beaver.2Az idős, brit hölgy elmondása szerint kigyógyította magát bizarr betegségéből. A nő közel 50 éven keresztül fakérget evett. A 72 éves Marlene Barnes, 48 évvel ezelőtt kezdett fákat rágcsálni - írja a Mirror.
Az asszony Chron betegségtől szenvedett, ez okozhatta leküzdhetetlen vágyát a fakéreg iránt. Elmondása szerint az első alkalommal, mikor megkívánta a fát és megette, bűntudata volt.
Ő sem értette mi késztette arra, hogy a kert díszeit megcsócsálja, azonban már nem volt megállás. Majdnem 50 évig zabálta a fákat.
Barnes a riportereknek elmondta, különös diétája jó hatással volt a szervezetére. Egyre egészségesebbnek érezte magát és az orvosai is megdöbbenéssel vették észre, hogy az évek során a Chron betegség lassan eltűnt a nő szervezetéből.
Mivel ezt a szindrómát egyelőre nem tudják gyógyítani, a kutatóorvosok is vizsgálni kezdték Barnes esetét. Egyelőre nincsen tudományos magyarázat arra, hogyan gyógyult meg az asszony, azonban a kutatók reménykednek benne, hogy a nő segítségével megtalálhatják a gyógymódot a betegségre.