2012. november 1., csütörtök

Hazaárulás Államkötvény

„Vajh hiába folyt vére e nemzetnek,
Vajh hiába állt-e ellen a töröknek?”
2012 október 27-én Rogán Antall önálló(?) törvénymódosítási indítványt terjesztett elő.
„(1) A harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény
36. §-a az alábbi (2a) bekezdéssel egészül ki:
„(2a) Különös méltánylást érdemlő gazdasági érdeknek kell tekinteni, ha a kérelmező igazolja, hogy ő, vagy a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság, legalább 250.000 euro értékben rendelkezik olyan gazdasági társaság által kibocsátott, legalább öt évre szóló határozott idejű értékpapírral, amely gazdasági társaság kizárólag az Államadósság Kezelő Központ Zrt. által kibocsátott »Letelepedési Államkötvény« forgalmazásával foglalkozik .”
Lássuk röviden miről is van szó, kik lehetnek a potenciális szerencsés letelepülő befektetők elsősorban, lévén szó harmadik országról? Izrael és Kína, talán a sorrenden lehetne vitatkozni – feleslegesen. Fideszék szerint különös méltánylást érdemel az aki 250.000 euró értékben vásárol letelepedési államkötvényt, amelyet egyébként öt év múlva visszakap teljes összegben a rendkívül magas kamataival együtt. Tehát az adófizetőkkel fizettetik meg az idegenek letelepedését. Ez durván számolva 40.196.000 forintjába kerül csak kamatköltségként a magyar embereknek 250.000 eurós államkötvényenként. Vagyis arról van szó, hogy a másfél millió „kitántorgott”  és kisemmizett magyar helyére beülnek az idegenek. Föld van, üres ház van, és mindennek az árát is velünk fizettetik meg.
Még emlékszem, hogy az én „letelepedési” kérelmemet háromszor dobták vissza hét év alatt, úgy hogy a kezembe lobogtattam nagyszüleim, Magyar Királyság által kiállított magyar állampolgársági bizonyítványát, a nemzetiségem és anyanyelvem  magyar, tehát honosításról lévén szó.
A kétharmados forradalmároknál mesterfokra hágott a hazaárulás. Itt meg kell említeni az önkormányzatok „deviza” adósságainak az átvállalását is. Valójában az történt, hogy a költségvetésből garantálják a bankárbűnözők pénzét. Ugyanis a csődbe jutott önkormányzat automatikusan alku-pozícióba került volna, mert az önkormányzat nem számolható fel  és akár 10-20%-on megvásárolhatja a követelést. Így most az állam, kvázi készfizető kezesként garantálta a bankok 100%-os jogtalan követelését.
Hazaárulás, ez hazaárulás, remélem hogy a hálálkodó gyulai polgármester is tisztában lesz ezek után, hogy a hazaárulást köszönte meg oly nagyon a híradóban.
Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2012. 10. 29-én

Az olvasáshoz kattintson a bélyegképre:

08879-1
08879-2
08879-3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése