2012. augusztus 11., szombat

Állami szintre jutott a szervezett bűnözés

Az egyik országos hetilap internetes kiadása tegnap beszámolt a rendőrség egyes csúcsszerveinek megszüntetéséről. Közelebbről nézve, a belügyminiszter intézkedései a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát és a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatát és gazdaságvédelmi főosztályát érintik. A lap információi szerint az eltávolított dolgozók körében káosz és reménytelenség tapasztalható, az egyik forrás szerint most megkönnyebülhet az alvilág, hiszen legalább fél évig nem lesz tisztázott az új szervezeti és beosztási rend.
A változtatások nevetséges indoklása szerint így akarják megtisztítani az állományt. Tulajdonképpen az egész állomány becsületét sárpatiporják azzal, hogy mindenkit elküldenek. A dolgozóknak megnyugtatásképpen a testületen belül ígérnek állást. Nincs más választásuk: elfogadják új beosztásukat vagy leszerelnek.
Meglehetősen átlátszó a rendőrségi csúcsszervek hirtelen szétrobbantása. Ezek az intézkedések nem választhatók le arról a hosszú évek óta tartó - kormányokon átívelő - műveletsorozatról, mely a rendőrség lejáratását tűzte ki célul. A műveletsorozat változatos elemeket tartalmaz, kezdve az izraeli-magyar kettős állampolgárok beépítésétől, egészen a közrendőrök bírságoló-automatává való átállításáig. Szima Judit szakszervezeti vezetőt nem véletlenül hurcolták meg. Felszólalt és fellépett rendőreiért, a becsületük és a szakma nevében.
Az átszervezésekkel kapcsolatban az atv-n egy rendőrségi korrupciót kutató szociológus, Krémer Ferenc pénteken megállapította, hogy nem a korrupció felszámolása, hanem a korrupció rendszerének átrendeződése folyik most. Szerinte egyes korrupt vezetők elővétele kívánatos ugyan, de nem elégséges.
A szabadkőműves kormány belügyminisztere, Pintér Sándor most szétverte a maffia elleni harc rendőrségi bástyáit. Kérdéses, hogy milyen személyi összetételű és struktúrájú szervezet(ek)hez kerülnek át az illetékességek és a hatáskörök. A legfőbb kérdés az, hogy milyen határidőn belül állnak fel az új szervek.
Átfogó keretbe helyezve az új fejleményeket azt látjuk, hogy két éve minden ágazat irányítását központosítja a kormány. Önmagában nem ezzel van a gond, hanem a végcélok vonatkozásaival, melyek igen sötétnek tűnnek. A Szervezett Bűnözés Elleni Osztály felszámolása ugyanis jelen esetben egy valamit jelent: hogy a szervezett bűnözés állami szintre jutott, és nem csak áthálózza a rendvédelmi szerveket, de olyan pozícióban van, hogy a rendvédelmi szerveket kénye-kedve szerint bármikor átszervezheti, a törvényeket pedig érdekeinek megfelelően hozzáigazíthatja.
Ez az országot áthálózó szabadkőműves maffiahálózat tehet arról, hogy névlegesen van már csak magyar állam. Eszmélnie kell minden elhivatott, hazáját megvédeni és szolgálni vágyó rendvédelmi dolgozónak, vagy ha ez nem történik meg, ez a névleges "Magyarország" is eltűnik a térképről!
Juhász Iván

Tovább: http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1110 

Az esővízgyűjtésért elítélt férfi megkezdte büntetése letöltését


„Feláldozom a szabadságom, hogy felébredjen ez az ország!”

Az esővízgyűjtésért elítélt Oregon állambeli férfi megkezdte börtönbüntetése letöltését, mert azt reméli, hogy ezáltal figyelmeztetheti az amerikaiakat, hogy ideje felállniuk meggyőződésükért és nemet mondani a kormány intézkedéseire, ami ma már a józanész teljes mellőzésével hozza döntéseit, sárba tiporva az emberek maradék szabadságát is.
11 évnyi háborúskodást követően Oregon állam hatóságával, Gary Harrington földtulajdonost egy 1925. évi törvény alapján bűnösnek találták és 30 nap börtönbüntetésre ítélték, amiért esővizet gyűjtött három, saját telkén található „illegális víztározóban”.
Miután megtagadta a víztározók kiürítését (amik a valóságban inkább nagyobb halastónak nevezhetők), Harrington úgy döntött leüli a rá kiszabott büntetést, hogy ezzel demonstrálja az amerikaiaknak, milyen messzire távolodott országa az alkotmányos értékektől.
(Gary Harrington és testvére még 1973-ban megkeresték az illetékes hatóságot, hogy engedélyt kérjenek a telken található tavakra. Az illetékesek a több száz hasonló tavat számláló terület vizsgálatát követően közölték, hogy mivel ezek esővízből és a hóolvadás során keletkező vízből létrejött tavak, nem kell hozzájuk engedély és a hatóságok által később idézett törvény nem vonatkozik rájuk.)
A Harrington ügy egyre több médiafigyelmet kap, mert az amerikaiaknak kezd elege lenni abból, hogy az állam fokozatosan átveszi a hatalmat a magántulajdon felett.
A tüntetőkkel tarkított Jackson megyei börtön előtt Harrington elmondta, hogy ő szereti hazáját és hajlandó börtönbe vonulni, hogy „minél több ember értesüljön az igazságról és így talán visszatérhet a szabadság és a józan ész az országba”.
Oregon állam helyi vezetőit azzal vádolta, hogy megsértették hivatali esküjüket, mert az állampolgárok nem arra szavaztak, hogy az alkotmányos jogok megértésére képtelen emberek irányítsák őket, és kihangsúlyozta, hogy a vezetők nem vették figyelembe a „szokásjogot” és a szóban forgó törvény célját (ami sokak szerint egyáltalán nem is alkalmazható a vitatatott tavakra).
Harrington rámutatott, hogy az állam többször is megszegte saját törvényeit, amikor vízjogot biztosított egyeseknek ahhoz, hogy a közvizekből vizet irányítsanak át, miközben ő csupán a saját telkére hulló esővizet gyűjtötte össze.
„A törvény alapja a józanész kellene, hogy legyen. Józanész nélkül a törvény értelmetlen és nem arra adtuk szavazatunkat, hogy az elmebaj és a törvénytelenség irányítson minket,” mondta Harrington, hozzátéve, hogy a történelem során rengeteg állampolgár adta életét azért, hogy a mindenki számára becses jogokat megvédje.
„Én most feláldozom a szabadságomat, hogy mi, mint ország felébredessünk és végre kiálljunk a szabadságért,” mondta a 65 éves Harrington, kihangsúlyozva, hogy kampánya még csak most kezdődik.
Gary Harrington esete csupán egy a több tucat közül, amelyek mind azt bizonyítják, hogy a kormány egyre keményebb eszközökkel próbálja megfosztani az embereket, korábban készpénznek vett jogaiktól és a szó legszorosabb értelmében is rabszolgasorba akarja dönteni a tömegeket.
Az évek óta tartó folyamat egyik fontos eszköze az ENSZ Agenda 21 projektje, ami előírja, hogy minden tagállam a „fenntartható fejlődést” szem előtt tartó törvényeket és szabályokat fogadjon el, ami nem más, mint a feudalizmus ismételt bevezetése és legfőbb célja az átlagemberek életminőségének lerontása.

Forrás: Infowars.com