2013. augusztus 10., szombat

A dzsin kiszabadult a palackból...


A dzsin kiszabadult a palackból...A brutális terrorizmus ellen küzdő Assad-rezsimet váratlan fordulat érte, amikor Homs városban az úgynevezett nemzeti védelmi erők egyik ága, Assad Shabeeha elpusztult. A robbanás kísértetiesen hasonlít a szíriai hadsereg Qasyoon hegyi erődítményét ért támadáshoz. Elsőként azt jelentették, hogy a támadás a lőszerraktárat célozta meg, de a Homs-i és Qasyoon elleni támadások ugyanazokat a tulajdonságokat mutatták. Greg Thielman fegyverzet-ellenőrzési szakértő nyilatkozata szerint, "az tény, hogy amit láttunk mindkét esetben, egy taktikai nukleáris csapás volt". A taktikai nukleáris fegyverek kisebb hatásúak, mint egy atombomba, de a nukleáris holokauszt már így is elkezdődött. A támadó mindkét esetben Izrael, az egyetlen ország amely büntetlenül és félelem nélkül képes telepíteni és használni ilyen típusú fegyvereket, mivel az álzsidó terror-állam azt hirdeti, hogy rá semmilyen nemzetközi korlátozás, egyezmény nem vonatkozik.
Izrael nem tudja hagyományos erőkkel megtörni a harci kedvet, ezért megpróbálja elpusztítani a harci képesség felmorzsolásával, a sokk és félelem fenntartása mellett, nukleáris, vegyi és biológiai fegyverek bevetésével a szíriai kormányerők ellenállását. Egymástól független fegyverzet-ellenőrzési szakértők véleménye azt jelzi, hogy Szíriát az elmúlt napokban legalább négy taktikai nukleáris fegyverekkel elkövetett támadás érte. Ezen kívül a szíriai hadsereg súlyos veszteségeket szenvedett a szarin-gáz támadásoktól.

Nem csak ezek a támadások taszítják a világot a háború szélére, de egybeesik Amerika lakosságának belső fenyegetettségével a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, és a legfontosabb szélsőséges vezetői csoportok, a GOP és Tea Party frakció részéről, az amerikai lakosság elleni agresszióval. Nincs "al-Kaida fenyegetés", az egész csak megtévesztés, egy "takaró", ami lehetővé tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni szükséges védelmi intézkedéseket.

A szíriai vegyifegyver alkalmazások grúziai szállításra vezethetők vissza, és az izraeli vezetésű al-Kaida erőket a török hadsereg támogatja belülről. Válság fenyeget. A múlt héten az IDF, a katonai hírszerzés, és amerikai társaik arról számoltak be, hogy Oroszország nyolc nukleáris fegyvert szállított Szíriába, mint elrettentő erőt a további izraeli tömegpusztító támadások megelőzésére. Az USA kapcsolata Oroszországgal a hivatalos diplomáciai csatornákon ugyan folyamatos, de amikor megkérdezték Oroszországot, tagadták a nukleáris fegyverek szállítását Szíriába, de jelezték, hogy "speciális fegyvereket" alkalmaznak a haditengerészeti és légierőnél "létfontosságú érdekeik" védelmében.

Izrael Szaud-Arábiát arra kérte, hogy hagyja el az 1000 milliárd dollár megfizetését Oroszországnak, és inkább Irán elszigetelésén dolgozzon. Kicsit furának tűnhet, hogy Oroszországot meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrepülőgép gyártás technológiáját és gyártó sorok építését vállalta, hogy Oroszország ne szóljon bele az európai irányítás átvételi kísérletébe, amit 15 európai tagállam légi hadgyakorlata követett. Most a Biztonsági Tanács határozata szerint kellett volna elrendelni Szíria felett repüléstilalmi zónát, és Izrael és Szaud-Arábia biztosítékot kapott volna, hogy Kína nem él vétójogával, ha Oroszország támogatja az intézkedést. Ugyan a Kreml-ből nem szivárgott ki információ, de Putyin döntése lesz a mértékadó .Megemlíteni azért muszáj, mert a világ legtöbb államának sorsa diplomáciai egyezkedések során dől el.

