2013. május 14., kedd

Netanjahu Moszkvába futott

Az izraeli miniszterelnök azután, hogy Putyin alaposan leteremtette a Damaszkusz elleni légicsapás miatt, és közölte vele, hogy leszállítják az S-300-as rakétarendszert Szíriának, azonnal Moszkvába futott könyörögni.
A NATO és az USA nem véletlenül retteg annyira az orosz rakétarendszerektől. Amikor Vietnamban megjelentek a szovjet légvédelmi komplexumok, az amerikai légierő gyors ütemben vesztette el a repülőit. A háború végéig 5000 amerikai repülőgépet lőttek le.
Amikor Putyin helyre tette Netanjahut a légicsapás miatt, és közölte vele az S-300-asok leszállítását, a nyugati térfélen kitört a pánik. Izrael egyből fűhöz-fához futott, hogy valahogy elérjék a rakéták leszállításának megakadályozását. Nem sikerült, sem az angol külügyminiszternek, sem a német és lengyel minisztereknek elérni, hogy visszakozzanak az oroszok. Nem volt mit tenni, Netanjahu elfutott Moszkváig.
Érdeklődve vártuk, mit ajánlanak fel cserébe, és mit sikerül elérni. A zsidó miniszterelnök odáig elment, hogy akár helyet adnának az orosz flottának Izraelben, de a találkozó utáni semmitmondó rövid tájékoztatók arról tanúskodnak, hogy semmit nem ért el Netanjahu.
Ráadásul az események nem kedveznek a nyugati álláspontnak az utóbbi időben. A szírekre ráfogott törökországi terrorcselekmény, melyről kiderült, hogy törökök voltak, a szíriai katona szívét lakmározó terrorista videója, mind a szíriai terroristák ellen hangolja a közvéleményt. Ezeket akarja az USA kormánya felfegyverezni? Ráadásul alig, hogy véget ért az amerikai-orosz tárgyalás Szíria kapcsán, az USA külügyminisztere merőben más nyilatkozatot tett tegnap, az angolokkal lefolytatott tárgyalása után. Máris felrúgták, amit megbeszéltek pár napja. Nagyjából ennyire hihető az is, amit Netanjahu ígérgetett Putyinnak. Az orosz szakértők is azon az állásponton voltak, hogy ez a találkozó semmiféle eredménnyel nem kecsegtetett.
Hídfő.net

A dollár betiltását ajánlják Oroszországban

Mihail Gyegtyarjev, az Állami Duma képviselője javasolja, hogy Oroszország területén tiltsák be a dollárt. Az ezzel kapcsolatos törvénytervezetet már előkészítette. Gyegtyarjev az oroszországi lakosság megtakarított pénze miatt aggódik.
„Ha ezt most nem tesszük meg, öt év múlva az államnak majd az oroszországi dollártulajdonosok segítségére kell sietnie, akik pénzügyi piramis áldozatai lesznek” - állítja a képviselő.
A tervezetben rámutat, hogy a tiltás csak a dollárra vonatkozik.
ruvr.ru


Oroszország és a BRICS kontra dollár

Az amerikai dollár tartalékvaluta státusza számos előnnyel jár az Egyesült Államok számára más országokkal szemben. A világ legfontosabb árucikkeivel még mindig dollárban kereskednek, akkor is, ha azokat nem az Egyesült Államokban állítják elő. A jelenlegi dolláralapú rendszernek köszönhetően az amerikai Federal Reserve bank exportálja az inflációt más országokba, miközben kormánya hatalmas adósságokat halmoz fel büntetlenül.
Eddig egyedül Kína tett nyílt kihívást a dollár egyeduralma ellen. Most úgy tűnik, hogy Peking új szövetségesre talált a Kremlben. A BRICS országok pedig teljes együttértésben sürgetik a dolláralapú rendszer felszámolását.
A Durban-i BRICS csúcs előtt egy héttel a moszkvai vezetés csendesen elkészített egy dokumentumot, amelyben vázolják a BRICS együttműködésre vonatkozó orosz stratégiát. A dokumentumot Vlagyimir Putyin csapatának egyik „belső körében” készítették, így nagy valószínűséggel a BRICS államokkal való együttműködés hivatalos álláspontját tartalmazza.
Az a tény, hogy a moszkvai vezetés hagyta a dokumentum nyílt közzétételét, igen erős, mondhatni dühös jelzésnek tekinthető az Egyesült Államok irányába.
A célok egyértelműek. A „Stratégiai célok” című fejezet első pontja a világ pénzügyi rendszerének reformját taglalja, annak érdekében, hogy az „igazságosabb, stabilabb és hatékonyabb legyen”. Későbbi fejezetek pedig egyértelműen leírják, hogy a „reform” tulajdonképpen a dolláralapú rendszer felszámolásával egyenlő.
„Oroszország úgy gondolja, hogy amennyiben a BRICS országok vezetősége megfelelő politikai akarattal rendelkezik az együttműködés előmozdításához, a szövetség az új globális kormányzási rendszer kulcsszereplőjévé válhat, elsősorban gazdaságilag és pénzügyileg,” áll a dokumentumban.

