2019. február 26., kedd

Misztikus beszélgetések

2019.02.15. Vác. Szentségimádás alatt.

Uram! Oly nagy boldogság itt lennem Veled. A lelkigyakorlat után úgy éreztem magam, mint bárány a farkasok között.Szinte a bőrömön éreztem a körülöttem lévő bűnt. A nyugalom helyett a nyugtalanság, a rend helyett a káosz, a türelem helyett a türelmetlenség, a szeretet helyett a szeretetlenség az úr.
Jézus: Gyermekem! Szentségimádáskor teljes Istenségemben itt vagyok. Megnyugtatlak,beszélgethetünk, elmondhatsz Nekem bármit. Ez előképe annak, amikor majd színről színre láthatjuk egymást, örülhetünk egymásnak. Addig ezek a Szentségimádási órák azok, melyekkel feltöltekezhetsz, megerősödhetsz. Minden gondodat Rám bízhatod. Én látok, hallok mindent.A téged megítélőket megítélem, a téged bírálóknak bírája leszek, a bosszúállóknak Én leszek a bosszúállója, mert enyém a bosszúállás.Te csak szeress és szolgálj! Ne szólj ha vád ér, csendben imádkozz minden ellenségedért.
Uram! Újra a gyermeki ráhagyatkozás kegyelméről szeretnélek kérdezni.
Jézus: Ez gyermekem nehéz is meg könnyű is. Nehéz annak, aki mindig és minden áron a saját akaratát szeretné végig vinni.Isten nélkül akarja életét élni.
Könnyű annak, aki Istennel jár, mindent Isten kezébe helyez, és úgy él, "legyen meg a Te akaratod".
Most pedig megáldalak a teljes gyermeki ráhagyatkozás kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen


2019.02 18.

Az elmúlt éjszaka valami nagy négylábú állat puha tappancsait éreztem, nem tudtam megmozdulni, olyan nehéz volt. Azonnal hívtam Szent Mihályt, imádkozva hozzá, és kértem a Szűzanyát is imában, segítsen.
Jézus : Az a négylábú állat bármilyen puha volt a lába, ellenségem volt, aki azt akarta elhitetni veled, hogy magasan fölötted áll, és te hatalmában vagy. De látod nincs igaza, mert kérésedre Édesanyám elzavarta.

Köszönöm Szűzanyám, köszönöm Jézusom!


2019.02.25.

Eszembe jutott, hogy a lelkigyakorlaton hazafelé, egyre csak ez a mondat zakatolt a fejemben." Még ma velem leszel a Paradicsomban". Az autóban egy teljes rózsafüzért imádkoztunk, az utat figyelve, veszélyes helyzet nem volt, de kértem sürgősen Isten bocsánatát és irgalmát, ha meghalnék az úton.
Jézus: Drága kislányom! Ezt a mondatot nem Én mondtam neked, hanem ellenségem. Össze akart zavarni. Bizonyíték, semmi nem történt az úton. Még sokáig szükségem van rád.

Köszönöm Uram!


2019.02.25.

Uram! Kemény támadásoknak vagyok kitéve a munkahelyemen. Menjek? Vagy maradjak?
Jézus: Kicsim! Ne akarj minden áron megszabadulni a Kereszttől amit Én adtam neked. Nem véletlenül helyeztelek téged abba a nehéz környezetbe. Ha szelíd és alázatos leszel, a nehéz természetű kollégák egyszer csak meg fognak változni. Csak szeretettel lehet megakadályozni a gonoszt abban, hogy tönkre tegye a kollegiális légkört. Természetesen szabad akaratod van és ha a könnyebb utat választod, akkor is veled leszek. De ezekkel a Keresztekkel tűzdelt munkahely számodra megrövidíti a tökéletesség elérését.

Köszönöm Jézusom, maradok.