Martin Dempsey tábornok, az egyesült haderő vezérkai főnökének izraeli látogatása egy józan hang és egy erőfeszítés arra nézve, hogy megakadályozza a nukleáris konfliktust, ami feltartóztathatalanul elnyeli a bolygót. Obama lemondta a tervezett találkozót Putyinnal. A látszólagos indok Snowden politikai menedékjoga, de valójában Obama azért nem hagyja el a fővárost, mert belső fenyegetésként katonai puccs veszélyezteti. Ezt az AIPAC és az izraeli lobby részéről McCain és Grahamhalászati" expedíciói is fémjelzik. Egyiptomban McCain durva és meggondolatlan megjegyzések tett, közvetlenül ellentmondva nemcsak az államtitkár Kerrynek de az egyiptomi kormány előtt is, amely alááshatja McCain befolyását, és szélsőséges elemekkel tervezi, hogy megdöntsék az amerikai kormányt.

A napokban egy autóba rejtett bomba megölt 18 személyt Damaszkusz külterületén. Al Nusra, az al-Kaida leányvállalata megpróbálja megbuktatni a kormányt IrakbanSzíria jóváírásra kerül. A hírszerzési becslések mára egyértelműen elismerik, hogy az Al Nusra egyre inkább izraeli ellenőrzés alatt áll, különösen miután rohamos belharc alakult ki a szír kormány frakciói között. Az Oroszország elleni beszéd, hivatkozva a külföldi államok által támogatott fegyveresekre, megpróbálja felégetni Szíriát, hogy a szíriai népet a "rendszerváltás" felé terelje.
" és
Amit Oroszország nem tett, nem beszél a sokkal komolyabb támadásokról Szíria ellen, az izraeli taktikai nukleáris fegyverek használatáról. Egyes elemzők úgy vélik, hogy felülről, a Golan-fennsík vagy Libanon felől, vagy belülről, esetleg Törökországból vagy tengeralattjárókról Szíria partjain indul el az offenzíva. Oroszország hiánya valóság alapú politika, és közvetlenül felelősek a jelenlegi szíriai helyzetért, ami utat enged az izraeli arroganciának. Izrael kétségbeesett, nyomás alatt tartja az Egyesült Államokat, hogy dolgozzon ki egy béketervet a palesztinokkal, akik most megérezték a "vér szagát", és nem hajlandók rendezni a sokéves konfliktust egy mosollyal vagy egy kézfogással és késsel gondolnak tárgyalópartnereik torkára. Az izraeli nukleáris fegyverek ellen Szíria bemutató tart a hatalomból, ami már nem a gyengeség jele, hanem Izrael összeomlásáé, és Izrael "feledésbe merülésén", még a heti holokauszt kezét tördelő maratoni megemlékezései is észrevétlenül fognak eltelni, és nem tudnak segíteni, ahogy az egész ötlet mögötti áldozattá hiszterizált izraeli társadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyomós oka van. Izrael, a folyamatosan változó forgatókönyv szerint mindig próbál "márkás gonosztevőként" fellépni, de már nem tud sikerrel eljárni Iránnal szemben. Irán új népi kormányt épített ki a progresszív nyugati mércével mérve is, ami a félelem árusítóinak, a Netanjahu és Likudista fanatikusoknak kevés hitelességet biztosít. A háttérben kényelmetlen tények sorakoznak. Május elején, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattjáróját egy orosz beépített vezérlőrendszerrel rendelkező önirányító torpedó miatt, amit egy szíriai helikopter küldött rá a szíriai partoknál. Körülbelül 48 órával később, Izrael támadást intézett a szíriai parancsnoki központ ellen taktikai nukleáris fegyverrel. A készült videókat megvizsgálták nukleáris fegyverek szakértői is, akik egyértelműsítették, hogy ez egy nukleáris fegyver volt.

