2013. november 26., kedd

Kamerába nyilatkozó gyerekek mellett csapódott be a gránát Damaszkuszban (video)

Éppen arról beszélt Damaszkuszban néhány biciklis kiskölyök egy riporternek, hogy hogyan élik meg a szíriai háborút, amikor hatalmas becsapódás vet véget az interjúnak. Az arről készült felvétellel van tele most az internet. Látszik rajta, hogy mindenki fedezékbe rohan, és a később felvett kockákon az is, hogy a gyerekek szerencsére mind életben maradtak.

Tekintettel arra, hogy a szir főváros a kormányerők ellenőrzése alatt áll, teljességgel kizárható hogy Asszad elnök erői lövik a város civil lakosságát.
Ám ezen túlmenően fölöttébb érdekes, hogy a hamarosan kezdődő szir béketárgyalásokra meghivott terroristák kijelentették: a törvényes szir kormány tagjai, ill. Asszad elnök a jövőben semmiféle szerepet nem tölthet be az ország életében.
Sziria jövőbeni irányitására maguknak predesztinálják a jogot.

Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...

Az alábbi figyelmeztetés és kérdés érkezett a tokiói amerikai nagykövetséghez Japánban két héttel ezelőtt:

"Befolyásos ázsiai családok egy csoportja nagy mennyiségű amerikai államkötvény birtokában van, valódiságukat a BIS (Nemzetközi Fizetések Bankja) igazolta, névértékük sok trillió dollár. Ezeket a kötvényeket az 1930-as és 40-es években bocsátották ki, az Egyesült Államokba ezekben az évtizedekben evakuált ázsiai aranyért cserébe. Azt szeretnék, ha kifizetnék ezeket a kötvényeket, hogy a pénzből egy hatalmas kampányt finanszírozzanak a szegénység és a környezeti pusztítás felszámolása érdekében. Vajon az amerikai kormány támogatja ezt a tervet? "

Mindeddig nem került sor válaszra.

Ugyanebben az időben részletes információk lettek elküldve Shinzo Abe japán miniszterelnöknek, elmondva neki, hogy pontosan hogyan kell életbe léptetni a 700 trillió dollár kibocsátását az emberiség javára. Nem érkezett válasz tőle sem.

Emiatt a két illegális rezsim elleni nyomás - mindkettőt csalással választották meg - addig fog növekedni, amíg egyet nem értenek ezzel a céllal. Ezért Kína bejelentette a múlt héten, hogy nem vásárol amerikai dollárt. Ez az oka annak is, hogy egyre nagyobb katonai nyomás van Japánon és az Egyesült Államokon a vitatott japán szigetek miatt.

A következő nagy lépés ezen rezsimek ellen, várhatóan a Koreai-félsziget újraegyesítése. Ebből a célból jelentős katonai mozgások voltak Kínán belül, kínai kormányzati források szerint. A kínai hadseregen belül is volt egy tisztogatás, mondta a forrás. Egy hatalmas kampány kezdődött a kommunista egypártrendszer ellen, de a kommunisták határozottak abban, hogy azt leverjék, mondta. A kínai sovinizmus közelmúltbeli növekedése azt is jelenti, hogy növekszik a politikai egység Kínán belül, a külső fenyegetésekre összpontosítva, tette hozzá.

A következő lépés, hogy kikényszerítsék Korea egyesítését, egy hatalmas hadsereg észak-koreai határon történő összpontosítása. Mindenekelőtt Kína biztos a győzelemben, a számokban mutatkozó nyomasztó fölénye okán. Másodszor az Egyesült Államok nem hajlandó kockáztatni egy nukleáris háborút a dél-koreai rabszolga rendszer védelme érdekében.

Kína nem fog beleesni egy összeesküvés csapdába, és harcolni apró szigetekért egy olyan ellenség ellen, amely még mindig kiváló légi és tengeri hatalom.

Korea újraegyesítése el fogja vágni az összeesküvést egyik fő jövedelemforrásától. Ez is segít rákényszeríteni a jelenlegi Abe rabszolga rendszert Japánban a megállapodásra, hogy támogassák a Császári családot és a Shinto Szentélyek Szövetséget (Association of Shinto Shrines: http://www.jinjah....or.jp/en/), és elkezdjék a szegénység és a környezet pusztulásának megállítására tervezett hatalmas kampányt.

A másik lépés az összeesküvés ellen a Közel-Keleten zajlik, ahol az öböl exportáló államok elvben egyetértettek, hogy nem helyezik letétbe az olajból származó pénzt az összeesküvés irányította bankokban.

A nyugati hatalmak lépése, hogy egy alkut érjenek el Iránnal, szintén az összeesküvés vereségének az egyik jele. A cionisták által irányított média több mint 30 éve tartó tömeges, ismétlődő jelentései, a kísérletek, hogy háborút provokáljanak Iránnal, miközben Iránnak sohasem voltak nukleáris fegyverei. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Bush rezsim neutronbomba végű rakétákat adott évekkel ezelőtt Iránnak, állította az egykori iráni sah egyik rokona, akivel szemtől szembe találkoztunk. Irán nem volt hajlandó elfogadni azokat. A valódi történet az, hogy Irán megy előre, és alternatív energia technológiákat fejleszt, mely elavulttá tenné az olajat, mint energiaforrást. Ez az összeesküvés pénzügyi rendszerének olaj ellenőrzésén keresztüli irányítása elleni fenyegetés volt.

A kínaiak is teljes gőzzel folytatják az új energetikai technológiák fejlesztését.

Ez azt jelenti, hogy a New York és Los Angeles székhelyű összeesküvők, akik felelősek a 911 és a 311 tömeggyilkos terrortámadásokért, teljesen körül lettek véve, és el lettek szigetelve. Az olajdollár irányításuk véget ért. Ezért van, hogy az összeesküvés mérsékelt frakciói most 700 trillió dollárt próbálnak kínálni a világ népességének.

Ugyanakkor bűnügyi vizsgálatok azt mutatják, hogy a dollár rendszer irányítása most Barack Obama és az amerikai pénzügyminisztérium kezében van. Bár ez egy helyes irányban történt lépés, az amerikai dollár nem, és soha nem is volt egy igazi amerikai valuta. A legtöbb amerikai dollár, amit valaha is gyártottak, nem az Egyesült Államokban van, hanem olyan országok birtokolják, melyek aranyat, fogyasztási cikkeket, olajat stb. küldtek az USA-ba, és amiért soha nem fizettek a 'Tartozom nekeden' kívül semmivel. Ezért Obama elnöknél és a pénzügyminisztériumnál nincsenek ott az amerikai dollár rendszer jogai.

A dollárhoz való jog elsősorban a Sárkány családhoz tartozik, mivel ők a világ legtöbb aranyának és kincseinek hagyományos tulajdonosai, melyeket a dollár rendszer támogatására használtak elsősorban.

Az amerikai nép azonban teljesen szabad, hogy helyreállítsák az Egyesült Államok Köztársaságát, és elkezdjenek kibocsátani amerikai kormányzati valutát, amely más, mint a rosszul elnevezett amerikai dollár. A létező amerikai dollárt át fogják keresztelni egyszerűen csak dollárra. Egyéb devizák, mint a Bitcoin, a japán jen, stb. egymástól függetlenek.

Mivel az AI kapcsolatba lépett velem pár héttel ezelőtt azt állítva, hogy 69 számjegy értékű számítógép alapú dollárja van, és biometrikus azonosítást akart tőlem, ezen a héten ajánlok valamit.

Az e heti jelentéshez csatolva találhat egy Sárkány család jogi dokumentumot, melyet ennek a jelentésnek a szerzője készített Benjamin Fulford, a Sárkány család tisztviselő tagja. A dokumentum törvényes megfogalmazása alapvetően ebben összegezhető: A Sárkány család egységes a küzdelemben, hogy megvédje Isten eredeti teremtését, és megőrizze azt. Ezenkívül a Fehér Sárkány Társaság fenntartja magának a jogot, hogy megvédje magát, de nem ő fogja mérni az első ütést.

Csak két példánya létezik ennek a dokumentumnak, és a mai napig digitális változata nem létezett. A digitális verzió nem tartalmaz emberi DNS-t és valódi emberi ujjlenyomatot, mint az eredeti. Az eredetit be lehet mutatni egy banki azonosítás céljából.
kepfeltoltes.hu/131126/CCF20131125_00011-page-001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


kepfeltoltes.hu/131126/CCF20131125_00002-page-001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



Ha a pénz felszabadul a Fehér Sárkány Társaságon keresztül, az csak a nagyobb jó érdekében használható. Így a Sárkány család és szövetségesei továbbra is fokozzák a nyomást, amíg az utolsó összeesküvő is megadja magát.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...pUDFdLuLg4


Előzmények:

Az összeesküvés lemondási tárgyalásokban van; azt mondták, hogy 700 trilliót, vagy minden embernek 10,000 dollárt adnak át

Egy 15 személyből álló bizottság képviselői, akik azt állítják, hogy felelősek az amerikai dollár, és a többi magántulajdonban lévő központi banki deviza előállításáért és elosztásáért, megpróbálnak egy békemegállapodásról gondoskodni az összeesküvéssel. A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság képviselőivel egyetértettek, hogy kezdetben 700 trillió dollárt, vagyis minden embernek 10,000 dollárt bocsátanak ki, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek a Földön, melyet árucikkekben és szolgáltatások formájában kézbesítenek. A minden nemzetre vonatkozó adósságelengedésben is megállapodtak, amelybe, ahogy mondták, beletartozik néhány adósság az 1700-as évekig visszanyúlóan. Abban is megállapodtak hogy a legtöbb egyéni adósságot is törlik.

A bizottság azt állítja, hogy élükön két ázsiai férfi, mindketten 90 év felettiek, öt ázsiai, hét európai és egy orosz család áll.

Volt még egy találkozó a múlt héten az ázsiai banki klánok és a FST között. Ezek a klánok bejelentették jogukat a világ legtöbb aranyára. Ők is egyetértőek voltak az javaslattal, hogy szétosszanak 700 trillió dollárt az embereknek, és a világ nemzeteinek.

Azonban még mindig vannak erős csoportok, melyek továbbra is az Armageddon eljövetelének cionista rémálmába kapaszkodnak, nevezetesen a Cohen bűnöző család New Yorkban, és egy P2 Páholy tag, név szerint Giuseppe Di Antonio, egy magas rangú P2 tisztviselő szerint. Di Antonio az az ember, aki az újabb fenyegetések mögött áll, hogy megölik Ferenc Pápát, mondta el. Ez a csoport egy jól szervezett frakció a Moszadon belül, és ött ülnek a New York-i és Los Angeles-i székhelyű média-konglomerátumok tetején, jegyezte meg. A fő pénzügyi eszközük a Leumi Bank, tette hozzá. Ők különféle Pünkösdi Keresztény szektákat is működtetnek, mondta. A fent említett családok képviselői megerősítették ennek a csoportnak a létezését, és azt mondták, hogy segítségre van szükségük, hogy foglalkozzanak velük.

Az igaz, hogy New York egy gengszterektől nagyon szennyezett város, amit az a tény is bizonyít, hogy az olyan tömeggyilkosok, mint az utálatos, szörnyeteg varangy Henry Kissinger, és Larry Silverstein még mindig úgy járkálnak körbe, mint a pávák. Szükség lehet rá, hogy a milíciát Minnesotából beküldjék New Yorkba, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket, és bilincsbe verve mutogassák őket a vállalati média kamerái előtt, hogy mindenki láthassa, nem maradhat többé itt ez a söpredék. Ha a minnesotaiaknak segítségre van szükségük, a kanadai fegyveres erők igénybe vehetők egy meghívással.

A kaliforniaiaknak is fel kell hajtaniuk a Cohen banda tagjait Los Angelesben, és biztosak lehetnek benne, hogy a latin-amerikaiak segítségükre lesznek.

Ha ez nem történik meg, akkor ez bizonyíték valamennyi ember számára a Földön, hogy az egykor szuverén Egyesült Államok Keresztény Köztársasága a Sátánimádó babiloni (nem Zsidó) gengszterek által működtetett állam rabszolgájává vált.

A franciák a maguk részéről a múlt héten a FST-nak segítettek papír dokumentumok segítségével feltárni az összes Google, NSA, Facebook stb. számítástechnikai központ pontos koordinátáját az Egyesült Államokban. A ki nem mondott fenyegetés ezekben az információkban az, hogy ezek az adatközpontok interkontinentális ballisztikus rakétákkal elérhetők. Az európaiak is előkészületeket tettek, hogy elvágják az összes interkontinentális kommunikációs kábelt az Atlanti-óceán fenekén, ha szükséges. Ez egy válasz az európai pénzügyi és más számítógépes hálózatok NSA általi feltörésére. Azt is világosan jelzi, hogy a gazember amerikai rezsim mennyire elszigetelődött.

