2014. június 1., vasárnap

Kilencből hét pont kiszivárgott: Ezekről tárgyalnak Bajnaiék a titkos találkozón

A hétvégi Bilderberg-találkozó hivatalosan megjelent napirendi pontjai nem azonosak azzal, amiről valójában szó esik a megbeszéléseken – állítja Daniel Estulin, a Russia Today műsorvezetője, aki régóta figyelemmel kíséri „titkos nemzetközi csoport” tevékenységét. Mint mondja, hozzájutott az idei évi koppenhágai találkozó valódi napirendjéhez. Idén Bajnai Gordon is elment a találkozóra.
Állítása szerint egy bennfentes szivárogtatta ki a jelenleg zajló Bilderberg-konferencián megbeszélésre kerülő kérdések listáját az oknyomozó újságírónak. A nyilvánosságra hozott listán az alábbi 9 pont szerepel, melyből 7-et tett közzé az RT munkatársa – számolt be róla az ATV.hu.



1. Nukleáris diplomácia és az Iránnal való megállapodás
2. Gáz-megállapodás Oroszország és Kína között
3. A nacionalista hangulat fokozódása Európában
4. Uniós internetes adatvédelmi előírások
5. Kiber-hadviselés és annak lehetséges hatása az internetes szabadságjogokra
6. Ukrajnától Szíriáig: Barack Obama külpolitikája
7. Éghajlatváltozás

A hat évtizedeses múlttal rendelkező Bilderberg-csoport a világ legbefolyásosabb személyeinek; politikusok, hivatalnokok, üzletemberek, tudósok és az európai uralkodók rendszeres összejövetele, amelynek célja a globális politikai kérdések megvitatása. A kritikusok azzal vádolják őket, hogy úgy működnek, mint egy meg nem választott „árnyék-kormány”, „a világ leendő urai”, akik zárt ajtók mögött döntenek több milliárd embert érintő kérdésekről, kevés tekintettel a népesség szükségeire és igényeire.

Ezeknek a vádaknak az eloszlatása érdekében a Bilderberg-csoport ezúttal nyilvánosságra hozta a napirenden lévő témák listáját. A 12 felsorolt téma között olyanok szerepelnek, mint a „Közel-Kelet újjáépítése”, „Afrika kihívásai”, „Ukrajna” valamint „A demokrácia jövője és a középosztály csapdája”.
168 óra