Azóta Izrael elvesztette egyik F16-át két fő legénységgel, mert működik az S-300-as légvédelmi rendszer. A források azt mutatják, hogy az USA-ban, mielőtt BushGeneration III és IV taktikai nukleáris fegyvereknek. Az "eredmények" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robbanóereje, visszamaradó sugárzás nélkül. Ez lehetővé tette, hogy Izrael megtámadja Szíria "puha céljait". A terepet követő rakéták elkerülhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes részrehajló bíróság sajtót". Minden rendelkezésre álló intelligens eszközt, hogy legyőzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapjában véve azonban nagyon korlátozott és meglepően alacsony a teljesítmény. Izrael csak az újdonsült mini-fejekkel felszerelt Szarin-gáz -és meg nem erősített források szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.
szolgálati jogviszonya megszűnt volna, benyújtotta, a legújabb változatait a
Hivatalos források egyetértettek, és egy interjúban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honvédelmi attasé szerint is megerősítést nyert, hogy Izrael régóta felkészült az ilyen támadásokra Szíriával szemben. Még azon pontok gondos feltérképezésére is, amelyek törésvonalakat képeznek Izraelbe vezetve. A nukleáris fegyver ugyan masszív penetrator/bunker-romboló, de ami hatalmas földrengéseket okozhat egész Izraelben. A Snow-féle forrás rendkívül hiteles és jól jelezte, hogy Izrael készen áll arra, hogy mozgósítsa az arzenálját, akár az öt megatonnás termonukleáris fegyvereit is Szíria városai ellen. Izrael úgy véli, hogy immúnisak a megtorlásra. E cél érdekében a Izrael utasította Indiát, hogy kezdje meg az összecsapásokat a pakisztáni határ mentén, és hogy a nukleáris erők jelentik a nagy figyelmeztetést. Pakisztán találkozhat egy izraeli elsöprő nukleáris támadással. Ez India feladata, ami megköti Pakisztán kezét.

Minden alap szabályozott. Az Egyesült Államokat puccs fenyegeti. Az EU pénzügyileg megsemmisült, Oroszországgal szemben bizonytalan az Egyesült Államok, és az esély egy hatalmas pénzügyi nyereményre elenyésző. Az emberek hallottak már a játékelméleti hadviselésről, de kevesen ismerik a valós kockázatokat...

/Tulok /

SÁRGA VÉSZJELZÉS a szíriai helyzet miatt. Izrael a napokban, saját és török területröl ún. mini-nukleáris taktikai tölteteket vetett be szíriai célpontok ellen: Armageddon watch over Syria

2013. július


Leépít a Mal Zrt.: óriási munkanélküliség jöhet Ajkán

A szakszervezet szerint ez vár Ajkára a Mal Zrt. csoportos létszámleépítése miatt. Az év végéig két-háromszáz dolgozót bocsáthatnak el a gyárból.
Humán katasztrófának is beillő munkanélküliség fenyegeti Ajkát és térségét a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. leépítése miatt a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szerint, amely ezért a kormányt teszi felelőssé. A szakszervezet szerint az év végéig legalább ezer ott élő ember, a Mal Zrt. csaknem háromszáz alkalmazottja és kétszer ennyi beszállító veszítheti el megélhetését. A VDSZ közölte, a döntéshozók az ígéretek ellenére sem tettek semmit azért, hogy a három évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa után megmentsék a világhírű hazai alumíniumgyártást, ezrek biztos megélhetését.
Székely Tamás, a VDSZ, valamint az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint a munkanélküliség lavinaként omlik majd a térségre. A szakszervezet a három évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa utáni döbbenetben is, szinte az első perctől ellenezte a gyár bezárását, a termelés leállítását.
A VDSZ szerint a kormányzat és a különféle hatóságok többnyire akadályozták a cég talpon maradását.” A teljesíthetetlenül és indokolatlanul magas, 135 milliárd forintos környezetvédelmi bírság, az ideiglenes új tározók kialakításának költsége és a végleges használatbavételi engedély visszatartása jelentősen hozzájárult a cég működésének megrendítéséhez. Székely Tamás szerint ez egyértelműen a kormány felelőssége.
A felszámolás alatt álló Mal Zrt. felszámolóbiztosa pénteken jelentett be csoportos létszámleépítést az üzemi tanácsnak. Két-háromszáz dolgozót bocsáthatnak el a gyárból, a végleges létszámról folytatódnak a tárgyalások. Az elbocsátások jelentős részére ütemezetten, az év végéig sor kerül, de a folyamat 2014 májusáig is elhúzódhat.
(MTI)

Országos bankgyalázás!