Az amerikai szélhámos rezsimről szólva, van egy új nevünk a 2011 március 11-i japán nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadás résztvevőinek listájához: Richard Meyer tábornok, ügynökségi források szerint. Meyers tábornok lett a vezérkai főnök a Pentagonban a 911-es tömeggyilkosság után.

Ha az amerikai emberek nem indulnak kézrekeríteni az olyan bűnözőket, mint Meyers tábornok, és nem juttatják őket börtönbe, a nemzetközi pénzügyi hurok az ország körül egyre szorosabb lesz. A különböző híradásokból ítélve, az úgynevezett Obamacare egészségügyi biztosítási rendszer például úgy tűnik, hogy csak egy újabb törekvés a Washington-i vállalati kormány részéről, hogy ellopjon biztosítékként annyi pénzt, hogy még egy pár hétig elkerüljék a bukásukat.

A Pentagon frakció azt állítja, hogy Obamát használják mint képviselőt, hogy meginduljanak New Yorkban, és elindítsák a Wall Street bűnözőinek letartóztatását amilyen gyorsan csak lehetséges, ha ki akarnák menteni magukat.

Mindenesetre, amíg az összeesküvés ellenállás utolsó zsebeinek kitisztítása folytatódik, javaslatok kerülnek az asztalra, hogyan osszák szét az ígért 700 trillió dollárt.

A FST azt javasolta, hogy a következő létező szervezetek és csoportok lennének jogosultak a 700 trillió dollár szétosztására nem korrupt, és inflációt nem gerjesztő módon:

A Kínai Kormány, köztük Tajvan képviselői, A Római Katolikus Egyház, Dél- és Közép-Amerika kormányai, a Japán Kormány és az ASEAN, a Nemzetközösségek (feltéve, ha egy indiai lesz a megbízott), Franciaország és Frankofón Afrika, az Egyesült Államok Köztársasága és Kanada kormánya , Észak-Európa, Oroszország és az Iszlám világ.

Ez csak egy kezdeti javaslat, ami azon a tényen alapul, hogy ezek a szervezeti struktúrák már léteznek, és bizonyították, hogy viszonylag korrupciómentesek. Természetesen az Iszlám nemzeteknek rendezniük kell a különböző történelmi vitákat, és ki kell választaniuk egy képviselőt, mielőtt a támogatás megindul az irányukba.

Ez a FST javaslat csak a meglévő amerikai dollár rendszerre korlátozódik, és nem zárja ki az új, kormányok által kiadott devizákat, helyi valutákat, mint a Bitcoin, vagy más független csoportok bármiféle terveit. A javaslat csupán azt a tényt tükrözi, hogy ezek a már meglévő csoportok lennének képesek kivitelezni a nagy projekteket szinte azonnal, amint a pénz elkezd folyni.

Nem bocsátkozunk jóslatokba arról, hogy milyen hamar kezd ez megtörténni, de bátran állíthatjuk, hogy a komoly játékosok már találkoztak, és hogy általános egyetértés van egy hatalmas kampány megkezdésére, hogy "megmentsük a bolygót".
http://ujvilagtud...pULmNLuLg4

Kennedyt azután ölték meg, hogy leállította a Rothschild-ok Federal Reserve-jét
http://ujvilagtud...-hogy.html
livedoor.blogimg.jp/turuhageoyaji/imgs/a/c/ac367a92.jpg
http://magyarnemz...607#c55978



Az összeesküvés eltávolításához lassan minden a helyére kerül!
http://magyarnemz...;c_start=0

Az arany csak egy sárga fém, amit nem lehet megenni - Fulford
http://magyarnemz...;c_start=0

Számos nagy lépés történt... - David Wilcock és Benjamin Fulford (2013.okt.28.)
http://magyarnemz...dmore=5774

A testi és lelki propaganda konstellációja

Kimerült és halódó világunkban minden tapasztalatunkkal, tanulságunkkal és bölcsességünkkel nyomatékosíthatjuk, hogy szükség van egyfajta propagandisztikus reakcióra, ha úgy tetszik ellen-hadjáratra. Belső, faji végzetünk és organikus, átöröklött vagy szerzett sorsunk erre ösztökél bennünket. Ez a tudati ébrenlét és éber meditáció utáni állapotot követően, törvényszerűen fizikai értelemben is megnyilatkozik. Ha elmélyülésünk folytonos, lelkiségünk szilárd, akkor tulajdonképpen élet- és harcképesek vagyunk. Így képesek vagyunk olyan cselekedetek véghezvitelére, amelyekre korábban gondolni sem mertünk, továbbá képesek vagyunk fizikai léten túli megnyilatkozások hordozására és kiközvetítésére.
A fény ellenségei ellen csak a fény propagandájával vehetjük fel a harcot. Az ellenfelet nem becsüljük le, de tudjuk, hogy módszereiben nem szorítkozik korlátok közé és nélkülözi a lovagiasság szabályait. A mi hírverésünk ez ellenében, tiszta és szilárd erkölcsiségen nyugszik, de fanatizálva van az igazság szeretete által. Ezért van szükség az elmélyülésre, ebben erősödik és válik olyanná a lélek, hogy képes a testünket irányítása alá vonni. Mivel a lélek gyermeki, meg nem rontott, tisztában van azzal, hogy Isten dicsőségéért harcol!  
A test, mivel normális esetben összhangban van a lélekkel, a szellem irányítása alatt áll. Az őáltala közvetített parancsok végrehajtója. Ez szélsőséges esetekben fizikai agressziót is foganatosíthat. Azonban még ebben az esetben sem beszélhetünk gonoszságról vagy gyűlöletről, hiszen a puritas virginum, nem ismeri ezeket a fogalmakat. A legfőbb ellen-propaganda a példaértékű élet, példamutatás, heroizmus és az igazság szeretete. Arra kell törekednie a lélek által mozgósított testnek, hogy a legapróbb motívumokat is betartsa és képviselje. Test és lélek konstellációja a legkiválóbbak közé emel minket. A lélek örök léte a mi legfontosabb motivációnk. Azok a harcosok, akik ezen az úton járnak a legnagyszerűbb propagandisták. Minden pillanatban pozitív erőt árasztunk magukból, minden megnyilvánulásunkban benne foglaltatik az erényesség, a jóság valamint az igazságosság. Ezt használjuk hírverésként! A mi hűségünk a szolgálatban rejlik. Pontosan a fénykoszorú alatt állunk!
Balassa Viktor

Izraeli lapok: Kitörhet a harmadik világháború

Miniválság tört ki az Európai Unió és Izrael között amiatt, hogy Brüsszel elutasította a zsidó állam részvételét a legnagyobb uniós kutatási programban. Közben Obama amerikai elnök védelmébe vette az Iránnal kötött megállapodást. Az izraeli lapok viszont arról írnak, hogy kitörhet a harmadik világháború a rossznak értékelt egyezmény miatt. Válságtanácskozásra hívta össze több miniszterét Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő. Az Európai Unió ugyanis elutasította, hogy Izrael részt vehessen a Horizon 2020 nevű, kutatási keretprogramban.
Az Unió eredetileg azt követelte, hogy ne végezzenek kutatásokat az 1967-ben elfoglalt területeken. Izrael ezt vállalta, most mégis elutasították a részvételét.
Liberman külügyminiszter szerint Izraelnek nem lenne szabad meghajolnia az Unió által kifejtett nyomás előtt, Peri tudományért felelős miniszter szerint viszont mindent el kell követni, hogy a zsidó állam részt vehessen a programban.
Közben Barack Obama amerikai elnök védelmébe vette a megállapodást Irán vitatott atomprogramjáról.
A következő hónapokban a diplomáciai eszközeivel dolgozunk majd azon, hogy az iráni nukleáris fenyegetést egyszer és mindenkorra felszámoljuk – jelentette ki az amerikai elnök arra utalva, hogy a hétvégén kötött egyezmény csak ideiglenes, és mostantól a végleges megállapodáson dolgoznak majd.
Az izraeli sajtó már nem ennyire optimista. A legnagyobb példányszámú izraeli napilapban megjelent publicisztika szerint éppen a megállapodás miatt kényszerülhetnek az iráni atomprogram által leginkább fenyegetett országok megelőző katonai csapásra. Az egyezmény ugyanis lehetővé teszi, hogy az iszlám köztársaság az atombomba előállításának közelébe kerüljön. Netanjahu pedig, ha választania kell a harmadik világháború és Izrael elpusztításának lehetősége között, az előbbit választja majd – írja a Jediót Ahronót.
(atv.hu )

Lám, mit ér egy jó koncepció? 2,2 milliárdot!

Nem fukarkodik a szolgáltatásokért kifizetett pénzekkel az új testnevelési stratégia készítője. A Magyar Diáksport Szövetség uniós forrásból kapott 2,2 milliárd forintot a „T.E.S.I. – Mindenki testnevelése” elnevezésű projektre, amelyből az idén 700 millió körüli összeget sikerül majd elkölteni. A testnevelési koncepciót gyártó szövetség főleg közbeszerzés nélkül, a maga által kiválasztott cégeknél költi a pénzt, miután a szolgáltatások többségét, grafikai tervezést, fotózást, IT-szolgáltatást, rendezvényszervezést épp a 25 milliós közebszerzési értékhatár alatt rendelték meg. Egy fóti kft. dokumentálhatja az új testnevelési koncepció születését. A Magyar Diáksport Szövetség az elmúlt hetekben bízta meg a Lizzy Trade kft.-t fényképek készítésével – derül ki a szövetség szerződéseiből.
A fóti mikrovállalkozás így nagyvonalúan díjazott megbízáshoz jutott, legalábbis annak fényében, hogy a naponta több diplomáciai és közéleti eseményen résztvevő miniszterelnök fotózása is jóval olcsóbb az adófizetőknek. Orbán Viktor fotósának tavaly nettó tízmillió forint körüli összeggel kellett megelégednie. A Lizzy Trade megbízása idén októbertől 2014 végéig szól, és nettó 24,2 millió forintot kap a munkáért.
A Magyar Diáksport Szövetség a tavasszal az NFÜ pályázatán nyert el 2,2 milliárd forintot a „T.E.S.I. – Mindenki testnevelése” elnevezésű kiemelt projektre. Az uniós tenderen kifejezetten az új stratégia és a fizikai állapot új mérési rendszerének kialakítása tárgyában lehetett pályázni. A pénzt egyetlen pályázóként teljes egészében a Balogh Gábor miniszterelnöki tanácsadó elnökletével működő szövetség nyerte el.
Mint arról korábban hírt adtunk, az iskolai programírásban kiugróan magasnak számító összegből a szervezet már a nyáron alaposan felszerelte a Sportok Házában lévő irodát. Az első hónapokban több mint 100 milliót kötöttek le vagy költöttek el technikai eszközök beszerzésére, szerverekre, számítógépekre, fénymásolókra, irodai telefonokra, valamint hét KIA Ceed személyautó hosszú távú bérletére.
Az MDSZ honlapján közzétett éves közbeszerzési tervből kiderül, hogy az idén mintegy 700 millió forintot költenek el a rendelkezésre álló keretből (az összeg áfa nélkül értendő).
A szervezet által kötött szerződések nagy része nyílt közbeszerzés nélkül jött létre. A hatályos rendelkezések ugyanis lehetővé teszik, hogy 25 millió forintos értékhatár alatt úgynevezett hirdetmény nélküli meghívásos eljárást folytassanak le, ami lényegében azt jelenti, hogy megrendelő maga választhatja ki, melyik céggel akar megállapodást kötni.
A szövetség – ahogy a fotózásra kötött szerződés esetében is – számos alkalommal használta ki maximálisan a törvény adta lehetőséget. 24,9 millió volt a grafikai tervezésre szánt összeg, 24,3 millió forintos szerződést írtak alá pr-szolgáltatások biztosítására, és ugyanennyiért vettek IT-szolgáltatásokat. 24,2 milliót fizetnek oktatásszervezésre és ugyanennyit fényképezésre. 23,9 millió megy szoftverfejlesztésre, 23,7 millió rendezvényszervezésre, 23,3 millió egyedi csomagolási szolgáltatásokra, 21,9 millió internetes és intranetes szolgáltatásokra és 21,5 millió illusztrációs alkalmazott grafikára.
(index)

25 ezer elpusztított jugoszláv ház: Magyarország is felelős

Kedden megkezdődik a 14 évvel ezelőtti NATO-támadásokban összeomlott katonai vezérkari épület romjainak eltakarítása Belgrádban. Ennek a háborúnak Magyarország is részese volt. A magyar miniszterelnököt akkor Orbán Viktornak hívták.

