2012. február 5., vasárnap

Több mint 150.000 ember vett részt a tömegtüntetéseken Moszkvában

A február 4-én Moszkvában megtartott tömeges akciók résztvevőinek száma meghaladta a 150.000 embert, jelenti az OF Belügyminisztériuma Moszkvai Főkapitányságának sajtószolgálata. Hivatalos adatok szerint az ellenzéki tüntetés résztvevőnek száma a Bolotnyaja téren 33-34.000 ember volt, a „narancsosak elleni” nagygyűlésen a Hódolat hegyen 125-128.000 tüntető gyűlt össze. Hivatalos adatok szerint, 2011. december 10-én az ellenzéki tüntetésen a Bolotnaja téren mintegy 25.000 ember vett részt, a Szaharov akadémikus sugárútján pedig csaknem 30 ezren.
forrás: ruvr.ru

A nyugatiak számára érthetetlen: miért nem lehet az embereket Putyin ellen hangolni, miért nem lehet az elbutított tömegeket rávenni arra, hogy a nyugati érdekek szerint megcsináljanak egy rendszerváltást. A válasz abban rejlik, hogy az orosz média tájékoztatja a lakosságot a valós külső fenyegetettségekről - ellentétben a nyugatival, ahol az emberek még azzal sincsenek tisztában, hogy országuk háborúban áll, fegyveres erőik pedig egy másik kontinensen rombolják a közműhálózatot.
Az Összoroszországi Közvéleménykutató Központ egy korábbi felmérése során kiderült, hogy a megkérdezettek 59%-a úgy véli, a NATO terjeszkedése veszélyezteti Oroszország biztonságát, és 34% szerint az észak-atlanti szövetség létezése már önmagában is fenyegetést jelent. A lakosság egy tekintélyes része tisztában van vele, miért kapnak az oroszországi liberálisok nyugati támogatást, és miért vannak az országban kormányellenes tüntetések...
Molnár István

Oroszország és Kína megvétózta Szíria lerombolását

A szír információs miniszter bejelentette, hogy a homszi mészárlás miatt terrorista csoportok felelősek, és visszautasította azt a vádat, miszerint a kormányerők szétágyúzták volna a várost. A nyugati média szerint a kormányerők tankokkal lőtték a várost egy napon keresztül. Hogy ennek mi értelme lenne, az rejtély, mindenesetre a végsőkig lebutított nyugati polgár elhiszi.
Ha meg mégis "tankokkal lőtték a várost", az csak egy dolgot jelent: a fegyveres ellenzék átvette az irányítást, és Szíriában háború van. Ez esetben viszont nem lehet többé "demokratikus ellenzékről" beszélni, csak a nyugat által pénzelt és felszerelt terrorista csoportokról, amik a rend felbomlását akarják előidézni.
Hónapokkal ezelőtt hírül adtuk, hogy francia különleges alakulatok kiképeznek egy "Szír Felszabadító Hadsereg" nevezetű szervezetet, aminek elsődleges feladata lesz, hogy fegyveres összeütközéseket provokáljon ki a szíriai hadsereggel. 
Akkoriban a médiában nem jelent meg ez a hír, de a jelenlegi események mutatják, hogy ezek a csoportok nemrég megkezdték működésüket. A szír haderő mindennapos harcokat folytat az országban működő "fegyveres ellenzékkel", és az összeütközésekben már több mint kétezer (!) rendőr és katona vesztette életét.
Ezek az alakulatok mindenre lőnek, mivel az egyetlen céljuk, hogy az országban kialakuló helyzet alapot adjon az ENSZ-nek a beavatkozásra. Vagy ha azt nem tudják elérni, mert nem születik ENSZ-határozat, akkor bevonják a fegyveres harcokba a szomszédos arab államokat. Olyan hírekkel kell majd számolni, ami szerint a kormányerők tüzet nyitottak a határ mentén, vagy megsemmisítettek egy az országba küldött humanitárius szállítmányt.
Érthető, hogy ilyen feltételek mellett Oroszország és Kína megvétózta az ENSZ BT határozatát, ami legitimálta volna a NATO-beavatkozást Szíriában. Aki ezen meglepődött, az egyszerűen nincs tisztában a jelenlegi nemzetközi helyzettel. Az orosz fegyvergyártás számára Szíria hatalmas felvevőpiac, Kínának szintén jelentős érdekeltségei vannak a térségben.
Ami most az országban zajlik, annak egyetlen célja, hogy a rend felbomoljon. Egy ilyen helyzetben ugyanis a nyugati érdekeltségek a zavarosban halászhatnak, az orosz érdekeltségeket pedig kiszorítanák az országból, ahogy Líbiában tették. Érthető, hogy Oroszország a rend fenntartásában érdekelt - és ne legyenek illúzióink, meg fognak vétózni minden további határozatot, ami utat nyitna a felforgatásnak.
Fenyvesi Áron

Francia különleges alakulatok képzik ki a szíriai lázadókat

 