Békekötés történt Homszban

A szíriai háború során először történt klasszikus értelemben vett békekötés. Homsz városát a külföldi terroristák feladták, hogy csapataikat a jelentősebb aleppoi ütközethez csoportosítsák át. Így Homszban nem maradt más, csak a valóban szíriai lázadók, akik jelentős erőhátránnyal néztek szembe a hadsereggel. A szíriai haderő bevonult a városba, és egy körülzárt városrészre szorította be a lázadókat. Egy hetes tárgyalás kezdődött meg a lázadók, és a tárgyalásokra felhatalmazott katonai parancsnok között, - tegnap aláírták a békemegállapodást.
A lázadók volt parancsnoka elmondta, hogy elegük volt a harcokból, békét szeretnének. Nem élvezik a lakosság támogatását sem, mert mindenkinek elege van a három éve tartó háborúból. Asszad elnök nagyon nagylelkű a békére vágyó, szír állampolgárságú lázadókkal szemben, amennyiben harc nélkül teszik le a fegyvert. Ilyen szinten lovagias békekötés ritkán köttetik a történelemben.
A lázadók oldalára átállt tisztek, ha harc nélkül adják meg magukat, megtarthatják szolgálati idejüket. A hadbíróság gyorsított eljárásban jár el felettük. Nem kell börtönbe vonulniuk, de aláírásukkal és ujjlenyomatukkal megfogadják, hogy többet semmilyen fegyveres konfliktusban nem vesznek részt, és semmilyen fegyveres alakulathoz nem csatlakoznak. Így megtarthatják rendfokozatukat, és a leszolgált idő beleszámít a munkaéveikbe. Az állam pedig valamennyi volt tisztnek munkahelyet biztosít. A fegyvert letett szíriai (volt) lázadókkal szemben az állam könyörületes, és nem követik szankciók tévedésüket. Az állam vállalja, hogy ezeknek az embereknek képzést biztosít és munkahelyet, hogy hazatérve ne lopásból keljen enni adni a családoknak. A városban maradt összes lázadó aláírta a megállapodást, és letette a fegyvert. A harcok áthelyeződtek a várostól nyugatra, ahol a terroristák a libanoni határ irányába előretörő hadsereget próbálják feltartani, hogy utánpótlási vonalaikat biztosítsák.
hidfő.net/homsz
A hadsereg átfésüli az egész várost - így néz ki Homsz ma
Ez a békekötés volt a szíriai háború folyamán az egyik legnagyobb eredmény, amit a szír kormány el tudott érni. Szinte harc nélkül átvenni egy várost, megkímélve az ott élőket a további harcoktól és végre nyugalmat biztosítani nekik, - hatalmas eredmény.
A vallási fanatikusok bosszúja sem marad el. Mióta láthatóan egyre nagyobb területeket vesztenek el, hadseregnek nevezett terroregységeik egyre több veszteséget szenvednek, azóta fokozatosan változtatnak újra taktikát. A háború azon időszakában, mikor az ország nagy részét a nyugatról pénzelt terroristák hatalmuk alatt tartották, kezdtek úgy viselkedni, mint egy hadsereg. Egységeket igyekeztek felállítani, központi irányítást létrehozni, ahol csak lehetett, különböző fegyvernemek szerint kialakítva a csapatokat. Mára esély sincs a háborút megnyerniük, folyamatos hátrálásban vannak egy éve, csapataik megpróbálnak kitartani a városokban és ellenlökéseket végrehajtani, de ezekkel már csak gyorsítják a végzetüket. Éppen ezért újra a régi módszerhez folyamodnak; a lakosságot kezdik támadni. Terrorcselekmények, robbantások templomokban, tereken, iskolákban. Ártatlan civileket lőnek le, hol csapatosan, hol mesterlövészek. Ahol feltűnnek, ott halál és kínzás jár a nyomukban.
A háború még eltart egy darabig. Vannak még területek a terrorista kannibálok kezén, a nyugatnak pedig mindig lesz pár felesleges dollárja, hogy terroristákat küldjön Szíriába, majd akkor is, ha már az egész országban béke lesz, - de ennek az esztelen öldöklő háborúnak lassan vége lesz. Délen még két nagyobb város van a kannibálok kezén, Darajában folynak a harcok, és a hadsereg lassan, de biztosan halad előre. Kelet felől sikerült áttörni a város védelmét és felszabadították az egész óvárost. Jelenleg egy hete tüzérséggel és rakétákkal lövik az ellenség állásait. Abból, hogy a kannibálok kezdenek erősítést és támogatást kéregetni internetes fórumaikon, feltételezhető, hogy kezdenek súlyos veszteségeket elszenvedni.

http://www.hidfo.net/2014/06/01/bekekotes-tortent-homszban

Kína területi egységének megkérdőjelezésével és felforgatással vádolja a Pentagont

A kínai Népi Felszabadító Hadsereg vezérkarának tagja, Wang Huanzong altábornagy az ázsiai-csendes-óceáni biztonsági fórumon azzal vádolta Chuck Hagelt, hogy Kína destabilizálására törekszik és megkérdőjelezi Kína területi integritását. Az altábornagy szerint Kína csak kölcsönös tiszteleten alapuló nemzetközi kapcsolatokat hajlandó elfogadni, aminek az amerikai külügy tevékenysége nem felel meg.
Kína a Csendes-óceán Kínához közeli szigetvilága területén jelentős olaj- és gáztartalékkal rendelkezik, melynek kitermelése megkezdődik a közeljövőben. Ugyanezen szénhidrogén-tartalékokra Brunei, Vietnám, Malajzia, Tajvan és a Fülöp-szigetek is igényt tart, a területi követeléseket pedig az amerikai külügy támogatja, miközben a Pentagon csapatokat állomásoztat a térségben.
A kínai haditengerészet már megtette a szükséges ellenlépéseket az amerikai probléma kezelésére. Idén februárban a Népi Felszabadító Hadsereg Jin osztályú tengeralattjáróit kivezényelték a Csendes-óceán északi területeire, ahol járőrfeladatokat látnak el. Erre a járőrfeladatra magukkal vittek egységenként több atomtöltetet, valamint a nukleáris robbanófejet több mint 14000 kilométerre eljuttatni képes ballisztikus rakétát. Az amerikai haditengerészet akkori jelentése szerint ezeknek a tengeralattjáróknak már több amerikai állam, köztük Washington is elérhető távolságban van.
Az amerikai haditengerészet jelentése szerint a Jin osztályú tengeralattjárók képesek lennének atomcsapást mérni Hawai, Alaszka, valamint az Egyesült Államok nyugati tagállamainak területére.
Ez lett Hillary Clinton Távol-Kelet-politikájának eredménye. A kínai diplomácia most sarokba szorítja az amerikai külügyet, ami kénytelen lesz elismerni Kína területi egységét. Ebben az esetben a Kínához közeli, térségi országokban éles külpolitikai fordulat következhet be, hiszen látni fogják, hogy az USA többé nem meri nyíltan támogatni őket. Ha az USA nyíltan támogatná őket, Washington már akkor is lőtávolságban van. Az amerikaiak nem mernének nyílt katonai konfliktust kezdeményezni a Csendes-óceánon. Annak az időnek már vége, amikor Washington erőpozícióból tárgyalhatott a keleti nagyhatalmakkal.

