2010. október 24., vasárnap

Atombombák robbantása a Földön

Nem kell izgulni Csernobil hatásai miatt. A "nagy"hatalmak robbantottak mellette még 2000 atombombát a Földön. Azoknak is biztos megvan a kellemetlen mellékhatása.

USraeli csalárdságok

A német ex-külügyminiszter Volker Ruhe, ismételten felajánlotta Oroszország teljes jogú NATO tagságát, mivel úgy látja, megfelelő a helyzet hozzá írja a Düsseldorf Rheinische Post szombati kiadásában, a CDU kommentárjában. “Most van itt az ideje kitárni a NATO ajtaját, Oroszország előtt”. Ez a gesztus, a csökkenő gazdasági jelentősségű USA-t, és EU-t figyelembe véve, a mézesmadzag belógatását jelenthetné. Az euró-atlanti közösségnek nagy szüksége lenne Oroszországra a “kölcsönösség” jegyében. Indoklásuk szerint, “Oroszország ugyanazokkal a kihívásokkal szembesül, amelyekkel egyre nagyobb veszélyt jelentenek, a ballisztikus rakéták, nukleáris robbanófejek, tömegpusztító fegyverek, a szélesebb körben értelmezett Közel-Keleten”- mondják a szerzők.
Ezek a hízelgő és hazug szavak Dimitrij Medvegyev, az ezügyben eljáró orosz elnök (Lázár Menachem Mendel Aaronowitsch) felé irányulnak. Oroszország, a NATO vezetése alatt, a kazár zsidók ellenőrzése alá kerülne, akikkel az USA rendelkezik.
Magyarul, Oroszország ingyen adja, a zsidók és a világkormány kezébe magát! Annak ellenére, hogy tavaly szeptemberben Natanjahu szemtelenül izraeli atomfegyverekkel fenyegette a miniszterelnököt, gyorsan ismét látogatást tett a bejelentéssel. A hidegháború azonban továbbra is tart. Oroszország bevonása a NATO-ba, az egykori Ulrich Weisser altengernagy dédelgetett terve volt. Volker Ruhe figyelmen kívül hagyja, hogy az USA, a lengyel határ közelében rakétapajzsot hozott létre az “esetleges iráni támadás” ellen! (Aki már látott térképet, tudja jól, hogy Irán feltétlenül Oroszország, és lehetőleg Kanada felöl fog támadni!!!) Ruhe tagja volt a Trilaterális Bizottságnak, “és ez a Háromoldalú Bizottság, David Rockefeller parancsára készítette el a “Nagy Sakktábla” című “könyvet”, Zbigiew Brezinski közreműködésével.
A tervek a Szovjetunió megsemmisítésére készültek, de a terv azt is kimondja, hogy Moldova, Grúzia, Azerbajdzsán, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Oroszország élére ültetett bábkormányokkal tovább növelhető az USraeli ellenőrzés.
A lengyelországi rakétatámaszpont, a csehországi radar, és a romániai, grúziai amerikai bázisok, valamin a csecsenföldi, dagesztáni zsoldoscsapatok, egyértelműen mutatják az ellenségességet, az Orosz Föderációval szemben!
A NATO projektek – “Partnerség a Békéért” – keretében permeteztek mérgező vegyianyagokat (nanorészecskék), amihez Svájc nem csatlakozott előrelátóan, és most Svájcban is permeteznek a NATO repülőgépei! Ez még 2007-ben nem állt szándékukban, de a NATO elismerte, számolt be róla a Parlamentskaja Gazeta.
Meg kell jegyezni, hogy az egész NATO projektnek a hadsereghez van köze, de eredetileg egy USrael projekt volt, mint ahogy az ENSZ is az! A “zsidó hit, “az imádság”, a Kol Nidre, meg a tartalom. A Kol Nidre fogadalom azt jelenti, hogy megengedett a csalás, rablás, gyilkolás.
Ettől a ponttól kezdve nem érdemes a NATO megállapodásokban hinni! Értelmetlen naívan szemlélni, és szenvedni míg a zsidónak szabad mosni a kezét, minden csalás rablás, gyilkosság után, vagy Oroszország bizalmára ácsingózni! Főleg olyan kötelezettség vállalást tenni feléjük, amit nem is akarnak betartani! USraelnek csak annyi volt a célja, a Varsói Szerződés feloszlatásával, hogy a NATO határa, az Elbán túlra, Oroszország határaihoz kerüljön.
A veszély, mára már nem csak az USA fenyegető katonai potenciáljában, a hagyományos, a nukleáris, biológiai fegyvereiben, de a Garkona-i (Alaszka) HAARP fegyvereiben is megtalálható.
A világháború addig nem kezdődik meg, amíg az USA harcos uszkárja, a Mossad, újabb, 9/11-hez hasonló, vagy még nagyobb merényletet nem követ el, ahogy megrendezték a WTC tornyai felrobbantását is! Addig HAARP, sertésinfluenza, Chamtrails, kiéheztetés, mérgezés, sterilizálás, teljes pénzügyi uralom, és totális kiszipolyozás a “program”.
Tulok