Keresztény karrier: az FKK-tól az FDJ-on át a CDU-ig

Találgatás kezdődött Németországban Angela Merkel pályafutásának rendszerváltás előtti korszakáról egy könyv nyomán, amely szerint a kancellár a keletnémet állampárt ifjúsági szervezetének (FDJ) titkára, vagyis "NDK-s KISZ-titkár volt". A találgatásban maga a kancellár is részt vesz.
"Csak az emlékeimre tudok hagyatkozni, és ha most valami más kerül napvilágra, akkor azt el kell fogadnom úgy, ahogy van" – válaszolta Angela Merkel a Bild hétfői beszámolója szerint a berlini Filmakadémia vasárnap esti rendezvényén a bulvárlap újságírójának arra a kérdésére, hogy valóban az agitációért és propagandáért felelős (agitprop) FDJ-alapszervezeti titkári tisztséget töltötte-e be a nyolcvanas évek elején munkahelyén, a keletnémet tudományos akadémia berlin-adlershofi fizikai kémiai kutatóintézetében (ZIPC).
Merkel soha nem titkolta, hogy FDJ-tag volt. A pártba – az SED-be, azaz a "keletnémet MSZMP-be" – ugyan nem lépett be, de igazodott a rendszerhez. "Nem voltam hős" – mondta egy 2005-ben megjelent életrajzi interjúkötetben, hozzátéve, természetes volt számára, hogy belép az FDJ-be, hiszen így tanulhatott, tudományos pályára léphetett és Nyugatra is utazhatott.
Nem is új az a felvetés, hogy Merkel talán agiptprop FDJ-titkár volt. Ezt azonban senki nem állította tényként, a legkevésbé Merkel. "Nem emlékszem, hogy bárkit is agitáltam volna. Kulturális megbízott voltam" – mondta a konzervatív politikus a 2005-ös kötetben.
A napokban viszont megjelent egy új könyv a kancellár NDK-s múltjáról – a Bild munkatársa, Ralf Georg Reuth és a Die Weltnél dolgozó Günter Lachmann tollából Angela Merkel első élete címmel –, amely elkötelezett reformkommunistaként állítja be a kancellárt, és megszólaltatja a ZIPC-nél működött FDJ-alapszervezet egykori vezetőjét, aki azt mondta, teljesen biztos, hogy Merkel volt az agitprop-titkár.
A Bild és a Die Welt munkatársa azt is feltárta, hogy Merkel már 1989 októberében csatlakozott a Der Demokratische Aufbruch (Demokratikus Kitörés – DA) nevű mozgalomhoz, amely akkor még nem a német egységért és a rendszerváltásért állt ki, hanem az NDK önállósága és a demokratikus szocializmus rendszerének kialakítása mellett.
"Mindig azt gondoltam, hogy 1989 decemberében léptem be a DA-ba, de (az új kötet szerzői) kinyomozták, hogy ez októberben történt. Ettől sokkal nyugodtabb a lelkem" – mondta Merkel a vasárnapi berlini rendezvényen, amelyen kedvenc filmjét, a Paul és Paula legendája című híres keletnémet alkotást vetítették. Eredetileg nem tervezték, hogy a kancellár múltjára is kitérnek a vetítést követő pódiumbeszélgetésen, de Merkel leintette az újságírói kérdés miatt tiltakozó műsorvezetőt, és jelezte, hogy szívesen válaszol a kérdésekre.
Hétfői sajtóbeszámolók szerint a kancellár hangsúlyozta: "Számomra az a legfontosabb, hogy soha nem titkoltam el semmit". Hozzátette: "Néhány dolgot talán nem mondtam el, de csak azért, mert senki sem kérdezte". Arról például még soha nem beszélt, hogy tagja volt a (kelet)német-szovjet baráti társaságnak és a keletnémet szakszervezeti szövetségnek (FDGB) – fejtette ki a kancellár.
Angela Merkel a DA képviseletében bekerült az utolsó keletnémet kormányba, amelyben a helyettes kormányszóvivői tisztséget látta el. A szervezet 1990 tavaszán beolvadt a Kereszténydemokrata Unióba (CDU), Merkel pedig családügyi miniszter lett az újraegyesítés utáni első össznémet kormányban, amelyet pártfogója, Helmuth Kohl vezetett. A következő, 1994-ben alakult Kohl-kormányban a környezetvédelmi tárcát kapta meg.
Az elvesztett 1998-as parlamenti választás után megszerezte a CDU főtitkári pozícióját, és a pártot megrengető adománybotrányban – amelyben a párt számos vezető alakja, köztük Kohl és Wolfgang Schäuble akkori pártelnök is besározódott – szembefordult Kohllal és a párt megújulását sürgette. A politikust 2000-ben a CDU elnökévé választották. Pártelnöksége ötödik évében győzelemre vezette a konzervatívokat, és azóta Németország kancellárja.
MTI