Megszólaltak a bankok: 118 ezer lakást fenyeget veszély

Közzétette a Magyar Nemzeti Bank a bankok és a kormány 2011-es megállapodása alapján működő kényszerértékesítési kvóta legfrissebb kihasználtsági adatait. A statisztika szerint az idei negyedik negyedévre 3997 ingatlant jelöltek ki kényszerértékesítésre a bankok, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésükre álló idei 4%-os negyedéves kvótát 75%-ban használnák ki. Összesen 117 861 ingatlant fenyeget a kényszerértékesítés a hitel törlesztésének jelentős késedelme miatt. Az elmúlt két évben összesen 28 816 ingatlant jelöltek ki kényszerértékesítésre a bankok, ennek azonban csak töredékét árverezik el, még kevesebb esetben történik kilakoltatás. Idén a bankok 159 ingatlant kényszerértékesítettek, a Nemzeti Eszközkezelő pedig 2274 lakást vásárolt meg. A válság kitörését követően, a késedelmes jelzáloghitelek számának növekedésével felerősödött az a kockázat, hogy a hitelnyújtó intézmények a fedezeti ingatlanokat egy időben, nagy mennyiségben kísérlik meg értékesíteni, jelentős túlkínálatot és ezzel áresést – az áresés gyorsulását – előidézve a lakóingatlan piacon. A kormány ezért 2011 júliusától kvótarendszert vezetett be, behatárolva ezzel az egyes intézmények által értékesítésre kínált ingatlanok számát. A kvóta tavaly a mindenkori fedezeti ingatlan állomány 3%-a volt, ami 2014-ig fokozatosan 5%-ra nő. Ebben a negyedévben 4%-os kvóta van érvényben.
Megszólaltak a bankok: 118 ezer lakást fenyeget veszély Az érintett pénzügyi intézmények az eddigiekben nem teljesen használták ki a kvótarendszer adta lehetőségeket, a mostani, negyedik negyedéves számok is csak 75%-os kihasználtsági arányra utalnak. Tavaly a második negyedévben (a csúcson) az érintett ingatlanok 84%-át jelölték ki kényszerértékesítésre a bankok. A kényszerértékesítések eddigi tapasztalatai szerint az elérhető értékesítési ár rendkívül alacsony, így az ügyletek csak jelentős veszteséggel zárhatók, esetleg eredménytelen is a folyamat. Emellett hosszú és költséges, pozitív eredmény esetén sem jelent érdemi előnyt egyéb behajtási stratégiákkal szemben.
Megszólaltak a bankok: 118 ezer lakást fenyeget veszély Ilyen egyéb stratégia például az ügyféllel történő megállapodás, amelyre az intézmények továbbra is elsődleges megoldásként tekintenek. Az ügyféllel közös értékesítés – bár szintén hosszú folyamat – mindkét fél számára kedvezőbb kimenetet ígér, és ezt a törekvést erősítheti a lakóingatlanok piacának lassuló megélénkülése. Ugyanebbe az irányba hathat a Nemzeti Eszközkezelő általi ingatlan vásárlások megindulása, amelytől az intézmények (és az ügyfelek is) a kényszerértékesítésnél kedvezőbb megtérülést várnak. Az utóbbi hónapokban megemelkedett a Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-nek felkínált ingatlanok száma, de az MNB adatai szerint így is csak 2274 ingatlant vásárolt az intézmény az év első kilenc hónapjában. Maguk a bankok “mindössze” 159 lakást kényszerértékesítettek, és 795 idei “adós általi értékesítést” mutat a statisztika.
Megszólaltak a bankok: 118 ezer lakást fenyeget veszély Jelenleg a lakossági hitelek 18,5%-a van 90 napon túli késedelemben, esetükben fokozott a lakás elvesztésének veszélye.
(portfolio)

Bal-Rad komm : “A kvóta tavaly a mindenkori fedezeti ingatlan állomány 3%-a volt, ami 2014-ig fokozatosan 5%-ra nő. Ebben a negyedévben 4%-os kvóta van érvényben.”
-Tehát hogy mindenki jól értse: KVÓTÁKAT ÁLLAPITOTTAK MEG A MAFFIÁK! ESETLEGES VESZTESÉGEIK ENYHITÉSE OKÁN!
Megnyugodhatnak a bankmaffia áldozatai: SOR KERÜL RÁJUK! MINDEGYIKÜKRE! A “VÁLASZTÁSOK” UTÁN MAGYARORSZÁGON ELSZABADUL A POKOL! Nos, a rendszerváltás után a magyar nép is kvótát fog megállapitani! 100%-ban minden bűnözőt Szibériába, és majd ott felelnek a Népbiróság előtt bűneikért!
A megtorlás pedig nem fog elmaradni! Szükség van ott dolgos kezekre!

Hét kérdést tisztáz a Kúria, de ez az adósok ügyvédje szerint csak látszatintézkedés.