Az emberek bechipezése a küszöbön áll

Az Illuminátus elit fő célja, hogy minden embert totális megfigyelés alatt tarthassanak, hogy ne tudják magukat a rendszertől, az Új világrendtől függetleníteni. Már így is hatalmas függőségben vagyunk, de még önként ki lehet ezek alól térni. Minden mobil eszköz, melyet erre a célra hoznak létre még elhagyható, ezért kell egy olyan módszer, melytől nem tud hordója önként megszabadulni. Ez lenne a bőr alá ültetett mikrochip. Természetesen ennek hordására nem kényszerrel veszik rá az embereket, hanem bizonyos előnyök bemutatásával igyekszenek a manipulálható emberiséget meggyőzni ennek használatáról.
Háziállatoknál a módszer már kipróbált. Egyre több rendelő hirdet akciókat kedvencünk bechipezése érdekében. Természetesen ezzel a fő cél nem az, hogy védjük állatunk érdekeit, hanem hogy bemutassák, hogy milyen nagyszerű dolog ez a rendszer és egyáltalán nem kell tartani sem a beültetéstől, sem a viselésétől. Ez a hozzászoktatás egyik formája. A közeljövőben biztos vagyok benne, hogy egyre több figyelmet fog kapni a médiában ez, s majd néhány év múlva kötelezővé fogják tenni a beültetést kutyáinkon, macskáinkon.
Persze ez még kevés ahhoz, hogy az emberek önként magukba tetessék a készüléket. Ezért az e felé vezető úton más, kevésbé drasztikus módszerekkel szerettetik meg a rendszert.
Az Elit célja ugye ezzel a totális kontroll. Idővel ennek segítségével, például a globális helymeghatározó rendszerekkel folyamatos megfigyelés alatt tarthatják a rabszolgákat. A fizetési eszközt, nevezzük pénznek pedig erre vezetik át a bankkártyákról, így az egyén teljesen kiszolgáltatott lesz a rendszert irányítóknak. Így egy lázadás is könnyen megfékezhető.
Nem véletlen tehát az sem, hogy a bankkártyás fizetést gőzerővel reklámozzák a médián keresztül, különböző kedvezményekkel veszik rá az embereket ennek használatára. Már ezzel ugyanis komoly kontrollt gyakorolhatnak a lakosságon. Ez igen fontos lépés tehát ahhoz, hogy átszoktassák a népet az elektronikus fizetésre, ami könnyen ellenőrizhető és szükség esetén elzárható egy gombnyomással.
Most pedig itt van már a következő generációja a fizetésnek, mely már jóval közelebb áll a chipes rendszerhez. A médiában reklámok útján komoly pénzeket beleölve népszerűsítik a módszert, melynek lényege, hogy a vásárló a karórájával fizethet.
Íme a weboldal: http://www.fizessazoraddal.hu/
A hozzászoktatás újabb lépcsője tehát ez a vívmány. Ebben az egészben az az elképesztő, hogy az emberek önként fogják vállalni saját rabszolgaságukat azáltal, hogy ezeket a készülékeket divatból elkezdik használni. Nagyon sok példáját láttuk már ennek. Itt van az Iwiw vagy a legújabb divat a Facebook őrület. Az ilyen oldalak fő szerepe a megfigyelés, mégis egyszerű indokokkal és ösztönökkel az emberek boldogan vetik magukat alá a kontrollnak fel sem fogva, hogy milyen veszélyeket hordoz ez magában. Azzal, hogy egy személy jelen van ezeken az oldalakon könnyedén feltérképezhetik ismerősi körét, amit bármikor könyörtelenül kihasználhatnak, ha adott egyén a rendszer ellen vét. A érdeklődési kör megadásával további fontos információkat adunk ki magunkról, teljesen kiszolgáltatva lényünket, személyiségünket, elvesztve a magánéletünket ezáltal. Ez is része a kontrollnak. A rabszolgasorba taszított embert még a saját gondolataitól, magánéletétől is megfosztják, így a magántulajdon teljes mértékben megszűnik még szellemi szinten is.
Ezért, akinek van egy kis esze törli magát ezekről az oldalakról. Anno jómagam is regisztráltam a Facebookra, mert politikai hozzászólást intéztem ott. Közben persze elkezdtek jelölgetni ismerőseim. Most már töröltem magam innen is. Ami érdekes, hogy a fiókot törölni nem éppen egyszerű. Csak felfüggeszteni lehet azt, de még ekkor is pszichológiai ráhatásokkal próbálnak erről lebeszélni. Például kiírják, hogy adott ismerősök hiányolni fognak, biztos jól meggondoltam-e? Meg kellett magyaráznom kilépésem okát és több lépcsőben kellett megerősítenem a felfüggesztést. Törölni egy mezei felhasználó pedig nehezen tudja magát. Még én sem találtam hol lehet, pedig én napi szinten használom a világhálót. Csak a keresőben történő kutatás után találtam egy linket, melyet a böngészőbe írva eljutottam a törlés oldalra. Fontos tehát a rendszernek, hogy ne maradjak kívül rajta.
Spaces fiók törlése itt:
Megfigyelve a tendenciákat nagy erőkkel folyik az emberek mikrochipezésének folyamata. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem úgy fog megtörténni, hogy kényszerrel beültetik, hanem az emberek önként és dalolva, szinte kérni fogják ennek használatát. Egy idő múlva pedig már kötelező lesz az újszülöttek bechipezésénél.
Hogy mikor fog erre sor kerülni? Véleményem szerint az elkövetkező háború után már nagyobb léptékben fognak haladni vele és 10-15 év múlva már megszokott eseménnyé válhat ez a fajta fizetési mód.
http://www.youtube.com/watch?v=K6v1I9HUREA
http://www.emehungar.net/