http://www.hidfo.net/2014/06/01/kina-teruleti-egysegenek-megkerdojelezesevel-es-felforgatassal-vadolja-pentagont

Pánik az USA-ban!

Június 1-től Kínában és Japánban megkezdődött az amerikai dollár lecserélése az egymás közötti kereskedelemben. A két ország ezen túl yenben és jüanban fizetnek egymásnak.
égő
Korábban Oroszország és Kína hasonló megállapodást kötött. Rubel és jüan lesz ezentúl az egymás közötti kereskedelem elszámoló pénzneme.
Az intézkedések az amerikai dollár hegemóniáját-mint nemzetközi valuta-törik meg.
(Forrás: novorus.info)

A sugárterápia a rákos daganatokat 30x agresszívabbá teszi

A rák kezelése szándékosan van ilyen tévúton tartva. Két legyet ütnek egy csapásra a rosszakarók. Hatalmas összegeket szereznek az eladott gyógyszerekkel, kezelésekkel. Valamint meg is ölik vele az embereket, s így szépen fogy a kezük munkája által a lakosság száma. A gyógyulásban hatalmas szerepet tud játszani a nyers zöldség- és gyümölcsétrendre való áttérés. Ajánlom mindenkinek figyelmébe Victoria Boutenko könyvét: "A nyers étel csodája"
 
A közelmúltban kiderült, hogy a mammográfia hozzájárulhat a “sugárzás által kiváltott mellrák” jelenségének elterjedéséhez. A legújabb cikk címe: “A sugárkezelés rák rezisztens, agresszív őssejteket generál”- amint az a “Cancer” című folyóiratban megjelent.
A UCLA Jonsson Rákkutató Központ jelentése szerint a sugárkezelés a mellrák sejteket fokozottan rosszindulatúbbá változtatja. A kutatók azt találták, hogy még akkor is, amikor a sugárzás megöli a kezelt tumorsejtek felét, a túlélő sejtek rezisztenssé válnak a kezelésre és úgynevezett indukált emlőrák őssejtekké alakulnak (iBCSCs). Ezek aztán akár 30-szor nagyobb valószínűséggel képeznek tumorokat, mint az emlőrák nem besugárzott sejtjei. Más szóval: a sugárkezelés először a rákos sejtek teljes állományát regresszálja.
 
Ez azt a hamis benyomást generálja, hogy a kezelés hatékony…egy ideig. Valójában azonban később a már indukált és erősebben rosszindulatú sejtek száma csak növekedni fog a jóindulatú sejtekhez képest, ami a beteg “kezelés indukálta” halálához vezet. A múlt hónapban egy kapcsolódó tanulmány a “Stem Cells” című folyóiratban megállapította, hogy a “sugárzás átprogramozza az emlősejteket”, valamint hogy az ionizáló sugárzás a kevésbé rosszindulatú (differenciáltabb) emlőrákos sejteket rosszindulatúbbá, indukálttá tette, ami segít megmagyarázni azt, hogy a hagyományos kezelés valójában miért gazdagítja a daganatok számát és miért lesznek kezelés-rezisztens sejtek a testben .
 
Egyre több kutatás vádolja már a hagyományos rákkezeléses módszereket, és jelölik meg éppen azokat a rákos beteg halálozásának kiváltó okaként.