Elég a bankokból! – devizahitelesek tüntettek októberben Csányi Sándor OTP-vezér háza előtt. Kifulladtak az otthonvédők?
A jelek szerint nem kell Orbán Viktor miniszterelnöknek beavatkoznia a devizahiteles fronton általa elvárt jogegységi döntés érdekében, a Kúria ugyanis tárgyal az egyöntetű ítélkezési gyakorlat kialakítását szolgáló indítványokról. Tegnap reggel a legfelsőbb bírói fórum honlapjára már fel is került a polgári kollégium vezetője, Wellmann György indítványa, amellyel jogegységi eljárást kezdeményezett a devizahitelekkel kapcsolatban a bírói gyakorlatban felmerült elvi kérdésekről. Orbán Viktor a múlt héten azt nyilatkozta a közrádiónak, hogy szerinte már „tegnap is késő lett volna” a jogegységi döntés. Hozzátette viszont (elmondása szerint anélkül, hogy a Kúriát befolyásolni akarná), hogy a bankok a hitel nyújtásakor minden szakmai ismerettel rendelkeztek, és erősebbek az adósoknál, ezért „tudni szeretnénk, az igazságszolgáltatás szerint vajon nem a bankoknak kellene-e viselniük – mint a józan erkölcsi érzék diktálná – az árfolyamváltozásból fakadó veszteséget”. A másik kérdés, amiről a kormány állásfoglalást vár, hogy szabad-e a bankoknak egyoldalúan, az adós számára kedvezőtlenül módosítani a kamatot. A miniszterelnök beavatkozására azért sincs szükség, mert Navracsics Tibor igazságügy-miniszter múlt szerdán devizahiteles jogi kerekasztal mellett konzultált az érintettekkel, tegnap délelőtt pedig Darák Péterrel, a Kúria elnökével folytatott megbeszélést.
A Kúria honlapjára már e találkozó előtt felkerültek a jogegységi eljáráshoz kapcsolódó indítványok. E szerint az ügyek gyors és lehetőség szerint egységes szempontok szerinti elbírálásának érdekében a következő kérdésekben foglalnak majd állást: Mi a devizaalapú kölcsön tartalma (a devizaalapú kölcsön devizakölcsön vagy forintkölcsön-e)? A devizaalapú kölcsön konstrukciója alapján megkötött szerződések érvényes vagy érvénytelen szerződések-e (vagyis ütköznek-e jogszabályba, nyilvánvalóan jó erkölcsbe, tisztességtelen szerződések-e, uzsorás szerződések-e, illetve szenvednek-e akarati hibában, vagyis színleltek-e, illetve megtévesztés, tévedés folytán kötött szerződések-e)? A pénzügyi intézményt milyen jellegű tájékoztatási kötelezettség terhelte a szerződés megkötésekor, annak esetleges elmulasztása milyen jogkövetkezménnyel jár? Milyen jogi lehetőségei vannak a bíróságoknak arra, hogy a felek tartós jogviszonyában a szerződéskötés után bekövetkezett körülményváltozások, valamelyik szerződő fél lényeges, jogos érdekét sértő hatását orvosolják?
Továbbá: Amennyiben a devizaalapú kölcsönszerződések bármely okból érvénytelenek, az érvénytelenség törvényi jogkövetkezményei (érvényessé nyilvánítás, eredeti állapot helyreállítása, hatályossá nyilvánítás) közül a bíróság bármelyiket alkalmazhatja-e, illetve melyik jogkövetkezményt mikor indokolt alkalmaznia? Az egyes lehetséges érvénytelenségi okok az egész szerződés érvénytelenségét, avagy részleges érvénytelenségét (az adott szerződési feltétel érvénytelenségét) eredményezik-e? Hogyan vonhatók le a részleges érvénytelenség jogkövetkezményei? Az egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tevő szerződési feltétel mikor felel meg az átláthatóság követelményeinek (csak akkor, ha az adós fogyasztó maga is ki tudja számolni, hogy a kamat, a költség és a díj milyen arányú emelését tették lehetővé az időközben bekövetkezett változások, avagy elégséges, ha maga az oklista átlátható és az egyoldalú szerződésmódosítások körében vizsgálható, hogy a módosításra a ténylegesség, az arányosság és szimmetria elvének betartásával került-e sor)?
Navracsics Tibor igazságügy-miniszter tegnap nem kívánt nyilatkozni. Az igazságügyi államtitkár, Répássy Róbert a Kúria indítványait úgy értékelte lapunknak: érdemi és tartalmilag releváns kérdéseket tett fel a bírói fórum, mert ha ezekre válaszolnak, valóban tisztábban lehet majd látni és ítélkezni a devizahiteles ügyekben. Az államtitkár emlékeztetett, hogy a múlt héten a Navracsics Tibor által összehívott kerekasztal-tanácskozás után tartott sajtótájékoztatón a miniszternek is az volt az álláspontja, hogy a szerződések érvényessége kulcskérdés. Azaz hogy a devizahiteles konstrukcióval kapcsolatos érvényességi problémák felmerülnek-e, vagy ha nem lehet is a kontraktusok teljes érvénytelenségét felvetni, részlegesen semmisek lehetnek-e az ilyen szerződések. A harmadik fontos kérdés pedig az, hogy a devizahiteles szerződések esetleges érvénytelenségének mi a jogkövetkezménye –tette hozzá Répássy Róbert. Ha adott esetben kimondják az érvénytelenséget, hogyan kell a feleknek, az ügyfélnek és a bankoknak elszámolni, helyre kell-e állítani az eredeti állapotot, illetve hogyan kell ezt megtenni?
A Népszabadságnak kormányközeli források azt valószínűsítették, hogy várhatóan nem lesznek teljesen semmisek a devizahiteles szerződések, az ugyanis „nagyon kemény” jogi döntés lenne a Kúria részéről. Talán azért sem, mert semmis szerződés esetén az eredeti állapotot kellene helyreállítani, vagyis az adósnak vissza kellene fizetnie a banknak a kölcsönt. Ezt pedig az adós nyilván nem tudná teljesíteni. A munkatársunk által megkérdezett kormányközeli szereplők ezért inkább arra számítanak, hogy a jogegységi döntés a devizahiteles szerződések részleges érvénytelenségének a kimondására irányulhat, ezért „nem lesz áttörés”, legalábbis olyan nem, hogy az adósnak semmit se kelljen fizetnie.
S hogy meglesz-e a jogegységi döntés karácsonyra? Forrásaink szerint ez meglehetősen kétesélyes. Mindenesetre Darák Péter, a Kúria elnöke korábban már jelezte, hogy először december 16-án tárgyalnak az elvi kérdésekről, döntés pedig akkor még nem biztos, hogy születik.
Tegnap kora délután a parlamentben napirend előtt Gulyás Gergely üdvözölte, hogy a Kúria jogegységi eljárás lefolytatását kezdeményezte a devizahitel-szerződések ügyében. – Úgy gondoljuk, számtalan olyan kérdés volt, ahol a bankok egyértelműen visszaéltek az erőfölényükkel, ilyen például az egyoldalú szerződésmódosítások ügye – fogalmazott a fideszes képviselő, megjegyezve: az uniós fogyasztóvédelmi szabályok alapján is jogellenessé, érvénytelenné lehet nyilvánítani ezen szerződések egy részét vagy akár egészét is.
Látszatintézkedéssel hárít a Kúria?
                                                                                     Léhmann György
– A Kúria a jogegységi eljárás során olyan álkérdéseket kíván megvitatni, melyek nem visznek közelebb a helyzet rendezéséhez. Ez nem segíti a bíróságok munkáját – reagált lapunk megkeresésére Léhmann György. A több száz devizahiteles perben érdekelt ügyvéd szerint például nem a Kúriának kell eldöntenie, hogy a devizaalapú hitel tartalma alapján deviza- vagy forintkölcsön. – Ez nem jogi, hanem közgazdasági kérdés. A devizaalapú hitel nem forint- és nem is devizakölcsön, a devizahiteles perekben ez fel sem merül – mondta. Léhmann György hasonlóan értelmetlennek tartja azt felvetést, hogy a devizaalapú kölcsön konstrukciója alapján megkötött szerződések érvényesek vagy érvénytelenek. Egy megállapodás alaki vagy tartalmi okok miatt lehet érvénytelen, ám ehhez részletében kell vizsgálni, általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy minden devizahiteles szerződés ilyen vagy olyan. Az ügyvéd szerint több olyan kérdés is van, melyet azért fölösleges vizsgálni, mert azt a törvények jelenleg is egyértelműen szabályozzák. Ilyen a tájékoztatási kötelezettség, illetve elmulasztásának jogkövetkezménye, vagy az, hogy: „Milyen jogi lehetőségei vannak a bíróságoknak arra, hogy a felek tartós jogviszonyában a szerződéskötés után bekövetkezett körülményváltozások valamelyik szerződő fél lényeges jogos érdekét sértő hatását orvosolják?”
Az előbbi esetben hibás teljesítésről beszélünk, utóbbinál pedig a bíróságnak most is megvan a lehetősége arra, hogy ilyen esetben módosítsa a szerződést – hívta fel a figyelmet. Léhmann György szerint a kérdés inkább az, hogy a körülmények változása rendkívüli vagy előrelátható volt. Úgy véli: a devizahitelek esetében mindkét fél számára ismert volt, hogy az árfolyamok változhatnak, annak mértéke pedig még nem tekinthető rendkívülinek, így nem is ad lehetőséget arra, hogy a bíróságok belenyúljanak a szerződésekbe.
Nem tudja mire vélni azt sem, hogy a Kúria megvizsgálná: milyen jogkövetkezményei (érvényessé nyilvánítás, eredeti állapot helyreállítása, hatályossá nyilvánítás) lehetnek annak, ha a bíróság részben vagy egészében érvénytelennek mond ki egy devizahiteles szerződést. A legfelsőbb bírói fórum 2010-es állásfoglalása szerint az eredeti állapot helyreállítása csak dologi tárgyú szerződések (például autóvásárlás) esetében lehetséges, olyan pénzügyi szerződéseknél, mint amilyen a devizahitel is, ez értelmezhetetlen. Nem véletlen, hogy első devizahiteles döntése során, idén júliusban a Kúria úgy állította helyre egy szerződés érvényességét, hogy belenyúlt a megállapodásba, és korrigálta annak hibáját.
Léhmann György az állásfoglalásra váró elvi kérdések közül mindössze egyet tart valóban érdeminek: a Kúria azt is megvizsgálná, hogy az egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tevő szerződési feltétel mikor felel meg az átláthatóság követelményeinek. Az ügyvéd csak azt nem érti, miért szerepel ez a téma a listán, amikor idén januárban, egy devizahiteles perben a legfelsőbb bírói fórum lényegében ugyanebben a kérdésben fordult állásfoglalásért az Európai Bírósághoz. Amíg ugyanis a luxemburgi székhelyű szervezet nem alakítja ki véleményét, addig a Kúria sem tud továbblépni az ügyben, márpedig az Európai Bíróság idén már biztosan nem dönt a kérdésben.
Ám nemcsak a devizahiteleseket képviselő ügyvéd nem tud kiigazodni a Kúrián, nem látja sok értelmét a várható jogegységi döntéseknek a másik oldal sem. Egy – lapunknak név nélkül nyilatkozó – banki szakjogász szerint a mintegy 2500 devizahiteles perből eddig hatvan zárult le jogerősen, s ebből mindössze négy esetben vesztett a pénzintézet (ezek az ügyek jutottak el eddig a Kúriához). Úgy látja: ezek az arányok nem különböznek az egyéb perekben hasonló tényállás mellett születő eltérő tartalmú döntésektől, a magyar igazságszolgáltatás jogorvoslati rendszere pedig jelenleg is képes ezeket az eltéréseket kezelni – külön jogszabályi vagy jogegységi szabályozás nélkül is.
Időnként megfigyelhető olyan tendencia is, hogy a bíróságok kivárnak a Kúria jelentősebb döntései előtt, illetőleg a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatos várakozások is hatással vannak a bírósági döntéshozatalra. A bírói gyakorlat nem egységes, ugyanazon bíróságon belül az egyes tanácsok gyakorlata eltérő, de esetenként előfordul azonos bírónál is eltérő tartalmú döntés. A tendencia, az arányok azonban világos képet mutatnak, ez ma a bírósági gyakorlat – tette hozzá.
(NOL)

