2010. április 10., szombat

Európa kiirtása Bilderberg módra!

Európába eddig több mint 50 millió bevándorló és menekült özönlött be, az EU „befogadó politikája” miatt! Az indoklás szerint, az elöregedő európai népesség idős korosztályának eltartásáról egyre kevésbé tud gondoskodni a csökkenő lélekszámú következő generáció, így bevándorlókkal kell pótolni a népességfogyást.

A fogyasztói társadalom feszített tempójú életvitele csak az egyik ok! Kitermelte a családot karriere miatt nem vállaló feminista mozgalmakat, valamint a fokozódó munkanélküliség miatt józan belátás eredményeként, a gyermeket nem vállaló fiatalokat. A családonkénti egy, esetleg két gyermek, már jelentős társadalmi, megélhetési és egzisztenciális hátrányt jelenthet a szülők számára, nem beszélve a létbizonytalanságról! A biztos megélhetés hiánya egy logikusan gondolkodó pár számára nem lehet ösztönző erő a gyermekvállalásban! A dolgozó honpolgár eltartja adójából és egyéb adójellegű befizetéseiből elnyomóit, a megrendszabályozására fizetett haderőt és rendőrséget, valamint az „élősködőit”, akik munka nélkül is jól megélnek, természetesen nagyszámú utódaikkal. A saját utódairól így már nem is tud gondoskodni, mert másokét kell eltartania, de Ő az, aki hibás, mert nem szeretné hátrányos helyzetben felnevelni sajátjait!
Európa szerte, a tagállamok a bevándorlók, menekültek túlszaporodásával, óriási költségvetési terhelésével, és eltartásával kell, hogy szembenézzen. A sokszínű Európa gyakorlatilag már folyamatosan áldozatává válik a bevándorlók tömege által okozott atrocitásoknak! Célponttá váltak a jóléti országok! Svédországban Malmőt már annyira ellepték a bevándorlók, hogy az „őslakosság” menekül! A Svéd kormányzat nagyon szigorúan bünteti a rasszizmust, ugyanakkor ramadan idején félelmetesen megszaporodnak a rendőrgyilkosságok! Egy „menekült” család magasabb juttatásban részesül, mint a dolgozó svéd! Norvégiában már kezdenek eszmélni, mert egyre durvább összecsapásokra kerül sor. Molotov-koktéllal megdobálni a rendőrőrsöt, még ott sem megszokott dolog! Dániában és Hollandiában is hasonló a helyzet, és a briteknél, franciáknál is egyre gyakoribbak az összecsapások, miközben a lakosság menekül, elhagyja városait, iskoláit, lakókörnyezetét.
Olaszország egyéni, és az unióban elítélt módszerekkel küzd még, de Görögország az EU vizsgálatai alapján már „nem biztosít megfelelő körülményeket”, a szigeteit ellepő menekültek számára! EU kifogások vannak, pénz nincs az ellátásukra, befogadásuk viszont kötelező! Ahogy Berlint, Európa több nagyvárosát is ellepik a minaretek, zsinagógák!
Közép-Kelet Európa bevándorlók helyett, a túlszaporított etnikumával birkózik. A kormányzatokat gazdasági nyomásgyakorlás eredményeként az etnikumnak még munkát adó munkahelyek felszámolásával, és számukra kiemelt juttatások folyósításával próbálják (sikerrel) ellehetetleníteni! Európában csak Finnország, és Svájc tudja szabályozni a bevándorlást, de Svájc is most vívja bankrendszerének felszámolása érdekében kifejtett tevékenység elleni (lehet, hogy végső) harcát! A bevándorlók, menekültek, és az „etnikum”, tisztelet a kivételnek, sáskamód szaporodik, túlnyomó részük segélyből él, miközben fosztogat, rabol, gyilkol, megfélemlít, zsarol és ellehetetleníti befogadó országa lakosságát!
Az ilyen irányú törekvések fokozott támogatása, a peresztrojka 1985-ös elindításával öltött nagyobb méreteket! Az 1989-es „váltás” pedig, szabad utat biztosított, a Kelet-európai tömb etnikai fegyverrel történő felszámolásához, melyben minden volt tagország hazug vezetése, és a nyugati bankárarisztokrácia is részt vett.
Sokan nem értik, miként fajulhattak, az egykor erős Európában, idáig a fejlemények, pedig a folyamat nem spontán, még csak nem is helyi sajátosság!
Az erős, és egységes nemzeteket, megvásárolt, majd fokozatosan zsidókra lecserélt kormánytisztviselők segítségével, uzsorahitelekkel eladósították! Élelmiszereit, mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeit veszélyes, egészségkárosító hatású vegyszerekkel, fogkrémjeikbe, ivóvizükbe kevert mérgező fluoridokkal, megtöbbszörözött, szívrendellenességeket okozó nagymennyiségű káliummal, egészségügyi rendszerük tönkretételével, víruspermetezésekkel, és még számtalan módszerrel, felszámolják! Eközben a felvásárolt médiák állandó tudatmódosításával, hazugságaival, félrevezetéseivel, csalásaival hipnotizálják!
Mire jó a „sokszínesítés”? Néhány szóval: A nemzetállamok szétdarabolására, kultúrájuk, keresztény vallásuk lerombolására, identitástudatuk felszámolására és kiirtásukra!
A tervezett autonómiákra darabolása egy országnak, sok kis magatehetetlen, önmagában gyenge és kicsi „közigazgatási egységet” teremt, amelyek nem képesek szembeszállni a központi irányítás hadi –és gazdasági erejével. A provokációkkal kiélezett nemzeti és etnikai ellentétek tovább tizedelik a népességet!
Csak Magyarországon, a romagyilkosságok idején, 1600 embert öltek meg a romák, amit a cionista médiák agyonhallgattak, a kormány a hírek közlését megtiltotta, és egy polgárháború reményében még szították is a feszültséget!
Sokan vetik egymás szemére a nemzeti oldalon, hogy Magyarország népe, a nemzeti oldal is elkorcsosult, de Európa legtöbb országában már több mint két generáció nem tudja, milyen a háború! A jóhiszemű, civilizált embereket felháborítja a mélyszegénységben élő Közel –és Távol-keleti népek nyomora és szenvedése, de érzelmeiket kihasználva, ezt is ellenük fordítják! A bevándorlók, menekültek, kialakuló, és túlszaporodott meglévő etnikumok, élősködőkként telepednek rá a fejlett társadalmakra! Egy-egy befogadó országban az arányuk elérheti, ill. el is éri a 10%-ot, miközben a New York-i zsidó világkormány újabb, és újabb népirtási ötletekkel, és kivitelezett módszereivel rukkol elő! Mesterségesen előidézett földrengések, HAARP, szökőárak, helyi háborúk, járványok, és az életfeltételek elvétele, hullahegyek jelzik tevékenységüket!
Nem az önmagukban többnyire, megfelelő szabályozás mellett ártalmatlan bevándorlókkal, menekültekkel, romákkal van baj, hanem a globál-cionista érdekek miatt, Ausztrália, az USA és Európa tömeggyilkossághoz asszisztáló, „állítólagos vezetői” által hozott törvényeivel, rendelkezéseivel, melyek békés egymás mellett élés helyett, az uszítást, háborúkat, és társadalmi ellentéteket kierőszakolva teremtik meg!
Nem csak a mi bőrünkre pályáznak!

Tulok