Mint ismeretes, az otthonvédő csoportok országszerte BANKGYALÁZÁSI AKCIÓT folytattak, amelynek keretében “tapétázgatták” matricáikkal a zsiványfalkák fiókjait.
A felvételek a “Nem adom a házamat Mozgalom facebookos oldalán megtekinthetők.
Remekművek születtek!
A bankok pedig örülhetnek, hogy csak ki lettek tapétázva!
De…!
Vannak “keményebb” ragaszok is! Már készenlétben vannak!
Az éjjeli bankgyalázás CSAK BEMELEGITÉS VOLT!






















Következő akció hétfőn hajnalban pontosan 5 órakor. Budapest belváros, és vidéken minden bank.
Mindenki készüljön egyedül, vagy kisebb nagyobb csoportokban: RAGAsztó, plakát, elszántság, fényképező!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699664650059483.1073741847.626932930665989&type=1

http://balrad.wordpress.com/2013/08/10/orszagos-bankgyalazas/


FIGYELMEZTETTÉK A BANKFAFFIÁKAT
Az elmúlt napokban BP-en több bank bejáratát - na nem szétverték és kifosztották, ahogy ez Amerikában és a Nyugaton szokásos -, hanem békés magyar módon cetliket ragasztgattak a bejárati üvegekre. Jellemző a hazai szennytévékre, netes híroldalakra és a lapokra, hogy mindezt nem közölték hírként, ami annyit jelent, hogy erőteljesebb formát kéne alkalmazni a tiltakozóknak és a kifosztottaknak, hogy ebből is legyen hír már. Pl. a PSZÁF, a Pénzügyminisztérium és a kormány egy "hibás termék"....Róna Péter bankár nevetséges fogalmazása is maga egy bűn, hiszen a csalás az csalás és a rablás az rablás, s mindezeket a banki tetteket az akkor kormányok és a pénzügyminisztérium jóváhagyta. Most meg ezek úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne hozzá. Ma is a legpofátlanabb hírt mondták be, miszerint a hitelfelvevő állampolgárok is "felelősök" voltak, azért, hogy így jártak...

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/jelent%C3%A9s-mocsokr%C3%A1ci%C3%A1b%C3%B3l-30

Amikor a bankkal úgy bánnak, ahogy az velünk

Nemcsak az ügyfelek, de olykor a bankok sem bogarásszák át az apróbetűs részt – derült ki egy hitelkártya-szerződés kapcsán, amelyet egy voronyezsi férfi kötött az orosz Tyinkoff Hitelintézettel. A pénzintézet egyszerűsített eljárás keretében kínálta ügyfeleinek a hitelkártyát. Ehhez személyes találkozóra sem volt szükség, elég volt a postán megkapott szerződést aláírva visszaküldeni a banknak. A voronyezsi férfi – akinek nevét nem közölték a hírügynökségek – 2008-ban kötött így szerződést, ám az apróbetűs részt megváltoztatva küldte vissza a dokumentumot, amit a bank ellenőrzés nélkül jóváhagyott.
„Viccből küldtem el, nem gondoltam, hogy átmegy” – nyilatkozta a Tyinkoff ügyfele. Az apróbetűs részben általa megfogalmazott feltételek szerint korlátlan időre kamatmentes hitelre jogosult, és amennyiben a szerződést a bank megsértené, úgy minden egyes sérelemért hárommillió rubelt (egy rubel kb. 7 forint) köteles fizetni az ügyfélnek, a szerződés felbontása esetén pedig hatmillió rubelt kell átutalnia.

A banknak is olvasnia kell

A Tyinkoff 2010-ben 45 ezer rubelt kért számon az ügyféltől, és felbontotta a szerződést. A férfi közölte: csupán a felhasznált 19 ezer rubel hitellel tartozik, kamatok és kezelési költség nem számítható fel, hiszen így áll az általuk megkötött szerződésben. A bíróság tavaly neki adott igazat, elismerve a szerződés érvényességét, arra hivatkozva, hogy a polgári törvénykönyv alapján a szerződő felek mindegyikének joga van feltételeket javasolni. Az ügyfél a szerződés átírásakor ezt tette, a banknak megvolt a lehetősége, hogy azt aláírás előtt átnézze.
A voronyezsi férfi ennek megfelelően csak a hitel összegét fizette meg a banknak, amit az kénytelen volt elfogadni.

Az ügyfél visszavág

Most viszont a voronyezsi férfi perelte be a bankot, követelve a szerződés pontjainak megsértéséért járó, egyenként 3 millió rubeles kártérítést, valamint a felbontásra vonatkozó hatmillió rubeles összeget. Az összesen mintegy 160 millió forintnak megfelelő kereset esélyét növeli, hogy mind a bank, mind a bíróság is elismerte tavaly a szerződés érvényességét.
A Tyinkoff így most csupán elévülésre hivatkozva kéri a mentesítést a bánatpénz megfizetésének kötelezettsége alól.
„Az ügy precedensértékű lehet az orosz joggyakorlatban, igazolva, hogy még a bankok sem olvassák el megfelelően a szerződéseket. Mit lehet elvárni akkor az ügyfelektől?" – mondta a Vedomosztyinak a voronyezsi férfit képviselő Konszultant ügyvédi iroda tagja, Dmitrij Mihalevics.
„Egyszeri esetről van szó, hasonló nem fordulhat elő, mert a szerződéseket többször is átvizsgálják” – közölték a Tyinkoffnál. A bank szerint egyszeri technikai malőr okozta a kedvezőtlen szerződés jóváhagyását.

Hibás termék

„A pénzintézeteknek úgy kell hirdetniük a termékeiket, hogy a feltételek azonnal világosak legyenek. ne legyen bennük mindenféle rejtett dolog, amit az emberek nem látnak, mindenféle apró betűk miatt, hogy aztán későn szembesüljenek a problémával. Ez sem az embereknek, sem a pénzintézeteknek nem jó” – idézte a Komszomolszkaja Pravda az orosz elnököt. Felmérések szerint az orosz háztartások bevételeinek 20 százaléka megy el a különböző hitelek törlesztésére. Igen magas az arányuk a teljesítetlen hiteleknek is.
(index)

Tízből kilenc japán és kínai nem kedveli a másik országát

A kínai és a japán lakosság körében az ellenséges érzületek egyértelmű forrása a Peking és Tokió közötti szigetvita. Tíz emberből kilenc mindkét országban ellenszenvvel viseltetik a másik nemzet iránt - derült ki egy csütörtökön ismertetett kínai-japán közös felmérésből.

A kutatást a China Daily című angol nyelvű napilap és Genron NPO nonprofit kutató társaság készítette, amely 2005 óta végez a témában közös vizsgálatokat.

A legfrissebb eredmények szerint a Kínában megkérdezettek 92,8 százaléka viszonyul negatívan Japánhoz - ez az arány a tavalyihoz képest 28 százalékponttal magasabb, míg fordítva, a japánok körében, 90,1 százalék volt a Kínát nem kedvelők aránya. Utóbbiak tavaly 84,3 százaléknyi arányt képviseltek.

A kölcsönös fenntartások ellenére a megkérdezett kínaiak 72 százaléka, a japánok 74 százaléka érezte úgy, hogy a két szomszéd közötti kapcsolatok "fontosak". Az értelmiségiek körében ezek az arányok 80, illetve 92 százalékra nőttek.

A felmérést júniusban és júliusban készítették, Kínában öt nagyváros 1540 polgára, az országos "társadalmi elit" 200 tagja és 802 pekingi egyetemi hallgató, illetve oktató körében. Japánban ezer felnőttet kérdeztek meg egy általános mintavétellel, valamint 805 értelmiségit, többségükben olyanokat, akiknek valamilyen tapasztalatuk van Kínáról.

Az egymás iránti negatív viszonyulás hátterében a japánok részéről 53,2 százalékban állt a kelet-kínai-tengeri területi vita, míg ugyanez a kínaiak 77,6 százaléka számára volt meghatározó. Második okként kínai részről azt jelölték meg a legtöbben, hogy "Japán nem kért őszintén bocsánatot a Kína elleni agressziója miatt". A japánokat pedig éppen "a kínaiak Japán történelmi szerepével kapcsolatos bírálata" zavarta.

