők, egy kicsit lassabban, trükkösebben, és a hátsó ajtón keresztül próbálják behozni ugyanazt a hatalmi struktúrát, és ugyanazt a népirtást, amit a direkt módszerekkel nem tudtak kellően véghezvinni.
Sajnos az utóbbi évszázad óriási technológiai fejlődésének eredményei ehhez nagyon hatékony eszközöket kínálnak. Napjainkban ugyanis a katasztrófát és a terrort kiválóan lehet rendelésre csinálni oda és olyan formában, ahogy azt valakik szeretnék. Földrengés, hurrikán, járvány, torony-robbantás... egyiket sem túl nehéz leszervezni. Aki olvassa a blogot, az tudja is, melyiket hogyan kell.
Fontos megérteni, hogy amikor próbariadókat meg készülődéseket látsz valamilyen katasztrófa jellegű eseményre, és azt mondják, fel akarnak készülni egy ilyen jellegű eseményre, akkor azt azért mondják, mert arra KÉSZÜLNEK, hogy meg fognak valósítani egy ilyen eseményt!!! Figyeld meg, hogy mindig előbb van a felkészülés, mint az esemény. Szerinted ezek mentalisták, hogy pontosan tudják, mire kell felkészülni?
A felkészítés azért történik, mert látni akarják, hogyan reagálsz egy adott helyzetre, és ha már "megfelelően idomítottan" reagálsz rá, akkor az adott helyzetet elő lehet idézni. Csak tudni kell előtte, hogy pontosan hogy fogsz rá reagálni, különben túl sok lenne a kockázat. Mindennek kiszámíthatóan kell lemennie.
A fenti TEK logót egyébként még hosszasan lehetne elemezni, de nem fogjuk, Doc Marquis ex-illuminátus sátánista pap elég részletesen megtette ezt helyettünk. De ami felettébb érdekes és rendkívül sokat mondó, az ahogyan a mi verziónkban egy íjat markol a kezében a "sas". Doc Marquis elmondta, hogy ha egy logón a sas karmai nyitva vannak, akkor az elit szemszögéből ez azt jelenti, hogy átad nekünk valamit, ha zárva vannak, akkor viszont elragadja tőlünk azt. A fenti logókon jól látható, hogy zárva vannak a sas karmai, tehát elveszi tőlünk azt az íjat. Az íj itt nyilvánvalóan a magyar nép önvédelmi képességét szimbolizálja. Az amerikai verzión gallyakat ragad el és nyílvesszőket, amik a szabadság és a védelem lehetőségét szimbolizálják, nálunk "magyarították" a logót, és az egészet egy íjra cserélték, ami tradicionálisan a magyar nép fegyvere. Na ezt veszi EL TŐLÜNK az a sas.
Szabadok már régóta nem voltunk, úgy tűnik a terror-elhárítás valódi célja most (legalábbis a szimbolika szerint), hogy elvegye a magyar nép önvédelmi képességét is!
Ha szerinted ezek a szimbólumok mást jelentenek, vagy nem jelentenek semmit, még egyszer mondom, ezen nem érdemes fennakadni. Hangsúlyozom, én ezzel nem akartam "bebizonyítani" neked semmit!
Lesz majd elég konkrét bizonyíték, amikor hajnali négykor berugják rád az ajtót, mert kidobta a számítógép, hogy terror-gyanús vagy... mondjuk hangfelvétel van róla, hogy kritizáltad az Európai Unió meg nem választott elnökék nyolcszámjegyű fizetését, miközben téged épp kilakoltattak.
Akit érdekelnek a részletek, és konkrét bizonyítékokat szeretne, azoknak a témával kapcsolatban elhoztam Jesse Ventura egyik filmjét, melyben a katasztrófavédelmet, a terror-elhárítást és az épülő koncentrációs táborokat leplezi le az USA-ban.
Ezt a részt egyébként már többen kértétek, csak eddig még nem volt időm lefordítani. Ez az a rész ugyanis, amit még az internetes tv-ről is letöröltettek, de annyira, hogy a truTV szerkesztősége ma már tagadja, hogy valaha is készült ilyen epizód, Ventura pedig nem kapott szerződést a következő évadra. A sorozat ez után a rész után teljesen eltűnt a süllyesztőben.
Nézzétek meg az itt bemutatott információkat, mert ezekből meg fogjátok érteni, hogyan használják fel a katasztrófavédelmet és a terror-elhárítást egy olyan új kormány felállítására, ami a háttérből operálhat, amit a lakosság nem kérhet számon, és katasztrófák segítségével akármekkora népirtást is véghezvihet.
Mint mindig, ezt a filmet is csak az erősebb idegzetűeknek ajánlom!  Piros Pirula Projekt