Bal-Rad komm : Nyögnek-nyögnek a hegyek-és születik egy kisegér!
Hónapok óta zajlik az időhúzás, az egymásra mutogatás a maffiák-biróságok-hitelesek háromszögben. A politika nem mer belenyúlni legfőbb támasza a bankok zsákmányszerzésébe, a biróságoka magyar jogszolgáltatás-politikai iránymutatásra várnak, a hitelesek meg  szépen lenyugodtak: lesz megoldás!

Lesz megoldás-az biztos! Ettől a megoldástól a hitelesek nem lesznek boldogok.
MERT BIZONY FIZETNI KELL! KEMÉNYEN! HÁZZAL, AUTÓVAL, ÉLETTEL! JÖVŐVEL! MESE NINCS!
A hiteleseknek tudomásul kell venniük: A BANKOK NEM VESZITHETNEK!
Hiszen ezek a magyarországi bankok tartják életben a zsákmányukból-nem önként-visszacsorgatott százmilliárdokkal a politikai maffiát. A tőlük kikényszeritett zsákmánymegosztás segiti úgy-ahogy még működtetni az országot. Nem gondolhatta-gondolhatja komolyan egyetlen hiteles sem, hogy a magyar jogszolgáltatás majd a MAGYAR EMBEREK JAVÁRA ITÉL ÉS ALKOT JOGEGYSÉGET?!
Amikor az egyetlen-valóban segiteni tudó HATALOM-a “magyar” Parlament csak sunyit ebben a kérdésben! Amely “magyar” Parlament HOZHATNA TÖRVÉNYT!

Hozhatna!-persze! DE NEM HOZ!
HISZEN MEGVANNAK A TÖRVÉNYEK!-CSAK ALKALMAZNI KELL ŐKET!
Jah! Hogy ezen törvények alapján a hiteleseknek semmi esélyük?
Hát igy jártak!
Kétmillióval kevesebb magyar nélkül még van kin uralkodnia a maffiáknak!
De bankok nélkül…!