KÉPEK TARTALMA
A PressTV bemutatta a legújabb iráni drónt, amelyet többféle célra alkalmaznak és lényegében ugyanazt tudja mint amit az amerikai gyártmányok. Nemzeti színekre festették. Második képen látszik egy izraeli helikopter amelyik a Földközi tenger fölött keresi azt az izraeli drónt, amit ők, saját maguk lőttek le....Az Index cikke arról, hogy a számítógépes háború javában tart egyes országok között. Egy palesztin családot terrorizálnak a zsidó katonák. A képen az a rakéta amitől Izrael retteg. Az orosz S-300-as jelenleg a legjobb rakéták közé számít, amit autóval szállítanak akárhová kilövésre. A másik autón az irányítórendszer van. A hazai hírekben elfelejtették bemutatni, hogy a közeli napokban a németek tüntettek az EU központi bankja ellen, amit Rotschildnak neveznek. A tüntetésbe a német rendőrök is bekapcsolódtak, sisakjukat levéve. Képzeljük el ugyanezt Magyarországon...A PressTV jelzi, hogy nagy szociális tüntetés készül Iz-Rahelben...ezt már a pesti cionrádió tudósítója is ellihegte nagy bánatosan. Amerika az Al-Kaidával ijesztgeti a világot, miközben ezt ők maguk csinálták mint terrorszervezetet és a világ több pontján bevetik őket, mintha muzulmán egységek lennének, miközben ezeket a CIA és a Mossad képezte ki. A külföldi képen Soros György hálózatai pókhálóként működnek, mindenütt az országok aláásására. Végül egy fontos elhallgatott hír. A világkereskedelmi szervezet (WTO) eddig francia cionista irányítás alatt állt (képen jobbra), de most valahogy brazil elnököt (balra) választottak, aki kijelentette, hogy igazságosabb világkereskedelmet szeretnének csinálni.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%BClf%C3%B6ldi-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben-112

Haza kell menni...