Amikor arról kérdezték a közvélemény-kutatásban részt vevőket, hogy mi jut eszükbe a másik országról elsőként, a kínaiak többsége a vitatott hovatartozású Tiaojü-szigeteket említette, az elektronikai cikkeket megelőzve. A japánok továbbra is először a kínai ételekre asszociáltak, míg egyharmaduk szintén a szigeteket választotta, s körülbelül ugyanennyien említették a rossz minőségű levegőt.

Japán részről a Tiaojü/Szenkaku-szigetek kérdésének megoldására a többség a tárgyalásokat és a nemzetközi bíráskodást választotta, s a jól képzett válaszadók a katonai konfliktus elkerülését, illetve a vita félretételét szorgalmazta.

A kínaiak körében a megkérdezetteknek több mint a fele gondolta azt, hogy meg kell szilárdítani a kínai ellenőrzést a vitatott területek felett. Másodsorban pedig szerintük diplomáciai eszközökkel arra kell törekedni, hogy Japán elismerje a területi vita meglétét. A válaszadók több mint egyharmada vélte úgy, hogy a jövőben katonai konfliktus lesz a két ország között.

A Kínai Társadalomtudományi Akadémián a japán diplomáciai tanulmányok vezető kutatója a China Dailynek nyilatkozva úgy vélekedett, a jövőben a hasonló kutatások a helyzet további romlását fogják igazolni. Egy másik szakértő szerint pedig az eredmények arra figyelmeztetnek, hogy a két szomszédos ország között sürgősen tárgyalásokra volna szükség, hogy "megtörjék a jeget", és megállítsák a kapcsolatok további romlását.

http://zipp.hu/kulfold/2013/08/10/tizbol_kilenc_japan_es_kinai_nem_kedveli_a_masik_orszagat

Az USA a tűzzel játszik

… Amerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre….”