“Választások” lesznek! ESÉLY KINÁLKOZIK! HITELESEKNEK, ÉS NEM HITELESEKNEK! ESÉLY A MAGYAROKNAK!
ELKERGETNI-LEVÁLTANI A GONOSZTEVŐKET, BŰNEIKET PEDIG A LEGKEMÉNYEBBEN MEGTOROLNI!
CSAK RAJTUNK MÚLIK, HOGY ÉLNI TUDUNK-E EZZEL A TALÁN UTOLSÓ ESÉLLYEL!      

Magyarország is érintett Ukrajna felforgatásában

Alig néhány napja, hogy Viktor Janukovics elnök bejelentette, Ukrajna leállítja az ország európai uniós csatlakozási folyamatát. A bejelentést Brüsszelben döbbent csend fogadta, a fővonalú média pársoros, tömör híreket közölt a fordulatról. A hétvége elmúltával működésbe lépett az atlantista felforgatás szokványos forgatókönyve.
A nyugatról pénzelt ukrán ellenzéki pártok felhívásaira több ezres tömegek vonultak utcára, majd rövidesen a hivatásos agitátorok is megkezdték a működést. A karhatalommal szembeni provokációkat az ukrán rendfenntartás szakszerűen kezelte, egészen addig a pontig, amíg a 'felvilágosult' EU-pártiak botokkal és vasrudakkal nem támadtak a helyszínre vezényelt rendőrökre. A nyugatról pénzelt pártok által kivezényelt tömeget a fizetett agitátorok sikeresen radikalizálták.
A kezdetben békés tüntetéseket alig egy nap leforgása alatt az aktivisták és a kivezényelt rohamrendőrök közti állandó összecsapásokká alakították át. Az Európa térről érkező helyszíni beszámolók szerint a tüntetők botokkal és fémrudakkal támadnak, a rohamrendőrök pedig könnygázt és hanggránátokat vetnek be ellenük. Tegnap éjjelre az Európa-térre és környékére mintegy kétezer rohamrendőrt kellett kivezényelni, hogy a rend helyreálljon. Addigra a téren mintegy háromezer ember maradt.
Időközben Julija Timosenko, jelenleg is börtönbüntetését töltő volt miniszterelnök pedig éhségsztrájkba kezdett. A Kijevben zajló történések a felforgatás tipikus jegyeit mutatják. Az utcára vezényelt tömegek radikalizálása, a 'politikai foglyok' szabadon engedésének követelése után a hatalom reakciójától függ a további folytatás.
Alig három hónappal ezelőtt Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje beszámolt róla, hogy a CIA egy új állam létrehozását tervezi Ukrajna és Magyarország között, és a kárpátaljai magyarság újra geopolitikai tényezővé válik. Ennek oka, hogy az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá akarja vonni annak a csővezetéknek egy szakaszát, amin át orosz gázt szállítanak Európába.
A fentiek fényében a Kijevben és Ukrajna más részein zajló tüntetéseket szándékos felforgatásként kell kezelni. A magyar kisebbség érintettsége okán hazánk is közvetlen érintett a történtekben. Emiatt a magyarországi külügy kötelessége, hogy elítélje az Ukrajnában zajló rendbontást. A magyar külügynek biztosítania kell az ukrán kormányt, hogy Magyarország támogatja Ukrajna vámuniós csatlakozását és elítéli az országban zajló felforgató tevékenységet!
Molnár István



Nagyjából (talán a sorrendben lehetett eltérés) ennyi lehetett az ukrán ellenzéknek a felhívásában, amivel az utcákra vezényelte a követőit. Az utcán, pedig ahogy előző tudósításunkban is állt, elszabadultak az indulatok. Miért is? Azon kívül, hogy a Moszad és a CIA fizetett ügynökei akcióba léptek, a tömegnek miért is kellett így viselkedni?

Nos ennek nagyon egyszerű magyarázata van. Erről pedig Ákos, a méltán népszerű magyar zeneszerző és előadó dalcíme jut eszünkbe: "Minden most kezdődik el!" A világ újra két pólusra kezd szétszakadni. Több nagy szereplő került háttérbe, miközben egyes hatalmak jelentőségükből semmit sem vesztenek, ilyen például Kína. A szemek pedig Moszkvára és Washingtonra szegeződnek. Míg a Nyugat bástyája egyre jobban süllyed el az erkölcsi fertőben, addig a keleti régió egyre nagyobb sikerrel kezd felülemelkedni a gonoszság tébolyán. Ukrajna egy ütközőpont. A kelet és nyugat között, a gazdasági "mi kié lesz" vitán kívül más is eldől ezekben a napokban. Csak nézzük meg a két említett nagyvárost, sokkal többet nem kell mondani.

Aztán gyorsan vetni kell pár pillantást a fényképekre, melyekkel tele vannak az ukrán és a világ sajtói. Kik tüntetnek az EU mellett? Nem látni másokat, csak kurvákat, buzeránsokat, hímringyókat. Mögöttük pedig a háttérben álló idősebb korosztály, valamennyien szinte kivétel nélkül cionista zsidók. Egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy ez a társadalmi selejt minden erejével küzd. Ugyanis az életben maradásért küzdenek. Nekik nincs újabb esély, a következő 50 - 100 évben nincs buzulás, nincs a könnyű ribancéletre remény. Ahogy Ukrajna a keletet fogja választani, méghozzá moszkvai központtal, akkor a buziklubbok helyett erkölcsi nevelés, a szivárványos felvonulások helyett növekvő számú házasságok és gyerekvállalás lesz, és az ortodox egyház megerősödése várható. Nem megengedett pedofilizmus lesz, hanem erősen büntetett. Nem füves barlangok lesznek, hanem radikális kábszer ellenes törvények. Ukrajna a választásával nem csak a gazdasági lehetőségeket, hanem az erkölcsi világot is választotta. A sátán zsinagógájának pedig ez a lehető legrosszabb hír. Mert nem fertőzhet értékes fehér ember agyakat, nem lehet zülleszteni az Isten gyermekét csak úgy gond nélkül, és ez neki rettenetesen fáj. Ezért üvöltenek genetikai hulladékai az utcákon. Mert a sarokba szorított patkány támad. Addig, amíg egy kékes egyenruha rá nem tapos.


http://www.hidfo.net/2013/11/26/pedofilok-kurvak-es-buzik-ki-az-utcara