…Izrael zsidó (régiúj) nemzetállam 1948. május 14-i megszületése óta nincs létjogosultsága a zsidó diaszpórának. A galuti kényszer megszűnt! A zsidóság történelmi kötelessége,hogy saját zsidó nemzetállamát építse és ne más etnikumok államában azon keseregjenek, hogy mekkora az antiszemitizmus.
Haza kell menni!
Ilyen egyszerű! Mi ennek a problémának a feloldása? A CIONIZMUS! Amelynek valóságos tartalmáról az emberek 99%-nak fogalma sincs és ostobaságokat beszél róla, és szitokszóként használja. Igaz abban, hogy a cionizmus szitokszóvá vált, sunyi módon a magyarországi neológ zsidóknak kiemelten van bűnös szerepe.
A cionizmusnak arra is választ kell adjon, hogy tudja kezelni az Izraelen kívüli diaszpórában élő zsidóság sorskérdéseit. Egy részről a nyugat-európai, másrészről a kelet-európai zsidóság sorskérdését. A zsidóság jelentős része levált a tradicionális zsidó kultúráról, de nemzeti, etnikai identitásában nem tudott azonosulni az őt körülvevő nemzeti szellemmel. Azon egyszerű oknál fogva, hogy ez nem az övé. Ez érthető, hiszen a zsidóság történelmi sorsközösségének történelemtudata egyedi, és egészen más történelmi gyökerekkel rendelkezik,mint a zsidóságot körülvevő népeké. De ugyanakkor a zsidóságnál is van egészséges igény a saját nemzeti szellem megélésére és annak fenntárására. AsherZvi Hirsch Ginsberg --Ahad Ha'am (1856. Augusus 18– 1927. Január 2) Pontosan kifejtette, hogy a zsidóság a saját nemzeti szellemének, ha úgy tatszik egészséges nacionalizmusának megélésére saját állama nyújthatja a leghitelesebb, de egyben legbiztonságosabb környezetet. ( Nationalism and the Jewish Ethic szerk. Hans Kohn New Jork,1962) 74.-75.
TEHÁT HAZA KELL MENNI! ALIYÁZNI KELL!
No még van itt más is! Dávid Ben-Gúrión , ez a kiváló zsidó államférfi, Izrael zsidó nemzetállam első miniszterelnöke, a következőket mondotta: " Sok mindent mondanak a zsidókról, de engem nem érdekel, hogy mit mondanak a gojok. Engem az érdekel, hogy mit mondanak a zsidók." Ezen zseniális gondolat nyomdokán, mi meg azt mondhatjuk " Sok mindent mondanak a magyarokról. Minket nem érdekel, hogy mit mondanak a zsidók. Minket az érdekel, hogy mit mondanak a magyarok".
1/Herzl Tivadar a cionizmus egyik atyja mondotta " Mi zsidók bárhol is éljünk a világon, beszéljünk különféle nyelveken is, mi zsidók, egy határokat átívelő nép vagyunk, egy zsidó politikai nemzet".
Herzl 1962-ben kiadott naplójában ezt írja: „Azt hiszem, megértem az antiszemitizmust, ez egy nagyon komplex jelenség. Zsidóként szemlélem a fejleményeket félelem, vagy gyűlölet nélkül. Felismerem az antiszemitizmusban az öröklött előítéletet, a vallási türelmetlenséget, de azt is, ami önvédelem benne. A zsidókérdést nem tartom sem társadalmi, sem vallási kérdésnek, bármint fest is, hol így, hol amúgy. Nemzeti kérdés ez, és, ha meg akarjuk oldani, akkor mindenekelőtt politikai világkérdéssé kell tennünk, amelyet a kultúrnépek tanácsának kell megoldania. Mi nép vagyunk, egy nép.”
Sőt, még az ismert szófordulat, a „zsidó kérdés végeleges megoldása” is tőle származik. ("EndgültigeLösung der Judenfrage", Der Kongress, 1897. június 4-i szám) --utalva arra, hogy a zsidókérdés az önálló álmisággal végre megszüntethető--
2/ A zsidóság nemzeti egysége a diaszpóra KEHILÁIBAN a szétszórtság, a GALUT évszázadaiban a judaizmus korától töretlen!
3/ A zsidóság etnikai, vallási és történelmi sorsközösség.