Egy török napilap szerint a francia haderő képzi az Asszád-kormányzat ellen harcot folytató szíriai lázadókat. A Milliyet török napilap információi szerint a francia haderő Törökországba és Libanonba telepített különleges alakulatokat, akik az úgynevezett "Szír Felszabadító Hadsereg" kiképzését végzik annak érdekében, hogy azok háborút provokáljanak ki a hivatalos szír haderővel. A jelentés hozzátette, hogy a francia, brit és török hatóságok közt hivatalos megállapodás van érvényben, és rendszeresen fegyverszállítmányokat juttatnak el Szíria területére. Jelenleg is fegyveres lázadó csoportok állomásoznak a török Hatay tartomány és Szíria határán.
A lap szerint a brit és francia titkosszolgálatok világszerte felkeresik a szíriai disszidenseket, és a Tripoliban tartózkodó szír ellenzékieket már mozgósították a zavargások segítésére. "A francia titkosszolgálat ügynökei most észak Libanonban és Törökországban végzik a Szír Felszabadító Hadsereg első kontingenseinek felépítését olyan dezertőrökre alapozva, akik korábban elmenekültek Szíriából. 
Ez csak alátámasztja azt a meglátásunkat, hogy a Szíriában működő terrorista csoportok a határ mentén tevékenykedve a térség arab államait bevonják majd a háborúba, így a NATO anélkül tudná megdönteni az Asszád-rendszert, hogy az orosz haderővel közvetlen összetűzés alakulna ki. A szír disszidensek mozgósítása is arra utal, hogy nemsokára előáll egy olyan helyzet, ahol a nyugati szövetségeseknek Szíriában fel kell mutatniuk egy szerveződő, nyugatbarát ellenzéki erőt, amit egyetlen hivatalos kormányként ismerhetnek el - akárcsak Líbia esetében tették.
Molnár István

Miért költözik el James Cameron az Egyesült Államokból?

Aki azt gondolja, hogy James Cameron Hollywoodi filmrendező azért költözik el egész családjával együtt az Egyesült Államokból, hogy gyerekei „jobb munkamorált tanulhassanak” jobb, ha újragondolja a lapokban olvasott híreket.
„Cameron egy 1067 hektáros farmot vásárolt Új-Zélandon. Az Új-zélandi Tengerentúli Bevándorlási Hivatal számára benyújtott igénylő lapon Cameron úgy nyilatkozott, hogy ő és családja „határozatlan ideig szándékozik Új-Zélandon maradni és az ingatlant azért vásárolta, hogy azon egy igazi farmot üzemeltessen,” írja az Associated Press.
Cameron egy 5 millió dollár értékű villát hagy maga mögött Malibuban, hogy a Wellingtontól 90 perce levő vidéki birtokra költözzön.
Igaz, a pletykák szerint az Avatar folytatását is Új-Zélandon forgatják majd és a farm közel helyezkedik el az Avatarban nyújtott munkájáért Oscar díjjal jutalmazott Weta Digital wellingtoni központjához, így nyilván ennek a tényezőnek is szerepe volt az ingatlan kiválasztásában, de ha csupán ez lett volna az egyetlen ok, nyilván inkább egy nyaraló mellett döntött volna a filmrendező.
James Cameron döntése szépen illeszkedik a gazdag amerikaiak által követett trendbe, akik egymás után menekítik ki vagyonukat az országból, hogy azt máshol, leginkább a déli féltekén, termőföldbe és ingatlanba fektessék, egyrészt megspórolva az egyre emelkedő adókat, másrészt bebiztosítva magukat az egyre több ember által várt társadalmi zavargásokkal szemben.
2010-ben John Malone milliárdos, a Liberty Media elnöke jelentette be, hogy a kanadai határ Quebec-hez közeleső szakasza mentén vásárolt egy ingatlant, amolyan biztosításként „hogy legyen hová visszavonulni, amennyiben itt elszabadul a pokol,” hozzátéve, hogy aggódik a dollár túlélése miatt és nem biztos benne, hogy „Amerika átvészeli” a gazdasági válságot. „A feleségem, akit nagyon aggasztanak az események, teljes személyes vagyonát Ausztráliába és Kanadába vitte,” nyilatkozta Malone a Wall Street Journal-nak. „A határ 18 mérföldes szakasza a tulajdonunkban van, tehát bármikor átléphetjük. Bármikor le tudunk lépni ha, kell.”
A politikai osztály tagjai is külföldön keresnek menedéket. A Bush család például egy 40 ezer hektáros területet vásárolt Paraguayban még 2006-ban.
A gazdasági stagnálás, a növekvő adóterhek és az ezek eredményeként várható társadalmi zavargások miatti növekvő aggodalom hatására egyre több gazdag amerikai dönt úgy, hogy elköltözik az Egyesült Államokból és egy biztonságosabb, a gazdagok számára kedvezőbb pénzügyi feltételeket nyújtó országban telepedik le. Az amerikai statisztikai hivatal adatai szerint „a legmagasabb bevétellel rendelkező amerikaiak felső 1%-a a történelem során soha nem tapasztalt ütemben és számban költözik el az Egyesült Államokból.” A Zogby International által végzett felmérés szerint évente 3 millió amerikai költözik el az országból és egyre több gazdag amerikai mond le amerikai állampolgárságáról, hogy elkerülje a magas adókat.
„Mivel a fővonalas médiában természetesen nem hallunk olyasmit, hogy a rendszer összeomlóban van és Amerikára teljes káosz vár, a legtöbb, amit tehetünk, hogy megpróbálunk olvasni a sorok között és figyeljük, mit tesznek a bennfentesek, illetve azok, akik kapcsolatban állnak a pénzügyi és a rendszer alapját képező hatalmi körökkel,” írja Marc Slavo.
Áttelepítési szakértőktől megtudtuk, hogy a gazdagok körében egyre népszerűbb a megerősített, erődszerű ingatlanok vásárlása, lehetőleg földalatti bunkerekkel felszerelve, illetve alternatívaként az Egyesült Államok elhagyása.
Lehetséges, hogy egy ilyen katasztrofális összeomlás soha nem következik be, mindenesetre, aki elegendő pénzzel rendelkezik az csak az ilyen biztonságos, az Egyesült Államok eldugott vidékein vagy külföldön található ingatlanokban látja az egyetlen igazi biztosítást, ami nehéz időkben tényleg megóvhatja vagyonát és testi épségét. 