A cionisták bábjaként – elsöprő többségben – működő amerikai politikusok a tűzzel játszanak.
Belföldön többfrontos hadüzenet nélküli háborút indítottak az amerikai nép és a nem zsidó fehér faj ellen. Ez többfrontos háború az erkölcsi rombolástól, a mentális és fizikai Az_USA_a_tüzzel_játszik_a_világ_csendöremegsemmisítésig mindenre kiterjed. Változatos, főként titkos eszközökkel és törvényekkel vívják.
Külföldön is pontosan ezt teszik, a katonai és zsoldos fegyveres erők alkalmazásától a titkos eszközök bevetésén át mindent felhasználnak a cionista világuralom elterjesztése és fenntartása érdekében. A dróton rángatott „világ csendőre” országokat, népeket igáz le, válogatott eszközökkel, becsapva és akár egymás ellen is kijátszva őket.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_KnockKnockitsusfreedomanddemocracy
Pillantás a múltra
Az amerikai őslakosok tömeges kiirtásával és ennek legalizálásával kezdődött az „Újvilág” szégyenteljes történelme.
A betelepült, betelepített, és befogadott tömegek alkotta lakosság feletti uralmat és vezetést lassan megkaparintotta egy felelőtlen gátlástalan titkos szövetség, majd, mint a rák elburjánzott, és megfertőzte szinte az egész világot.
A gonosz képviselői elsőként az európai kontinenst hajtották igába, de itt nem álltak meg, az „Újvilág” még csábítóbb és alkalmasabb célpontjukká vált.
A hatalom fenntartása
Az USA feletti totális irányítás átvétele lehetővé tette, hogy az amerikai nép engedelmes kutyaként és igavonó baromként szolgálja fegyvereivel és gazdaságával a cionista világhódítási törekvéseket. Az_USA_a_tüzzel_játszik_tornMára az „amerikai álom” összeomlott, a lakosság jó része elszegényedett, munkanélkülivé és szociálisan ellátatlanná vált. A mesterséges ipari- és pszichikai mérgezéssel az amerikai nép mentális- és fizikai állapotát, egészségét és ellenálló képességét lassan nullára redukálták.
Azonban az amerikai nép szeme kinyílt, minden hazugságuk ellenére is, és egyre többen ismerik fel, micsoda átverés részesévé, és áldozatává váltak. Márpedig ennek a felismerésnek következményei vannak.
Ezeket a következményeket a cionisták nem hagyták válasz nélkül. Lépéskényszerbe kerülve, újabb és újabb törvényeket hoztak az emberek kordában tartására.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_choiceEbbe a kategóriába tartozik az amerikai nép lefegyverzése, a mára állandósult terrorfenyegetettség sulykolása, az utcákon fegyveresen cirkáló katonai jelenlét, és az emberi jogok semmibevétele, a leleplezett ipari méretű jogtiprás, megfigyelés, a hitel rabszolgaság, – mely mára milliókat tett földönfutóvá-. De ide sorolhatjuk, a bírói ítélet nélküli bebörtönzések legalizálását is éppúgy, mint az emberekbe való mikrocsip beültetésének népszerűsítését, mely hamarosan kényszerré fog válni.
Elmondhatjuk, hogy „Amerika a Szabad Világ” szlogen, mára csupán egy mítosz.
A cionisták agymosó gépezete a terrorfenyegetettségre hivatkozva igyekszik elfogadtatni az amerikai néppel, hogy a külföldi országok belügyeibe akár titkosszolgálati, vagy gazdasági, akár a katonai módszerekkel történő beavatkozás indokolt és korrekt.
Ezeknek a terrorakciónak, melyeket hol fegyverrel, hol pénzügyi -, hol titkosszolgálati módszerekkel, hol pedig ezek kombinációjával hajtják végre, a főszereplője, kivitelezője maga az Egyesült Államok.
Az USA, pontosabban a CIA – mely maga is állam az államban – jókora öngólja, hogy a mostanság leginkább emlegetett terror szervezetet, az al-Kaidát ők maguk képezték ki. Mely felett időközben elveszítették az irányítást, – mint az intelligens robotok, melyek öntudatra ébrednek.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_fallAz „Arab tavasz” elnevezésű terror akció, mellyel a Közel-Keleten igyekeznek átvenni a hatalmat, épp olyan aljas és tervezett bomlasztás, mint a Szovjetunió szétbombázása volt, majd pedig az utódállamok „narancsos” és egyéb jelzőkkel illetett konfliktusainak kirobbantása. Ám meggyőződésünk, hogy a cionisták és Izrael befolyása épp ilyen szégyenletesen visszájára sül el.
Palesztina lerombolása, a palesztinok kiirtása, már most is a világ legtöbb országában erős visszatetszést szült. Éppúgy, ahogyan a zsidó bombák, és titkos atomfegyverek, valamint a cionmédiában elhallgatott izraeli terrortámadások.
Export-demokrácia – a cionista hatalomgyakorlás eszköze
Az_USA_a_tüzzel_játszik_wealth_distribution_us_congressAmerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre.
Ezért nagy hiba lenne, ha általánosságban, az egész amerikai nép felett törnénk pálcát. Mivel a demokráciának csúfolt rendszerben, valójában maguknak a választóknak, éppúgy nincsen semmiféle beleszólása a politikusaik, szenátoraik és képviselőik döntésébe, mint bárhol a világon ahol ezt az export-demokráciát alkalmazzák.
Bár lehetne jól is működtetni, de erre már alig van példa a világban.
Ráadásul a „termék” valójában nem az amerikaiaké, hanem a háttérhatalom gyártmánya.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_american_democracy_iraqÚgy tűnik, ez az „export-demokrácia” nem más, mint egy ország öngyilkosságának egy módszere.
Annál is inkább, mert a neoliberális átirat szerint a kisebbség uralmát biztosítja a többség felett.
Ezt az export-demokráciát igyekeznek ráerőltetni a Közel-Kelet, Dél- és Közép Amerika, Afrika, Ázsia, minden országára, ahol még nem erősítették meg a cionista befolyást.
Európában – egy-két kivétellel – már régóta hatékonyan működtetik és felügyelik, (pénzügyi és gazdasági terrorral) ezért amíg ezen országok népei nem gondolják meg magukat, és nem akarnak az export-demokráciáról, valódi, népi demokráciára, váltani, addig a fegyveres terrort nem alkalmazzák velük szemben.
Kétségünk nincs azonban, hogy bármilyen önállósodási, váltási kísérlet ezt váltana ki.
Az USA a cion terror módszerét alkalmazza, mely már nem tartható fenn sokáig, ezért számítani lehet arra, hogy az öntudatra ébredt nemzetek és országok fellázadnak ellene, s a tűz, mellyel most az USA játszik, lángba borítja a világot.

Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

Bezárt Snowden email-szolgáltatója

Kénytelen volt leállítani működését két olyan titkosított email szolgáltató, amely az átfogó megfigyelést folytató amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) útjában állt.

A Lavabit a napokban állt le, ezt a titkosított email szolgáltatót használta az NSA kiterjedt elektronikus megfigyelési rendszeréről, a PRISM-ről részleteket kiszivárogtató Edward Snowden is, amikor a moszkvai repülőtéren rekedt. "Nehéz döntést kellett hoznom: vagy bűnrészes leszek az amerikai nép elleni bűncselekményekben, vagy sutba dobom tíz év kemény munkáját és bezárom a boltot" - írja a texasi központú cég tulajdonosa, Ladar Levison a cég honlapján közzétett indoklásában. "Ha megtehetném, jogszerű módon szívesen megosztanám önökkel a döntésemhez vezető eseményeket, de sajnos nem tehetem" - fogalmazott.

A BBC tudomása szerint Levison jogi úton igyekezett megakadályozni azt, hogy az amerikai kormányzat hozzáférhessen ügyfeleinek adataihoz. "Nagyon súlyos dolgot tanultam meg. Amíg a kongresszus nem lép, vagy nem születik hathatós precedens értékű bírósági döntés, nagyon nem javasolnám senkinek, hogy az Egyesült Államokkal fizikai kapcsolatban álló vállalatra bízza személyes adatait" - írta Levison. Ladar Levison felülvizsgálati keresettel élt az illetékes fellebbviteli bíróságnál a Lavabit újraindítását lehetővé tévő kedvező döntés reményében. A Lavabit technológiája más levelezési szolgáltatóknál nagyobb biztonságot képes nyújtani a felhasználóknak, mivel kizárólag a feladó és a címzett által megfejthető módon titkosítja az elektronikus leveleket.


A Lavabithez hasonló sorsra jutott egy másik tikosított kommunikációs szolgáltató, a Silent Circle levelezési szolgáltatása is, a Silent Mail. Mint a BBC írta, a cég azért jutott ilyen döntésre, mert nem tudta biztosítani, hogy a levelező szolgáltatás továbbra is teljesen titkos maradjon. Jon Callas technológiai igazgató blogbejegyzése szerint "a szolgáltatást (khm-khm) külső (khm-khm) nyomásra" kellett leállítani.

A cég honlapján közzétett közlemény szerint viszont a titkosított levelező szolgáltatást önként, "az eseményeknek elébe menve" állították le, mivel a Silent Circle mindig is "a lehető legkevesebbet akarta tudni ügyfeleiről", az elektronikus levelek azonban túl sok személyes információt és metaadatot tartalmaznak. A Silent Circle nem kapott semmiféle ilyen értelmű hatósági felszólítást vagy idézést az ügyben - szögezi le a közlemény. A TechCrunch informatikai hírportálnak a Silent Circle vezérigazgatója, Michael Janke azt mondta, azért zártak be, mert "tudtuk, hogy az amerikai kormány meg fog keresni minket". Arra is kitért, hogy néhány ügyfelük "a közeljövőben hatósági látogatásra számíthat". A Silent Circle telefon, video és szövegtitkosító szolgáltatásai, a Silent Phone és a Silent Text változatlanul működnek.


A BBC megszólaltatta Jennifer Granickot, a Stanfordi Egyetem jogi karának internetes szabadságjogokkal foglalkozó szakértőjét, aki szerint a kiterjedt amerikai megfigyelési programnak messzemenő következményei lehetnek az internetes iparra. "Az amerikai kormány a nagy sietségében, hogy mindenki után kémkedjen, megfojthatja a legtermékenyebb iparágat, és a Lavabit bezárása éppen ennek lehet az előjele".

http://www.sg.hu/...lgaltatoja