Kivétel ez alól az a személy, aki halachikusan nem zsidó és betér a zsidó közösségbe, de a betérés tényét hitelesen csak ortodox rabbi igazolhatja. Így a zsidóság teljes jogú tagjává válhat. Viszont ortodox szempontból megmarad prozelita (betért) és az ortodoxok temetőjébe nem temetkezhet csak a prozeliták számára kijelölt helyen!
Az izraeli zsidó nemzetállam 1950. évi 5710. Visszatérésről szóló törvény értelmében “Zsidó az a személy, aki zsidó anyától született, vagy áttért a zsidó vallásra, és nem tagja más vallásnak”.
4/ A zsidó államiságot valóban megsemmisítették, de a zsidó nemzetet és az államisághoz való további jogát nem semmisíthetik meg. Mindig a nép a legfontosabb.
5/ A 7. századtól kaganátust alapító ural-altáji-turáni török törszek nemzetségek gyűjtőneve a KAZÁR volt. Ez a népi konglomerátum agglutináló nyelvet beszélt és etnikailag nem volt semita.
A KAZÁR KAGANÁTUS úgy vette fel a karaita judaizmust, A TÓRÁT mint, ahogy a székely szombatosok. Ettől nem váltak etnikailag zsidókká.
6/ Az askenázi (keleti zsidók) jiddisch nyelvet beszélnek, amelynek semmi köze az ural-altáji ragozó nyelvekhez. A jiddisch flektáló nyelv. Az askenázi zsidók által beszélt Jiddisch a legkisebb ragozó nyelvemlékeket sem tartalmazza.
7/ Valamennyi HALACHIKUS zsidó emberben askenáziban és szefárdban egyaránt fellelhető a sémi népekre jellemző génkarrakterek, génmarkerek valamelyike.
8/ Tudatlanság, szélhámosság és ostobaság, ha valaki azt állítja az askenázi zsidókról, hogy "Ural-altáji-turáni népek".
A zsidók szemiták.
A kazár-zsidó legendát leginkább a magyarországi neológ zsidók szeretik feszegetni, hogy ezzel is talonba tartsanak egy érvet arra nézve, hogy miért ne aliyázzanak Izrael zsidó nemzetállába, és ezáltal szétterpeszkedhessenek más etnikumok, kultúráján, társadalmi és politikai életén, és mindenbe beleüthessék az orrukat.
Én nem azt írtam, hogy a Kazár Kaganátus nem létezett!
Én azt írtam, hogy olyan, mint "kazár etnikum" nem létezett, mert a kazár birodalom népi konglomerátuma ural-altáji-turáni népelemekből, de főleg török törzsekből állt. Erről váltak le, szakadtak le a "mi kavarjaink" ismertebb formában kabarjaink is. Méghozzá azt megelőzően, mielőtt még a judaizmus a Kazár kaganátus mint vallást átvette volna. A Kaganátus területére Iránból kerültek azok a koheniták, akik "Kazária" török vezető rétegét bevezették a judaizmusba.
A zsidó vallás tiltja a gojokkal kötendő házasságot.
A Kazár Kaganátusban viszont a rabbik , tanítók hiánya komoly gondot jelentett ezért létrejöttek vegyes házasságok. Méghozzá úgy, hogy a nem sémi nőket előtte betérítették. Bár ez nem halachikus kapcsolat, de mégis elismerést kapott. Így lehetséges az, hogy Kohenita családok genetikai vizsgálatánál (nagyon komoly vizsgálatok voltak ezen a területen Izraelben) bajkáli génmarkereket is találtak. Tehát vannak olyan régi kohenita családi vonalak, ahol megjelennek az ázsiai génkarrakterek. Sőt közöttük kiemelkedő személyiségek is akadtak.A judaizmus felvétele a Kazár Kaganátusban csak a vezető rétegre korlátozódott, de ez sem volt teljes.Viszont azt állítani, hogy az askenázi zsidók "kazárok" teljesen elfogadhatatlan, tudománytalan légből kapott mendemonda. Azerbajdzsánban jelentős zsidó közösség él. Nincs tudomásom arról, hogy "kazároknak" tartanák magukat. Ez csupán néhány agyament Síp utcai kripto-zsidónak lehet a rögeszméje, no meg néhány, Izrael zsidó nemzetállam létjogosultságát tagadó felforgatónak. Olyanoknak, akik a Kárpát-medencében kívánnák megvalósítani Erec Jiszroélt, noha "...Cionból/Sionból jön ki a tanítás/Tórah, és az Örökkévaló/JHWH Szava Jeruzsálemből".
TEHÁT TARTSUK EHHEZ MAGUNKAT ÉS MÁSOKAT IS!
Forrás: Bodó K. Attila Blog