Forrás: Infowars.com

Meglepő, hogy milyen rövid az emberek emlékezete Európában, és az EU-ban.

Hat esztendeje-Dél-Oszétia!
Ugyanaz a forgatókönyv, ugyanazok a szereplők-mint most Ukrajna esetében.
Ne feledjük: akkor is ugyanigy visitozott az ENSZ, az EBESZ, hogy Oroszország megtámadta Grúziát! Ami természetesen nem volt igaz, de ezernyi bizonyiték ellenére is állitották. Amokor Dél-Oszétiában az amerikaiak és Izrael által modern technikával felszerelt és kiképzett grúz hadsereg orosz állampolgárokat kezdett gyilkolni, és elpusztitották Csinvalit.
A párhuzamot Dél-Oszétia és Ukrajna között nem lehet nem észrevenni!
A latorállamok a pekingi olimpia idejére időzitették a zsidók által kitervelt akciót Dél-Oszétiában!
A Majdan névre keresztelt ukrajnai puccsot pedig a szocsi olimpia idejére.
Dél-Oszétiában orosz ÁLLAMPOLGÁROK ELLEN inditottak irtóhadjáratot a cionatlantista férgek!
Ukrajnában ukrán állampolgárságú oroszok ellen fordult a zsidóság által bujtogatott és pénzelt puccsista horda, a törvényes hatalom erőszakos megdöntését követően.
A Kelet-Délkelet-Ukrajnában élő orosz anyanyelvűek önvédelmi reflexének beindulását a Nyugat antidemokratikus, szeparatista, terrorista tevékenységnek minősiti, mig a kijevi puccsot népakaratnak.
Ugyanez a rablóbanda egekig ható ajvékolásban tör ki akkor, amikor Oroszország hadserege megközeliti Ukrajna keleti határait.
Vacognak a félelemtől, hogy Oroszország fellép a demokrácia, és testvérei védelmében.
Rettegnek, hogy meg fog ismétlődni a hat esztendővel ezelőtti, augusztusi orosz fellépés, ezúttal Ukrajnában.
Rettegnek, de nem nyugszanak.
E sorok beszerkesztője a hat évvel ezelőtti “háború” kitörésének második napján lépett Novosahtyinszknál orosz földre. “Komor vidámságot” tapasztalt akkor. “Kötelességünk megvédeni testvéreinket!-és mi meg is tesszük!”
Ez volt akkor a jellemző közhangulat Oroszország szerte!
Ma is ugyanilyen hangulatról érkeznek a hirek Oroszországból.
Európa földrajzi középpontjától alig ötszáz kilométerre oroszokat gyilkoltat a zsidómaffia!
Ugyanazon forgatókönyv szerint!
A forgatókönyv egyelőre még csak ezekről az aljadék cselekményekről szól! Egyelőre még csak ők a szereplők! Ám a cselekmények logikus következményeként új szereplőnek is hamarosan szinre kell lépnie! Az Orosz Föderáció Hadseregének!
Mint hat esztendővel ezelőtt Dél-Oszétiában!
Az alábbi video a dél-oszétia háború igaz története. Az előkészületektől a végkifejletig!
A párhuzamok feltűnőek! Akár Ukrajna vonatkozásában is igazak lehetnek! Európa népei! Emlékezzetek! Dél-Oszétiában is igy kezdődött! Ugyanazok szervezkedtek! A “narancsosok”!

http://www.youtube.com/watch?v=Hqw1ajDKYyE